Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
09:05 Your last visit in Tibia: 24. Dec 2009 08:30:14 CET.
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Aly+Paladin
Banished: until Jan 02 2010, 10:19:48 CET because of hacking
[/spam]™
http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Ro+Mania+Guardians
Ez a named after Pannon Guardians?
The guild was founded on Secura on Dec 22 2009 (tegnap).
[/spam]™
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"
Norsemanban segitek es a Blood Brothersben is ha online vagyok
http://tibia.wikia.com/wiki/Blood_Brothers_Quest
http://tibia.wikia.com/wiki/Norseman_Outfits_Quest
Ezekben a questekbenszívesen segítünk.
Illetve az elsõre fogunk is menni csak még nem tudjuk pontosan mikor.
Anno Diablo 2-ztünk bneten,s volt egy bot progi ami azt csinálta,hogy belogolt,s kinyírt egy bizonyos lényt,majd újra és újra cuccokért.
ELég sok jó cuccunk lett hamar,de ennek következményeként igen hamar el is untuk abba is hagytuk,szóval én akkor rájöttem,hogy semmi értelme csalni.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
khmmm grrrrrrrrrrrrrrrrr
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
szigeten lehalt a cron daemon, nem mûködik semmi idõzített feladat 0:30 óta nem volt frissítés
látom, az exori gran szöveged is a nosztalgia jegyében készült 😄
Thou art a very pleasant little rabbit.

ha elég gyors vagy, nem rak vissza a várólista végére, hanem maradsz a helyeden
kivártam a waiting listet, és 5 perce connecting-et ír ki, most vagy nyomok egy abort-ot, és kezdem elölrõl, vagy még várok, de nem igazán sikerül
pls vki privizze meg, hogy nézzen ide!
A napokban találtam egy másik játékot... játszottam vele, majd egyik pályánál elakadtam... bosszantott, hogy sehogy nem jutok tovább, hát meghackoltam... na, azóta nem is játszom vele - elveszítette a "varázsát". 😞
on
.:: Tiszta játék, tiszta élvezet! ::.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
én hetente egyszer tekerek kb. 25km-t tavasztól õszig, tüdõkiköpõsen meghajtva magamat, Ram pedig fallabdázni jár heti egyszer talán, bár a partnere kissé kutyaütõ (Shaman 😛), mégis elég mozgásnak bizonyult ez is, és mi így mentünk el bringázni széles kerekû mountain bike-okkal, nem tudtuk mire számítsunk, elsõ nap kánikula volt, második nap hideg és esõ, elsõ nap Matias, Arcor és Tygep vendégei voltunk, második nap Csigáé, szóval még köztes program is volt 😛 a korai elsõ napi megálló, az elhúzódó másnapi vendégség (ebéddel és pókerpartival egybekötve) és a másnaposság miatt visszatekertünk egy kikötõs városba, és áthajóztunk a túloldalra, mert másnap dolgoztam, és nem fért volna bele egy 3. nap
én jövõre sem akarok feltétlenül 1 nap alatt körbeérni, mert jól éreztem magam így is
kenutúrán nem árt, ha gyakorlott vízimentõ vagy, hozod édesapád díjnyertes borát és pálinkáját, és mellesleg te fõzöd a legjobb bográcsgulyást, de igazából elég, ha nem húzod föl az orrod, ha neked is meg kell fognod a kenut/ki kell mosnod a bográcsot/tûzifát kell gyûjtened/segíteni kell korán reggel bevásárolni, és a nap végén, fáradtan is mennek még a hasonló dolgok 😛
Elvileg Tygep meg én megyek, de majd Tygep mondja, mit akar.
Én azt mondom, ha megyek, akkor mind két részére elmegyek.
Délelõtt 11 tõl este 9-10 ig. 😊
És még Tajékat is látta, majdnem felismerte!
\"11:08 You deal 410 damage to a dragon.\" 20:28 You deal 425 damage to a bog raider.