124119
  • CattiBrie
    Néhány érdekesség itt:

http://tibia.wikia.com/wiki/Secura
  • CattiBrie
    17:13 You see Pinoki (Level 215). He is an elite knight. He is Deity of the Scientia Vis (Pinko The Crowbar).

Bug van a rendszerben. :)
  • CsikiAndriss
    Köszönöm:)
  • rroolli
    Grat az outfithez :)
  • CattiBrie
    Pedig ott álltál előttem. :P
  • olattila
    Nem tudok belepni a jatekba...
  • CsikiAndriss
    Pinoki már eég megérdemelte volna a bannot. Nem csak a bootolások miatt hanem PK, lopás meg ilyenek.Engem is mikor kb 1 hónapja vagy több egyedül HS eztem és ő odajött valakivel és öltek és azt irta ha nem megyek el le PK-z.Próbálkozott is vele de nem sok sikerrel.
  • Arcor
    Rohatt élet :p
    Árvíz van még, polgármesteri igazolásom van róla hogy résztveszek a falu megvédésében!! :)
  • rroolli
    Akkor 2 és 7 óra között gépnél kellett hogy legyen legalább egyszer.
  • rroolli
    A post under investigation ez volt:

Darn only 11kk + gained ;/

Cant see how 11kk + Is a fail ;/
    Love you <3

P~
  • CattiBrie
    .. jön majd másik accal és ott fogja boldogítani a népet

ha botol.. akkor biztos akad másik karaktere

vagy megveszi (ex ex) holy-t :D
  • CattiBrie
  • olattila
    http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=3048768
  • olattila
    Ehez mit szoltok? :)
    Pinoki banned :)
  • olattila
    End of Pinoki's Tibiacast era :(
    Steven Secura: You have been banned? Realy? Oh, I'm sorry....
    Seems that you failed once again....
    You deserved it

Love you <3
    Cya (not)

I've banned all the accounts I could directly trace to him now. Hopefully that will make him stop.

Pinoki

Inhabitant of Secura
    Profession: Elite Knight
    Level: 215

Deity of the Scientia Vis (Pinko The Crowbar)

Post under investigation
    20.05.2010 20:33:26
    Edited by Pinoki
    on 20.05.2010 20:54:29
    Post #27499197
  • CattiBrie
    :(

• kiscipi
    vissza van állva
  • rroolli

01:20 körül löktem arrébb, majd regge aki korán kel pls nézze meg visszaállt-e.
  • CattiBrie
    hi Arcor :D

• CattiBrie
    Így kell megfogni a juggert.

• rroolli
    Wiki eléggé nagyvonalakban ír poi-ról, ezért írtam egy részletesebb útmutatót, ami elvezet a reward roomhoz:

LINK
  • rroolli
    Most már mind1...
    Url visszafejtéssel szórakoztam. Meg is untam hamar.
  • CattiBrie
    23:48 Catti-bia [159]: mi van a kérdőjel helyén?

kérdésemmel tegnap éjjel arra utaltam, hogy nem működik az az url, amit bemásoltál és feltételeztem, hogy amiatt, hogy volt benne egy kérdőjel. Azaz egy olyan karakter, amit a Tibia változtat kérdőjellé, ha bemásolod channel-re.
  • CattiBrie
    A mostani térkép url-je a következő:
    http://static.tibia.com/images/library/map_big.jpg

Gondoltam arra, hogy esetleg vissza lehetne fejteni az url-t, hátha elérhető a többi map is. Ha valakinek lenne kedve szórakozni ezzel. :)
  • CattiBrie
    Frissítettem az oldalt. Felkerült még egy kép és javítottam a hibát. Köszönöm, Sai.
    Összeírtam, mi kell még. Ez az oldal alján is látható.

Amire szükség van:

* 2000 tél - Kazordoon
    * 2001 nyár - Ab'Dendriel - nagy méretben
    * 2001 tél - Edron
    * 2002 nyár - Darama
    * 2006 nyár - Liberty Bay - nagy méretben

http://hu.tibia.hu/article/4/terkepek
  • CattiBrie
    Lehet, hogy városoknak lehetne inkább egy külön cikk.

Gondolok arra, hogy a térképek megmarad így (Térképek).
    És lenne egy olyan, hogy Városok. A városokban lenne felsorolva, hogy milyen helyek vannak. És ott lenne leírás az egyes helyekről.

Tibia

* Thais
    * Carlin
    * Kazordoon
    * Ab'Dendriel
    * Venore

Darama

* Darashia
    * Ankrahmun
    * Port Hope

Shattered Isles

* Liberty Bay

Ice Islands

* Svargrond

Zao

* Farmine

Szigetek

* Rookgaard
    * Edron
    * Yalahar

És szerintem elég csak az, ahol van depo, plusz Rook.
  • CattiBrie
    Szerintem az azóta változott.
    Bár nem néztem, csak most olvastam el a legutolsó mondatot. :)

De Edron még többet kínál: például ismeretlen szörnyfajokat.

Meg ugye kicsit "hiányos". :)

De megvan a leírás! :)

Thais - a főváros

Thais Tibia legnagyobb városa. A kontinens délnyugati részén fekszik, a város nevét viselő öbölnél, és messze benyúlik a hátországba. Két folyó alkotja természetes határát északról és délről, a keleti oldalról pedig erős városfal védi. A nyugati oldalon Thais a tengerre nyílik. Egykor a kikötő zsúfolt volt a kereskedő hajóktól, amelyek egzotikus árukat és gazdagságot hoztak a városnak. Az öreg világítótorony az öböl bejáratánál az aranykor emléke. Manapság a thaisi kereskedők és kézművesek abból élnek, hogy holmijaikat kínálják a várost meglátogató kalandozóknak és utazóknak. Az öbölben egy kis szigeten lakik III. Tibianus király a kastélyában. Az ő bölcs uralkodása alatt Thais a tudomány és művészet központjává nőtt. A kastélyban található Királyi Levéltár és a céhek könyvtárai tudásban gazdagok. Számos templom gondoskodik vallási támogatásról a szegény vándoroknak.

Carlin - az amazonok városa

Carlin gyönyörű városa az északi partoknál található, a Királyok-öblében. Thais után ez Tibia második legnagyobb városa. Mindig is rivalizálás folyt e két város és vezetőik között. A jelenlegi uralkodója Eloise királynő. Akárcsak ő, minden rangidős tiszt, a kereskedők, és a városőrök is nők. Férfiak csak kisebb munkákat végezhetnek. Amennyire lehetséges, Carlin egy nagyon szép város, szökőkutas parkokkal, stranddal, aranyos házakkal, és tiszta utcákkal. A tudomány és a képzőművészetek szintén virágzóak. Minden céh által elfogadott felfogás, és igyekezet arra irányul, hogy ismereteket gyűjtsenek az utazóktól. Erős városfal védi a virágzó várost a környék szörnyeitől és vadállataitól.

Kazordoon - a törpék városa

A kontinens közepén található kialudt vulkán egy nagyon ősi faj otthona: a törpéké. Kézműves tudásukat, a föld és tűz erejének ismereteit használva a törpéknek sikerült megszelídíteni a víz- és lávafolyamokat, és felépíteni városukat, Kazordoon-t, a hegy szívében, amit ők tiszteletteljesen "a Nagy Öreg Egyetlennek" hívnak. Számos vájat és alagút szeli át a hegyet, a Thaisból Carlinba és Ab'Dendrielbe vezető utak is itt mennek egy száraz szurdokon keresztül. Nagyszerű munkájukra büszkének lévén, a törpék egy óriási szobrot emeltek a szurdok bejáratánál. Ásványi anyagok felkutatásával a törpék hatalmas vagyont gyűjtöttek össze, és a városukban látható legendás kincseskamra csak kis része ennek.

Ab'Dendriel - az elfek városa

Az egész földrészen évszázadokon át tartó vándorlások után az elfek ezen a növényekben gazdag helyen telepedtek le Tibia északi részén. Házaikat kívül-belül fából építették - a legtöbb ház tulajdonképpen magasan a talaj felett található, fák tetején, és hidakkal összekötve - kis városukat Ab'Dendrielnek nevezték el a régi "déndron" szó után, ami "fát" jelent. Az elfeket "fa-dalnoknak" is hívják, mert képesek megbűvölni a növényeket énekükkel. A művészet számos formáját megtalálod itt. De az idill megtévesztő. A felszín alatt rettenetes lények leselkednek óvatlan kalandozókra várva, és a part menti sziget piramisa is tele van élőhalott szörnyekkel.

Edron

Edron egy nagy félhold alakú sziget, keletre a Tibiai kontinenstől. Thais hajósai csak évekkel később találták meg, és emeltek várost ugyanezzel a névvel. A szigetnek még csak egy része van felderítve, de gazdag érc lelőhelyeket feltételeznek a hegyekben. Ezért III. Tibianus király erősen támogatja ezt a kolóniát és bátorítja alattvalóit, hogy ide költözzenek. Néhányan a legjobb mágusok közül, akik a sziget elkülönült és egészséges éghajlatát kutatják, az első telepesek voltak itt. Hét elefántcsont tornyot építettek, ahol tanulmányaikat végzik, és tulajdonképpen számos új varázslatot fejlesztenek ki. De Edron még többet kínál: például ismeretlen szörnyfajokat.
  • rroolli
    Soulozzunk :)
  • CsikiAndriss
    Jah azt éppenséggel nem figyeltem valamiért a map jobban érdekelt:)
  • Shiwo
    ot-s térkép, még a jobb alsó sarokba is oda van írva
  • Bexter
    gugliztam
  • CsikiAndriss
    Váá ez a map nagyon jó!! te csinálltad? vagy kaptad?:)
  • Bexter
  • olattila
    ahogy mondod lovag druid es tobbi
  • rroolli
    Jó, akkor hogy szoktunk bemenni tp-be?
    -Lovag
    -Druid
    -Többi

Hogy menjünk be ide?
    -Lovag
    -Druid
    -Többi
  • Shiwo
    illetve a hiányzók helyére lehetne fake képet készíteni az azt követőből :D
  • Shiwo
    annó lefordítottam a tibia.com-on lévő leírásokat a városokról, kontinensekről...azzal mi lett ? esetleg mehetne oda, ha még megvan
  • CattiBrie
    Ide lett!

http://hu.tibia.hu/article/4/terkepek

Nagyon jó kép! :)

A szöveg még változhat, de azért publikálom, hátha tud valaki valamit hozzátenni. :)
  • CattiBrie
    Szerintem és számomra nem ugyanaz. :S Akkor sem, ha betoji vagyok. Amúgy az vagyok.
  • rroolli
    Ahogy szoktunk bemenni a tp-kbe is. Gyorsan kell húzogatni a kapcsolót.