Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként jó lanna a sivatagi questet megcsin,mer kéne a 10K lóvé.
Kell nekem az elõléptetés!! Már el is terveztem,hogy lesz. 10K sivatagi quest+ nekem van 5K + Noodlee ad 5k-t:-)
Na teccik?
Kell nekem az elõléptetés!! Már el is terveztem,hogy lesz. 10K sivatagi quest+ nekem van 5K + Noodlee ad 5k-t:-)
Na teccik?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Egyébként meg már most lehet módosítani a karakterek szintjeit,mert mind catti,mind halalhozó lépett....
Noodlee: megnéztem ez uw-s oldalt. Ez így nem igazán jó a kezdõknek,hogy le kell tölteni azt a doksit. Inkább át kéne konvertálni html-be,s simán beilleszteni oldalként. Ha más nem a word is meg tudja csinálni,csak úgy kell elmenteni.
reggeltet.
Noodlee lefordítottam a cuccot,s elküldtem neked a címedre.
Noodlee lefordítottam a cuccot,s elküldtem neked a címedre.
hatt noodlee ez nagyon jo volt ez az este nekem nagyon tetszertt bar tudom hogy te szenne untad magad😊😊 remelem maskor is nyomjuk majd igy😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
kiszamoltam😊😊: amugy meg majd beiratkozom mar egy gyors es gepiro tanfolyasra😊😊
ja amaugy liszamopltam cati hogy ha el akarod erni a 15 os magic levelt az minimum legjobb esetben is 23178 perc ami annyi mint 386,45ora. Szoval ha ennyi idot jatszol ugy hogy kozben folyamatosan varazsolsz akkor van ra esely hogy tudjal lenyt idezni😊😊😊 de hat lehet hogy elszamoltam😊😊😊
ja nood igazad van mert telleg lo a kicsike ded nm az az elsodleges szal az el van cseszve😞😞:
en ideztem tobszor is elfet es odament utni ahelyett hogy lott volna😞😞
szal en kitartok a mellet hoigy okes lo de ritkan inkabb megy es ut😊
en ideztem tobszor is elfet es odament utni ahelyett hogy lott volna😞😞
szal en kitartok a mellet hoigy okes lo de ritkan inkabb megy es ut😊
Kár, hogy otthonról nem tudom megnyitni szerkesztésre. Tudnék mit módosítani rajta 😊 További 5leteim is vannak.
Megnéztem az oldalt. Tök jó. Majd csinálok jó kis táblázatokat.
ugye nincs senkienk ellenvetése, ha frame-ket használok a weboldalon? ... akkor jó 😊
[/spam]™
Vagy 20-ig, vagy 20-tól.
És a péntek? Az fix? Aggy a "gyerekekenk" egy kirakót. Vagy küldd el õket nõzni... Hümm. Mennyi idõsek õk már? 😉
És a péntek? Az fix? Aggy a "gyerekekenk" egy kirakót. Vagy küldd el õket nõzni... Hümm. Mennyi idõsek õk már? 😉
[/spam]™
800 platina? Ajajj. Most van 20 platinám. 😄
Azért kell cucc, mert ugye nincsen pajzsom. Így mindezt rucikból kéne megoldani.
Azért kell cucc, mert ugye nincsen pajzsom. Így mindezt rucikból kéne megoldani.
[/spam]™
Nem tom. Nekem a délutánok/esték mindíg képlékenyek.
Na miva? Kihaltatok?
Este? Valaki?
Biztos lesznek megint a kedvenc élien-behozók. Valszeg ma is meghalok párszor. Zak: jössz segíteni? (meghalni) 😊
Este? Valaki?
Biztos lesznek megint a kedvenc élien-behozók. Valszeg ma is meghalok párszor. Zak: jössz segíteni? (meghalni) 😊
[/spam]™
Csak viszonyítás képpen:
Kb árak, tehát NEM fix árak
Beholder Shield 10 platina
Boots of haste 700 platina
Crown Armor 300 paltina
Crown Helmet 35 platina
Crusader Helmet 100 platina
Dark Helmet 300 GP
Demon Shield 800 platina
Dragon Hammer 25 platina
Dragon Scale Mail 2000 platina
Dwarwen Shield 100 GP
Fire Axe 80 platina
Fire Sword 90 platina
Golden Armor 950 platina
Golden Legs 2200 platina
Guardian Shield 20 paltina
Knight legs 100 platina
Knights Armor 100 platina
Plate armor 500 GP
Skull Staff 90 platina
Vampire Shield 450 platina
Warrior Helmet 70 platina
Life Ring 600 GP
Wedding Ring 950 GP
Platinum Amulet 80 platina
Backpack of Arrows 20 platina
Backpack of Bolts 40 platina
Backpack of UH rune 20 platina
Backpack of HMM rune 9 platina
Backpack of GFB rune 18 platina
100 darab fish 2 platina
Kb árak, tehát NEM fix árak
Beholder Shield 10 platina
Boots of haste 700 platina
Crown Armor 300 paltina
Crown Helmet 35 platina
Crusader Helmet 100 platina
Dark Helmet 300 GP
Demon Shield 800 platina
Dragon Hammer 25 platina
Dragon Scale Mail 2000 platina
Dwarwen Shield 100 GP
Fire Axe 80 platina
Fire Sword 90 platina
Golden Armor 950 platina
Golden Legs 2200 platina
Guardian Shield 20 paltina
Knight legs 100 platina
Knights Armor 100 platina
Plate armor 500 GP
Skull Staff 90 platina
Vampire Shield 450 platina
Warrior Helmet 70 platina
Life Ring 600 GP
Wedding Ring 950 GP
Platinum Amulet 80 platina
Backpack of Arrows 20 platina
Backpack of Bolts 40 platina
Backpack of UH rune 20 platina
Backpack of HMM rune 9 platina
Backpack of GFB rune 18 platina
100 darab fish 2 platina
Látjátok! Rregisztráltama magamat ezen az oldalon és rögtön bõvíteni kell a szervert! 😄
[/spam]™
Tehát mennyi HP-je van? Akkor már elég egy linket adni hozzá. A szörny legyakásához lehat írni magyar tippeket, melyik szörny hogyan viselkedik, látja-e a láthatatlant, gyógyítja-e magát, használ-e távolsági támadást, stb...
Ha megadunk monnyuk lvl 20-as knightot, átlagos cuccokkal, akkor arány listát lehet csinálni.
""mennyit kell belelõni."
Ez nem megoldható, mert rengeteg dologtól függ a sebzésed. 😞"
ezt úgy értettem, hogy menniyt kell sebezned. És ez fent van a gamigo-n!
Ez nem megoldható, mert rengeteg dologtól függ a sebzésed. 😞"
ezt úgy értettem, hogy menniyt kell sebezned. És ez fent van a gamigo-n!
[/spam]™
""Egy olyan listát kéne csinálni az enemikrõl, ahol ott van egy (pl) 10-es skála, hogy az adott szörny milyent sebez. Pl: a rat: 1; wolf: 2."
"
Lehet csinálni hasonló skálát, de hogy mekkora a sebzésük, az nem megoldható. A 10-es skála szerintem kicsit ki fog tolódni vagy 20-ig. De nagyon nehéz lesz, mert ugye ez is rengeteg dologtól függ(skilljeid, felszerelésed, kasztod,stb)
"
Lehet csinálni hasonló skálát, de hogy mekkora a sebzésük, az nem megoldható. A 10-es skála szerintem kicsit ki fog tolódni vagy 20-ig. De nagyon nehéz lesz, mert ugye ez is rengeteg dologtól függ(skilljeid, felszerelésed, kasztod,stb)
"Egy olyan listát kéne csinálni az enemikrõl, ahol ott van egy (pl) 10-es skála, hogy az adott szörny milyent sebez. Pl: a rat: 1; wolf: 2."
Remek 5let!
"Van ezek közül, ami elérhetõ, érdemes megvenni? "
Ja meg lehet venni, de még egy jó darabig annyi pénzed nem lesz 😊
"mennyit kell belelõni."
Ez nem megoldható, mert rengeteg dologtól függ a sebzésed. 😞
Remek 5let!
"Van ezek közül, ami elérhetõ, érdemes megvenni? "
Ja meg lehet venni, de még egy jó darabig annyi pénzed nem lesz 😊
"mennyit kell belelõni."
Ez nem megoldható, mert rengeteg dologtól függ a sebzésed. 😞
Noodlee!
Nézegettem tegnap, hogy milyen cuccok léteznek (tökfedõ, kabátka, nadrág, cipõ). Nekem ezek a démoni cuccok kellenek! 😊 Van ezek közül, ami elérhetõ, érdemes megvenni? Természetesen nekem olyan kell, ami könnyû és sokat véd!!!
Másvalami: Tegnap mondtam, hogy miért nincs az enemi sebzése az oldalon... Egy olyan listát kéne csinálni az enemikrõl, ahol ott van egy (pl) 10-es skála, hogy az adott szörny milyent sebez. Pl: a rat: 1; wolf: 2. És, ha látom, hogy a wolf-ot simán legyõzöm, akkor mehetek patkányolni. Na, szerintem így már volna értelme, nem? Meg ott lenne, hogy melyik milyen gyors, és, hogy lõ-e. Meg a szokásos: mennyi exp-et ad, mennyit kell belelõni.
Nézegettem tegnap, hogy milyen cuccok léteznek (tökfedõ, kabátka, nadrág, cipõ). Nekem ezek a démoni cuccok kellenek! 😊 Van ezek közül, ami elérhetõ, érdemes megvenni? Természetesen nekem olyan kell, ami könnyû és sokat véd!!!
Másvalami: Tegnap mondtam, hogy miért nincs az enemi sebzése az oldalon... Egy olyan listát kéne csinálni az enemikrõl, ahol ott van egy (pl) 10-es skála, hogy az adott szörny milyent sebez. Pl: a rat: 1; wolf: 2. És, ha látom, hogy a wolf-ot simán legyõzöm, akkor mehetek patkányolni. Na, szerintem így már volna értelme, nem? Meg ott lenne, hogy melyik milyen gyors, és, hogy lõ-e. Meg a szokásos: mennyi exp-et ad, mennyit kell belelõni.
[/spam]™
Spellbook-nak híjják 😊
Írtam neked privátot, hogy írtam neked mélt. 😊

Grimbusz! Tartogatok neked egy ilyen varázskönyvet (vagy mifene az), ha átjössz odaadom, nekem már 2 van. 😊 Ebben lehet megnézni, hogy milyen varázslatokat tudsz már (miután megtanultad). 😊
[/spam]™
Háát...
Nem olyan sürgõs. ráér délutánra is 😊
Nem olyan sürgõs. ráér délutánra is 😊
A nagyon öreg, régi motorosok azok tudnak, de szerintem, csak egy pár darab olyan pala rohangál egész Tibiában. Szal sajna nem. De viszont jó sokára fox tudni te is láthatatlanná válni.
Huhhhh ezt most néztem meg.... ennyit le akarsz velem fordíttatni?:-ppp
Na majd belerágom magam:-)
Na majd belerágom magam:-)
Felhívjuk a kedves fórumozóink figyelmét, hogy 2004. július 14-én várhatóan 13 és 17 óra között kb. 2 órás idõtartamra szervercsere miatt nem lesz elérhetõ az SG.