Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shaman
:-(

Na akkor elmondom enyimet,hátha így megbátrodik:
Szal 196 cm magassághoz olyan 125 kiló :-))
(nagydarab állat vagyok,de kövérnek én sem látszom)

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Sajnos nem vagyok felhatalmazva, hogy ilyen fajta információkat kiadjak.

Shaman
Méretek?
magasság/súly érdekelne.

Shaman
:-)))

Igazad van ecsém!

Ecsém, ha kis nyüzüge lennél nem tudnál akkorát sebezni egy Beholderbe

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

De nem kövér, félre értés ne essék, csak jó súlyban van. Én meg kis nyüzüge vagyok 😊

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy szék...
meg voltam én.
Aztán a széket megint össze kellett heggeszteni

Még hozzám vágja.

Nem vagyunk egy súlycsoport 😊
Volt itt egy szék...

Shaman
Minek vitatkoztok,ha verekedni is lehet?

Lefitymálod a sebzésemet, amikor én örülök?? He?

Ezt meg mé kaptam ?

Thx

Gratula, ahhoz képest nem is rossz ...

Hehe. Ma nyomtam Beholderbe a legnagyobb sebzésemet! 😊
(107 HP)

Aha ok kosz. Amugy ronhaven a nevem a jatekba is.
Én ma is, mint minden nap, kb 6-tól leszek online.

Mentségemre szóljon: Magyar billentyûzetrõl nyomom.

Shaman
bezzeg engem nem bírt hibátlanul írni

Shaman
???OFFTOPIC!

Thx. A VIP-mbõl betûztem ki 😄

Ha visszakerülsz Rookgardba, akkor 100% hogy az összes cuccod elveszik, tehát semmit nem tudsz visszavinni 😞

Xillyt hibátlanul írtad, gratula

Teccikérteni = Teccikerteni ékezet nélkül

Rengeteg magyar nyomja Securán. Nekem a VIP-mben szinte csak magyarok vannak,és már nem is tudok újat berakni 😊 Már a külföldi arcokat kell kidobnom belõle. Szóval lesz helyed neked is a VIP-mben.

Egy két magyar arc:
Zeldor
Gyudron
Zak Dourden (ez lennék én)
Bebbye
Teccikérteni
Mallendorf
Wizard Szaby
Godem Krakhmen
Jedi Master Hun
Wigord
Xillannianthalassa

Keresek komplett PC-t 75.000 Ft.-ig

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

Shaman
pedig ez elején a knightot még könyebb fejleszteni,mint a többit.
Miért nem mész ki Thalisból északra trollozni? Ott lehet egy csomó xp-t szerezni,s a trollokat sztem te is simán gyakod.

Rookgardba egy féle képpen kerülhetsz vissza,de az ennek a karidnak a feláldozásával jár. Szal ha annyit halsz,hogy visszaesel level 3-asra,akkor visszarak Rookgardba.
Mondjuk hogy átadd a cuccokat,azt nemtom mennyire tudod megtenni....
Ugye halálkor leesik a hátizsákod,illetve minden rajtad lévõ cuccra van 10% esélyed,hogy elveszik. Akkor én úgy csinálnám,hogy mindent leszedek magamról,s a tök csupasz karit leüttetném annyiszor,míg már csak 1 halál kell a 3-as szinthez,s ekkor visszaöltöznél. ha ekkor meghalsz visszakerülsz Rookgardba,s csak azok a cuccok mennek veled ami rajtad van sztem,szal hátizsák se (halál miatt),illetve még így is lesz 10% esélyed,hogy valamelyik cuccod eltünik.
Én valahogy így tennék,ha mindenképp vissza kéne térnem.

Visszajött az életkedvem, én is egyre többet Tibiázom

Ja és gyúrom fel magam, hogy tudjak(unk) Titeket tápolni

Ha sokszor meghalsz(lvl3-ra lecsökken a szinted) akkor autómatikussan visszakerülsz Rookgardba, de a cuccaidat elveszted, és az összes skilled visszaál alapra. Szal nem éri meg 😊
Ha megmondod, hogy mi a karaktered neve, és online leszek, akkor majd segítek fejlõdni.

Hello, nekem van egy 8as knightom securan, es mar marhara unom, a foszigeten semmit nem birok kezdeni vele,csak setalgatok fel ala.
Rookgardba vissza lehet menni valahogy, atadni a cuccokat egy uj karinak?
Shaman
okes,csak kéne jó xp-zõ hely. Én ma olyan du 5-tõl leszek,s tolom vagy éjfélig..... csak lépek szintet...

HMM, az magic sebzés. Vagy marad az idézés.

Paladint meg kerítünk.

Slime-ok meg hasonlók jönnek, szal ajánlott a lvl 20+!

Shaman
amúgy minek lev20?

Shaman
Egyébként nézegettem,s az ilyen minden elemi támadásra immunis lényt egy druida hogy öl meg? Mert ugye õ elég gyanguszt üt. vagy az idézett lényekkel?
Mert gondolom a varázsló a sudden death rúnával tud sebezni,mert erre nincs ellenszer talán..

Shaman
de nincsö Paladin.... illetve Kiserik mire odajut...

Skacok!
Kezdjétek el gyártani a hátizsák GFB-ket, mert Mintwallin-ba nagyon fog kelleni. Majd azért viszünk sok üres rúnát is, de sok kell majd GFB-bõl. Horgászni fogunk tudni, szal kaja lesz bõven. Persze csak a Desert Quest után megyünk oda. Az lvl 20 felett lesz.

Shaman
Bobber: Te hogy a gecóba csináltad,hogy tegnap mikor itt néztelek a neten,még csak 9-es voltál,s ma délelõtt már 12-es? Holott elvileg vizsgázol,meg ilyesmi...

Shaman
kira:-)

kiserik

Nyomom, ha épp nincs itt a fõnököm, mega titkárnõ (mert csak az õ gépén fut, és ez elég ritka😞( )
Meghalás: az elején azt se tudtam, hogy mivan 😊 tegnap pl direkt haltam meg, mert nem volt kötelem, és nem tudtam felmenni egy lyukból, de élveztem

A kedvem nem ment el, de sajnos nincs sok lehetõségem, a játékra (munkahelyi ártalom).

Én is haltam meg Rookguardon sima patkányoktól. Nem kell hozzá sok. Elég, ha 2-3 rád ál, és nem tudsz elmenekülni. Kb 1 perc és ledarálnak. Persze már a többi karakteremmel jobban vigyáztam. Tudtam mire kell vigyázni.
Különben a multkor találkoztam egy hatalmas köcsöggel a játékban, gondoltam megnézem a karakterlapját. Lvl 20-on akárhányas szinten gyakta le egy patkány. Szal minden megtörténhet!

Shaman
ahhoz,hogy meghalj,vagy ne halj meg azé annyira nem kell beavatottnak lenni:-)))

Mert még ha kimergy a városból,s elkolbászol olyan helyekre ahova nem lenne szabad,s ott leütik,azt persze megértem (ahhoz kell beavatottnak lenni),de hogy simán a város alatti csatikban 2-szer megöljön a sima patkány...
Lehet,hogy nem evett?

Gondolom szegény azt sem tudta mi merre. Nem mindenki "beavatott" mint eggyesek 😊

Shaman
aham látom. Mondjuk az érdekes,hogy lev 1-esen kétszer is meghalt a patkány miatt...
Miért nem evett,vagy ment fel a városba?

Annak kéne majd hogy legyen, de szerintem megunta. Sokszor meghalt szegény. Nézd meg: Kiserik

Shaman
Oszt paladin lesz?:-p

Szegény Kiserik elég soxor elhalálozott. Remélem nem megy el a kedve a játéktól.

Ahogy észrevettem Kiserik is nyomja Securán 😊
Csak összejön egy kisebb csapat!