124119
  • Arcor
    omg üzenet a jövőből!

ma 12:33 | privát | válasz erre | #113303
    13:32 Server is going down in one minute.
  • Bexter
    Má megint ...
  • olattila
    13:32 Server is going down in one minute.
    Please log out.

E meg mi? mire fel megint?
  • Arcor
    Ettől függetlenül, nem lenne szabad ilyennek történnie és kapják be...

Kibaszott sokat szerencsétlenkednek.
  • Arcor
    Ennyi :p
  • rroolli
    Ha a patch miatt történt, akkor se valószínű hogy utána néznek, mert szerintem naponta kapnak egy csomó levelet hogy eltűnt valami és kérik vissza. Addig meg nem valószínű hogy bugnak tekintik az esetet, amíg nem tömeges a bejelentés. De ha mind a 77 szerveren eltűnik yalahar xy házból a cucc, az már gyanús.
  • Arcor
    Azt mondja Tygep Yalaharral is baszkódtak valamit. Plusz lépcső nightméreknél? Vagy valami ilyesmi. Mindenesetre nem válaszoltak még a levelemre. Egyébként ha történt valami annak nyoma kell hogy legyen a logjukban szóval megoldható lenne csak kérdés, veszik-e a fáradságot vagy elintézik egy sajnáljuk nemhiszunk nekeddel.
  • Shiwo
    esélyes, hogy néha hiba csúszik az adatbázisukba és el-eltűnik egy-egy cumó... de hogy minden eltűnik a házból, az csúnya...bízzunk benne, hogy rájönnek és visszaadják....szerintem már meg tudják oldani, hogy 1 ember házát resetelik mondjuk...
  • Arcor
    Matiasnak megy egy softboots.
  • Arcor
    Hmm ugyerzem mintha te sem hinnel abban h a patch miatt tortent.
  • Shiwo
    nekem így egy black skull tűnt el
  • rroolli
    Nekem is tűntek már el dolgok... Először bp of holding... azóta direkt mindig megnéztem egyesével a bp-k súlyát, még akkor is ha nem raktam beléjük semmit, hogy véletlenül se dobjak ki értékeset. Postázásnál is hatszor megnézem hogy kuka-e vagy postaláda. Aztán egyszer csak eltűnt egy démon helmet, amit kb 1 évvel azelőtt raktam a fejemre és azóta se nyúltam hozzá. Bár elképzelhető hogy öregszem és egyre hóbortosabb vagyok, de azért kíváncsi lennék ez esetben hogy tökítettem el...

Na de egy házból "elhagyni" az össes cuccot elég abszurd, elképzelhetetlen... Ehhez már minimum alvajárónak kéne lenni.
  • Arcor
    Plusz ha van ideje letépni a fuggonyomet akkor mar a bankba is benezett volna es a bpmben sem maradt volna meg a kristaly sb ilyenek. De ez ott bukik meg h nem voltam online. A freesek azota is freesek szóval továbbra is kapja be a cip...
  • Tygep
    Plusz hacker nem valószínű hogy tudná, hogy be vagyok oda engedve.
  • Tygep
    A jelek szerint nem lettem hackelve, nálam megvan minden. Viszont Arcor háza olyan szinten lett üres, hogy minden bútor és függöny is eltűnt belőle. Elvileg a hackerek nem pepecselnének ilyesmivel.
  • CattiBrie
    Csak mert valakit zavart és ő szólt a modiknak.
  • CattiBrie
    És még mindig freesek és azok is voltak?
  • CattiBrie
    És Tyg nem lett hekkelve?
  • Arcor
    Emlekszem mikor meg azt is megbeszeltuk ki mit fog ebedelni. Baszogattak is miatta a modik xD
  • Arcor
    Tygep és 3 free acc. :|
    Mondjuk most legalabb megjott a kedvem a forumozashoz :)
  • rroolli
    meg mikulás, meg húsvéti nyúl...
  • CattiBrie
    Igen igen! Van élet a ss előtt! :D
  • rroolli
  • CattiBrie
    Akkor kivel volt megosztva a ház?
  • CattiBrie
    Aki ss előtt fel tud kelni. .)
  • Arcor
    Biztosan nem. A karim nem volt online majus 2 óta és tegnapelőt még megvoltak a cuccaim.
    A karakterem érintetlen (demon armor, sb csomo cucc a taskaban, a depo érintetlen, a bankban megvan az osszes penzem.
  • rroolli
    mert ki az az őrült aki ilyen korán belép
  • A Joco
  • CattiBrie

• CattiBrie
    És mondjuk hack?
  • Arcor
    Írtam egy levelet a supportnak, de ha belegondolunk valószínüleg örülhetek ha kapok egy "sry for the inconvenience"-t. Amiket írtam bizonyítani nem tudom és csak nálam van gond. De még ha beismerik h tenyleg az o hibajuk akkor is mit tudnak csinalni? Server reset egy ember miatt?
    Mindenkeppen szopo, de ne legyen igazam.
  • Arcor
    Hirtelen felindulasbol csak a yalaharit neztem meg, de miert lenne mas depoban :|
    Az a fura, hogy semmelyik mas szerveren vagy hazbol nem panaszkodnak en pedig 100%-ig biztos vagyok benne h a patch utan tunt el.
  • CattiBrie
    Ezt meg hogy? :O
  • Matias con Toth
    depoba nincs? valamelyikbe?
  • kiscipi
    Nem lehet ezt valahogy számon kérni a cip től? :S
  • kiscipi
    Thank you for reporting Domi der Bashor. Your report will be processed by customer support as soon as possible. You can find the result of your report at your account page.

Thank you for reporting Wischmopp. Your report will be processed by customer support as soon as possible. You can find the result of your report at your account page.
  • Arcor
    Gyerekek jó volt játszani veletek. Kösz a sok szép emlékért és itt egy kis info azokank akik nem szeretnek :)

Az összes cuccom eltünt a házamból a patch után, és mivel a kb mindenem ott volt ezért elment picit a kedvem a játéktól.

Szóval részemről ennyi.
    Sok xp-t, jó lootot!
  • rroolli
    Úgy néz ki nem lesznek azonnal bannolva az érintettek.

> Lets say you recive a bot report. The reported guy
    > was proven to use bot. Whats next? Will you ban him
    > right away, or wait till next massban?

Apart from the fact that I cannot reveal any details about how we process, analyse and draw conclusions from the bot reports, I would at least agree to this part of Drark Xilan's reply: "if they banned people immediately the bot makers could test out ways to evade it. They could immediately test any new theory by starting to bot and would get a result. And then they could immediately try the next thing."
  • CattiBrie
    Gyorsan készítettem két képet..

felső rész

alsó rész

Lehet szemezgetni. :)
  • CattiBrie
    23:46 You see Wischmopp (Level 123). She is an elite knight. She is Stranger of the Peaceful Fighters.

Na, vajon...