124119
-
#113866 Az elég gyors. :) -
#113865 1-2 óra múlva videó... -
#113864 Ja, és akkor három dark torturer :)
Cipi nem aprózta el a lúrolást. :D -
#113863 Ezen a képen csak három lény látszik :)
Esetleg az érdekes sebzéseket bemásolhatnátok.
Mert én például nem szoktam félni Praclitól, ma mégis majdnem pirosba leütött. :S Nem tudom, mit használt. :( -
#113862 The Blood Halls: Madareth
Here you will face a great number of Dark Torturers, Betrayed Wraiths, Lost Souls and Hand of Cursed Fate. Kill the Dark Torturers first.
Aztán rakjunk rendet:
:D -
#113861 Vállalnád a POI bejutás sorc részét?
• Knights - 2 Diabolic Imps and 1 Spectre
• Druids - 1 Spectre, 1 Diabolic Imp and 1 Nightmare
• Paladins - 1 Spectre and 2 Nightmares
• Sorcerers - 1 Spectre and 2 Nightmares
-
#113860 Ma sorc hiányában mentünk ide.. -
olattila #113859 akar mikor szivesen latjuk az embereket most kezdunk belejonni mi is az ilyen huntokba... ma peldaul kelett volna egy sorc poira :) -
#113858 Emberek amugy be lehet szállni ilyen hentekbe questelésekbe? Nekem az sem baj ha minuszos csak a buli miatt. -
olattila #113857 Egy jo kis hunt egy jo kis csapatal:
Druid: Nagy Krapekk [167]
Andris the druida [145]
Paladin: Saiax the paladin [162]
Catti-bia [159]
Knight: Kiscipi [181]
Jocoka [141]
Hunt: Inqusition: Blood Halls
Monster: Dark Torturer, Lost Soul, Betrayed Wraith, Hand of Cursed Fate
A loot erteke megkozelitoleg ~400K
XP/H 100-120 bonusz nelkul
Tovabbi infokert a jelenlevo emberektol kell kerni :) -
Husosfagyi #113856 roty is :/
eh, csalódás ez a report system -
Noodlee #113855 Nem tudom.
Eddig jutottam még csak :)
Amúgy meg senki nincs már, akivel tolhatnám, mindenki már high lvl.
20 bp potit meg tuti most sem vennék, (ha már így elbacták az UH-t) hogy elmenjek egyet gyakni. :P -
Husosfagyi #113854 Ezt benéztük, már megint online...
Viszont, Euroty meg nem... -
Husosfagyi #113853 "In short, it will not be as good as the Backpack of Holding but it will be better than an ordinary backpack."
-Mirade
egy Backpack of Holding 15 oz és 24 slot.
Szóval, kenhetjük az "új szuper" konténert a hajunkra. -
Husosfagyi #113852 \o -
bocs hogy nincs light effect, elfelejtettem visszakapcsolni :P -
#113850 Cikkbe kell a tibia.hu-ra.
méretezzem át 350 px szélesre
Igen.
és tüntessem el a kérdőjelet vagy mi ?
Nem.
csak a külső része legyen átlátszó
A széle.
vagy belül is ?
Nem.
Oda lesz, amihez nincs térkép. Amúgy mindegy, mit teszel rá. Valami Tibiás legyen. És utaljon arra, hogy nincs map. És legyen 350 px széles. :P Szabad kezet kaptok. Felőlem lehet tök új és tök más is. Nyilván ha nem ilyen szakadt a széle, akkor nem is kell, hogy átlátszó legyen a széle.
Ilyesmi lesz: maps
Értem? :)
Ha nem, tessék kérdezni. :) -
#113849 Játszani fogsz? :) -
Noodlee #113848 Van valaki, aki tud prémet befizetni? -
#113847 csatlakozom Bobhoz..nem egészen értem, mit csináljunk vele...méretezzem át 350 px szélesre és tüntessem el a kérdőjelet vagy mi ? csak a külső része legyen átlátszó, vagy belül is ? egy picit részletesebben fejtsd ki, hogy mire is gondoltál és mire kell... -
#113846 a normál bp-nél így is könnyebb lesz, csak nem spórol az ember vele annyi capot -
#113845 kiváncsi leszek milyen emléktárgyakat kapok majd a régi POI questes runáimért:)
a,úgy ezzel arra is gondolhattak volna hogy annak idején volt egy olyan quest POH-on ami többtöltetes sd runát adott ha jól emléxem. Igazábol szerintem azt is le kéne cserélniük de mivel mostmár az sd is alapból 3 lövéses így azt cseszheti az ember. Sőt nekem sincs már meg szerintem mert tuti ellőttem mert hogy nem ér semmit:)
ezzel a kring cserével meg jól megszívatják az embereket:)
szerintem nagyon sokan fogják a fejüket mert ugye nagyon sokáig 15-20k volt az ára. utána mikor bejött hogy nem lehet majd benne annyi mindent tartani akkor ugye leesett az ára 5k körülire ha jól tudom. Most meg bejelentik hogy 8k-ért veszi majd az npc. Szóval kíváncsi leszek mi fog ebből kisülni:)
azt tudom hogy nekem szivacs mert pont a tömege miatt volt nekem pénztároló, és így hogy most nehezebb lesz kevesebb cucc fér majd be:(
-
#113844 őőő mi is a feladat?
mit kellene ezekkel csinálni?:)
kiegészíteni rajzolni rá stb?
-
#113843 Majd kiderül... Szerintem csodát ne várjunk. -
olattila #113842 nem vitatkozom veled! :) -
#113841 Esetleg itt is van, amiből lehetne ihletet (elemet) meríteni: másik kép -
#113840 Ebből tudna valaki készíteni egy szép képet?
http://images.otservlist.org/uploads/maps/no_map.jpg
- 350 pixel széles
- png
- átlátszó hátterű
Felkerülne a tibia.hu-ra.
Vagy ha ez nem tetszik, valami hasonlót. :)
Köszönöm! -
#113839 Last login: May 18 2010, 05:13:41 CEST
Reggel valaki kiBxhatta.. remélem :D -
Husosfagyi #113838 Dran például offline.
Vagy ez véletlen? -
#113837 :) -
#113836 Mi a lényeg?
Tervezzük, hogy a rúnákat és az italokat halomba lehessen tenni (mint például a gp-t).
Miért?
Hogy helyet lehessen megtakarítani a hátizsákban és könnyebben lehessen elrendezni a rúnákat és italokat.
Részletek:
Italok (Potions)
Összesen 100 italt lehet egy halomba tenni.
Mivel adott mennyiségű italhoz kevesebb hátizsákot kell felhasználni, ezért többet lehetne belőlük elbírni. Hogy a mostani egyensúlyarány megmaradjon, ezért ezt a az extra tömeget az italok tömegének növelésével fogjuk egyensúlyozni. Így végül az összes tömeg, ami 100 italra vonatkozik, az ugyan annyi lesz, mint amennyi most szükséges hozzá a hátizsákokkal együtt.
Természetesen összetehetsz egy 10 italból álló halmot egy 20 italból álló halommal, hogy egy 30 italból álló halmot kapj.
Az itallal teli üvegek nehezebbek lesznek, mint az üres üvegek. Ezáltal talán a játékosoknak érdemesebb lesz visszavinni az üres üvegeket a boltba, ahelyett, hogy eldobnák őket valahova.
Rúnák (Runes)
Összesen 100 rúna lehet egy halomban. A rúnák ezentúl nem töltetesek lesznek, tehát egy egyszerű rúnát csak egyszer lehet ellőni. Egy 20 rúnából álló halom azt jelenti, hogy 20 alkalommal lehet vele lőni, mielőtt elfogy.
Mivel kevesebb hátizsák kell a rúnák elszállításához, ezért többet lehetne belőlük elbírni. Éppen ezért a rúnák tömege növekedni fog. Tehát hogy 50 lövésre elég rúnát elvigyél, az ugyan annyi teherbírásba fog kerülni, mint jelenleg.
A rúnakészítés lényegében nem fog változni, csak annyi lesz a különbség, hogy a végén nem több töltetes rúnát kaptok, hanem egy halom rúnát. Tehát ha például HMM-et gyártotok, akkor nem egy 10 lövéses rúnát kaptok, hanem 10 HMM rúnát egy halomban.
Természetesen összetehetsz egy 10 rúnából álló halmot egy 20 rúnából álló halommal, hogy egy 30 rúnából álló halmot kapj.
A nagyobb töltettel rendelkező rúnák (a jelenlegi 99 töltetes rúnák) is átalakulnak 99 darab egy halomban lévő rúnává, ezáltal a tömeg-előnyük elvész.
Kulcstartó-gyűrűk (Key Rings)
Key ring-ek jelenleg a Tibia legkönnyebb tároló eszközei. Magas szintű karakterek előszeretettel használják arra, hogy több rúnát és italt vihessenek magukkal. Azonban eredetileg nem erre lettek tervezve. A key ring 35-ször (!) könnyebb, mint a szokványos hátizsák, melyből tisztán látszik, hogy a key ring egy eléggé kiegyensúlyozatlan tárgy. Itt az ideje, hogy kezdjünk valamit ezzel a dologgal. Ezt már sokkal korábban meg kellett volna tennünk és elnézést kérünk mindenkitől a késői cselekedetért valamint azért, amit ezen probléma megoldása fog kiváltani.
• A nyári update-tel a key ringeket kivesszük a játékból. Más tárgyat fognak dobni helyette az adott lények.
• Minden egyes key ring át lesz alakítva egy új tároló-típussá. Ez a tárgy 22 rekeszes lesz, és a tömege különbözni fog a mostani hátizsákoktól. Azonban lényegesen nehezebb lesz, mint a mostani key ringek. Nem lesz annyira jó, mint a Backpack of Holding, de jobb lesz, mint a szokványos hátizsák. Ezek az új tárolók is megszerezhetőek lesznek a játékban (például ritka lootként vagy küldetés jutalmaképp – bár ez még nem biztos).
• Az új tároló eszközt el lehet majd adni NPC-knek 8k-ért. Ne feledjétek, hogy ritka loot lesz belőle a nyári update után.
Italok
• A teli italok tömege 0.9 ozzal lesz több, mint a jelenlegi. Az üres flaskák tömege 0.2 ozzal lesz kevesebb,mint a mostani. Az üres üvegeket is halomba lehet tenni. Például egy Strong Mana Potion ezentúl 2,9 oz lesz (jelenleg 2.0 oz) és az üres üveg 1.6 oz (jelenleg 1.8 oz).
Rúnák
• Az üres rúnák tömege 2.1 oz lesz, amely 0.9 ozzal több, mint a mostani. Az üres rúnákat is halomba lehet tenni. A rúnagyártáshoz nem kell többet kézbe venni az üres rúnát, elég lesz ha valahol a hátizsákod mélyén van belőle.
• A rúnák tömege a jelenlegi töltetek számától függ. Ha egy rúna egy töltetes, annak a tömege meg fog egyezni az üres rúnáéval. A két töltetes rúnavarázslatok 2 darab 1 halomba tett rúnát fognak készíteni, melynek össz tömege 2.1 oz lesz (mint az üres rúnának). Ebből következik, hogy egy ilyen rúna tömege 1.05 oz lesz. A 10 töltetes rúnát készítő varázslatok 10 darab rúnát hoznak majd létre, melynek szintén 2.1 oz lesz a tömege, teház ezen típusú rúnának darabja 0.21 oz lesz. És így tovább.
• Az NPC-knél természetesen lehet majd halomba tett rúnát is vásárolni.
A nagyobb töltettel rendelkező rúnákra vonatkozóan:
• Minden több töltetes rúna, melynek 50 vagy kevesebb töltete van, az át lesz alakítva egy kisebb emléktárgyá (dekoráció), az 50 töltetnél több töltettel rendelkezők pedig egy nagyobb emléktárgyá (dekoráció) a nyári update-tel. Ezen emléktárgy kinézete változni fog attól függően, hogy milyen rúna volt eredetileg. Tehát egy 99 töltetes SD rúnából más emléktárgy lesz, mint egy 99 töltetes Avalanche rúnából. A nyári update-tel való átalakítás nem az egyedüli módszere lesz az ilyen emléktárgyaknak való hozzájutáshoz. A dolgok tisztázása végett: Az update után a rúnák halmozásával nem lehet ilyen emléktárgyat szerezni. Csak az update előtti speciális rúnák fognak átalakulni, s a későbbiekben valamilyen speciális esemény vagy küldetés jutalma lesz.
Halmozás
• Csak azonos típusú rúnák és italok halmozhatóak egybe. Például nem lehet egy halomba tenni a mana italokat és a gyógyitalokat, vagy az SD rúnát a Fireball rúnával.
• A nálad lévő rúnák és italok automatikusan halmozásra kerülnek. Természetesen ez azzal is járhat, hogy több halomnyi rúna vagy ital lesz nálad, ha 100 darabnál többet cipelsz. A halmok csak akkor esnek a földre, ha a leltárod teljesen teli van.
• Az ital ivása egy új üresüveg halom létrehozásával jár. Ha valahol a leltáradban van már üresüvegből halom, akkor automatikusan abba kerül. Ha abban a halomban az üvegek száma elégi a 100-at, akkor új halom jön létre. Az új üres flaskahalom csak abban az esetben esik a földre, ha teljesen tele van a leltárod.
• Manuálisan szét lehet választani a halmokat, nem csak egybe rakni őket.
-
#113835 a fórumon van pár érdekes részlet a potikról, keyringekről, stb-ről... lefordítom.. -
#113834 jah, látom, tegnap volt bann, de az valszeg még az eddig találtak, a reportoltak még nincsenek benne (nem tudja mé védi a cip-et, de akkor se telt el még sok idő) -
#113833 a bannolós jelentés mióta megy ? 2-3 hete ? mondták is, hogy nem egyből bannolnak, előbb kifigyelik, elemzik... inkább írjátok fel valahova a neveiket, és nézzétek meg, hogy a köv bann-hullám elkapta-e őket -
olattila #113832 Sajnos szerintem nem er semmit ez a bannolos rendszer...
Akit reoltoltam botolasert es 100%-ra tudom h az tobb ervet is fel tudok hozni ellene az meg most is ugyan ugy nyomja mint idaig...
Es azok a hirek h xxxx embert bannoltak az csak kitalalt szamok szerintem abbol max olyan 500-at ha bannolnak.
En mar lassan nem hiszek ebben a Cip-ben... -
#113831 Jak visszatért és beállt Euroty mellé.
08:35 You see Jak Impossible (Level 225). He is an elite knight. He is Titan of the Hell Patrol (Leg End).
Hú, gyerekek, ha ez a bannolós rendszer nem hoz eredményt (ha már ennyire felcsigázott a Cip, hogy van remény), akkor nagyon szomorú leszek. -
#113830 Manyek miért is öli a barikat válogatás nélkül?
Kinyírta Euroty barijait. Euroty nem szólt egy szót sem a közösbe. Viszont enni evett.
08:29 You see Euroty Hyypes (Level 238). She is a royal paladin. She is Titan of the Hell Patrol.
Aztán jött ez a gyerek és 'rákent' két barit Euroty-ra.
08:29 You see Dojako (Level 202). He is an elite knight. He is Titan of the Hell Patrol (Dodo).
Euroty továbbra sem szólt egy szót sem közösbe.
:o -
#113829 Melyik nap mennénk? Mivel mennénk?
Melyik nap jönnénk? Mivel jönnénk?
Hány napot töltenénk ott? Hol ott?
Körülbelül mennyibe kerülne?
Kik mennénk?
... :) -
#113828 08:12 You see Jak Impossible (Level 225). He is an elite knight. He is Titan of the Hell Patrol (Leg End).
Ki van toszva az ajtóba. :D -
#113827 Amúgy tekertem cam-ba :)