124119
-
#114306 És ehhez mit szóltok? :)
1: Cipi, Krapi, Arcor, Catti, ... akimégjön -> Felső rész
2: Joco, Andris, Tygep, Sai, Beb, ... akimégjön -> Alsó rész -
olattila #114305 nev vagyunk ossze szokva csak egymas nelkul mar elni sem tudunk :) -
#114304 nőve*
:) -
#114303 Nincs harag, miért is lenne, én csak javasoltam egy összeállítást a szintek alapján. :)
Azért vagyunk itt, hogy megbeszéljük jó-e így, aztán eszembejutott nekem is, hogy pl te és Krapi nagyon össze vagytok már szokva :) -
kiscipi #114302 Ha nincs harag én mindenféleképp amíg csak lehet szeretném Krapit a hátam mögött tudni -
#114301 Á, egy hét alatt simán felhúzunk egyet (0-ról 200-ra). .D -
#114300 Nem, ez most a maze előtti rész. -
#114299 Én is erre gondoltam. Bár én nem a gyakás sebességét néztem, hanem a halálozás esélyét :D
Igaz hogy lent lehet lassan haladva lurolni, de "elméletileg" Vats-ban is lehet :D Szóval ha beüt valami jobbról-balról eksön akkor jó a sok vészblokker pala. -
#114298 Ez igaz, csak nem sok áll belőlük rendelkezésre :) -
#114297 Ha igazán gyors irtás kell, akkor szpellkaszter. :) -
#114296 És persze ha lesz még jelentkező, akkor már egyszerűsödik a helyzet, de ebben a felállásban én ezt javasolnám :) -
#114295 13:00 You see Royal Cutter (Level 145). He is a royal paladin. He is Courageous of the Relentless Union.
13:00 You see Royal Titoo (Level 100). He is a royal paladin. He is Courageous of the Relentless Union.
Ez a kettő szerintem ugyanaz. -
#114294 Na igen, azt én sem tudom melyik csapat merre menjen. De talán logikusabb, ha a Catti csapat megy a több lényes részre, 2 pala-sorc gyorsabban darál, meg a két pala is jó lehet arrafele vészblokkernek. A létra tetején meg Joco és én fogjuk a lényeket és szétkapjuk őket. Lehet úgyis hogy én lépek fel elsőnek, jobban tudom magam gyógyítani, majd Joco, átvesz párat, és a többiek is becsatlakoznak a darálásba. :)
De ez csak egy ötlet :) -
olattila #114293 a "lentre" a tp-szobat erted? mert azt egyszeru kitisztitani :)
-
#114292 Ő sem pöcsöl a trénteremben -.-
12:53 Kapunia [205]: exevo gran vis lux
12:53 Kapunia [205]: exevo gran vis lux
-
#114291 Igazából azt nem tudom még melyik a veszélyesebb :)
-Lent rengeteg lény van, bazi nagy terem, de lehet lurolgatni
-Fent kevesebb lény van, viszont nem lehet lurolgatni :D -
#114290 Javaslatom a kettéváláshoz, próbáltam a szintek és a rutinosság alapján összeállítani:
1: Catti, Cipi, Sai, Andris, Beb
2: Joco, Krapekk, Arcor, én -
#114289 Egész jó kis csapat kezd összejönni :) -
#114288 köszi :* -
#114287 Majd még ketté kell válni a labirintus előtt is.
Egyes csapat: át kell verekednie magát iszonyatos tömegű "Diabolic Imp, Nightmare, Defiler, Destroyer, Hellfire Fighter Phantasm, Dark Torturer, Plaguesmith és Lost Soul" -on, majd aktiválnia egy kapcsolót.
Kettes csapat: amint műkszik a kapcsoló fel kell menni a létrán és leirtani egy "Defiler, Betrayed Wraith, Hellfire Fighter, Scorpion" falkát.
Javaslom a két csapat legyen nagyjából egyforma erős. Eddig van 1-1 lovagunk, 1-1 druidunk, 1-1 sorcunk és páratlanszámú palánk :) -
#114286 Emlékszem.. Huma azt mondta, hogy majd akkor játszik, ha lesz magyar POI team. :)
Vagy hogy is volt ez, Huma? :) -
#114285 Két sorc, két druid, három pala és két lovag már van! :)
Az 9 fő. :)
-
#114284 Aki igent mondott, az ellenőrizze, hogy be van-e zöldelve az adott oldalon! :)
Én is ellenőriztem magam, és helyesen zöldülök. :) -
#114283 Oké!
Kövesd a változásokat a http://tibiavideo.info/index.html oldalon! :) -
#114282 "aszondta jó az időpont"
:D -
#114281 :DDD -
#114280 -
#114279 jo :D -
#114278 Én el tudom képzelni, hogy suliból is belép.
Vagy, hogy eddig játszotta a beteget és nem ment suliba.
Egészen megváltozott a psk Secura top képe. :) -
#114277 Ha iskolában lenne akkor félre lehetne lökni délelőtt.
(ezt tesztelni kell) -
A Joco #114276 Nenm hiszem h ok is fel kelnenek miatta, beteszik bottolni es reggel meg nezik h menyit haladt :) -
#114275 Biztos iskolába megy. -
kiscipi #114274 tökéletes az időpont előre láthatólag
Dran Subx mindennap fél 7 kor kel (akkor megy vissza magától s előtte sokat ott áll) -
#114273 nem hiszem, hogy tudnék menni, bár még nincs meg a karimnak...csak pont azon a hétvégén menek haza, s noteszről nem egy életbiztosítás elmennem bárhova is, nem hogy olyan veszélyes helyekre, mint poi... -
#114272 Attól alszól jó nyugodtan:D -
#114271 Na jó de a zene az nem játék nem kellsz fel miatta:D -
A Joco #114270 mikor en othon vagyok hetekig nem kapcsolom ki soha a gepet, es donget a zene egessz ejjel .. szoval siman lehet gep mellet aludni -
#114269 ja hogy te kiragadtál egy részt az egészből és arra válaszoltál.
oké :)
bocsánat -
#114268 "kipakolják folyton az ajtóig és megy potyára a gépjük"
Bárcsak csak úgy lenne, hogy megy potyára a gépjük.
Szerinted ez mit jelent? -
#114267 nem úgy van?
éjjel 2kor még odébb van tolva, reggel 7kor már vissza van állva.
ez mit jelenthet szerinted?