Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de majd kipróbálom. Asszem én már akartam oda tenni...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Oda tehesz pénzt,fáklya,nyílvesszõ,kötél. Asszem ezeket
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Amúgy arra vigyázz,de ezt másnak is tanácsolom,hogy halálkor a hátizsákod mindenképp leesik,illetve a rajtad levõ cuccoknak van 10% esélye,hogy elveszted.
Ezért ha mondjuk addig fákja volt a kezedben,s úgy érzed mindenképp meghalsz,érdemes inkább a kötelet berakni,mert a kötél a hátizsákkal együtt elvész,de ha a kezedben van,akkor arra is csak 10% esélyed van.
Egyébként melyik serverre regeltél? Mert itt mindenki a Securán van.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Leégett a fáklyám és majdnem mekhaltam a labirintusban lvl 1en
Amúgy a nevem Moonlightthief a játékban
Csak úgy ha Defaultba beír és te jobb katt és VIP-be rakás?
A túlerő legyen veled!
a játékban Grimbusz a nevem! hol tala!
A túlerő legyen veled!
A fõ kontinensen lesz inkább jelentõsége,ott állandóan enni kell,hogy nõjön a mana,s hogy varázsolhass.
És a kaja mire jó amúgy?
2-es szint után,már kimehetsz a városból.

Rookgard alsó részén,mind jobb,mind bal oldalon van lejárat.
[/spam]™
de csak eddig mert most el kell itthonrol mennem😞
na majd este mewg elkezdhetunk hentelni😊)😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
jéééééé tényleg most hogy mondod 😊) jaaaa igen azért alakítottam át vala.A túlerő legyen veled!