Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Kõvel: Ha Random(100)<85 Akkor Talál Különben Nem.
Spear: Ha Random(100)<90 Akkor Talál Különben Nem.
Lehet, hogy a skill is befolyásolja pár tizeddel az értékeket.
Ha elég pontos statisztikát szeretnél csinálni, akkor szerintem minimum 100.000x kellene próbálkoznod kõvel/spearrel.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
..hogy Smenaru (aki amúgy Irnk) azt állítja, hogy spear többször talál, mint a kõ.
Ééééé'tem? <#idiota>#idiota>
[/spam]™
Egy egyszerû példa:
Tegyük fel, hogy a találat "sûrûsége" így alakul a paláknál:
Ha Random(100)>90 Akkor Talál Különben Nem_Talál. Elképzelhetõ, hogy egymás után 6x, 8x is nagyobb lesz a szám, mint 90.
A sebzés kalkulálása hasonló elven mûködhet. A statisztika pedig nem sokat ér, ha ELMÉLETBEN a DL-be 400-at kéne csapnom, de egymás után csak 3, 16, 87 és 36-okat sebzek. 😊
Ez kb olyan, mint a: "Melyik a legveszélyesebb foglalkozás (legveszélyesebb ez esetben azt jelenti, hogy munkavégzés közben veszíti életét a statisztikai alany)."
A helyes válasz természetesen a Pápa, mivel 100%-os a halálozási arányuk "munkavégzés" közben.
Remélem segítettem... 😊
[/spam]™
• 5 eltévesztett ütés
• 25 bevitt találat
Így kijön a palának is a 30.
😊
[/spam]™
A legjobb, ha közben nem csinál semmit. Fõleg, nem speart gyárt, vagy ilyesmi, És csak azokat a homogén perceket számolni. Nyilván a knight-oknál nem "számít" a spear gyártás.. 😛
Cipi azt mondja:
09:07 - 29
09:11 - 30
09:12 - 30
Ebbõl az tûnik, hogy egy perc alatt a maximális ütés 30.
[/spam]™
8:33 percben 24-et
8:34 percben 24-et
8:35 percben 23-at
8:36 percben 21-et
8:37 percben 22-t
8:38 percben 20-at
8:39 percben 19-et
8:40 percben 26-ot
8:41 percben 20-at
...
Vajon a server logból lehetne valami jó felmérést készíteni az ütések találatára?
Elõször is egy perc alatt mi a maximum, mennyit kéne ütni? Ez a szám legalább 26 az biztos. Viszont így egy-két percem igen siralmas.
[/spam]™
http://www.speedtest.net/result/697941722.png maskor meg ilyen de ez nagyon ritka
Lagolt kicsit a Tibia; pedig lehet nem kéne... Ejnye Cip...
Ezt lehet frissíteni kéne valamikor😊
\"There is no worse death than the end of hope.\"
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
wiki szerint nem dobnak nyilat
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
hát akkor nem lett olyan nagy mint ahogy be lett harangozva😊
amugy nekem nagyon tetszett amikor azzal gyaktam a makikat.
msszirõl elég nagy találati pontosságal nyomatta a sebzéseket és szerintem ill a tapasztalatom szerint jobban bejött nekem mint az xbow
bár én abból sajnos professzionális kiadást nem próbáltam ki😊
[/spam]™
[/spam]™