Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kiserik
Ha néhány hét múlva megnézi valaki, akkor a lev-ek már nem aktuálisok.

Mit jelent az hogy "egyelõr"?

Kötekedem, tehát vagyok 😊

Most nézd meg az oldalt. Kicsit átcsúnyáztam.

CattiBrie
Helyes!

[/spam]™

Hehe.
Jót rámentem. Kijavítottam egy pár heljesirássi hibát az oldalon. 😊

Nem rossz 5let. rajta 😊

Grimbusz
A Tibiában is létrehozhatnán egy Securás topikot a forumon HUN-ul 😊 minden magyar Tibiást megtalálnánk és egyhejre csõdítenénk.... vagy nem... de van rá esély... vagy mégse... mindha kicsit határozatlan lennék ma.. vagy nem?

A túlerő legyen veled!

CattiBrie
Hümm...
A játékban tök pojén berúgni. Egyik nap elemhetnénk gruppen borozni. 😊))

Következõ maraton? Péntek?

[/spam]™

CattiBrie
Noodlee: Total Commander - FTP kapcsolat

[/spam]™

Grimbusz
tessék Nood

felhaszn.: Nood
jelszó: alkohol

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
thx

A túlerő legyen veled!

Én is kérek jelszót, vagy mit az oldalhoz.

CattiBrie
#1584 Ment.

#1580 A magyarosító patch-et fel is raktam! 😊 Köszönnyük!

[/spam]™

Grimbusz
én kérném, de nem igérek semmit...

A túlerő legyen veled!

CattiBrie
Naggyon jó!!!

Hát ja, agyon van dizájnolva az oldal, de közös munkát szeretnék. 😛P
Ki kéri a hozzáférést? Elküldön sg-privátban. 😊

[/spam]™

Grimbusz
😊)) köcce végre elolvashatam hunul is. marad a King kaszt nekem.

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
nem hosszú hanem célkövetõs rakéta 😊) és a füstcsíkját láttad 😊)

A túlerő legyen veled!

Shaman
Itt egy szedett-vetett fordítás. Sosem voltam jó magyaros ezt is 5 perc alatt dobtam össze. Finomíccsatok rajta,sozt csókolom:
Elõnyök és hátrányok a különbözõ kasztoknál:
A Lovagok mesterei a közelharcnak.A harci tulajdonságaik sokkal gyorsabban fejlõdnek,mint a többi kaszté. A lovagok átlagos távolsági harcosok, és nagyon kevés,alap szintû varázslatuk van.A lovagok gyakran edzik a tulajdonságaikat. Ez a legnépszerübb kaszt Tibiában és talán a legolcsóbb is.

A Paladinok a legjobbak a mágia-mentes távolsági harcban. Távolsági harci tulajdonságaik sokkal gyorsabban fejlõdnek,mint a többi kaszté. Átlagos közel harcosok. A Paladinok képesek használni bizonyos mennyiségû hasznos varázslatot és egy-pár rúnát is tudnak gyártani. Folymamatosan vásárolniuk kell lövedéket a távolsági fegyvereikhez,de könnyen gyakorolhatnak ládzsáikkal.

A varázslók a mesterei az agresszív mágiának.Megtanulhatnak rúnavarázslatokat sima támadó varázslatokat,illetve védekezõ mágiát is.Képességeik (közelharc,távolsági harc) általában elég alacsony szintûek.
Kezdetekeben varázslóval játszani eléégé nehézkes és költséges,de minnél magasabb szintû leszel annál erõsebb is.Talán a legkevésbé népszerû kaszt.
Mágikus kasszttal játszva rengeteg idõt vesz igénybe az ácsorgás és a folyamatos evés várva,hogy felnõjön a karakter mana mennyisége.Rengeteg idõt fogsz eltölteni a Tibán rotwormokat és egyszerû szörnyeket ölve,várva arra,hogy annyi pénz összegyüljön,hogy a mágikus szörnyekkel is fel vehesd a harcot.

A druida képes megtanulni védekezõ és agresszív támadó varázslatokat,ezen kívül készíthet gyógyító rúnákat,amiket akár értékesíthet is.Legyõzhetik a szörnyeket a rúnáikkal.Nagyon hasonlítanak a varázslókhoz,de van egy kicsi elõnyük a nem mágikus tulajdonságok terén.A druidák szintén egyre erõsödnek minden egyes szintlépéskor.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

kiserik
Hát akkor vmi kurvahosszú fegyver volt nála, mert atütötte a képernyõt 😞 😊

Shaman
3 hónap:
-Ha Usa dollárban,akkor 4571 forint.
-Ha Euróban,akkor 4831 forint.

Probléma annyi,hogy elvileg EU tagoknak Euróban kéne fizetnie....és ugye már mi is EU tagok vagyunk. Én spec dollárban akartam,de a Postán is csak euróval tudták megcsinálni,ami azért érdekes,mert amúgy a regisztrációmban azt írtam dollárral fizetek,szal nemtom mi lesz:-))

Be kéne szúrni oda a szintlépéseket, a kasztok spelljeit, persze csak azokat, amik kellenek, és egy listát a Magyar játékosokról(alá lehetne róluk szkrínsát). Meg hogy melyik cuccot hol érdemes eladni. Hol vannak Newbiek számára jó tápolós helyek.

Ja fordíccsad le.

Grimbusz
Nekem tetszik az ötlet, lévén hogy kezdõ vagyok boztos olvasnám.

A túlerő legyen veled!

Shaman
megnéztem az oldalt,és én nem vagyok rajta:-((((

Egyébként grat hozzá,nagyon dizánjnos:-))

A szövegek miért angolok?Lefordíccsam?

Grimbusz
A fontos hogy kijöttetek 😊)

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
na go meló, ha tudok belépek Tibibe...

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
van aki még akarja hallani a hangom? :░

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
6. szint, sajna alíg van idõm beugrani a Tibiára és akkor is néha azonnal távoznom kell 😞(, meg egyedül kalndozni nem túl jó, kisErik hiányzik mert õ velem szokott jönni és segít mindenben, bár elboldugolok már magam is, még is jobb volt kettesben online lenni 😊

A túlerő legyen veled!

Na ja. Tegnap is a kis 4 fõs kommandónkból 2 eltentizett 😞
Jó nagy szarban voltunk. De jött Gyudron, és megmutatta akivezetõ utat. De azért jó móka volt. Felderíteni jó.

Grimbusz
;(

de sok az ilyen dolog mosthirtelen 😞((

A túlerő legyen veled!

CattiBrie
A Hunterek nem is "lölnek".

[/spam]™

Grimbusz
😞(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

A túlerő legyen veled!

CattiBrie
Skacok!

Arra gondoltam, hogy kellene csinálni egy weboldalt. Egy magyar Tibia weboldat. Linkekkel, képekkel, leírásokkal. temészetesen nem kell az egész Tibia-com-ot lefordítani! Inkább a kezdõknek segítség, hogy hogyan induljanak el, illetve kis csapatunk egy közös webtárhelye, ahol egymással meg tudjuk osztani a printszkíneket. Vásárlások, hogy hol milyen cuccot lehet eladni. A kasztok leírása magyarul... 😊 Természetesen ez a kiindulás, azát, ha valakinek van valami jó ötlete, akkor hajrá! 😊
Én már létrehoztam egy weboldat, amely a tibia.uw.hu névre hallgat. Ennek elérését is szeretném majd megosztani veletek (jelszó), de természetesen majd inkább e-mailben. 😊
Ja! Már felraktam egy gagyi oldalt, de eddig ennek szerkesztése helyett szbadidõmben inkább játszottam. 😊
Kezdetnek ennyit errõl. 😊

[/spam]™

http://mysite.verizon.net/vze7p87m/

CattiBrie
Más az, ha az ember a saját élményeit a saját szavaival írja le! 😊

[/spam]™

CattiBrie
- sóhaj -

[/spam]™

kiserik
Keress rá a tibia.com-on.

CattiBrie
Grimbusz! Te hogy állsz? Hol jársz? Most játszol? Hanyas szintû vagy?...

[/spam]™

CattiBrie
3 hónapra elõfizetni mennyi forintba kerül?

[/spam]™

CattiBrie
Ezt nevezik tapasztalatnak!

[/spam]™

CattiBrie
És itt erre semmi válasz. :S

[/spam]™

CattiBrie
Szijó Noodlee!
Elmegyünk ma este is egy picit? 😊)

[/spam]™

Majd veled is megcsinéljuk.

CattiBrie
Én is 20as akarok lenni!!! Én is veletek akarok gyakni!

[/spam]™

Jó regggelt! 😊
Jó móka volt a Desert Quest mi? Na de már tudjuk, hogy merre kel mennünk.

kiserik
Biztos az unokaöcsikék lefárasztották 😊

Shaman
nah Noodlee-ékkal mi van?Mié nem szpemmelnek ide?

Shaman
tsa kiserik,tsa Grimbusz!

kiserik
Jó reggelt!

Grimbusz
tsiao 😊)

A túlerő legyen veled!

Shaman
Értékelvén a hétvégét:-)))

Hát igen a suvatagi quest -fogalmazzunk finoman- kudarcba fulladt a 4 emberbõl 2 meghalt (Bobber meg én) -beszorultunk a dungeonba,ahova olyan lyukakon ereszkedtünk ahonnan nem lehetett feljönni. Ehhez fel kellett volna deríteni a dungeont,de ezt az orc berserkerek "kissé" megakadályozták. Szóval ez az elsõ nekifutás elismerem télleg egy nagy kudarc volt.Kezdtem aggódni,hogy Zak-nak felforr az agya mérgében:-)) Ha nem jön Gyurdon,még lehet most is ott állnának a dungeon mélyén a karijaink.
És ezért itt most helyben kérnék elnézést,mert részben az én rábeszélésemre vágtunk neki az "imseretlen kalandnak":-))

De azért ne csüggedjünk,most már jobban ismerjük a helyzetet:-))) Második nekifutás jobb lesz,csak Bebbye-nek kell felépülnie 19-es szintérõl vissza 20-asra!