Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felesleges. Minden SG-snek elküldtem.
Szijja! 

OK. Elküldtem. Thx elõre is.
OK. Nem írom ide be. 

küdjed,mondom privatban az emil címet! AAztán nehogy ide kitedd,mert az nem freemailes:-)))
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Mi 10K?
Tudok neked küldeni egy doc-ot? Le kéne fordítani, ha ráérsz. Ki lehetne egészíteni vele az infókat. Van benne olyan, ami már megvan, de sok újj infó van benne.
Tudok neked küldeni egy doc-ot? Le kéne fordítani, ha ráérsz. Ki lehetne egészíteni vele az infókat. Van benne olyan, ami már megvan, de sok újj infó van benne.
"Jah és hogy lássátok mennyire tisztellek titeket 10000. kommentemet ide fogom a Tibia topigba írni!!:-))
"
El is várom!
"
El is várom!

Jah és hogy lássátok mennyire tisztellek titeket 10000. kommentemet ide fogom a Tibia topigba írni!!:-))
Sjan nemrég volt lista,s csak 47. voltam ezzel a komment számmal itt az esgén!:-((
Sjan nemrég volt lista,s csak 47. voltam ezzel a komment számmal itt az esgén!:-((
Én nem szpemmelek!!!44
Amúgy mingyá 10K kommentem lesz:-))
Amúgy mingyá 10K kommentem lesz:-))
Komment? Én inkább szpemnek hívnám 

Elolvastam, és elég faszára sikerült.
Hozzáfûztem 1-2 dolgot, és van amit kicsit átírtam. Majd odaadom Gyudronnak is, hogy fussa át, hátha van valami okos véleménye, hogy mit érdemes még beleírni. Majd felkerül az oldalra! 😊
Gratula hozzá.
Hozzáfûztem 1-2 dolgot, és van amit kicsit átírtam. Majd odaadom Gyudronnak is, hogy fussa át, hátha van valami okos véleménye, hogy mit érdemes még beleírni. Majd felkerül az oldalra! 😊
Gratula hozzá.
Bazz az én kommentejimet állandóan törölgetetni kell:-)))
Majd most jól teleküldözkedet Nood emiljét mindenféle vírussal, meg hirdetésekkel 

Amúgy jó reggelt mindenkinek!

Amúgy jó reggelt mindenkinek!

én az én freemailesemt példul bárkinek megadom,mer nem nagyon érdekel....
sry,de sztem egy freemailes cím,nem egy olyan nagy durranás....
Az ilyet máskor légyszíves privátban ha lehet 😊
Tenksz
Tenksz
Nagyon örülök, és köszi, hogy a mélcímemet jól bedobtad közösbe! Ehez is gratulálok 😞
Erre én is kíváncsi vagyok!
Én meg csináltam ilyent:
http://tibia.uw.hu/catti/index.html
Én meg csináltam ilyent:
http://tibia.uw.hu/catti/index.html
[/spam]™
Gratula
Írtam egy kis "mit-hogyant" kezdõ játékosoknak.Mingyá elküldöm az itt regelt email címedre.Majd olvasd el,s bõvitsd ki,vagy írd/formázd át,ha akarod.
Ha az árús tutira árul olyat, akkor nincs olyan hogy nincs. Nem fogja azt mondani, hogy: "Sajnálom Sir Grimbusz, de jelenleg nincs raktáron."
Honnan veszed, hogy az ipse árul olyat??
Ha odamész az emberkéhez, és azt mondod, hogy:
-Hi
-Job
Akkor elmondja, hogy mivel foglalkozik.
De mondhatod neki azt is, hogy:
-Buy
vagy
-Sell
Honnan veszed, hogy az ipse árul olyat??
Ha odamész az emberkéhez, és azt mondod, hogy:
-Hi
-Job
Akkor elmondja, hogy mivel foglalkozik.
De mondhatod neki azt is, hogy:
-Buy
vagy
-Sell
Na jó bevallom csak a Tibia toplistás álását próbálom javítani, és felhívni magamra a figyelmet, hogy én is itt vagyok !!!

A túlerő legyen veled!
-miközben dúl a párbeszéd Grimbusz mellékesen megkérdezi-
Áruljátok el mitõl függ egy boltba van e keresett áru vagy sem, amennyiben az adott áru elvileg megtalálható az adott üzletben?
Továbbá az is érdekelne honnan tudom meg egy adott bolt mivel foglalkozik? Talán az elõtte lévõ tábláról?
Áruljátok el mitõl függ egy boltba van e keresett áru vagy sem, amennyiben az adott áru elvileg megtalálható az adott üzletben?
Továbbá az is érdekelne honnan tudom meg egy adott bolt mivel foglalkozik? Talán az elõtte lévõ tábláról?
A túlerő legyen veled!
Ezt meg nem értem 😊
Akkor azért is rádálhatott na.
"nem tudom mi volt. Nem, nem kék rucija volt. 😊"
Tehát nem kék rucia volt. Akkor az nem "szörnyátragasztásos" volt. Spellcaster idézett lénye halt meg ott.
"a yx&;ß$¤ bement a házba. Ez volt, ami miatt? "
Igen sanszos, hogy azért. Ha szintetvált a csóka(fel, vagy le) akkor tuti rád ál.
Tehát nem kék rucia volt. Akkor az nem "szörnyátragasztásos" volt. Spellcaster idézett lénye halt meg ott.
"a yx&;ß$¤ bement a házba. Ez volt, ami miatt? "
Igen sanszos, hogy azért. Ha szintetvált a csóka(fel, vagy le) akkor tuti rád ál.
#1648 - nem tudom mi volt. Nem, nem kék rucija volt. 😊
#1649 - a yx&;ß$¤ bement a házba. Ez volt, ami miatt?
#1649 - a yx&;ß$¤ bement a házba. Ez volt, ami miatt?

[/spam]™
Nem, oda északra nem raktak. Arra gondoltam, ahol elõször meghaltál.
Vannak arcok, akik olyan profin nyomják a "szörnyátragasztást" hogy 4-5 szörnyet hoznak egyszerre, egy tök szûk folyosón, és mégsem õket támadják. (volt már részem benne). Én sem értem hogyan csinálják. De nekik ez a "mesterségük"! A ku*va annyukat!
"Valahogy átragaszotta rám a lényt. Pedig 2 kockánál közelebb nem mentem hozzá. "
Már az is nagyon közel van. Ha az emberke felugrott a létrán(ami ott volt mellette) akkor tuti rád ál, ha lát táged. Tök mind1, hogy hány kocka van köztetek.
Már az is nagyon közel van. Ha az emberke felugrott a létrán(ami ott volt mellette) akkor tuti rád ál, ha lát táged. Tök mind1, hogy hány kocka van köztetek.
"mondom, északra mentem. Vagy azt mondod, hogy mostanában raktak oda minókat? Mióta? Északi kijárat, rögtön balra az elsõ hegy elõtt."
Mino Guard volt?(kék tísörtben?)
Ha nem kék volt, akkor szerintem valami spellcaster idézte, és ott fáradt el.
Mino Guard volt?(kék tísörtben?)
Ha nem kék volt, akkor szerintem valami spellcaster idézte, és ott fáradt el.
Nood: mondom, északra mentem. Vagy azt mondod, hogy mostanában raktak oda minókat? Mióta? Északi kijárat, rögtön balra az elsõ hegy elõtt.
Mellesleg, amikor veled vagyok (mármint te is ott vagy) akkor úgy sem félek semmitõl. Persze épp ezért, vagy ettõl függetlenül meghalok.
>Az elsõ butaság volt. Tapasztalathiány. Nem tudtam, hogy ot lent teremnek. Különben nem mentem volna le.
>Ez a második gyilkosság. Valahogy átragaszotta rám a lényt. Pedig 2 kockánál közelebb nem mentem hozzá. Meg én úgy vettem észre eddig, hogy amikor együtt gyakunk, akkor sem szokott átragadni rám az enemi!!! Ez miért, hogy?
Mégvalami: Nem várhatom el, hogy állandóan fogd a kezem. Gyakni EGYÜTT kell. Mint a cyc-t. Ki mennyit sebez, annyi exp-et kap. Szeritem így fer. Na jó, cyc-t, elfet, minot blokkolni kell, de plö farkasnyírásban akár versenyezhetünk is. 😊 Én csak akkor merek elõre (eléd) menni, ha úgy gondolom, hogy nincs veszély. Ha meg nem tudom, hogy van, akkor bukta. Vagy meg tudsz menteni, vagy nem.
Mellesleg, amikor veled vagyok (mármint te is ott vagy) akkor úgy sem félek semmitõl. Persze épp ezért, vagy ettõl függetlenül meghalok.
>Az elsõ butaság volt. Tapasztalathiány. Nem tudtam, hogy ot lent teremnek. Különben nem mentem volna le.
>Ez a második gyilkosság. Valahogy átragaszotta rám a lényt. Pedig 2 kockánál közelebb nem mentem hozzá. Meg én úgy vettem észre eddig, hogy amikor együtt gyakunk, akkor sem szokott átragadni rám az enemi!!! Ez miért, hogy?
Mégvalami: Nem várhatom el, hogy állandóan fogd a kezem. Gyakni EGYÜTT kell. Mint a cyc-t. Ki mennyit sebez, annyi exp-et kap. Szeritem így fer. Na jó, cyc-t, elfet, minot blokkolni kell, de plö farkasnyírásban akár versenyezhetünk is. 😊 Én csak akkor merek elõre (eléd) menni, ha úgy gondolom, hogy nincs veszély. Ha meg nem tudom, hogy van, akkor bukta. Vagy meg tudsz menteni, vagy nem.
[/spam]™