124119
  • Jani Hun
    Mi jövőhéttől jövünk Dyingdreamerrel megint !:D
  • TZson
    Én sajnos főleg olyan években játszottam, amikor kevesen voltak online, így a csetelés csupán elenyésző részét képezte a játéknak.
  • CattiBrie
    Az nem a csetelés?
  • TZson
    Ilyenkor mindig kicsit megjön a kedvem, aztán eszembe jut, hogy a játék 99%-a monoton öldöklés :D
  • A Joco
  • CattiBrie
  • rroolli
    Azt hiszem, hogy mindent leírtam a leendő winter update-ről :)
  • rroolli
    A képek linkjeiből kiderül, hogy a 7 boss az a 7 démon lesz, akikről a poi termek kapták a nevüket (pumin, verminor, stb).

Ebből kiindulva biztos nem lesz gyengébb a quest, mint a poi.
  • rroolli

• rroolli
    Valami új quest is lesz.
    Talán egy fegyver 7 darabját kell megszerezni 7 bosstól, amik poi-hoz hasonló helyszíneken vannak. Elvileg mindegyik "teremnek" lesz valami jellegzetessége (kb mint poi) és lesz pár "fejtörő".
    És a 7 fegyver darab ahhoz kell, hogy meg lehessen állítani Ferumbrast (?), hogy még erősebb legyen.

Erről van 3 teaser képekkel.
  • CattiBrie
    Na, sor került a nagy fejlesztésre. :-)
  • rroolli
    Azonnal nyúzhatók lesznek a holttestek a tulajdonos és a csapata számára, nem kell 10 másodpercet várni. Nyúzás után viszont bárki lootolhat.
  • rroolli

Global depot:

17 számozott doboz kerül a depoba, melyek tartalma minden városból elérhető.
    Free felhasználók 2000, prémiumosok pedig 10 000 itemet tárolhatnak. A dobozok tartalma "lapozható".
    Update után minden város depojának tartalma 1-1 számozott dobozba kerül.
  • rroolli
    -5 városban lesz aréna: Ankrahmun, Kazordoon, Thais, Edron, Rathleton
    -lesz nézőtér, kb mint svargrondon
    -nem érvényes a szokásos büntetés az itteni halál után
    -nem jár koponya, nem számít bele a guild warba se
    -a nevezési díj a bankszámláról kerül foglalásra. ugyanide kerül a nyeremény is
    -nevezés után a résztvevők egyszerre teleportálódnak az arénába
    -PRÉMIUM szükséges
  • rroolli

Aréna harc:

-2 játékmód: mindenki-mindenki ellen (last man standing) és csapatok egymás ellen (team death match)

-beállítható a nevezési díj, ami a harc végén a győztes(ek) számlájára kerül.
  • rroolli

http://www.tibia.com/news/?subtopic=newsarchive&id=3377
  • CattiBrie
    :) :) :)
  • rroolli
    Néhány napja én is azt álmodtam, hogy egymás után többször meghalok. A végén blessing nélkül és 2 szintet vesztettem.

Ez valami utóhatása lehet a szernek :)
  • Badogember
    meg megtalálom a kulcsokat....
  • Badogember
    max fibulára megyek át márha megvan még a hely:D
  • CattiBrie
    jön a tél, aktívkodik a gamer :)
  • olattila
    amire vissza koszontem mar hult helyedet sem talaltam :)
  • Badogember
    13:48 You see Nagy Krapekk (Level 270). He is a druid. He is a Warden of Tibia.
  • A Joco
    én most sem hagyom ott :)))
  • Husosfagyi
    Ennek az újra meg újra meghalásnak van alapja :) amikor még kicsi voltam, de Te már megmutattad, hol kell fejlődni, és lejjebb is merészkedtem, elhalódás után kétszer futottam vissza kötél nélkül a scarabokhoz, na, akkor ott léptem meg talán a 41-40-39-et :D
  • Noodlee
    Én a rotikat is simán lootoltam :P
  • CattiBrie
    :D :D

Én is mindig meghalok és újra meg újra.
    És egy bless sem jut soha eszembe és aol sem. :)
  • Husosfagyi
    Sziasztok!

Fagyi vagyok. Négy éve és 5 hónapja jöttem le a szerről.
    Tegnap azonban mégis azt álmodtam, hogy játszok, és meghalok. Konkrétan 96-os voltam álmomban Husival, és vagy 3-4-szer is meghaltam. Utoljára már blessingem sem volt. Csak a Spark of the Phoenix jutott eszembe hogy mit kell megvennem :)
    Van már álmoskönyv, hogy ez mit jelenthet? Vajon újra játszani fogok? :)
  • Xing
    Hát igen. Amikor utoljára játszottam ilyen 1 millió fölötti pénz már soknak számított, ahogy mondja is a bankos. Most meg 10-20-al dobálóznak az emberek. Gondolom aranyat nem nagyon lootolnak már pedig én azt még 140 fölött sem tudtam elengedni :)
  • Badogember
    Mint a való életben. :)
  • Xing
    Milyen durva árak vannak. Házak meg itemek ilyen 10-20 millióért.
  • Bobber
    gratula a csöpségekhez :) szoktad őket már most a tíbiára :) nem lehet elég korán elkezdeni :)
  • Jani Hun
    szoktunk igen, de most igy hogy énis éretségizek, ö meg reggel 4 töl esig szakon van, nincs sok időnk, de télen lehet mi is benevezünk kicsit.
  • Badogember
    14:54 Naji: Wow, you have reached the magic number of a million gp!!! Your account balance is 3372905 gold!
  • TZson
    Néha Huncut és Dyingdreamer szoktak még játszani, és közvetítik is a Twich csatornájukon.
  • Badogember
    21:13 Channel participants: Ginnie, Margareta.
  • Shiwo
    nem kellett volna a hátsójába csípni, és akkor nem kerültél volna korházba
  • Badogember
    Épp most töltöm le a klienst, bár 2 gyerek mellett tuti nem lesz rá időm, de benézek. :P
  • olattila
    En amiota hazajottem azota nem vagyok jol... Olyan jol telt es jo volt talalkozni Cattival hogy korhazba kerultem :D Majd a tel fojaman ha othon leszek akkor Jocoval tervezzuk hogu vissze terunk egy kis idore.
  • Bobber
    néha vannak az embereknek kisebb fellángolásai, de a régi nagy játékok már nem mennek :( Bár tavaly karácsony környékén egész komoly gamelés ment :)