124119
-
#113546 Tényleg, dátumokat is lehetne beleírni! :) -
#113545 Na, gyorsan összeütöttem egy oldalt. :)
http://fi.inf.elte.hu/~catti-brie/tibia/maps/
Mint ahogy látszik, egy kép hiányzik. Nem találtam meg.
Illetve lehetnek köztes állapotok is.
A képre kattintva elő jön nagyobba.
Ha megvan Neked más verziójú map, ami nincs fent, vagy ami fent van nagyobb méretben, akkor jöhet a link és felteszem! :) -
#113544 na akkor én most már totál failed... -
#113543 2000 dec: kazordoon
2001 jún: ab'dendriel, ice islands
2001 nov: edron
2002 dec: venore
2004 aug: ankrahmun
.
.
.
-
#113542 Nem azért, hogy kötözködjek, de az a szó az kötözködni. :)
-
#113541 Ezt gyorsan elintézted :P Lehet, hogy nagyobb, hosszabb, vastagabb, de attól még...
ha ['kötöszködések száma' * $x] => 100 akkor kötöszködős
ha ['kötöszködések száma' * $x] < 100 akkor nem kötöszködős
$x értéke az áldozat függvényében alakul:
Bárki esetében: $x == '10'
Catti esetében: $x == '101' -
#113540 Hogy jöttek sorba az upok?
Én arra emlékszem, hogy nem voltam prémis, de akkor már volt Edron meg Dara. És akkor volt egy olyan up, hogy lett Ank.
- Ankrahmun (déli sivatag)
- Port Hope (nyugati rész Anktól) // ekkor mér prémis voltam
- Liberty Bay (és a szigetek)
- Svargrond (északi szigetek)
- Yalahar (Vengoth-tal)
- Zao (Vengoth-tól keletre)
//- Új rész (Zao északi része)
Ha valaki más sorrendre emlékszik, mondja!
És elvileg minden ilyen uphoz más CIP-es map tartozik. -
#113539 Na, és ez hogy tetszik? :)
http://tibia.uw.hu/terkepek/tibiamapa.jpg -
#113538 vedd ezt a térképet: http://static.tibia.com/images/library/map_big.jpg
jobb felső részén van egy csomó felhő. közelíts rá, és nézd meg alaposabban. na mit látsz?
(Fagyi mutatta, meg más érdekességeket is) -
#113537 Amúgy szerintem a Tiéd hosszabb.. izé, nagyobb. :) -
#113536 Szerintem kettő megfér egymás mellett. :D
Mert azért, mert magas a kötözködés szintem, attól még igaz az, hogy általában nem vagyok egy konkrét állásponton. :) -
#113535 Szerintem a második :D
De nekem se 10-es a kötöszködés skillem... Vajon kinek nagyobb? :D Én szoktam trénelni rá... -
#113534 :):)
Nem is vagyok konkrét állásponton ez ügyben (sem).
Csak próbálok érvelni, logikusan gondolkodni.
De lehet, hogy magas a kötözködés skillem és mindegy mit mond a másik, én az ellenkezőjére mondok (próbálok) példát/ötletet/érvet. :) -
#113533 Szerintem.
De nem én voltam! :) -
#113532 Amúgy érdekes, hogy most te próbálod bizonyítani, hogy cip lusta disznó és én védekezek :) -
#113531 Honnan tudod? :P -
#113530 Az már meg van rég rajzolva. -
#113529 Sőt, ahogy kivettem a szövegből, egy csomó más "sokkal jobb" dolog be van tervezve, talán évekre előre. Így ha mindenki azon van, hogy ezeket minél hamarabb megvalósítsa, akkor senki nem csinálja a harmadik addonokat. -
#113528 12:34 You deal 34 damage to a target dummy.
12:34 You deal 65 damage to a target dummy.
12:34 You deal 42 damage to a target dummy.
12:34 You deal 58 damage to a target dummy.
12:34 You deal 39 damage to a target dummy.
12:34 You deal 41 damage to a target dummy.
12:34 You deal 52 damage to a target dummy.
12:34 You deal 45 damage to a target dummy.
Kár, hogy nem 42. :)
Nem, ez nem a jövő. Ez tegnap volt, csak ekkor döglött a netem. -
#113527 Azért, hogy zao új részét rajzolgassák... Meg lehetne csinálni, csak mint minden cég, ők is a lehető leglátványosabbat akarják kihozni az adott időből és erőforrásból. Egy új földrész, világító sárga folyóval, új lényekkel, új itemekkel látványosabb, ezért azt csinálják. -
#113526 Death penalty:
"Amit viszont nem kellene, hogy komoly elkeseredést okozzon. Ez az, ami miatt azt mondhatom, hogy be van tervezve a problémán való munka."
-ezt gondoltam én is, meg szerintem mindenki, kivéve aki nem halt már legalább 3 hónapja és azt hiszi hogy kell neki a kemény game. -
#113525 De hát akkor minek vettek fel egy komplett grafikus gárdát? :D -
#113524 Arról nem is beszélve, hogy mindegyikhez questeket rendelni... Mert ugye az addonokat általában nem trade-ablakban vesszük. Ez így kb megfelelne egy teljes nyári vagy téli update-nek. 23 új quest, 23 féle új "megjelenés". -
#113523 Persze ez így viccesen hangzik, hogy a 3. addonba megszakadnának... De gondolj bele, hogy 23 szinte teljesen új emberkét kell rajzolni. És nem úgy néznek ki, hogy pálcika a lábnak, karika a fejnek, hanem minden outfitről 100 vázlat készül, vitatkoznak hogy jó-e, beleillik-e, stb... Egy teljesen új outfit, mint pl a warmaster jobban lelkesíti az embereket, mint ha mondjuk egy régi citizenre dobhatnál egy plusz farmer dzsekit. -
#113522 :D :D -
#113521 meg hát szokja a nép a szakkifejezéseket :) -
#113520 öö
"Q: Gondolkodtatok a halállal kapcsolatos büntetés(death penalty) változtatásán?"
Ha ezután valaki nem tudja mi az :D
Egyébként először én is majdnem odaírtam hogy halálbüntetés, csak aztán rájöttem, hogy az más. Akasztás, elektromos szék, stb... szerintem az a halálbünetés. -
#113519 A napokban kaptunk egy fogyasztóvédelmi ellenőrzést és biztosíthatok mindenkit, hogy nem csökkentek a jogaitok. Szóval csak bátran :) -
#113518 köszi mindenkinek a jókívánságokat!
Visszavétel kapcsán: én úgy tudom, hogy már eltrölték a három napon bellüli cserét, sok helyen a ½huszonnégy órán belül visszaviszem¨ dolgot sem akarják már elfgadni. Lehet tényleg nem lenne már kötelező nekik, csak nem akarnak egy fogyasztóvédelmet a nyakukba (hátna más problémára akadnak...)
A kijelzőn adott pixelhiba még nem pixelhiba tényleg létezik, telefonnál is. Elég kevés gyártó vállal pixel-garanciát. Az embernek mákja van, ha elfogadják neki a húszonnégy órán belül való visszavételt. Ha jól rémlik, pont Doa szívott egy ilyen esettel, hogy monitor pixelhibás volt ,és 24en belül nem akarták cserélni. Telónál is hallottam olyanról ,hogy a csávó telója behalt, garral,cserélték egy újra, de az pixelhibás volt. Ott az üzletben észrevette, miután átvette, de nem voltak hajlandóak kicserélni neki. Szóval üzlete válogatja. -
#113517 jelenleg nincs tervbe véve a harmadik addon
Aszondja, hogy túl nagy munkát venne igénybe. :D
Mondom én, hogy megszakadnak. :)) -
#113516 Számotokra mi a legbántóbb a halálnál?
- lvl csökkenése
- egy skill csökkenése
- cucc elvesztése
- pénz elvesztése
Azt várjuk a haláltól, hogy egy olyan dolog legyen, ami számít. Azt akarjuk, hogy érzéseid legyenek a halálról. Bántania kellene téged és pillanatnyi dühöt okoznia. -
#113515 Ki korán kel, bottert lel :)
-
#113514 death penalty :o
Áhh, halálbüntetés. :)
Hátha más sem tudja. :) -
#113513 hát nem
remélem, fordítod majd a folytatást is -
#113512 Kirakni se kis meló :D
Kicsit hosszú, de szerintem megéri elolvasni, elég érdekes dolgok vannak benne. Például, hogy mi a véleményük a death penaltyról, a rare itemekről, 150+ nak való tartalmakról, stb... És nem azért mondom ezt, mert én fordítottam, hanem mert tényleg egy csomó érdekes van benne és még nem láttam senkit erről szpemmelni :) -
#113511 50 válasz a termékmenedzserektől
Április 20-tól 21-ig, a közösség megragadta a lehetőséget, hogy feltegye a legégetőbb kérdéseit a Tibia termékmenedzsereinek. A kérdések több témát érintettek, mint PvP, vocation balancing, anti-cheat, törvénybetartatás, technikai problémák és még sok más. A leggyakrabban feltett kérdésekre válaszolt a három termékmenedzser, Guido, Craban vagy Skyrr.
http://hu.tibia.hu/news/393/50_valasz_a_termekmenedzserektol
fordította: Sai -
#113510 Nekem nem fáj a fejem, átnéztem...
Röviden összefoglalva:
A creative commons a lehetséges közép utakat dolgozta ki a "minden jog a tiéd" és a "semmilyen jogot nem tartasz fenn" között.
4 féle elem van, melyeket lehet kombinálni:
Attribution(by): Ha felhasználják a tartalmat, mindenképp tüntessék fel a szerzőt
No Derivate Works(nd): Nem módosíthatják
Non Commercial(nc):Nem lehet kereskedelmi céllal felhasználni
Share Alike(sa): Ha felhasználják, ugyanazokkal a feltételekkel tegyék közzé, mint Te
Aztán ezekből lehet valami ilyesmiket kombinálni:
-
#113509 ok, a lenyeg, hogy folyamatban :) -
#113508 Igen láttam.. majd igen majd.. már akartam írni, csak a netem haldoklik.. :S -
#113507 Végére, aljára, hírfordítók után. Úgy értem az egészre vonatkozzon. Csak jól kell megfogalmazni.