Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha pont ott álsz, akkor blokkolod az újratermelõdést. A szörnyek ha újratermelõdnek, akkor nem egyszerre teszik, szal elöször csak egy fog termelõdni, majd jön a haverja is, és így tovább. Ha sokat vársz, akkor full lesz a respawn. De van egy max érték, amin megáll. Pölö ha már termelõdött 5, és az a max, akkor nem fog egy 6. termelõdni.
Ezt tuti nem érted. Én sem érteném, ha nem tudnám mit beszélek 😊
Ezt tuti nem érted. Én sem érteném, ha nem tudnám mit beszélek 😊
thx, szerintem is, de akkor most vátok gyengébb fegyverre! hogy jobban fejlõdjek...
A túlerő legyen veled!
Az fasza, ha egyforma a 2 skill. Nekem a fegyverem sajna elhúzott 5 pontal, me sokat gyaktam kemény szörnyeket, full attackban. Ezé álltam át full defben gyakni szinte mindent.
Más:
ha találok egy "szörnyfészket" pl wolf, és mindegyik halott ha itt várakozok jönni fognak? tömegével? vagy egyesével?
ha találok egy "szörnyfészket" pl wolf, és mindegyik halott ha itt várakozok jönni fognak? tömegével? vagy egyesével?
A túlerő legyen veled!
Ez így is van. Úgy szoktak edzeni az emberkék, hogy jó defensel, és gagyi fegyverrel, hogy kb fél percenként sebezd az ellenséget, és akkor is csak kicsit, hogy sokáig kitartson a HP-je.
Pölö: macéval, 2 farkast, full defben. de úgyis meglátod, hogy hogy megy. Ha sokat sebzel rajtuk, akkor kicsit keményebb szörnyet kell keresni.
Pölö: macéval, 2 farkast, full defben. de úgyis meglátod, hogy hogy megy. Ha sokat sebzel rajtuk, akkor kicsit keményebb szörnyet kell keresni.
Még egy jótanács. Ha lehet, akkor majdnem minden enemit felesben gyakjál, mert akkor jobban nõ a shielding skilled, mintha fullban támadnád.
Én a nagyon gyenge szörnyeket(csonti, farkas, troll, stb) full defben gyakok. A keményebbeket felesben(cyc, ghoul, stb). A nagyon keményeket(BH, slime, stb) meg full attackban.
Én a nagyon gyenge szörnyeket(csonti, farkas, troll, stb) full defben gyakok. A keményebbeket felesben(cyc, ghoul, stb). A nagyon keményeket(BH, slime, stb) meg full attackban.
de én elóvastam amit linkeltetek az oladalon,s ott azt írja a csávó,hogy akkor a legjobb a fejlõdés,mondjuk blokkolásnál,ha 15-20 másodpercenként azé sebzel a szörnyikén...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Elvileg igen, de próbáld ki. Ajánlatos 2 darabbal edzeni, ugyanis 3 ütésbõl max 2-t tudsz védeni pajzsal, a 3. a péncélodon csattan, az meg ugye nem shield.
Jézusom,mit össze nem szpemmeltetek megint:-))
na mingyá indulok melõba,s akkor.....

na mingyá indulok melõba,s akkor.....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Mi van akkor ha hagyom hogy egy farkas addig üssön amíg akar? nõ a shilding skillem?
A túlerő legyen veled!
majd lesz valahogy orkokat, trollokat és maci tetemeket már taliztam 😊 ahol van tetem ott élõ is van!
ja és most ha én nem õk megtalálnak --> poison spider
ja és most ha én nem õk megtalálnak --> poison spider
A túlerő legyen veled!
Hát ez sajna ebben a játékban nem megoldható 😊
Thais alatti "labiba" lemehetsz a városban lévõ bármelyik csatornanyíláson. Ott csak hörcsögök vannak.
Thais alatti "labiba" lemehetsz a városban lévõ bármelyik csatornanyíláson. Ott csak hörcsögök vannak.
Hát így látatlanban nem tok segíteni. Sok "labi" van Thais környékén 😊
"én macit akarok vinni magammal"
??
??
én macit akarok vinni magammal !!!! fáklya helyett, a fáklya ly-jé 😊)))) akkor mindíg rosszúl írtam 😊))) LOL
A túlerő legyen veled!
Ha jól emléxem, akkor szintenként 15 HP, és 5 MP.
Aham.
Hát ööö... Izé... na jó, de néha azé szoktam
Exurát szoktam használni, mert álltalában az nekem jobban kell, mint a fény. Különben fáklyát szoktam használni. Tudniilik nekem fáklya fóbiám van. Mindíg van nálam 5-6 fáklya 😊 A depóban meg van egy full hátizsákkal 😊
Exurát szoktam használni, mert álltalában az nekem jobban kell, mint a fény. Különben fáklyát szoktam használni. Tudniilik nekem fáklya fóbiám van. Mindíg van nálam 5-6 fáklya 😊 A depóban meg van egy full hátizsákkal 😊
hogy kell haszn. az ásót? Ctrl+ásó, utána pl stone pille katt a Ctrl+egér?...
A túlerő legyen veled!
Mer full manával rohangálsz össze vissza, varázsolni meg nem érsz rá a nagy hent közepette 😊)))
😮 az jó sok lesz 😞
és szintenként mennyi mp-t kapok? me most elég kevés van
és szintenként mennyi mp-t kapok? me most elég kevés van
A túlerő legyen veled!
Sajna nincs. Az a Dió 😊
A magic lvl attól nõ ha manát használsz.
Te Knight vagy:
0 magic lvl-rõl 1-esre 400 manapontot kel "elsütnöd"
1 magic lvl-rõl 2-esre 1200 manapontot kel "elsütnöd"
1. lvl 400
2. lvl 1200
3. lvl 3600
4. lvl 10800
5. lvl 32400
Asszem ennyi elég a listából, mert nekem (lvl 36-on) is csak 4-es a magic lvl-em 😊
Te Knight vagy:
0 magic lvl-rõl 1-esre 400 manapontot kel "elsütnöd"
1 magic lvl-rõl 2-esre 1200 manapontot kel "elsütnöd"
1. lvl 400
2. lvl 1200
3. lvl 3600
4. lvl 10800
5. lvl 32400
Asszem ennyi elég a listából, mert nekem (lvl 36-on) is csak 4-es a magic lvl-em 😊
thx, homport nincs spell? meg olyan hogy oda teleportál ahol utoljára voltál a városon kívûl?
A túlerő legyen veled!
Hova érdemes menni harcolni? délen találtam két lejáratot valami labiba, de nem mertem lemenni...nem tom mik vannak lent.
A túlerő legyen veled!
naon jó a cucc amit kaptam tõled, minden szörnyike sipp supp meghol gyorsan 😊)) amit hozzáérek, némelyik egy csapással :]
A túlerő legyen veled!
Ha módosítok benne valamit, akkor azt a verziószám is jelzi (verzió 1.02 a jelenlegi).
JAJA 😊)) igen közben nekem is eszembe jutott 😊)
nem udsz bejönni kisErik? én talán még 20 percet ben leszek ha szerencsém van
nem udsz bejönni kisErik? én talán még 20 percet ben leszek ha szerencsém van
A túlerő legyen veled!
hát kaptam kiseRIKTÕL 200 GP-T, ÉS VETTEM EGY UTEVO LUX-OS VARIT, KIDOBOTT A GÉP, MOST BELÉPTEM ÉS 94 GP VAN MEG
A túlerő legyen veled!
Ilyennel még nem talákoztam. Biztos vagy benne? Különben jól olvasd át mind a 2 ZIP fájlt. Szerintem érdemes.
Hogy van az hogy logout nál volt 100 gp-m, mikor most beléptem már csak 94 gp-m van meg????
A túlerő legyen veled!
A Rookgaardos számmagyarázat még nem stimmel. A régebbi térkép van hozzá, és a számok még nem nagyon okésok. Van valahol normális számozott térképem is, de majd meg kell keresnem 😊
Ha az oldalunkon a Zip verziót letöltöd, akkor abban elvileg benne vannak a számok micsodája is. De csak a zipben van még csak benne. Még kéne azért pofásítani rajta, de valamire így is jó 😊