Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bobber,én tudom,hogy az elõléptetés,csak addig müxik amíg premium vagyok,de én akkor is meg fogom csinálni,mert nagyon-nagyon fontos,hogy gyorsabban nõjön a mana.
Meg amúgy is 3 hónapra fizettünk elõ. Azt szeretném nyugodtan jáccani,ha megunjuk a 3 hónap alatt,akkor úgyis mind1,hogy feláldoztál-e 20K aranyat,vagy sem,ha meg nem unjuk meg,akkor meg úgyis megint befizetünk újabb 3 hónapra,s akkor megmarad az elõléptetésed,szal sztem én ha lesz lóvé,akkor mindenképpen meglépem..
Meg amúgy is 3 hónapra fizettünk elõ. Azt szeretném nyugodtan jáccani,ha megunjuk a 3 hónap alatt,akkor úgyis mind1,hogy feláldoztál-e 20K aranyat,vagy sem,ha meg nem unjuk meg,akkor meg úgyis megint befizetünk újabb 3 hónapra,s akkor megmarad az elõléptetésed,szal sztem én ha lesz lóvé,akkor mindenképpen meglépem..
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Hétfõ reggel? Akkor nyomatatjuk ezerrel a topicot. A héten minimum 1000 hozzászóléást tessék írni (fejenként). 😊
Game helyett melóhelyrõl csak a fórum. 😞
Game helyett melóhelyrõl csak a fórum. 😞
[/spam]™
Gyu!
Van valami infód a kaz bányáiban lévõ Crusader Helmet Questrõl? Caldrimn-al beszéltem, õ mondta. Állítólag 4 GS õrzi 😊)
Van valami infód a kaz bányáiban lévõ Crusader Helmet Questrõl? Caldrimn-al beszéltem, õ mondta. Állítólag 4 GS õrzi 😊)
Tegnap este en is meghaltam.Elvesztettem a Plate Armor-t,Dragon hammer-t,egy taska HMM-t 300 aranyat meg a salamat.Mondhatnam szerencsetlen napom volt
elofordul mindenkivel ne busulj e miatt majd mi meggyaszolunk 😊 ugymint ahogy engem is meggyaszoltatok😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
05:20 You advanced from Level 34 to Level 35.
király volt Bobber!!!
Elmentünk elf erõdbe. Kurva sok elf volt,s zak egy idõ után azt mondta menjünk ki,pedig én még henteltem vóna:-))
Elmentünk elf erõdbe. Kurva sok elf volt,s zak egy idõ után azt mondta menjünk ki,pedig én még henteltem vóna:-))
bakker merges vagyok kibannoltak mar megint az ipmet 30 percre szal en ma mar nem leszek mert felidegesitettem magam😞😞😞
remelem holnap tobb szerencsenk lesz
de mar alig varom hoyg telleg premium acc legyek es akkor nem kell szarakodni a belepessel
remelem holnap tobb szerencsenk lesz
de mar alig varom hoyg telleg premium acc legyek es akkor nem kell szarakodni a belepessel
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
na hol vagy Noodlee? Nem azt mondtad,hogy ma tibia?
végülis nem rejtegetem, jobb lenne Grimbuszal nyumni mindjárt szintet lpne de nem tudok bemenni vele 😞
A túlerő legyen veled!
Akkor mákod van 😊
Én figyelemmel kísérek minden itteni magyart.Ki hogyan mikor. Szal vigyázzá. Különben a www.tibia.com oldalon kerestem rá a Grimbusz nevû játékosra, és ott írja ki az infókat.
Azon egyszerû okból mert oda nem tudok belépni és addig is gyakorolnék, +
A túlerő legyen veled!
Grimbi!
Mé indítottá új karit?
Nem volt jó a Securás?
Mé indítottá új karit?
Nem volt jó a Securás?
Gyáááá!
A Naminátorokkal nagyon vigyázz!
Fõleg a Lacika the Naminator a veszélyes!!
8 éves kissrác, és követ mindenhová. Csak feltartja az embert! Meg dobálja a hullákat.
Meneküjjé bazz!
A Naminátorokkal nagyon vigyázz!
Fõleg a Lacika the Naminator a veszélyes!!
8 éves kissrác, és követ mindenhová. Csak feltartja az embert! Meg dobálja a hullákat.
Meneküjjé bazz!
berakod a kiabálnivalót hot key-be (F1-F7-ig) és sûrû hotkey és enter 😊))))
A túlerő legyen veled!
Ki? Hol?
LOL
:-)))))))))))) nem próbáltam még,de asszem igazad van...
De úgy értettem, hogy körbe lehet rizsázni a köszönést valahogy így: "Szervusz kedves Imre, akinek nem is az a neve, de mindegy, jöttem vásárolni, hi" 😊
[/spam]™
azé nem egészen,mert mondjuk azt mondod neki,hogy "hatchet" akkor el akar majd neked adni egyet,ha viszont azt mondod "sell hatchet",akkor õ veszi meg tõled...
A boltosokkal történõ beszélgetés során tök mindegy mit mondasz, csak az adott szó legyen benne, csak az a fontos, nem?
[/spam]™
na majd skypén azt is elmondom.