124119
  • maerlyn
    atalakitom majd, most a regisztracios folyamatban vagyok benne, meg a karakter accounthoz rendeleseben
    es nezd meg a leveleid :)
  • maerlyn
    ez jo otlet. elejere, vegere, cikkszerzok utan? hireknel egyelore nincs ertelme, mert mind a tibia.com-rol jon, de volt mar kivetel
  • CattiBrie
    Kell nekünk a rövid név?

Tele (Tele the Druid,
    Catti (Catti-bia,

Programozás: Tele the Druid (ímélcím kakac doméjnnév ponty ugh)
  • CattiBrie
    De. Így jó. Következetes.

Esetleg még írhatnánk a szerzői jogokról itt bővebben.
    Kifejteni azt, hogy "minden jog fenntartva".

Valami ilyesmi:
    "A honlapon közzétett cikkek, fotóművészeti alkotások, egyéb szerzői művek csak a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélyével többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé, tehetőek nyilvánosság számára hozzáférhetővé a sajtóban [Szjt. 36. § (2)]."

Ez innen van: impresszum

Persze valahogy úgy, hogy
    A honlapon közzétett cikkek és egyéb szerzői művek csak a szerző, írásbeli engedélyével másolhatók.

Vagy akkor már komolyabban, átnyálazva a creative commons-t.
    http://creativecommons.hu/
    Nekem ehhez most fáj a fejem. :S
  • CattiBrie
    Te soha nem fogsz megházasodni?
    Ezt most mindentől függetlenül kérdem. Tehát ez megint nem piszkálás vagy bármi ilyesmi. Bár jó, hogy Neked magyarázom, akit nem is lehet megsérteni. :D
    Na, mindegy. Maradjunk a kérdésnél. :)
  • CattiBrie
    A netem továbbra is mesés. Hol van, hol nincs.
    Gondoltam nem lépek be, jobba ha alszik Catti.

Nem értem, mi lehet. A modem tentizik néha.
    Most már vagy 5 perce nem ment el.. mármint a net.
  • CattiBrie
    A monitor típusa határozza meg, hogy mennyi pixelhiba a megengedett.
    Nekem is van egy. Igen, pixelhibám. :)
  • Bexter
    Meg fogod te még azt bánni :D
  • olattila
    sok boldogsagot Shiwo
  • Son Ice
    3 pixelig elfogadott... egyes cégeknél lehet venni külön "pixelhiba garanciát" plusz pár ezer Ft-ért. Ekkor már 1 hibás pixel esetén is visszaviheted a készüléket.
  • Son Ice
    Ez olyan, mint amikor mobil klímát vásárolsz és oda van írva alá, hogy "az üzemeltetés közbeni erős hangra való hivatkozással nem vásároljuk vissza a terméket". Természetesen bármire hivatkozva vissza kell(ene) venniük 3 napon belül, ha minden tartozéka megvan.
    A minap kellett "harcolnunk", hogy egy becsomagolt inget felpróbálhassak mielőtt megveszem. Volt egy számmal nagyobb (ami ki volt bontva), amit felpróbáltam, majd közöltem, hogy ez nagy. Erre az eladónő: "Akkor viszonyítunk, ez biztos jó lesz!". Majdnem beakasztottam a többi ruha közé a csajt. Végül jött egy másik eladónő és azt mondta: legfeljebb majd ezt is kirakja próbának, ha nem jó. Erre miért nem gondolnak? Miért nincs minden méretből 1 (!) darab kibontva, hogy fel lehessen próbálni? Hozzáteszem, hogy egyel nagyobb méretből 7-8 db is ki volt bontva (ráadásul ugyanabból a színből). Nevetséges!
  • rroolli
    Ha kibontod, pixelhibás és visszacsomogalod, majd visszaviszed 3 napon belül, akkor ok :)
    Egyébként pixelhiba az érdekes, mert van egy bizonyos tűréshatár ami alatt még "nem számít hibának".
  • Arcor
    Ezert sem ertem monitoroknal a pixelhibara nem ervenyes a garancia dolgot. Ok akkor vegyetek vissza azert mert nem tetszik :p
  • maerlyn
    van mindegyiknek? másrészt az oldal készítőinél ennek van értelme, náluk kevésbé. a cikkszerzőknél (=nálad) is átalakítottam olyanra, mint a fordítóknál, lásd tibia.hu/about
  • CattiBrie
    Hírfordítóknál e-mail cím?
    Ugyanúgy mint fent?
  • CattiBrie
    Szelíd és ártatlan és ártalmatlan.

Az arcodon? :)
  • maerlyn
    2009-08-24
  • maerlyn
    szerintem több. mióta a kapcsolat oldal létezik, így van, és 0 (nulla) darab spamet kaptam
  • Son Ice
    Nem rossz. 95% email-kereső becsapva. :)
  • rroolli
    Trükkös ez a Tele, nehogy azt hidd :)
  • maerlyn
    ezt mar kitargyaltuk Cattival, roviden: nezd meg a mostani "Kapcsolat" oldal forrasat, es lass csodat
  • Son Ice
    A spam-kereső robotok imádni fogják ezt az oldalt!
  • maerlyn

velemenyt varok
  • rroolli
    Túl szelídnek nézel ki? :D
    Mondjuk nekem sincs sebhely az arcomon, vagy kobra tetoválás :)
  • CattiBrie
    Ahhoz olyan megjelenés is kell.
    Ez nálam bukta.
  • CattiBrie
    Remélem, miattam zárták be. :D
    Mármint ha jól tudom, már nincs Mistral. :)
  • rroolli
    De egyébként elég ha meggyőző vagy és úgy teszel, mint ha tök jól ismernéd a jogszabályokat és akkor máris egyből mindent kicserélnek, visszavesznek, függetlenül attól, hogy igazad volt-e :D
    Pl apám odament a teszkó vevőszolgálathoz, hogy 2 jéger van a blokkon, mikor csak egyet vett, tehát biztos kétszer húzta le a pénztáros. 5 perc múlva jött vissza a pénzzel :) Aztán kiderült, hogy mégis kettőt vettünk :D
  • rroolli
    Azt én nem tudom hogy volt :P
    Csak kérdezted hogy nem-e, aztán meg hogy beírtál panaszkönyvbe valamit amire Sonic emlékszik :)

Amúgy még1 érdekesség, hogy a panaszkönyv szigorú számadású nyomtatvány, tehát minden oldalnak van egy sorszáma és nem lehet belőle kitépni/kutyával megetetni oldalakat következmény nélkül :) Sőt, nem elég hogy csak ott van, a kereskedőnek saját kezűleg kell minden "beírást" két példányban lefénymásolni, majd elküldeni a fogyasztóvédelmisekhez kivizsgálásra :) Akkor ezután gondolhatod miért vannak úgy beparázva, ha valaki elkéri :) Kivéve, ha valami bunkó eladó van ott aki nem fogja fel a dolog jelentősőgét, de amint megtudja a főnök, sírás lesz...
  • CattiBrie
    Mondom, hogy nem így volt. :D
  • rroolli
    Jó, persze azért valószínűleg hülyének néznek, ha pekingi kacsát kérsz elvitelre és 2 hónap múlva visszaviszed, mert "gyári eredetű hibája van" :)
  • rroolli
    Elvileg mindenre vonatkozik, az "álruhás" fogyasztóvédelmi ellenőrök is direkt ilyen 200 forintos dologról kérdezősködnek amit normális ember kidobna a kukába.
  • rroolli
    Azzal kezdtem, hogy ha nincs semmi hiba és még nem használtad, de mondjuk átolvasod a haszálati útmuatót, vagy csak épp bekapcsolod és kiderül hogy nem az amire gondoltál, akkor visszaviheted 3 napon belül és szó nélkül vissza kell vegyék.
  • CattiBrie
    Meg gondolom ételre megint nem vonatkozik ilyesmi. Persze csak gondolom. :)
    Harapott a kifli, kérem vissza a 13 forintot! :)
  • CattiBrie
    De az a kiírás nem a (például) pénz visszaadásra vonatkozik? Azért nem lehet reklamálni. És az meg nem termékhiba.

Amúgy meg mindig mindenhol vannak apró betűs részek.
    Óó, emlékszem arra, amikor a Mistral-nak beleírtam a panasz.. bocsánat, vásárlók könyvébe. :)
    Ugye Sonic? :)
  • rroolli
    Ásó, kapa... Sok boldogságot :)
  • rroolli
    Azért, mert annyit reklamálhatsz amennyit akarsz :)
    Hogy miért az egy kicsit off, de nem árt ha mindenki tudja. Az eladó bármilyen terméket, 3 napon belül köteles visszavásárolni, amennyiben eredeti csomagolásban, használatlanul viszed vissza(még akkor is, ha nincs semmi baja, csak nem tetszik). Ezen felül, minden termékre érvényes 2 év szavatosság, ami gyári eredetű hibákra vonatkozik. Ha a szavatossági idő első 6 hónapában megy tönkre a termék, akkor maga az eladó köteles kivizsgálni, hogy gyári eredetetű hiba okozta-e, majd cserél/visszafizet. Ha 6 hónapon túl megy tönkre, akkor neked kell intézni a dolgot a gyártóval.
    Egyéb érdekesség még, hogy ha például van 1 év jótállás/garancia a termékre, akkor a 2 év szavatossági idő a garancia lejárta után indul, tehát ilyen esetben 3 évig megvédheted magad :)
    Ezek ismeretében viccesnek tartom a 'pénztártól való távozás után'-os táblát :)
    [/off]
  • CattiBrie
    Jelen pillanatban

Key Ring 12 K - 17 K

http://sga.tibiacity.org/Pricelist
  • CattiBrie

Sok boldogságot kívánok Nektek!
  • Son Ice
    Sok boldogságot :)
  • Son Ice
    Te is fiam, Blue Tooth?