Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most messze nem ugyan az a helyzet, mint akkor. Most nincs 2 teljes guildünk, hanem van egy fél, amivel a feloszlás szélén táncolunk. Ha fenn akarunk maradni és szeretnénk, hogy legyen egy stabilan online magyar társaság, akkor nem tehetjük meg azt, hogy mindenkit kiközösítünk az első rossz szóra, vagy 2 hétig gondolkodunk a meghívásán. Különben elpárolognak... Ellenben, ha belecsöppennek egy jó társaságba, ahol nem csak a questekről lehet beszélgetni, hanem a suliról, vagy a melóról is, akkor könnyen itt ragadnak és a barátaikat is elhozzák. Így lehet létszámot növelni.
Persze ez kockázattal is jár, mert előfordulhat, hogy akit meghívunk, arról utólag derül ki, hogy nem éppen rendes ember. Ezért javasoltam, hogy a legkisebb rangot (new hope) kezeljük próbatagságként. A vice-ok (és a többiek is) tesztelhetik őket, hogy mennyire becsületesek. Privát beszélgetések, kisebb kölcsönök útján, vagy akár csak leteszek elé "megmutatni" egy értékes itemet és figyelem a reakcióját. A rang emelést pedig szavazásra bocsátanám. Ha senkinek sem volt vele problémája az elmúlt X idő alatt, netán valaki felelősséget is vállal érte, akkor lehet Bladedancer, vagy Eagle Eyed. Ha viszont baj van vele, akkor valaki javasolhatja a kiléptetését a guildből, amit ugyancsak szavazással jóváhagyhatunk.
Ha ezzel mindenki egyetért, akkor úgy gondolom, hogy a vice-oknak innentől nem kell egyetlen meghíváshoz sem engedélyt kérniük. Elegendő, ha saját maguk ránéznek az illetőre és ha normálisnak tűnik, akkor mehet a meghívó. Csak ide írjuk le, hogy kit hívtunk meg és mit tudunk róla. Szaporodjon csak a létszám, én nem bánnám, ha időnként új arcokat látnék a chaten.
Ha valakinek nem tetszik az ötlet, írja meg nyugodtan. Aki benne van ebben a szavazás nélküli próbatagságos dologban, az kérem bólogasson <#vigyor2>#vigyor2>
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
A józan ész azt diktálja, hogy az új tagoknak ne adjunk kölcsön nagy értéket, ne hívjuk be őket a házainkba és ne tegyük őket magasabb rangba, amíg nem 100%, hogy megbízhatóak. Vagy ha valaki kölcsön ad egy soft boots-t, az legyen tisztában a kockázatokkal. Ha netán lesz guildhall, akkor a legalacsonyabb rangúakat nem fogom beengedni, a többieket igen.
Idővel persze lehet akarkiből akármi, attól függően, hogy mennyire becsületes és mennyire veszi komolyan a játékot.
Ha van más ötlet, vagy ellenvetés, akkor lehet róla beszélni. Egyébként szerintem lehetne ez az eljárás minden esetben, amikor megjelenik egy új, magyarul beszélő karakter.
Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)
Éppen afkoltam/rúntá gyártottam a Thaistól északra lévő ork tábornál, amikor mellém állt egy amazon, és megkérdezte, hogy mi újság. Mondom neki, hogy semmi különös, rúnát gyártok. Ezután kb 2 percre megérkezett a férje is, és ezután megkért a csaj, hogy segítsek neki elbújni a férje elől, mert mindenhol megtalálja.
Sajnos nem ismerek túl sok helyet, de amik eszembe jutottak (akármi Mintwallin közelében, vagy Ice Islandsnál a kicsi jegesmackós sziget) a csaj már mindet megpróbálta. Ezután arra gondoltam, hogy Ancient Temple alatt, a beholderes questnél a hidat egy kar nyitja - így ha a híd túlsó végére áll és meghúzza, akkor nem tud átjönni a srác - csak közben rájöttem, hogy két kar van, a másikat meg ki tudja nyitni, szóval ez se volt jó. Ezután megköszönte a csaj, de támadt egy jobb ötlete (amit nem árult el), és elviharzott.
Visszaérve az afk helyre, a férj még mindig ott állt, és mivel "you seem a nice guy", adott 20k-t ajándékba. Aztán elment megkeresni az asszonyt. 😊
Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)
mármint karácsonykor.. elég sokat voltam mind online, mind játszottam is
utoljára felmappoltam az egész Venore új labikat, utána elmentem Kazba.. és most asszem ott van a karakterem..ja nem, azóta elment Carlinba és ott parkol 😊
[/spam]™
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
egy hidrával a nyakamban van kicckem 😞 tibia.com szerint még élek de nem tudom az mikor frissíti magát
Egy szép kis oroszlánt sikerült megszelídíteni 😊
Lenyomtuk a questet és első taskra megkaptam a szelidítéses cuccot 😊
Bár vicces volt a dolog mert Huncut csak annyit mondott hogy nem nagyon kell ölni😊 Erre 2-3 AS meg sok sok oroszlán jött egyszerre én meg mindenféle cucc meg rendes hk beállítások néélkül indultam el 😊 Még szerencse hogy volt nálam poti és volt mit innom 😊
de nagyon jó kis lóvészedő hely az a labi ahol a mountot meg lehet szerezni 😊
Lost-al is rendszeresen összefutok 😊
Bár elég villám randik szoktak lenni mert olyan 450 körül van szóval gyorsan elszalad mellette 😊
Szóval Catti kell jönni újra játszani 😊
Andris
Bobber
Kler
Jocó
Krapi
Ency
Dyingdreamer
Én
Ez még csak 9... még egy ember kell és Catti újra játszik! 😄
Utoljára szerkesztette: TZson, 2015.01.09. 00:21:17
Bár nem sok időre néztem bele, de érdekes is lehet, főleg azoknak akik szívesen nézik ahogy más játszik (ami manapság divatos lett) 😊
Visszatérve a linkre amit berselius linkelt, nem vagyunk valami kulturáltak és csak a hülyeség megy, plusz csak poénbol próbáltam ki a twitch.tv-t hogy mégis milyen, de ha van rá igény akkor majd kulturáltabban videózgathatunk questeket, huntokat ha akarjátok, a szombati INQ-t is tervezem felvenni.
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.01.07. 23:34:47

kezdek nyűgös lenni én is láttam hogy ezt írja és jót röhögtem is rajta hiszen én is szidtalak 😊
csak ezt a report dolgot nem nagyon értem.
érdeklődök majd én is hogy mi volt. 😞
Utoljára szerkesztette: A Joco, 2015.01.07. 13:20:39
[/spam]™
És az eredméne az 5 napos dupla xpnek, plus Vouchernek... Jocokával 7 szint egy halál 😊)), Magic Jocoval 6 szint, Joco The Hun pedig 2 őt lépett 😄
Voluminous Piece of Cloth (Terjedelmes ruhadarab)
Luminous Piece of Cloth (Fénylő ruhadarab)
Obvious Piece of Cloth (Nyilvánvaló ruhadarab)
Dubious Piece of Cloth (Kétes ruhadarab)
Ominous Piece of Cloth (Baljóslatú ruhadarab)
[/spam]™
They will spawn in Venore's streets every thirty or sixty minutes when none or too few Medicine Pouchs are handed in.
Amúgy kettő jött 2 perces eltéréssel. És nincs nálam Medicine Pouch. Viszont ma lootoltam egyet (elsőt).
[/spam]™
Venore afk helyen o0
depo felett a tetőn
asszem, nem jó helyen állok o0
12:53 You see a feverish citizen.
12:53 A feverish citizen loses 125 hitpoints due to your attack.
12:53 You gained 60 experience points.
12:53 Loot of a feverish citizen: nothing
[/spam]™
12:36 Catti-bia <176>176>: 😊
12:36 Catti-bia <176>176>: thanks
😊
[/spam]™
Minotaur Occultist
Field Notes: They are a weaker Minotaur Mage, but one of the tougher monsters in Dawnport.
ma rájöttem, hogy nem a map program rossz, hanem most már a Tibiában ilyen világoskék lett a víz (igen, minden víz újramappolandó) -.-
illetve a mapnéző programban meg ezáltal kicsit hibás a megjelenés 😞
[/spam]™
[/spam]™