Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"ha nem veszesen vannak sokan szl 860-870 stb akkor be lehet ferni mert eleg sok ember lep ki be folyamatosan szal ha jo ritmust kapsz el akkor akar egybol is be tudsz menni ha meg rosszat akkor akar 30 percet is kinlodhatsz mire befersz"
Ez tökéletessen így van.
Ez tökéletessen így van.
akkor nektek jo nekem mar egyszer 30 percre az ip met is bannolta😊😊 amugy telleg jobban jartok ah egyut mentek mert nagy segitseget jelent ha az egyiket uti a leny a masik meg levakarja rola 😊 bizonyos lenyeket csak ighy bir az ember ugye az elejen kinyirni😊😊 amugy en nem tom leszek e ma mert egy kcist el vagyok maradva a tanulassal😞😞 eddig is azt nyoamttam😞😞😞 de mar nagyon unom a matematikai statisztikat😊 szal lehet hogy nyomom majd egy kicsit😊 az estere meg viszaterve ha nem veszesen vannak sokan szl 860-870 stb akkor be lehet ferni mert eleg sok ember lep ki be folyamatosan szal ha jo ritmust kapsz el akkor akar egybol is be tudsz menni ha meg rosszat akkor akar 30 percet is kinlodhatsz mire befersz
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Csak modemmel sajnos. Így csak késõ este, mert a gatyám rámegy, de ma 4-ig vagyok. Meg talán majd 10 után. Azért írhatsz pár okos dolgot😊
Akkor tiltják le az accountot, ha 3szor elrontottad az account-ot vagy a jelszavadat, akkor 5 percig arról a géprõl nem próbálkozhatsz.
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
Ronhaven most nem online.
Kiserik.
Te otthonról is tudod nyomni? Mert a karakterlapodon láttam hogy tegnap fél éjfélkor online voltál. Ha majd valamikor tudsz délután 6-fél 7 körül jönni, akkor megmutatnám mit merre.
Kiserik.
Te otthonról is tudod nyomni? Mert a karakterlapodon láttam hogy tegnap fél éjfélkor online voltál. Ha majd valamikor tudsz délután 6-fél 7 körül jönni, akkor megmutatnám mit merre.
Ott akkor a rendszerükkel lehetett valami pillanatnyi gixer. Azért, mert sokszor próbálkozol, nem tiltja le az accountodat. Nekem is néha elõfordul, hogy ilyet ír ki.
En most kileptem,esetleg majd meg visszamegyek.
Volt hogy probalkoztam delutan is ,annyiszor ,hogy a vegen kiirta hogy 5 percre beszuntetik az accomat😊
Volt hogy probalkoztam delutan is ,annyiszor ,hogy a vegen kiirta hogy 5 percre beszuntetik az accomat😊
Mert most pölö mind a ketten online vagytok, és mind a ketten Thaisban.
Ha töbször próbálkozol belépni, akkor akár este is beenged. Mondjuk van amikor 15-20 percbe is kerül. Én ha ráérek, akkor este mindíg vagyok kb 6-tól. fél 7-tõl.
Hat ha talalkozunk tolem mehetunk egyutt. En csak delelott-del korul jatszogatok, mar csak azert is mer kesobb soha nem ferek be.
Kiserik és Ronhaven.
Össze kéne dolgoznotok. MInd a ketten alacsony szintûek vagytok. Biztonságosabb lenne, ha együtt mennétek, ha mind a ketten online vagytok.
Össze kéne dolgoznotok. MInd a ketten alacsony szintûek vagytok. Biztonságosabb lenne, ha együtt mennétek, ha mind a ketten online vagytok.
Gratula
most hogy ezt megtudtam,sokkal nyugodtabb lesz a napom...:-pp
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Swe gombasalátát reggelizem.
Ha felfedezõ útra mész akkor ne egyedül menjél.(van olyan hely, ahonnan nem tudsz egyedül visszajönni, csak ha valaki felkötelez). Pláne ha nem a felszinen akarsz lóbászolni, mert a dungeonokban nagyon meg lehet szívni. Mondjuk mi lvl 8-on mentünk Gyudronnal felfedezõ útra, és volt egy-két forró helyzet, szó szerint (pl:sárkány😊). de szerintem tényleg feelinges ismeretlen helyekre mászkálni. Én még mostanában is fosok, ha idegen helyet derítek fel.
OK. Akkor legyél Knight.
A legtöbb magyar Thais környékén bóklászik. pl Kazba is lehetne menni kapásból, de ott csak sima Dwarfokat tudnak gyakni az alacsonyabb szintû karakterek, és azért kicsit unalmassá válik heteken keresztül törpéket gyakni. Persze onnan is el lehet kolbászolni másfelé is, de Tthais, és környéke a legváltozatosabb. Meszebbi városba meg azért nem érdemes menni, mert akkor velünk nem igazán futna össze. De mindenki oda megy ahova akar.
Csak jobban szeretem a kardokat, mint a messzirõl lövöldözök meg menekülök stílust. Ezért nem is értem pl a Sacredbe hogy lehet élvezni a Woodelfet. SZVSZ maradok a knightnál.
Szerintem nyugodtan legyél pala. Kicsit nehezebb vele játszani, mint a knightal(távolságot kell tartani), de nagyon jó kis karakter. Knightból magyar szinten sok van, de paladindól hiányt szenvedünk. De ha gondolod legyél knight, ha akarsz. Ahogy gondolod.
köce!:-)
Mondjuk még csak a kontzinens kis részét jártam/uk be. Lassan elindulok felfedezõ útra:-))
Egyébként ugye az elején választhatsz 4 város közül,hogy hova mész. Akkor nem csak Thais közelében kéne lennie könnyebb dungeonoknak,hanem azon városok közelében is,nem? S mivel sztem az emberek olyan 50%-a Thaisban kezd,lehet,hogy ott több lény/xp lenne...
Mondjuk még csak a kontzinens kis részét jártam/uk be. Lassan elindulok felfedezõ útra:-))
Egyébként ugye az elején választhatsz 4 város közül,hogy hova mész. Akkor nem csak Thais közelében kéne lennie könnyebb dungeonoknak,hanem azon városok közelében is,nem? S mivel sztem az emberek olyan 50%-a Thaisban kezd,lehet,hogy ott több lény/xp lenne...
Ezt nem szemrehányásként mondtam. Frankón kenitek a dolgokat. 😊
Jóvanna!:-)
Igaz én tized annyira sem vagyok tapasztalt,mint te Tibia fronton,de azé van szemem,s látok!:-))
Igaz én tized annyira sem vagyok tapasztalt,mint te Tibia fronton,de azé van szemem,s látok!:-))
"A paladin sokkal nagyobb sebzéseket tud bevinni"
Ez így van, de azért kicsit röhelyes nem? Akár egy sima nyilvesszõvel is akkorákat tud sebezni, hogy csak lesek. A knight meg csak simogatja a lényeket a hunterkiller fegyverével.
Ez így van, de azért kicsit röhelyes nem? Akár egy sima nyilvesszõvel is akkorákat tud sebezni, hogy csak lesek. A knight meg csak simogatja a lényeket a hunterkiller fegyverével.
Nekem már nem is kell válaszolgatni. Megteszi helyettem más 😊
knight közel harcos,paladin távolsági. Ez a lényeges különbség. A paladin sokkal nagyobb sebzéseket tud bevinni,de neki távol kell maradnia a lényektõl. (persze ugye erre van gonm,hogy automatikusan távol tartsa.
Illetve a paladin valamicskével jobb a mágiában,könnyebben lép magic szinteket,s kicsit több varázslata van.
Nagyjából ennyi a különbség.
Illetve a paladin valamicskével jobb a mágiában,könnyebben lép magic szinteket,s kicsit több varázslata van.
Nagyjából ennyi a különbség.
köszi.
És mi a lényeges különbség a Paladin és a Knight között? (sajnos olyan soxor nem tudok játszani, hogy nektek megfeleljek paladinnak, ezért lehet, hogy inkább knight leszek, mert nem igeb szeretem a varázsolgatósdit)
És mi a lényeges különbség a Paladin és a Knight között? (sajnos olyan soxor nem tudok játszani, hogy nektek megfeleljek paladinnak, ezért lehet, hogy inkább knight leszek, mert nem igeb szeretem a varázsolgatósdit)
ahol ez elején a patkányokat megveszik töled,abban a házban az emeleten van az orákulum.
Oda kell menni,mondani:
-hi
asszem megkérdezi készen állsz-e,mondani
-yes
utána melyik városba akarsz menni,s fel is sorolja,mondani
-thais
utána milyen kaszt akarsz lenni,ezt is felsorolja,mondani
-paladin (persze csak akkor ha paladin akarsz lenni)
mégeccer rákérdez,hogy tuti ez akarsz-e lenni,mondani
-yes
és át is rak a fõkontinensre.Nagyjából ennyi.
Oda kell menni,mondani:
-hi
asszem megkérdezi készen állsz-e,mondani
-yes
utána melyik városba akarsz menni,s fel is sorolja,mondani
-thais
utána milyen kaszt akarsz lenni,ezt is felsorolja,mondani
-paladin (persze csak akkor ha paladin akarsz lenni)
mégeccer rákérdez,hogy tuti ez akarsz-e lenni,mondani
-yes
és át is rak a fõkontinensre.Nagyjából ennyi.
4200 XP-nél van a 8. szntlépés. Most mennyid van?
Még véletlenül se lépd meg a 9. szntet, mert akkor elesel egy csomó HP-tõl. 8. szintet elérve gyere át a fõszigetre.
Még véletlenül se lépd meg a 9. szntet, mert akkor elesel egy csomó HP-tõl. 8. szintet elérve gyere át a fõszigetre.
Ki lehet fogni 70 körül is, de azért írtam, hogyha nem megy, akkor próbálja drágábban.
Offensive: full támadás, minimális védekezés
Balanced: feles támadás, feles védekezés
Defensive: full védekezés, minimális támadás
Tehát offensiveben nagyobbakat sebzel, de nem igazán véded az ütéseket, defensiveben, meg szinte csak védekezel, és alig sebzel valamit.
Offensive: full támadás, minimális védekezés
Balanced: feles támadás, feles védekezés
Defensive: full védekezés, minimális támadás
Tehát offensiveben nagyobbakat sebzel, de nem igazán véded az ütéseket, defensiveben, meg szinte csak védekezel, és alig sebzel valamit.
pfff én 134 aranyért vettem katana-t. 150-ért árulták,de csak ennyim volt,s a srác ideadta.
Nudli,te meg ne a main kontinens áraiból indfulj ki. Rookgardban minden drágább,mivel ritkább.
Chain mail amit írtál példul olyan 100 arany körül szokott lenni,nem pedig 70.
Nudli,te meg ne a main kontinens áraiból indfulj ki. Rookgardban minden drágább,mivel ritkább.
Chain mail amit írtál példul olyan 100 arany körül szokott lenni,nem pedig 70.
Dobjál neki egy kb árat is, nehogy drágán vegye 😊
Carlin swordöt sokszor árulnak,de néha-néha katana-t is kaphatsz... Ez a legjobb azon a szinten.
Kardból is lehetne szerintem jobbat venni, de az oldal ahol meg tudnám nézni, az most behalt, és a kardokat nem vágom fejbõl.
Vegyél:
Viking Helmet kb 40 arany
Chain Armor kb 70 arany
Ezek csak kb árak, mikor hogy lehet venni, az változó. Ha ezekkel az árakkal nem megy, akkor próbáld meg kicsit drágábban.
Ha meg átjösz, akkor adunk cuccokat.
Viking Helmet kb 40 arany
Chain Armor kb 70 arany
Ezek csak kb árak, mikor hogy lehet venni, az változó. Ha ezekkel az árakkal nem megy, akkor próbáld meg kicsit drágábban.
Ha meg átjösz, akkor adunk cuccokat.
Milyen cuccaid vannak?
Tedd el késöbre. Majd kapsz cuccokat tõlünk. 😊
lvl 7-en mit érdemes megvenni, és mennyiért? Vagy 200 pénz nem is sok, inkább tegyem el késõbbre?
Akkor kettõnkbõl kijönne egy Shaman 😊