124119
  • Badogember
    :P nincsak. teljesen véletlen benéztem tegnap:)

remélem mindenki jól van, bár ahogy nézem már nemigen játszik senki. vagy igen?
  • CattiBrie
    nicsakegy
  • Badogember
    ásít...
  • CattiBrie
    Nem megyek, mert céges buli lesz..
    Csak szombaton megyünk keletre.. :)
  • olattila
    Koszi meg lesz de jo lett volna ossze zorrenni :D de meg valamikor jovok a kozeljovoben...
  • Bobber
    nem olyan vészes és én szoktam is járni szerencsre de most nem megy a dolog mert sajnos holnap úgy néz ki csillagász közgyűlésem lesz. Szóval még a miskolci dolog is érdekes lenne :( De azt megoldanám :)
    Viszont jó nézelődést szerencsen :) Érezzétek jól magatokat :) és óvatosan a csokival :)
  • olattila
    En megneztem innen 40 km miskolc kicsitt mesze van :/ pentek hajnalba meg utazunk pragaba...
  • Xing
    Nem kapkodják el :)
  • Bobber
    felőlem lehet egy csütörtöki Miskolc :)
    Ha kell akkor szabaddá teszem magam :)
    de sajnos nem Miskolc lesz az úti cél hanem Szerencs és oda most nem tudok elszaladni :(
    múlthéten voltam :(
    Catti gyere úgy hogy pénteken kutatók éjszakája és elvileg lesz barlangos bemutató is :) Bár a cimborák még mindig nem tették fel a honlapra hogy lehessen regisztrálni :(
  • Xing
    Holnap megyek Miskolcra :)
  • olattila
    Nem gond meg jovok valamikor :)
  • maerlyn
    Sajnalom, hogy a vegen megsem tudtam menni :(
  • olattila
    Ma delutan mar megyunk miskolc melle szerencsre pentek hajnalig ott leszunk...

Tegnapi nap nagyon szuper volt mar ezert megerte eljonni othonrol :)
  • CattiBrie
    Mindenki odatalált. Jól éreztük magunkat. Nagy piálás volt.

Következő alkalom: ma vagy holnap (sz, cs)
    Helyszín: Miskolc
  • Bobber
    Na hogy sikerült a mini tibia tali? :) Mindenki oda talált? jól éreztétek magatokat? nagy piálás volt? :) meséljetek :)
  • CattiBrie
    A másik oldalon. ;D
  • olattila
    Rendben nem tudom merre van a metro de majd nyitva tartom a szemem :D
  • CattiBrie
    Ok.

Ha halálra unod magad, akkor a metró felől jövök. :)
    Bár utána még én sem tudom, merre kell menni. :)
    Bár oda odatalálok valahogy. :)
  • olattila
    Persze nekem okes barmikor :) lassan oda cammogok en is ugy gondoltam kint talalkozunk valahol :D
  • CattiBrie
    18:20-30-ra oda tudok menni. De én Ebe a Zöld Kancsóba nem szeretnék bemenni. Egyedül végképp nem. Mármint mert ez egy kocsma vagy mi. Szóval előtte leszek, illetve előtte találkozzunk. Utána bemehetünk. :) Ez így ok, Krapi? :)

Tele, mikorra érsz?
  • olattila
    En nem vagyok :P mondj egy orat mikorra tudsz ott lennives akkor igazodunk hozzad
  • CattiBrie
    vagy már mindenki ott van? :)
  • CattiBrie
    én fél hatig dolgozom
    de vagy óra mire odaérek
    ha el tudok indulni
    nincs net a telefonomon
  • olattila
    Szoljatok mikor indultok es megyek en is kb 15 perc amig oda cammogok en :D es nekem a delutan folyaman barmikor jo leszz csak jojon valaki :P
  • olattila
    Szerda reggel szerintem indulunk tovabb
  • CattiBrie
    És meddig vagytok Pesten?
    És holnap ki mikorra tudna odaérni a Köcsögbe? :)
  • CattiBrie
    a zöld köcsög? :)
  • olattila
    No mi megerkeztunk es ahogy latom 1 km-re van innen a szallasunktol az a hely amit Tele irt :) szoval holnapi nap delutantol nekem barmikor jo igaz hosszu ejszakaba nem akarok bele menni mert nem akarom zavarni a szallas adonkat keso ejjel :D
  • olattila
    De szerintembabkeddbeste jobb lenne mert ma nem tudom mikorra erkezunk meg mert most indulunk belgradbol es van jo 450 km :D
  • olattila
    Nem tudom tlefonon megnezni de utanna nezek mikor megerkeztunk :) de szerintem jo max bringaval megyek :D
  • maerlyn
    Az jo, meloban szoptam eleg sokat mostanaban pontosan azzal az utcaval :D

Zugloban lakom en is amugy. Nektek az Ors vezer tere setatavolsag (= nem kell jeggyel bohockodni) es van ott egy Zold Kancso nevu tisztesseges hely, a metroallomassal atellenben. https://www.google.hu/maps/@47.5036894,19.1350564,3a,75y,345.12h,76.47t/data=!3m6!1e1!3m4!1s7g_c8TvM2KhkAN1wty7slw!2e0!7i13312!8i6656
  • CattiBrie
    Nekem legfeljebb este jó.. de akkor hétfőn vagy kedden vagy, hogy?
  • olattila
    Zuglon leszunk a furedi utcaban valahol :D
  • maerlyn
    Az a sobanya remek hely, en is jartam lenn :)

Ati, merre lesz a szallasotok? Emlekeim szerint van jopar pesti tibias, osszefuthatnank!
  • olattila
    Sziasztok. Hetfon utazunk Pestre 2 napra :) aki arra jar az szoljon be egy talalkozot ossze hozhatnank :) utanna meg megyunk Szerencs-re Miskolc melle ugyan csak 1-2 napra nem tudom ki merre letezik :) de ha valahol a kozelben irjatok es egy regi Tibias talit ossze hozzni :P
  • CattiBrie
    Parajdi sóbánya

:)
  • Noodlee
    "A parajdi sóbányáról meg azt képzeltem, hogy kazordoonban vagyok :D"

LOL
  • rroolli
    Nem volt előre tervezve az utazás. De az első ami eszembe jutott, hogy ilyen közel még sosem jártam hozzátok.
    Legközelebb, ha én tervezem a kirándulást, akkor feltétlenül szólok előtte.

Egyébként itt jártunk: Székelyudvarhely, Homoródfürdő, Parajd, Csíkszereda, Máréfalva, Békás szoros, Gyilkos-tó, Ezeréves határ. Csütörtökön indultunk, vasárnap jöttünk haza.

A parajdi sóbányáról meg azt képzeltem, hogy kazordoonban vagyok :D
    (Kicsit megkárosította az agyamat a tibia.)
  • CattiBrie
    a sör miatt? :)
  • olattila
    Nem is szoltal volna hogy itt jartal...