124119
  • CattiBrie
    Az elég gyors. :)
  • rroolli
    1-2 óra múlva videó...
  • CattiBrie
    Ja, és akkor három dark torturer :)

Cipi nem aprózta el a lúrolást. :D
  • CattiBrie
    Ezen a képen csak három lény látszik :)

Esetleg az érdekes sebzéseket bemásolhatnátok.
    Mert én például nem szoktam félni Praclitól, ma mégis majdnem pirosba leütött. :S Nem tudom, mit használt. :(
  • CattiBrie
    The Blood Halls: Madareth

Here you will face a great number of Dark Torturers, Betrayed Wraiths, Lost Souls and Hand of Cursed Fate. Kill the Dark Torturers first.

Aztán rakjunk rendet:

:D
  • CattiBrie
    Vállalnád a POI bejutás sorc részét?

• Knights - 2 Diabolic Imps and 1 Spectre
    • Druids - 1 Spectre, 1 Diabolic Imp and 1 Nightmare
    • Paladins - 1 Spectre and 2 Nightmares
    • Sorcerers - 1 Spectre and 2 Nightmares
  • CattiBrie
    Ma sorc hiányában mentünk ide..
  • olattila
    akar mikor szivesen latjuk az embereket most kezdunk belejonni mi is az ilyen huntokba... ma peldaul kelett volna egy sorc poira :)
  • Arcor
    Emberek amugy be lehet szállni ilyen hentekbe questelésekbe? Nekem az sem baj ha minuszos csak a buli miatt.
  • olattila
    Egy jo kis hunt egy jo kis csapatal:
    Druid: Nagy Krapekk [167]
    Andris the druida [145]
    Paladin: Saiax the paladin [162]
    Catti-bia [159]
    Knight: Kiscipi [181]
    Jocoka [141]
    Hunt: Inqusition: Blood Halls
    Monster: Dark Torturer, Lost Soul, Betrayed Wraith, Hand of Cursed Fate

A loot erteke megkozelitoleg ~400K
    XP/H 100-120 bonusz nelkul
    Tovabbi infokert a jelenlevo emberektol kell kerni :)
  • Husosfagyi
    roty is :/
    eh, csalódás ez a report system
  • Noodlee
    Nem tudom.
    Eddig jutottam még csak :)

Amúgy meg senki nincs már, akivel tolhatnám, mindenki már high lvl.
    20 bp potit meg tuti most sem vennék, (ha már így elbacták az UH-t) hogy elmenjek egyet gyakni. :P
  • Husosfagyi
    Ezt benéztük, már megint online...

Viszont, Euroty meg nem...
  • Husosfagyi
    "In short, it will not be as good as the Backpack of Holding but it will be better than an ordinary backpack."

-Mirade

egy Backpack of Holding 15 oz és 24 slot.

Szóval, kenhetjük az "új szuper" konténert a hajunkra.
  • Husosfagyi
    \o
  • rroolli

bocs hogy nincs light effect, elfelejtettem visszakapcsolni :P
  • CattiBrie
    Cikkbe kell a tibia.hu-ra.

méretezzem át 350 px szélesre
    Igen.

és tüntessem el a kérdőjelet vagy mi ?
    Nem.

csak a külső része legyen átlátszó
    A széle.

vagy belül is ?
    Nem.

Oda lesz, amihez nincs térkép. Amúgy mindegy, mit teszel rá. Valami Tibiás legyen. És utaljon arra, hogy nincs map. És legyen 350 px széles. :P Szabad kezet kaptok. Felőlem lehet tök új és tök más is. Nyilván ha nem ilyen szakadt a széle, akkor nem is kell, hogy átlátszó legyen a széle.

Ilyesmi lesz: maps

Értem? :)
    Ha nem, tessék kérdezni. :)
  • CattiBrie
    Játszani fogsz? :)
  • Noodlee
    Van valaki, aki tud prémet befizetni?
  • Shiwo
    csatlakozom Bobhoz..nem egészen értem, mit csináljunk vele...méretezzem át 350 px szélesre és tüntessem el a kérdőjelet vagy mi ? csak a külső része legyen átlátszó, vagy belül is ? egy picit részletesebben fejtsd ki, hogy mire is gondoltál és mire kell...
  • Shiwo
    a normál bp-nél így is könnyebb lesz, csak nem spórol az ember vele annyi capot
  • Bobber
    kiváncsi leszek milyen emléktárgyakat kapok majd a régi POI questes runáimért:)
    a,úgy ezzel arra is gondolhattak volna hogy annak idején volt egy olyan quest POH-on ami többtöltetes sd runát adott ha jól emléxem. Igazábol szerintem azt is le kéne cserélniük de mivel mostmár az sd is alapból 3 lövéses így azt cseszheti az ember. Sőt nekem sincs már meg szerintem mert tuti ellőttem mert hogy nem ér semmit:)
    ezzel a kring cserével meg jól megszívatják az embereket:)
    szerintem nagyon sokan fogják a fejüket mert ugye nagyon sokáig 15-20k volt az ára. utána mikor bejött hogy nem lehet majd benne annyi mindent tartani akkor ugye leesett az ára 5k körülire ha jól tudom. Most meg bejelentik hogy 8k-ért veszi majd az npc. Szóval kíváncsi leszek mi fog ebből kisülni:)
    azt tudom hogy nekem szivacs mert pont a tömege miatt volt nekem pénztároló, és így hogy most nehezebb lesz kevesebb cucc fér majd be:(
  • Bobber
    őőő mi is a feladat?
    mit kellene ezekkel csinálni?:)
    kiegészíteni rajzolni rá stb?
  • rroolli
    Majd kiderül... Szerintem csodát ne várjunk.
  • olattila
    nem vitatkozom veled! :)
  • CattiBrie
    Esetleg itt is van, amiből lehetne ihletet (elemet) meríteni: másik kép
  • CattiBrie
    Ebből tudna valaki készíteni egy szép képet?

http://images.otservlist.org/uploads/maps/no_map.jpg

- 350 pixel széles
    - png
    - átlátszó hátterű

Felkerülne a tibia.hu-ra.
    Vagy ha ez nem tetszik, valami hasonlót. :)

Köszönöm!
  • CattiBrie
    Last login: May 18 2010, 05:13:41 CEST

Reggel valaki kiBxhatta.. remélem :D
  • Husosfagyi
    Dran például offline.
    Vagy ez véletlen?
  • rroolli
    :)
  • Shiwo
    Mi a lényeg?

Tervezzük, hogy a rúnákat és az italokat halomba lehessen tenni (mint például a gp-t).

Miért?

Hogy helyet lehessen megtakarítani a hátizsákban és könnyebben lehessen elrendezni a rúnákat és italokat.

Részletek:

Italok (Potions)

 Összesen 100 italt lehet egy halomba tenni.
     Mivel adott mennyiségű italhoz kevesebb hátizsákot kell felhasználni, ezért többet lehetne belőlük elbírni. Hogy a mostani egyensúlyarány megmaradjon, ezért ezt a az extra tömeget az italok tömegének növelésével fogjuk egyensúlyozni. Így végül az összes tömeg, ami 100 italra vonatkozik, az ugyan annyi lesz, mint amennyi most szükséges hozzá a hátizsákokkal együtt.
     Természetesen összetehetsz egy 10 italból álló halmot egy 20 italból álló halommal, hogy egy 30 italból álló halmot kapj.
     Az itallal teli üvegek nehezebbek lesznek, mint az üres üvegek. Ezáltal talán a játékosoknak érdemesebb lesz visszavinni az üres üvegeket a boltba, ahelyett, hogy eldobnák őket valahova.

Rúnák (Runes)

 Összesen 100 rúna lehet egy halomban. A rúnák ezentúl nem töltetesek lesznek, tehát egy egyszerű rúnát csak egyszer lehet ellőni. Egy 20 rúnából álló halom azt jelenti, hogy 20 alkalommal lehet vele lőni, mielőtt elfogy.
     Mivel kevesebb hátizsák kell a rúnák elszállításához, ezért többet lehetne belőlük elbírni. Éppen ezért a rúnák tömege növekedni fog. Tehát hogy 50 lövésre elég rúnát elvigyél, az ugyan annyi teherbírásba fog kerülni, mint jelenleg.
     A rúnakészítés lényegében nem fog változni, csak annyi lesz a különbség, hogy a végén nem több töltetes rúnát kaptok, hanem egy halom rúnát. Tehát ha például HMM-et gyártotok, akkor nem egy 10 lövéses rúnát kaptok, hanem 10 HMM rúnát egy halomban.
     Természetesen összetehetsz egy 10 rúnából álló halmot egy 20 rúnából álló halommal, hogy egy 30 rúnából álló halmot kapj.
     A nagyobb töltettel rendelkező rúnák (a jelenlegi 99 töltetes rúnák) is átalakulnak 99 darab egy halomban lévő rúnává, ezáltal a tömeg-előnyük elvész.

Kulcstartó-gyűrűk (Key Rings)

Key ring-ek jelenleg a Tibia legkönnyebb tároló eszközei. Magas szintű karakterek előszeretettel használják arra, hogy több rúnát és italt vihessenek magukkal. Azonban eredetileg nem erre lettek tervezve. A key ring 35-ször (!) könnyebb, mint a szokványos hátizsák, melyből tisztán látszik, hogy a key ring egy eléggé kiegyensúlyozatlan tárgy. Itt az ideje, hogy kezdjünk valamit ezzel a dologgal. Ezt már sokkal korábban meg kellett volna tennünk és elnézést kérünk mindenkitől a késői cselekedetért valamint azért, amit ezen probléma megoldása fog kiváltani.
    • A nyári update-tel a key ringeket kivesszük a játékból. Más tárgyat fognak dobni helyette az adott lények.
    • Minden egyes key ring át lesz alakítva egy új tároló-típussá. Ez a tárgy 22 rekeszes lesz, és a tömege különbözni fog a mostani hátizsákoktól. Azonban lényegesen nehezebb lesz, mint a mostani key ringek. Nem lesz annyira jó, mint a Backpack of Holding, de jobb lesz, mint a szokványos hátizsák. Ezek az új tárolók is megszerezhetőek lesznek a játékban (például ritka lootként vagy küldetés jutalmaképp – bár ez még nem biztos).
    • Az új tároló eszközt el lehet majd adni NPC-knek 8k-ért. Ne feledjétek, hogy ritka loot lesz belőle a nyári update után.

Italok
    • A teli italok tömege 0.9 ozzal lesz több, mint a jelenlegi. Az üres flaskák tömege 0.2 ozzal lesz kevesebb,mint a mostani. Az üres üvegeket is halomba lehet tenni. Például egy Strong Mana Potion ezentúl 2,9 oz lesz (jelenleg 2.0 oz) és az üres üveg 1.6 oz (jelenleg 1.8 oz).

Rúnák
    • Az üres rúnák tömege 2.1 oz lesz, amely 0.9 ozzal több, mint a mostani. Az üres rúnákat is halomba lehet tenni. A rúnagyártáshoz nem kell többet kézbe venni az üres rúnát, elég lesz ha valahol a hátizsákod mélyén van belőle.
    • A rúnák tömege a jelenlegi töltetek számától függ. Ha egy rúna egy töltetes, annak a tömege meg fog egyezni az üres rúnáéval. A két töltetes rúnavarázslatok 2 darab 1 halomba tett rúnát fognak készíteni, melynek össz tömege 2.1 oz lesz (mint az üres rúnának). Ebből következik, hogy egy ilyen rúna tömege 1.05 oz lesz. A 10 töltetes rúnát készítő varázslatok 10 darab rúnát hoznak majd létre, melynek szintén 2.1 oz lesz a tömege, teház ezen típusú rúnának darabja 0.21 oz lesz. És így tovább.
    • Az NPC-knél természetesen lehet majd halomba tett rúnát is vásárolni.

A nagyobb töltettel rendelkező rúnákra vonatkozóan:
    • Minden több töltetes rúna, melynek 50 vagy kevesebb töltete van, az át lesz alakítva egy kisebb emléktárgyá (dekoráció), az 50 töltetnél több töltettel rendelkezők pedig egy nagyobb emléktárgyá (dekoráció) a nyári update-tel. Ezen emléktárgy kinézete változni fog attól függően, hogy milyen rúna volt eredetileg. Tehát egy 99 töltetes SD rúnából más emléktárgy lesz, mint egy 99 töltetes Avalanche rúnából. A nyári update-tel való átalakítás nem az egyedüli módszere lesz az ilyen emléktárgyaknak való hozzájutáshoz. A dolgok tisztázása végett: Az update után a rúnák halmozásával nem lehet ilyen emléktárgyat szerezni. Csak az update előtti speciális rúnák fognak átalakulni, s a későbbiekben valamilyen speciális esemény vagy küldetés jutalma lesz.

Halmozás
    • Csak azonos típusú rúnák és italok halmozhatóak egybe. Például nem lehet egy halomba tenni a mana italokat és a gyógyitalokat, vagy az SD rúnát a Fireball rúnával.
    • A nálad lévő rúnák és italok automatikusan halmozásra kerülnek. Természetesen ez azzal is járhat, hogy több halomnyi rúna vagy ital lesz nálad, ha 100 darabnál többet cipelsz. A halmok csak akkor esnek a földre, ha a leltárod teljesen teli van.
    • Az ital ivása egy új üresüveg halom létrehozásával jár. Ha valahol a leltáradban van már üresüvegből halom, akkor automatikusan abba kerül. Ha abban a halomban az üvegek száma elégi a 100-at, akkor új halom jön létre. Az új üres flaskahalom csak abban az esetben esik a földre, ha teljesen tele van a leltárod.
    • Manuálisan szét lehet választani a halmokat, nem csak egybe rakni őket.
  • Shiwo
    a fórumon van pár érdekes részlet a potikról, keyringekről, stb-ről... lefordítom..
  • Shiwo
    jah, látom, tegnap volt bann, de az valszeg még az eddig találtak, a reportoltak még nincsenek benne (nem tudja mé védi a cip-et, de akkor se telt el még sok idő)
  • Shiwo
    a bannolós jelentés mióta megy ? 2-3 hete ? mondták is, hogy nem egyből bannolnak, előbb kifigyelik, elemzik... inkább írjátok fel valahova a neveiket, és nézzétek meg, hogy a köv bann-hullám elkapta-e őket
  • olattila
    Sajnos szerintem nem er semmit ez a bannolos rendszer...
    Akit reoltoltam botolasert es 100%-ra tudom h az tobb ervet is fel tudok hozni ellene az meg most is ugyan ugy nyomja mint idaig...
    Es azok a hirek h xxxx embert bannoltak az csak kitalalt szamok szerintem abbol max olyan 500-at ha bannolnak.
    En mar lassan nem hiszek ebben a Cip-ben...
  • CattiBrie
    Jak visszatért és beállt Euroty mellé.

08:35 You see Jak Impossible (Level 225). He is an elite knight. He is Titan of the Hell Patrol (Leg End).

Hú, gyerekek, ha ez a bannolós rendszer nem hoz eredményt (ha már ennyire felcsigázott a Cip, hogy van remény), akkor nagyon szomorú leszek.
  • CattiBrie
    Manyek miért is öli a barikat válogatás nélkül?

Kinyírta Euroty barijait. Euroty nem szólt egy szót sem a közösbe. Viszont enni evett.

08:29 You see Euroty Hyypes (Level 238). She is a royal paladin. She is Titan of the Hell Patrol.

Aztán jött ez a gyerek és 'rákent' két barit Euroty-ra.

08:29 You see Dojako (Level 202). He is an elite knight. He is Titan of the Hell Patrol (Dodo).

Euroty továbbra sem szólt egy szót sem közösbe.

:o
  • CattiBrie
    Melyik nap mennénk? Mivel mennénk?
    Melyik nap jönnénk? Mivel jönnénk?
    Hány napot töltenénk ott? Hol ott?
    Körülbelül mennyibe kerülne?
    Kik mennénk?

... :)
  • CattiBrie
    08:12 You see Jak Impossible (Level 225). He is an elite knight. He is Titan of the Hell Patrol (Leg End).

Ki van toszva az ajtóba. :D
  • rroolli
    Amúgy tekertem cam-ba :)