Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rroolli
Valami olyasmit, hogy:

Dear support,

I can not login to the game, neither can open the official website since 21th January, but my internet works well. I am from Romania, and my romaian friends had the same problem. Now they can login, but I still can not. They are at other internet provider, but I have not had any problems with Tibia before. I hope you can solve this issue, because I would like to use my premium time if possible.

CattiBrie
http://www.polyp.ro/web/kapcsolat.html

[/spam]™

jol van es megis mit irjak mert fogalmam nincs h mit lehet leirni foleg a Tibia.comnak az a netszolgaltatonak meg ha tudnam az emailcimet jo is lenne 😛 ha esetleg tudnal segiteni a tibia.comos levelet megirni megkoszonom 😛

maerlyn
két levelet kéne megírnod: egy a netszolgáltatód support címének, a másik a [email protected]

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

maerlyn
porttal mûködik az is, csak másikkal 😊

CsikiAndriss
Hmm én úgy tudom hogy a romtelecom adja a nettet a többi más romániai nettnek is akkor az enyém sem kellene mennyen.

ja es ha portot letiltsak azert kellene menjen a Tibia.com hisz az nem portal mukodik mert az egyetemen volt h letiltottak a tibiat es a .com mukodott... szoval csak a Cip-nel van valami

es miert tiltottak volna le? nincs ertelme h letiltsak a portot ezek nem foglalkoznak ilyenekel. Valamit elszurt a Cip s szerintem nem is akarja megcsinalni ugy h csak remenykedek h egyszer beenged. Ja es ha lelenne tiltva a port akkor karakter listat be sem toltene szoval nem az a baj

Matias con Toth
beszélj a zsolgáltatóval, lehet letiltoták a 7171 es portot

\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"

CsikiAndriss
Akk nem tudom romtelecom rendben van

polyp

CsikiAndriss
Melyik nettrõl vagy?

nem tudom h hogy engedte ot be de engem nem enged meg mindig meg a .com sem jon be mar elegreg ota ott is azt irja ki h idotulepes miatt nem tud kapcsolodni a serverhez...

CsikiAndriss
Amugy nekem szerencsére minden a régi sem lagg se semmi.Remélem neked is helyre fog jönni.

CsikiAndriss
Hmmm.. Ata még mindig nem tudsz belépni?😞.Jocó hogy tud?

Matias con Toth
Majd Andris. Megoldjuk a dolgot.

sajnalom Cipi nelkulem kell menyetek 😞 peddig el tudtam volna menni mert hazajottem s erre megszivat ez a kickes dolog na de m1 jo szorrakozast nektek

Jan 22 2010 -
Yesterday around 11:30 CET, players experienced kicks and ...
Yesterday around 11:30 CET, players experienced kicks and login problems on all game worlds. The reason was a technical problem at a German internet exchange point. Please excuse any inconvenience.

lehet ez a gond :/
kifog engem gyógyizni?

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

Csibe es Laci ok angliaban vanak...
Andris sem tudott belepni egy darabig ugyan ezt a hibat irta ki.
Megkerdeztem mas tibiasokat is akiket ismerek es nekik is ez a baj nem tudnak belepni. Remelem hamar megjavul mert mar 5 nap premi elveszett s ma kene questre menni de ezek szerint nem lessz semmi belole

rroolli
Andrist ma láttam, meg Csibe és Laci is online voltak. De elég furcsa, azért próbálgasd szerintem, hátha nemsokára te is be tudsz lépni.

amugy is romaniat miert banoltak volna le? es ha tenleg lebanoltak akkor en most szivok mint a torkos borz?

Joco online es o romaniaban van Katka is romaniaban van es Joco ma tudott csak belepni...

maerlyn
ingém nézzetek már rá pár románra, van-e online pár, mert ha nem, akkor esélyesen *.ro lett bannolva

ja es a tibia.com sem megy amikor kicket kaptam az este ment kb 2 orat es utana megint nem ment

erdekes Andris sem tud belepni es joco is csak ma este tudott belepni es mindharman kulon szolgaltatonal vagyunk

maerlyn
ha mindenki tud játszani, csak te nem, akkor nem náluk van a gond

CattiBrie
Nem szeretnék tesztidõszakban háromszor halni, vagy trollokat ölni. 😄

[/spam]™

CattiBrie
Tuti, hogy csak megszokás kérdése. Csak ez nekem olyan, mint megváltoztatni a hotkey-eimet. Elég durva, amikor nem tudom, hol vagyok és mit csinálok és hogyan kell gyógyítani. 😄

[/spam]™

rroolli
Classic control elég korrekt szerintem. Nincs kedvem mindig altot nyomogatni ha ásni, kötelezni, támadni, létrára mászni, enni, stb akarok... De megszokás kérdése, mert másik oldalon is biztos hasonló vélemények vannak.

CattiBrie
Pedig én is az alt-ot használom.
Szerintem egyszerûbb így megtámadni a célt.. mint pl battle ablakban kimazsolázni, hogy akkor melyik is az a demon, amelyik elõttem áll.

Amúgy még lehetne használni azt a másik billentyûfelosztást, de nekem az nem tetszett.

[/spam]™

Bsz utolag is neked
Ja es nem tudok menni a questre mert nem megy a tibia peddig hazajottem es lenne idom elmenni a questre de sajnos csutortokon kivagott es azota 10060-as hibaval nem enged be szoval nem tudom mikor csinalja meg cipsoft a problemat mert naluk van a hiba szerintem

Matias con Toth
Tanúság, ne jelöljetek ki semmit alt + egérrel célra hanem batleablakba.

Beragadt az alt billentyûm és F4 re volt állítva a healt poti, ez az egyetlen funkció billentyû kombináció amire csinál valamit, az összes többire az alapot csinálja.
Szóval alt beakadt az elsõ gyógyinál lenyomtam és kidobta az ablakot hogy logout exit chancel.

Ésmati össze esett. 😞

Tygep
Igen, én álltam a második helyen, felkészülve erre az esetre is. De nem voltam followon, úgyhogy kimásztak a demonok meg fe-k is respeltek be 😊

CattiBrie
Ugh :S

És végül Te blokkoltad a demont?

[/spam]™

Shiwo
legalább nektek gratula

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Tygep
Elsõ Silent Hunterses annihilator quest 50%-os eredménnyel ért véget.

Rei of Death, Matias con Toth, Lost Prince és én alkottuk a csapatot.

Lost Prince és én tudtuk csak elhozni jutalmat, többiek sajnos az elején elvéreztek.

CattiBrie
Azért annyira nem durva a helyzet.

[/spam]™

rroolli
Sok kis önjelölt igazságliga 😊
Érdekes, hogy csomó mindenki van aki már marhára szúrja a szemem és senki nem cseszteti õket, de téged meg tesztelnek.

CattiBrie
23:52 Leko The Paladin <148>: 00:52 You advanced in distance fighting. huhu
23:53 Ram Abbalah <212>: gz
23:53 Catti-bia <154>: grat - if you did it 100% without bot program
23:53 Leko The Paladin <148>: lol i`m not using bot :d
23:53 Leko The Paladin <148>: I`m chatting while training
23:53 Leko The Paladin <148>: but thanks ;*
23:53 Catti-bia <154>: or other cheat.. i didnt said
23:54 Leko The Paladin <148>: I like fairiness :d

Erõs volt? Mégiscsak Hades-es.. 😄

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Mondjuk így belegondolva, én is örülnék.. .)

Viszont lassan én leszek a célpont, hogy tuti bot vagyok..
Bár már az elmúlt hónapokban is (fõleg a legutóbbiban) volt néhány teszt. Például priviben egy hello, amúgy minden ok nélkül. Hajnali 6kor rám köszönés defaultban. Meg egy csomó ilyen apróság afkom közben amúgy idegen játékosoktól.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
23:37 You see Eldeus (Level 278). He is a royal paladin. He is Leading Cookie of the Cuetara Army.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
La Ultima izé?

[/spam]&#8482;

boldog szulinapot. 😄

en is ott tartok 😄

Remélem Eldeus az egyik, és azért akarja átpasszolni a leaderséget Albinchunak 😛
Minden egyes kilõtt Cuetara elégedetté tesz 😄
Remélem a Dies Irae, Hades, Undead Shadows és többi kretén PL-t tömörítõ guild is számolhat néhány áldozattal 😛

Nah, jó hétvégét!

Thou art a very pleasant little rabbit.

Shiwo
én minek számítok ? 😄

CattiBrie
23 lvl 100 feletti karakter a PGben :]

Egész nem rossz. 😊)

[/spam]&#8482;

Shiwo
bsz

Matias con Toth
Blood_Brothers_Quest

Mission 05: Into the Castle

Ez a része kell e valakinek mert Lost most jutott ide.
És kénem ég 3 ember hozzá hogy betudjon menni.

Matias con Toth
Köszönöm

CattiBrie

<#eljen> Mati <#puszi>

<#taps> Boldog Szülinapot! <#taps>

[/spam]&#8482;