Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na csao mindenki 😊
Nood holnap nem leszek egész nap 😞 Sopronba megyünk szervizelni a havi körútra, szóval reggel sem leszek sajna.
Kár úgy látszik a hatodik szintet nem tudom túllépni már soha ;O)
Nood holnap nem leszek egész nap 😞 Sopronba megyünk szervizelni a havi körútra, szóval reggel sem leszek sajna.
Kár úgy látszik a hatodik szintet nem tudom túllépni már soha ;O)
A túlerő legyen veled!
De mehetünk a tó fölötti cyc terembe, ott tuti nem tudnak megszivatni, pláne ha kapásból a lépcsõ mellett álsz. Szal gondold azért meg. 😊
Csak arrafelé van mostanában gáz(mióta mino guardokat raktak oda). Másfelé nem igen szokott lenni. Szal szerintem csak azt a környéket kerüld el. Másfelé a közelben nincs olyan kemény szörny. Max cyc, amit szoktak lurerni.
A Guildben szóltam az egyik társamnak(me ugye én nem vagyok perfekt inglis), hogy jelentse, és jelentette.De min.2 órát kell rá várni(de komolyan annyit),hogy valami legyen belõle, és soxor akkor sem történik semmi. Szal ez van.
Djerekek!
Nagy gebasz van! Elõbb beléptem. Gondótam elnézek északra egy kicsit a közelben nyuszizni (amit nem szoktam)! Északi kijárat, balra el, pár "méter" az elsõ nyusziig (na jó, eredetileg farkasozni indultam) és ott fexik egy MINO!!!
Valamit kéne ezzel csinálni!
Nood: a tegnapit hogyan jelentetted? Kinek? Hol? Ctrl-R (vagy mi)? És lesz eredménye? Este lehet, hogy be sem lépek, ha úgy is mindenhol veszélyben vagyok. 😞
Nagy gebasz van! Elõbb beléptem. Gondótam elnézek északra egy kicsit a közelben nyuszizni (amit nem szoktam)! Északi kijárat, balra el, pár "méter" az elsõ nyusziig (na jó, eredetileg farkasozni indultam) és ott fexik egy MINO!!!
Valamit kéne ezzel csinálni!
Nood: a tegnapit hogyan jelentetted? Kinek? Hol? Ctrl-R (vagy mi)? És lesz eredménye? Este lehet, hogy be sem lépek, ha úgy is mindenhol veszélyben vagyok. 😞
[/spam]™
Nem a nagy elefánt, az oroszlán barlangjába?
(má régen vót, nem emléxem)
(má régen vót, nem emléxem)
igen nem megybe!
"apu hogy megy be az a nagy medve a fehérek barlangjába...lá-lá-lá"
"apu hogy megy be az a nagy medve a fehérek barlangjába...lá-lá-lá"
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Az idézett lény sem megy be a depóba(asszem)
Bár, ha azt vesszük alapul, hogy a PvP világban a depó védett hely, akkkor szvsz nem megy be. De akár az is lehet.
Nem tudom. Még nem láttam, hogy odáig eljutott volna 😊
Hát ha nem csapja le valaki, akkor akár a depóig is el lehet õket cibálni.
Rendben. De úgyis Thaishoz a Nyugati bejárathoz szokták vinni, szal kicsit dekkolsz ott, és máris rádhozza valaki. Mindíg van arc, aki oda rángatja õket. Tegnap is volt két emberke, és ma reggel is.
Érdekes, mert otthon nekem nem müxik. Gondolkodik, majd kiírja, hogy ídõtúllépés.

Na majd akkor neked is megmutatom, mint Cattinek 😊
Paladinnak nem gáz, ha el tud rohangálni elõle, de lvl 14-en még nem megy 😞
Elég, ha megírod doc-ban, vagy másban, és majd mi felteszzük.
Nekem van melóm. Catti meg szerintem tegnap nagyon elkeseredett
Nem vigyáztam rá eléggé 😞
Nem vigyáztam rá eléggé 😞
Hömm én (mikor kevesebb a munka) tudnék egy-két dolgot összehozni itt bennt (példul útmutató kezdõknek),csak az a baj,hogy nálunk a tûzfalon teljes ftp tiltás van,szal nem tudnám feltölteni...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Koszi szepen😊😊 mondom ha ugy alakul hogy lesz hangulatom meg valami otletem akkor megcsinalom szivesen de most meg nem sok otletem van😞
de hat ez majd megvaltozik😊😊
de hat ez majd megvaltozik😊😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Megnéztem eme két remekmüvet. Holnap nem mész melózni, hanem a Tibia oldalát fogod készíteni. Ez a haditerv!
Szal nagyon klafák!
Szal nagyon klafák!

na akor elarulom hogy a sima elf ne mindig lo 😊
ezt onnan tudom hoyg en is mint varazslo megideeztem es soakkal tobszor ment oda es utotte az elnefelt mint lott valna😞😞:
ezert nem szeretem😞
Mas majd lehet hogy valamit segite en is nektek ebben a tibias dologban de sok mindenre ne szamitsatok mert nem tom lesz e ra idom na meg hogy mennyire fog lekotni a dolog azert csak dicsekves keppen beszurok vagy 2 munkat amit en csinaltam csak hat mint sok mas dolgot sajnos ezt is fel utan hagytam abba😊😊
ez a CS klanunk honlapja volt
dee hat ezt se lett kesz 😊😊 a kepet meg letagadom mert sorozes kozben keszult😊😊
ez pedig egy AAO oldal
amit szinten nyomattam de ezt az oldalt se felyeztem be😊😊
mondjuk nem is nagyon torodtem vele tobbet 1 napnal😊😊😊
szal azert mondom hogy ha lesz majd otletem akkor csinalok egy ket variaciot (mondjuk 1 et
) valamikor es ha tetszik akkor fel lehet rakni
ezt onnan tudom hoyg en is mint varazslo megideeztem es soakkal tobszor ment oda es utotte az elnefelt mint lott valna😞😞:
ezert nem szeretem😞
Mas majd lehet hogy valamit segite en is nektek ebben a tibias dologban de sok mindenre ne szamitsatok mert nem tom lesz e ra idom na meg hogy mennyire fog lekotni a dolog azert csak dicsekves keppen beszurok vagy 2 munkat amit en csinaltam csak hat mint sok mas dolgot sajnos ezt is fel utan hagytam abba😊😊
ez a CS klanunk honlapja volt
dee hat ezt se lett kesz 😊😊 a kepet meg letagadom mert sorozes kozben keszult😊😊
ez pedig egy AAO oldal
amit szinten nyomattam de ezt az oldalt se felyeztem be😊😊
mondjuk nem is nagyon torodtem vele tobbet 1 napnal😊😊😊
szal azert mondom hogy ha lesz majd otletem akkor csinalok egy ket variaciot (mondjuk 1 et
) valamikor es ha tetszik akkor fel lehet rakni
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Akkor éppen olyan kedve volt. A sima Elf is lõdöz.
De az, amlyikkel én taliztam az nem lõtt rám. Különben kifeküdtem volna. (Te elf! 😊 )
[/spam]™
Úgy valahogy 😊
Én már ráuntam a rohangálásra. A cyc sem nagy kunszt, ha ki tudod csalni szabad területre, csak rohanni kell elõle egy fél órát. 150 XP-ért unalmas. Inkább 15 kígyó, 1-1 lövésbõl, vagy 9 farkas. Ha közelembe jön valami meg úgy fejbevág, hogy fexem 1-bõl. Orkozni sem tudok a föld alatt 😞(
Én már ráuntam a rohangálásra. A cyc sem nagy kunszt, ha ki tudod csalni szabad területre, csak rohanni kell elõle egy fél órát. 150 XP-ért unalmas. Inkább 15 kígyó, 1-1 lövésbõl, vagy 9 farkas. Ha közelembe jön valami meg úgy fejbevág, hogy fexem 1-bõl. Orkozni sem tudok a föld alatt 😞(
Nincs olyan elf, amelyik nem lövöldözne, csak a Scout az sokkal gyorsabban lövöldöz.
Nekem olyan enemi kell, amelyik lassabb nálam és nem lõ. A trollok már gagyik. z a baj, hogy ha elmegyek elfelni, akkor nem biztos, hogy nema nyilast kapom ki.
- A Wild Warrior nem rossz.
- A Valkyrie-tõl még félek.
- Cyclops-stot meg nem tudom, h egyedül legyõzném-e. Pedig õ lassabb, mint én és nem is lõ. Ha nem áll mögém senki...
- A dél-i Minotaurusoktól rosok. 😞
Csak magamban költõien elmélkedem...
- A Wild Warrior nem rossz.
- A Valkyrie-tõl még félek.
- Cyclops-stot meg nem tudom, h egyedül legyõzném-e. Pedig õ lassabb, mint én és nem is lõ. Ha nem áll mögém senki...
- A dél-i Minotaurusoktól rosok. 😞
Csak magamban költõien elmélkedem...
[/spam]™
Nem tudom. Majd elválik.
Már csak valami jó háttérszín kéne.
Valaki mondja meg hol találom a Tibia.com-on a felszerelések listáját, hogy meg tudjam nézni pl egy fegyver milyen tulajdonságokkal bír, vagy mire cseréljem le. Különben mindíg töletek fogom megkérdezni
-hi most van sabrém mire cseréljem le és két nap múlva azt mire cseréljem le és mi a legjobb pasjzs mert nekem most ez van sés sésésé...
na értitek. 😊
egyébként szinte minden mást megtaláltam csak azt nem, kar mondani ezt nem.
-hi most van sabrém mire cseréljem le és két nap múlva azt mire cseréljem le és mi a legjobb pasjzs mert nekem most ez van sés sésésé...
na értitek. 😊
egyébként szinte minden mást megtaláltam csak azt nem, kar mondani ezt nem.
A túlerő legyen veled!