124119
  • CattiBrie
    ADSL? :)
  • CsikiAndriss

Na így jobb.
  • CsikiAndriss
    http://iaro.3dmax.hu/kep/lepcső_2.JPG
  • CattiBrie
    Ne hasonlítsd a pénzes üzletembereket össze a tizenéves gyerekekkel. Más az ügyfélkör, más a hozzáállás.
  • CattiBrie
    Soha nem gondoltam így. A ház egy veszélyes zóna. Semmit nem szabad ott tárolni. Csak szívás lehet. Nekem nem éri meg.
  • CattiBrie
    És ha tényleg minden héten érkezik nyolcvan ilyen bejelentés, aminek a 99%-a fals, csak itemet próbál kicsikarni a CIPből? Szerintem én sem szórakoznék miden egyes játékossal. Főleg, ha tudom, hogy 80% 14 éves idióta. Egyik sem tud bizonyítani. Te sem azt, hogy ott volt a házadban, ők sem azt, hogy nem (bár ez nem is igaz, mert logból meg lehetne állítani, nem véletlen van a save, de, hogy közben ki pakolta ki meg hogyan és hogy tűnt el, azt már nem).
  • CattiBrie
    Cipinek is volt valami plusz lépcső látomása, de én nem tudtam megnézni a képet. Valaki tolhatna ide róla.
  • CattiBrie
    Tehát szár százalékosan minden.. még egy label sem maradt..

ja, előbb végigolvasom a topikot :D
  • Matias con Toth
    ez nem szpem, hanem értelmes témáról való vitatkozás
  • CattiBrie
    Mi ez a szpem-áratad? :D

Láttam napközben a toplistán a topikot. :D
  • Matias con Toth
    Hát sajnálom a dolgot
  • rroolli
    ha hazaértem fordítom a cikket, ha csak más nem akar lecsapni rá
  • Shiwo
    ez egy jó kép :D
  • Bobber
    Tygep ha már a szomszédom vagy majd kukkantsd meg a piciny házacskámat pls hogy megvannak e a cuccaim:)
    mert én nem tudok melóból most belépni és neem is elég sok érték volt a házikómban:)
    Amugy nem értek egyet azzal hogy a ház ugymond csak státusz szimbólum. Mert sajna azu olyan lökött sorcok mint pl én nem tudják hol tárolni a cuccaikat, csak a házukban.
    Nekem pl 2-3 depom fullon van mert annyi cuccom ill föleg runám van igy inkább a házamba pakolok be sokmindent. Szóval nygaon is kell a ház és nagyon is jó lenne ha lehetne bele postázni stb.
  • Shiwo
    tök jó lesz, ha majd valaki így jár egy tök ritka tárgyal (pl dsl-lel)
  • Arcor
    köszönöm az együttérzést
  • Shiwo
    pfff... cip sux
  • Arcor
    Viszont mióta a gm-ek nem csinálhatnak semmit úgylátom tökre ráérnek. Egyész jót dumáltam egy cipsoftos gm-el.
  • Arcor
    Pár depot átnéztem, semmi. Csak Tygep tud bejönni a házamba ő meg csak szólt volna már hogy oké csak poén volt.
  • Matias con Toth
    Egy próbát megér megnézni. Meg lehet valaki megtréfált, vagy ilyen nem lehet?
    Egyébként jogos hogy a cipsoft sz.rik a playere csak a pénzt lesi.
  • Arcor
    Érdekes egyébként. Vannak olyan vállalatok, mint például az Apple, akiknek aztán tényleg mindegy, hogy 1 felhasználó ide vagy oda mégis kinyalják a segged ha valamivel gondod van és kurvajó supportjuk van.

CipSoft, első prémikért ajándékokat osztogattak (shield of honor), denagyon szeretjük a playereket, viszont amint egyre nagyobbak lesznek nem tudják kezelni. Teljesen leszarják már, hogy a játékosok mit szeretnének.
    Sajnos azt kell mondanom tényleg több gondot okoznak mint hasznot. Nem emlékszem olyan updatre ami teljesen simán ment volna ami elég gáz. Túl gyakran használják a sorry és az inconvenience szót.
    Csak a magyarok között is hány tök felesleges bann volt.
    Megvan a botokból a fix bevételük ami már elég szép összeg, a játékosok az első prémi után nagyjából függők lesznek és azt csinálhatnak amit akarnak és ezt ki is használják...
  • Arcor
    Én spec a teraszról tudok postázni szerintem (ha lenne mit :p), de ha nem is akkor is csak egy sqm az ajtó elé és onnan már dobható.
    A pakolással kapcsolatban sosem voltunk Tajjal szívbajosak. Kaz depobol bagben feldobáltuk az egész depo tartalmát a nobility quarterbe :D

Egyébként jó néha hazamenni a csak a saját kis sqm kupacodba, lootot osztani, rpg-zni stb
  • rroolli
    Amúgy már volt javaslat proposals-on, hogy lehessen házakhoz is címezni, ne csak depókhoz. Elég sokat dobna a színvonalon.
  • rroolli
    Mondjuk ez tényleg fura, hogy házban cuccot tárolni az "elvileg" egy magasabb színvonal, mint depóban, viszont 6000szer jobban be lehet szívni egy házzal mint egy depóval. Mindig ott az esély hogy jön valami update és hordhatod vissza depóból a 100ezer oz cuccot, aztán kiderül hogy bugos a falad, mert át lehet rajta gyalogolni. Sőt, csomagküldés is csak depók között lehetséges, így megint hordani kell a cuccot, ha a ház a "raktár". Funkcionális szempontból így elég gyér, szinte csak státusszimbólum.
  • kiscipi

• Arcor
    Hihetetlen mennyire leszarják a játékosokat.
  • Arcor
    :D
  • olattila
  • maerlyn
  • Arcor
    Dear tibia player, buy premium coz u can keep unlimited items in your house! However sometimes we fuck it up with an awsum patch but dont worry just buy premium!
  • Arcor
    Dear Tibia player,
    - Show quoted text -
    Thank you for your request.

We are sorry for your losses. However, please understand that we cannot compensate
    for items, skills, etc. lost in the game, as it is impossible to follow individual
    character developments in the game for technical reasons. I realise this will
    provide little comfort to you, but I would like to point out that we do not
    guarantee for loss of items, characters, etc. For details, please see our Tibia
    service agreement at
    http://www.tibia.com/support/?subtopic=legaldocuments&page=agreement

Kind regards,
    Markus
    Tibia Customer Support
  • Arcor

• olattila
    azutan jutott eszembe h biztos tibia.hun megvan h miert allt le a server... :) de tudod hogy van ez konyebb megkerdezni mint utana jarni :P
  • maerlyn
    látványos ám egy ilyen leállás

• olattila
    ki kell abranditsalak h en nem iszok alkohol szoval csak gyumolcslere hivhatsz meg :P
  • maerlyn
    hogy lényeket meg npcket ne lehessen reportolni
  • Tygep
    Az sem ok ha egy egy tárgy tűnik el, de azt még érthető ha leszarják, de most egy egész háznyi cuccról van szó, ami nem ugyanaz. Mindenesetre szurkolok Arcorért. Ez a mostani leállás meg a tegnapi patch javítása, nagy okosan lehetett npcket és monstereket is reportolni :)
  • maerlyn
    időzóna ftw
  • Arcor
    Szurkoljunk együtt Arcorért, ha igen meghivok mindenkit egy sörre pugwahnál! :D
  • olattila
    remeljuk h vissza kapsz mindent...