124119
  • maerlyn
    most egy kicsit irigyellek :)
  • rroolli
    Üdvözlet Csíksomlyóról!

• CattiBrie
    The Hellgrip

http://tibia.wikia.com/wiki/The_Hellgrip

De cuki :)
  • Jani Hun
    Tegnap este 5-6 óra fájdalom és szenvedés.kis szobák tee necro vamp és dssel:P
    De ez a mount is meglett végül!:D

Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.08.23. 08:58:23
  • TZson
    + ismerőseim onnan szokták a bedroom DJ set-eiket is közvetíteni :)
  • Xing
    A twitch a legnagyobb játék streamelő szolgáltatás. 2015-ben már havonta több mint 1.5 millióan streamelnek vele és 100 millióan nézik a streameket.
  • Jani Hun
    Milyencam?:)
    Utána érdeklödtem tutoroknál, fórumon és teljesen legalális, és többen is használják tibiához, nameg több százezren más játékokhoz, (igaz kicsit késünk, még fő a pörkölt:D
  • CattiBrie
    ez nem valami illegalcam?
  • Jani Hun
    jaja, majd beszélek vele, csak már offline.
    mellesleg ma is fogunk még Streamelni, ugy 8 után-körül, meg majd nyomjuk szombattol hétföig is, ha esetleg érdekel titeket,

twitch.tv/boros1004
    negativ-pozitiv, jöhet minden :D
  • CattiBrie
    Jöjjön fórumra :)
  • Xing
    Még a recovery keyért is pénzt kérnek. Hihetetlen :D
  • Jani Hun
    Mai stream közben találtunk egy magyar srácot, nem ismer senkit a régiek közül, kb 10 éve játszott keveset, és most kb 1 éve visszatért ö is.
  • CattiBrie
    Amúgy az ötletem az, hogy mi lenne ha szerveznénk mondjuk évszakonta vagy félévente egy-egy hentet, amikor többeknek jó. Péntek délután vagy este. Vagy szombaton vagy vasárnap délután.. vagy ilyesmi.
    Kell szavazás, hogy kit mennyire érdekel, mennyi idő lenne, mi lenne a küldetés és persze ki mikor ér rá.

Esetleg nincs olyan, hogy 24 órás prémi? :)
  • CattiBrie
    mármint frees helyekre meg frees emberekkel
  • CattiBrie
    frees game is érdekes?
    mármint freesként is érdekelne?
  • olattila
    Haliho :)

Latom zajlik az elet itten :P felebredtek az emberek :) majd a tel folyaman en is benevezek egy kis jatekra ha hazakerulok de addig is lehetetlen barmit is csinalni :) sok utazas versenyek rossz internet kapcsolat keves ido stb ugy hogy addig is porosodik a jatek a gepen :))
  • Jani Hun
    Na igen. már vehetsz mountot ingame ezzel a tibia gold coinnal vagy mivel de még mindig nicnsen normális quest tracking.így mindig megkell nyitni külön a questes ablakot ha látni akarod hogy haladsz egy taskal pl.. pedig van elég holt tér, föleg széles monitoron.
    Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.08.17. 19:14:26
  • A Joco
    nekem is nagyon hiányzik a játék de nincsen kivel menni :(
  • rroolli
    Pont rossz irányba halad az egész. Néhány napja írtam, hogy azzal fogják megölni a játékot, hogy nincs player utánpótlás, mert a free része a játéknak nem működik, nem vonzó. Ha pedig nincs sok frees, aki szereti a tibiát, akkor nem lesz prémis se.
    Erre még jobban lerontják a free élményt egy ilyen idegesítő reklámmal.
    Szerintem már kezdik érezni, hogy valami baj van, csak nem a betegséget kezelik, hanem a tünetet azzal, hogy bedobnak néhány új mountot, prémi kedvezményt, vagy idegesítő reklámokat. Csak az a baj, hogy ezzel talán egyenesbe lesz hozva 1-1 hónap bevétele, de ha továbbra se lesznek új játékosok, akkor nem lesz kinek prémit, meg mountot eladni. Komolyan át kéne gondolni a stratégiát. De mióta játszok, sose volt itt semmi átgondolva...
    Utoljára szerkesztette: rroolli, 2015.08.17. 16:14:15
  • Jani Hun
    Sziasztok, megint ránk jött a nosztalgia, és barátommal befizetünk egy havi premit a héten. egyböl egy 24 órás streammel fogjuk kezdeni kb szerda este, ö lvl 70 és 100 a cél, lesz vouncher is, majd linkelek twitchet ha érdekel :D

amugy ami alul volt téma ez a premium features ablak. hát, a cip szépen lassan telegórja ilyen fölösleges hülyeségekkel a klienst. engem nagyon zavar. De persze premivel az is eltünik...
    Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.08.17. 09:12:29
  • Atisz #123058
    Minden MMORPG előbb vagy utóbb bekövetkező rákfenéje és halála.
  • CattiBrie
    vagy olyat vettek fel, aki így ért :)
  • Xing
    Hihetetlen ez a pénzhajhászás. Megértem, hogy valamiből fent kell tatani a játékot, de akkor miért nem vesznek fel valakit, aki ért a marketinghez?
  • A Joco
    (premium features)
    http://postimg.org/image/44an3ahwx/full/
    Utoljára szerkesztette: A Joco, 2015.08.14. 21:07:40
  • Xing
    http://lmgtfy.com/?q=image+upload
  • CattiBrie
    14:10 Windek Imurendin [3]: CH3AP TIB1A GO0OLD only at linkamit.nemnyitunk.meg/Secura --- check out new WORLDTRADE service at linkamit.nemnyitunk.meg/worldtrade
  • CattiBrie
    lol ablak, bezárni nem lehet -.-
  • CattiBrie
    És a tibia.com background

:)
  • CattiBrie
    Ez a lényege.. de tök cuki kis ablak, azért keresem.

• CattiBrie
    Van egy új ablak a játékban (premium features). Keresek róla képet. Nem szeretnék készíteni, mert nem tudom hova felpakolni. :)
  • CattiBrie
    Thais depónál (lent és fent, meg ház előtt is) összesen 6 karaktert láttam.
  • CattiBrie
    14:02 Due to your long-term loyalty to Tibia, you currently benefit from a 30 % bonus on all of your skills.
  • CattiBrie
    14:02 Congratulations! 3 new achievements that you had already earned have been assigned to your character.

De hát nem csináltam semmit.
  • CattiBrie
    nahát, templom
  • CattiBrie
    downloading new object data
  • CattiBrie
    154 fő
    Tehát kábé bárhová mész, tiéd a full resp.
  • CattiBrie
    Securán 154 fő van online???
    Igaz, napközben, meg nyári szünet. Bár ez nem is tudom, hogy előny vagy hátrány. :)
  • rroolli
    Meg amikor játszottam, már akkor is panaszkodtak, hogy egyes szervereken képtelenség megcsinálni a world questeket, mert nincs annyi ember. És az elég rosszul esik valakinek, aki mondjuk gyűjti a különböző itemeket, hogy nem kapja meg, mert a szervere elbukja a lightbearert, ember hiányban. Meg a devovorgát, meg a taskokat. Vagy ha netán büntetést is kapnak.
  • rroolli
    Akinek még sose volt prémije, az vehet 10 naposat 2.95 € -ért.
    Augusztus 14--ig dupla xp és skill.

Más: Megnéztem hányan vannak online. 4120 ember összesen. Van, amelyik szerveren 8 ember, van, amelyiken senki. 50 alatti létszámból elég sok van. Anticán vannak a legtöbben, Secura a második, 154 fővel.
    Securának 1051 volt a rekordja. Az összes szerveren együtt pedig 64028 fő volt a legtöbb, 2009-ben. Csak hogy legyen mihez hasonlítani.

Securán amúgy nem kevés ez a 154 fő, délelőtt. Van egy pár szerver, ahol "normális" létszám van, a többi viszont kihalt. Szerintem ez a "népvándorlás" miatt lehet, mert a legtöbben olyan helyen szeretnek játszani, ahol vannak emberek. Elég rossz, ha egy szerveren olyan kevesen vannak, hogy nincs aki poi, inq, stb questeket szervezzen és a lootot se lehet eladni.
    Utoljára szerkesztette: rroolli, 2015.08.13. 10:47:32
  • CattiBrie
    Nem tudtam írni, mert elfelejtettem a jelszómat. :)
    De mit is szerettem volna írni? :)