124119
  • CattiBrie
    Neked SMS jön róla? Mármint ha felkerül a com-ra egy új hír? .)
  • CattiBrie
    Ezzel én is így vagyok.
    De ha arra gyaknál, amerre én járok, akkor tiszta, rendes hunthelyet találnál. :)
    Ezért fogják gyakran Cipiék a fejüket, amikor én is velük megyek gyakni, mert mindig megállok rendet pakolni.
  • CattiBrie
    Aham. :D
  • rroolli
    kasztrálsz?
  • CattiBrie
    Upsz kigolyóztam valakit. :)
  • rroolli
    vialos addon bekaphatja, inkább ott próbálkozok ahova nem szerencse kell :)
  • CattiBrie
    Nálam az sg órája siet egy percet. ):
  • CattiBrie
    CIP ezt is elcseszi. :D
  • rroolli
    Elég szívás így azért, attól függetlenül, hogy mindent meg lehet szokni, ahogy meg is szoktuk. Úgy vannak elhelyezve a cuccaim, hogy elfér kb 200 mana potion, meg 100 spirit.

Hunt előtt:
    -veszek 10bp manát(bp-vel)
    -felét nem oda fogja rakni ahova kéne, így pakolgatok
    -spiritet ritkán használok, le kell ellenőrizzem hogy mennyi van még, ha kevés akkor pakolászás/vásárlás

Hunt után:
    -marad kb 20-30 mana
    -eladom a vialokat
    -kukázom az üres bp-ket(egyesével megnézni melyik üres)
    -a maradék potikat átpakolászom nagyjából egybe, de így is szokott maradni fél bp üres hely kihasználatlanul

Ez így szép és jó, de hunt előtt is és után is elvesz 5-10 percet(túléljük). A nagyobb baj inkább, hogy ha nem a szokásos menetrend szerint megyek gyakni, hanem mondjuk fáraókat szólózni, vagy ilyesmi és úgy döntök, hogy viszek 3-400 manát meg 200 spiritet, akkor szívás, mert annyi helyem nincs fenntartva potinak, elkezdi telepakolni az összes lootos bp-t, meg mindent ami éppen sorba jön.

Ezután a jóég se válogatja ki hogy most melyik a spirit, melyik a mana, melyik üres, melyik loot, stb. Mennyivel jobban nézne ki 3 darab 100-as stack mana és 2 darab 100-as stack spirit.
  • CsikiAndriss
    Azért a vialos addont meg kellene csinálnom ténleg igy kiveszik a vialokat? vagy azokat is igy fogja majd egymásba tenni?
  • CattiBrie
    Viszont így hogy lehet sok vialt összegyűjteni?
    Most még ezrével hever. De up után..
  • CattiBrie
    Ha már nem jött be az a vialos addon.. :)
  • rroolli
    Sőt, akár fő bp-ben is lehet majd tárolni az összes potit és bármikor ránézünk, láthatjuk világosan, hogy mennyi van még. Rúnákból is lehet 100-as stack, így berakhatsz szintén a fő bp-be 100 gfb-t, 100 avalanche-t, 100 sd-t, stb... Még nyitogatni se kell menet közben.
    Valójában nem leszünk se gazdagabbak, se erősebbek, se több capunk nem lesz, egyszerűen megspórolnak nekünk egy csomó felesleges "fáradtságot".
  • rroolli
    Loothoz azért kellhet 10-15 keyring. De legalább nem 30-at kell hordani, mint eddig.
  • CsikiAndriss
    Akkor jó, hogy még nem vettem pedig szándékpmban állt. Ennek ellenére még mindig hasznos lessz a key ring szerintem hiszen a GP-t abba rakjuk és nem BP be igy is megtakaritunk egy kis capot.
  • rroolli
    Ez már elég kézenfekvő volt. Egyetlen probléma vele, hogy a keyringeknek esik az ára. Akárhányszor téma volt, hogy szemetelnek bpvel, viallal, mindig mondtam, hogy mé' nem stackable a cucc :P Plusz amikor pakolásztam egyik bp-ből a másikba a sok kis lila kannát, akkor is ezen járt az eszem :)
    Miért ne lehetne olyan dolgokon változtatni, amik javítanak a játék minőségén? A "200 potihoz 10 bp kell" rendszerről még azt se lehet mondani, hogy ettől "nehéz" vagy "izgalmas" a játék, mert szimplán csak idegesítő.
    Ilyen a
  • Tygep
    Úgy látom megunták, hogyminden poti árus környékét teledobálják üres bp-kel :)

Ezt sem tudom sosem megérteni, ott az árus mellett a kuka, de azért a padlóra szórják szét. Hunt helyeken szintén szanaszét dobálva. Miért nem lehet a folyóba, lávába vagy ha semmi nincs akkor a lénybe tenni. Rohadt szar hogy adott esetben nem tudjuk arrébb lökni a veszélyben lévő karit, mert alatta a föld tele van szorva bpkel, vialokkal meg mindenféle szeméttel.
  • maerlyn
    láttam, csak az hosszú, leghamarabb este lesz időm kirakni
  • rroolli
    a cikket is elküldtem e-mailbe
  • maerlyn
    tetszik, 2k/bp icicle :D
  • maerlyn
    http://hu.tibia.hu/news/394/csinalj_helyet
  • rroolli
    Jó hír annak, aki még nem vásárolt ipari mennyiségű key ringet(én) :)
  • rroolli
    A developer note-ban igazából nincs túl sok új infó, talán csak ez:
    The making of runes will not really change except that you would not get a rune with charges anymore but a stack (e.g. the Heavy Magic Missile rune spell would result in a stack of 10 HMM's instead of in a rune with 10 charges).

A rúna készítés nem fog túlságosan megváltozni, kivéve, hogy nem több töltéses rúnákat fogsz kapni, hanem egy "rakás" egytöltéses rúnát(pl a HMM rúna spell 10 darab HMM rúnát fog csinálni 1 rakásra, az eddigi 1 darab, 10 töltéses rúna helyett)
  • rroolli
    Csinálj helyet!

Eleged van már belőle, hogy gyakás előtt órákig rakosgasd a rúnákat és a potionokat a bp-ben? Van egy elképzelésünk, hogyan lehetne ezt megoldani, hogy a drága idődet gyakással tölthesd és ne a cuccok pakolászásával.

Az idei nyári update-ben csoportosíthatóvá akarjuk tenni a potionokat és rúnákat, hogy akár 100-at rakhass egyetlen kockába. Ezáltal rengeteg hely szabadul fel a backpack-edben, amit másra használhatsz. A rúnák és potionok súlya egy kicsit meg fog nőni, így ugyanakkora súlya lesz a csoportosított 100 potionnak, mint amit most viszel, bp-vel együtt. Továbbá, a rúnák nem lesznek több töltésűek, hiszen egyszerűen egyberakhatod őket.

Szeretnél még töbet megtudni az elképzelésünkről? Gyere és nézd meg ezt az új fejlesztői jegyzetet a discussion board-on és mondd el véleményedet. Kérlek olvasd el alaposan a rövid összefoglalást ötletünkről, mielőtt véleményt mondanál.

Mondd el javaslatodat!
    Community Manager-ek
  • rroolli
    LOL új hír
  • maerlyn
    Megcsináltam okosabban. Css-t frissíts, ha nem látszana.
  • Catti
    Nem tudom a jelszavamat, csak otthon tudom olvasni. .)
  • Arcor
    Catti ment válasz a leveledre, sry nem olvastam el csak most. De a tibiás mail cimem él és irhattok!! :D
  • rroolli
    Sok melót nem igényel, szinte minden automata, viszont lehet nézni ahogy jön a pénz, még ha nem is olyan sok :)
    Amúgy engem valami rossz rpg-maker -es játékra emlékeztet, amiben előfordul néhány tibiás grafika.
  • rroolli
    Én ezt csak úgy gondolom, hogy a havi ban része lesz ez is :) Ők annyit mondtak, hogy nem lehet azonnal, mert blabla... de nem mondhatnak több infót.
  • Catti
    Na, ennek örülök. Úgy is már féltékeny voltam a ME-re. :)
    Nem is értettem, miért tolják, ha ilyen gagyi. :)
  • rroolli
    Na jó, most már egy kicsit kultúráltabb lett az oldal, de nem volt ilyen :P Bár most is inkább statikusnak nézem, csak úgy áll, meg mutatja az adatokat.
  • Catti
    Biztos megint havonta, nem? Mármint ez a nagy titok. :D
  • rroolli
    TibiaME az tiszta elhanyagolt, nézd csak meg az oldalt :) Ott nincs featured article.. Pedig tuti befutó lett volna, mint az első(!) mmorpg mobiltelefonra. Inkább tibiára koncentráltak, amit szerintem nem is bánunk annyira, még ha sokszor szidjuk is őket :)

Persze lehetne kitalálni, hogy a CipSoft Gmbh. igazából másból él, ingatlanba fektet be, yachtokat gyárt, vagy ilyesmi, amiről mi nem tudunk :P Bár szerintem is inkább a tibia a fő profilja és azon belül se a freesekből él :) De most már asszem nem kéne többet mondanom, mert "én aztán biztos tudom" és tényleg nem :)
  • rroolli
    Inkább a távolság miatt, na de ez elég evidens, ahogy mondtad :P
  • rroolli
    Reportolod, feldolgozák, analizálják, felkerül a listára. Aztán várnak bizonyos ideig(hogy mennyi az titok) és bumm. Ha nem várnának, egy nap több teóriát is le lehetne tesztelni, de ha csak pár napot várnának a bannal, akkor se kéne több pár hétnél, hogy a fejlesztők megtalálják a detektor gyengeségeit. Szerintem legalább 1 hét, ha nem több idő telik majd el, sőt, inkább valószínű, hogy a reportolt alanyokat az automatikusan felderített ~5000 másikkal fogják bannolni.
    Elhiszem, hogy szeretnéd látni a reportod eredményét, de ezt cip egyenesen meg is mondta, hogy nem fog senki ilyen hirtelen változást tapasztalni egy-egy report után. Ezért is mosolygok mindig, hogy már keresitek a kézzel fogható jeleket, mint hogy a dummy terem már tiszta üres, meg sehol semmi bot :) Persze lehet, hogy mindenki "beszart" és nem mer afkidob fokozatban trénelni 15-20 órán át. Amíg rá nem jönnek, hogy a detektor nem látja hány radír van a billentyűzeten.
  • Catti
    Én ezt kérdezem. :)
    Mert valaki írt ilyet.
    És nem értettem, hogy azért, mert nem engedi a rendszer, vagy csak mert nehéz freesnek prémes helyen lenni. :)
  • rroolli
    Te most azt mondod, hogy kazban nem tudom reportolni a prémis bottereket, csak a freeseket? (már ha van kazban prémis bot)
    Ezt ki mondta?
  • Catti
    Ez talán segítség lesz:

http://hu.tibia.hu/article/3/hogyan_reportold_a_botokat

Bár szerintem már mindenki túl van néhányon. .D
  • Catti
    Tele!

Írd át <ul>-re és számozd be, kérlek!
    Nem tudom, ki csinálta ezt a x.. xa... :)