Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
Az elsõ körös felállás.
Ram, Doa, én, ?
Második körös felállás:
Fagyi, doa, én, ?
Rammal beszéltem elõszõr, másodjára fagyival.
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
Ezt a kvesztet szeretném megcsinálni.
Akikkel beszéltem, Ram, Doa, Fagyi.
Kellene egy sorc is. Vagy bobber, vagy shiwo. Ha egyiknek sem megfelelõ, akkor Dának van egy külhoni sorc ismerõse.
2 héten bellül szeretnék menni ide, ugyanis a fõboss dobja az armort amire szükségem lenne😊
Bobber vagy shiw lenne kedvetek jönni?

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Thou art a very pleasant little rabbit.
szóval román 😛
"multumesc pentru asculta dar I don't have patience for tibia anymore but i wish you lots of stolen mpas 😛"
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
valahogy kiszedhetnéd belõle, honnan ismer, mert kezdem azt hinni, hogy a másik ownerem haverkodott vele (azaz éppen skizofrén voltam, amikor találkoztunk 😄) az a New Mexico annyira nem ismerõs...ha még román lenne, akkor nem lepõdnék meg 😛
régen beszéltem vihax-szal, akkor másik játékokkal játszott, mert elege lett tibiából
van, amikor nem tudsz megoldani valamit linux alatt, vagy csak gyorsabb/kényelmesebb a windows 😛
pl.: tök nagy szopás, amikor egy online felületen kell elintézni valami hivatalos ügyet, és közli a honlap, hogy nincs activeX vezérlõd, próbáld internet explorerbõl linux alól 😄
...
20:11 Tino bigboss <112>112>: u know some about vihax ?
Igen.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
mondjuk nem egy mostanában készült felvétel...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
driverrel lehet játszani, de atim sosem volt, nem tudok segíteni
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
pl?
ati + nvidia egyaránt viszi ubuntu alatt nekem 😛 most is lent vagyok poin, és 50 az fps-em notebookon 😛 upsz, elszóltam magam 😞
viszont tény, hogy nekem más az ati kártyám, nem egyezik a tiétekkel, régebbi 😛
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
X Error of failed request: BadDrawable (invalid Pixmap or Window parameter)
Major opcode of failed request: 136 (XFree86-DRI)
Minor opcode of failed request: 7 ()
Resource id in failed request: 0x3e00008
Serial number of failed request: 66
Current serial number in output stream: 66
csináld azt, hogy terminálból indítod a klienst, is iderakod a kimenetét
ill megy de az hogy diavetítés az enyhe fogalom😊
és sajna nekem sincs driver a kártyához. Ati radeon 9800pro. pedig régi a kártya de sajna a 9.10 es ubuntu alá még nem volt meg a driver amikor utoljára néztem csak 9.4 alá
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
OpenGL renderer string: Mesa DRI R300 (RV410 5653) 20090101 x86/MMX/SSE2 TCL
OpenGL version string: 1.5 Mesa 7.6
OpenGL extensions:
glxinfo | grep Open