Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmmm... Lvl 10

Követem az eseményeket. Láttam, hogy ma reggel online voltál, és meglépted a lvl 9-et 😊

Demon Skeleton 😊
De ha gondolod, akkor mehetünk együtt gyakni pl BH-t is. Ha én megyek elõre, akor engem fog támadni, te meg hátulról küldheted, csak a skeletonokra kell vigyáznod, mert azokat idéz.

Bobber
😊😊 hat azert a lev 20 az meg igen csak odebb van foleg ha en azt nezem hoyg nekem a sorci meg csak lev 9 es😊 szal az azert meg jocskan odebb van de ha mondjuk elerem azt a szintet hogy tudom a lathatatlansagot akkor talan egy fokkal majd jobban fejlodok a csontitoronyba amikor a demonskeletonokat vagy miket irtom szal akor fog csak igazan beindulni a buli😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

A Druidát, és a Sorc-ot húzzátok fel lvl 20-re, és akkor nekiugrunk a Desert Questnek. Utánna meg Mintwallin-ba megyünk. Ott van mindenféle mino. Még én sem voltam ott, de Gyudron azt mondja, hogy ott majd jó lesz nekünk.

Meg még azt is mondom(Gyudron), hogy Mintwallin lesz zsé sd-re meg más spellekre, meg jó cuccokra 😊

#255 alja a válasz. Kb ennyi a lényeg.

Shaman
Télleg kérdés:

Az hogy a varázslat mennyit sebez az véletlenszerü? Vagy minnél magasabb a magic szintem annál nagyobbat sebez? Vagy hogy van ez?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
ahelyett,hogy ide írogatsz inkább lépd meg a magic szinteden a 4-est,s akkor tudsz használni Missile,vagy fire ball rúnát amit csinálok neked,s akkor talán egy kicsit bátrabb leszel még az ork warriorok ellen is:-))

Bobber
de azert mar azt elertem hoyg amiikor a 2 cyc elkezdetminket kergetni akkor egyet ertett velem shaman hogy ez meg kemeny nekunk mondjuk o eleg jol sebezte oket de hat addig engem megesznek reggelire😊 igy is csak menekulni tudtam full blokkal es 40 eket utottek rajtam😊

Bobber
nem akartam en hogy annyian korbealjanak de azt hittuk hogy kemenyek avgyunk meg sokan is voltunk es siettunk😊amugy arra mindig figyelunk hogy ami egy kicsit is razosabb ott csak lepesrol lepesre megyunk😊 nehogy azt higgyetek hogy nem fogadjuk meg a tanacsokat😊
mondjuk amugy ugy szokott lenni hogy en mondom hogy ti mit mondtatok hogy hova ne menjuk erre shaman lepanikgyurmaz es kenytelen avgyok oda menni hoyg megmutassam hogy nem is vagyok olyan felos na erre szioktam rabafni😊😊

Shaman
de mi "kemények vagyunk" (idézet Elsõ Shaman uralkodótól)
:-ppppp

Nem egészséges, ha 8-an körbeállnak, még 8 patkány is szétkaphat sec-perc alatt

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

Bobber
akkor tuti az a 6 spearman meg 2 orc warior volt akitol a sebzest kaptam aki korbe alt😊😊😊

Ha a világ PvP, akkor bizony sebez mindenkit, aki a hatósugarában van, de Securán csak a szörnyeket sebzi.
A spellcasterek szoktak viccelõdni azzal, hogy mindenkit lövöldöznek vele, de nem sebez játékost Securán.

Shaman
Na végre a magic levelem elérte a 9-et,s tudok Greater Fire ball rúnát csinálni (szerencsére pont 120 manám van).
Ki is próbáltuk Bobberral mielõtt kiléptem,s jöttem melóba.
NAGYOON DÚÚÚRVA!!:-ppp
Kérdése,ez csak a szörnyeket sebzi,vagy a másik karit is,mert Bobber panaszkodott,hogy bekapott egy irdatlan sebzést,csak nem tudja honnan.

Shaman
Nem kell parázni!
Télleg kemények vagyunk!:-ppp

Bobber
na nekem meg el kel mennem most a varosba szal nem tom mikor erek haza de ha leszek akkor benyomom a gepet szerintem es nyomatom a gamet de meg majd meglatom😊😊

Én ma leszek kb. 6-tól, de lehet, hogy holnap reggeltõl is leszek. Majd meglátom, hogy tudok felkelni.

Mind a ketten szintet léptetek 😊
Gratz

Ha gondoljátok, mehettek berserker módjára is, de én csak azért "tiltalak" titeket helyektõl, mert nem akarom, hogy elhalálozzatok 😊
-XP, -cucc, -fõ tulajdonság, szóval nem jó ha meghaltok.

Az orkok azok nem veszélyesek, de ha sokan vannak, és valamiért elzárják a menekülõ utat, akkor szopacs. A FireDevilt meg az is odaviheti, aki csak menekül elõle, és nem feltétlenül azért viszi oda, hogy a newbiekat levágja.

Bobber
jo hogy irtad hogy ne menjunk oda amit irsz mert allandoan ott irtottunk most mert ott eleg soka a roti ill a spearmanokat is irtjuk eleg jol ill shamana a magic mislevela a wariort is uti mint allat szal eleg sokat maszkaltunk arra de en is allandoan azt hangoztattam hogy felek hogy valaki hoz rank egy fire devilt😊 de hat shaman azt mondja allandoan hogy mi kemenyke4 vagyunk😊

Pala az Távolsági fegyverrel akkorát sebez, mint állat, de nagyon nehéz palával játszani,mert mindíg távolságot kell tartani. Ha túl messze van az enemy az se jó, meg ha túl közel, az se. Ha meg melette van az ellenség, akkor meg már mindegy neki 😊

Ha megfogadjátok a tanácsomat, és maradtok a rotiknál, akkor ne menjetek arra, ahol tegnap kidobott titeket,(legalább is ne nagyon be) mert ott gáz lehet, és valaki hozhat arra FireDevilt is.

Bobber
amugy most egy kicsit haragyzsom shamanra mert elmentunk a csontis toronyhoz de hat ugye zarva volt. Erre mondta hogy nezzunk szet, es bementunk egy szikla labirintusba ahol egybol szembejott velunk ket cyc azt se tudtuk hogy menekuljunk😊😊😊 ugy utottek mint az allat😊😊egybol futas visza a hidhoz😊 erre jott egy pala es ulyanokat utott a cycon hogy csak pislogtam 114 volt aszem a legnyagyob sebzese😊😊😊 en is akarok ekkorat sebezni😊😊😊

Ha netán valaki kinyitja a tornyot, akor csak csontizzatok, mert a Ghoul, és a BH(Beholder) még kemény. A DS-rõl (Demon Skeleton) nem is beszélve.

Ha me este nem, akkor majd holnap reggel 😊

A csontis tornyot elég messze lehet kinyitni. Át kell menni a sivatagon keresztül, ahol van Lion, Scorpio(az kemény még nektek) szal inkább hadjátok. Ma este, ha tudok belépek, és akkor tornyozunk, de inkább spenótozni megyünk. Ott ömlik majd az XP. Szerintem rotwormot gyakjatok Thaistól északra lent, ahol tegnap voltunk.

Bobber
ill lesztek e ma game mert mi este megyunk mozi😊😊😊

Bobber
nam ar irjuk is a kerdeseket😊

Shaman
A csontis torony ahol tegnap oltunk,hol lehet kinyitni a bejáratot,mert zárva van?

Ha meglesz az Invisible, akkor majd megyünk együtt a toronyba, knightok gyakják a Ghoult,Beholdert, Drida meg a Demon Skeletonokat!(Knightnak az úgyis kemény 😊)
Szal jó lesz.

Druida spell, ami kimaradt:

Invisible "utana vid"

Ez is kötelezõ! De vannak szörnyek, pl: Ghoul, Beholder, ami látja az invisible-t.

Mi a neve annak a magyar csókának a neve, aki adta nemktek a cuccokat?

Örömmel láttam, hogy gyarapodik a Securán lévõ magyarok száma

jo, ezt tudtam én is 😊

Bocs, de megjött a fõnök, ezért léptem ki.

kiserik
Köszi szépen.

Mindent jól csinálsz, kivéve az elhalálozást 😊
Bobber leírta #265 hogy kb mit kell csinálni az elején, de ha visszaolvasol, ami nem túl sok hozzászólás, akkor jobban képben leszel.

Bobber
arra vigyaz hogy ne halj meg mert akkor xp-t vesztes a meglevo xp-d 10% at szal arra vigyazz es lehet szintet is veszteni ugyhogy esznel kell lenni

na nem kel ujrarakni a winfost ugy nez ki mert felment minden javitocsomag es remelem ez megoldja a problemaimat ugyhogymost megyek ezerrel es fejlesztem a karimat hogyminnelhamarabb at tudjunk menni😊

kiserik
Na már én is játszom, de nem tudom, hogy mit kell csinálni. Irtom a patkányokat, eladom õket, meghalok, és kb ennyi.

kiserik
Na már én is játszom, de nem tudom, hogy mit kell csinálni. Irtom a patkányokat, eladom õket, meghalok, és kb ennyi.

Ha netán ujradobnád a windowsod, akkor a Tibia könyvtáradat mentsd el másik meghajtóra, akor megmaradnak a térképeid.

Nekem is azt mondta, hogy megvár, pedíg csábítottam átfelé. 😊

Bobber
na en most eppen sehol nem avgyok mert pat5chelem a winfosom mert nem stimmel nalla valami😞😞😞 dee ha mindeen igaz akor leszunk dedlutan es ha minden igaz akkro nemsokara elerem a lev 8 at es at is megyek. Shaman mar meg is lepte de megvar engem legalabbis remelem😊😊😊😊

Xilly Thaisban van

Pill, megnézem

Xilli most hol van? Kazban?

Elég, ha hármunk közül lesz valaki, majd átpasszolja a másik arcnak 😊

Mikor lesz fent mindenki jól ?
Mert akkor veszem a fáradtságot és átcaplatok Thaisba, és majd dobálok lút