Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grimbusz
Én láttam nekem tetszik, ha kérhetem a térképeken lévõ számokhoz listázzatok ki neveket is, melyikhez mi tartozik.

A túlerő legyen veled!

CattiBrie
Holvanez?

[/spam]™

Létezik agy Black List, ahová az ilyen emberkék kerülnek... Publikus, és mindenki láthatja...

CattiBrie
Noodlee: tegnap este, amikor egyedül voltam bent (tehát senki más HUN), akkor belépett Ze Da Padoca (az én Loorerem!) és én meg beszóltam "neki" kiabálva, hogy "ZE DA PADOCA IS A SHIT LOORER". 😊 Csak mondom.

Lehet, hogy kéne csinálni listát az ari és genya játékosokról, hogy más is tudja, hogy kitõl óvakodjon. Például Mickeys és Xexafohi normálisak és segítõkészek, míg Ze Da-t legszívesebben kinyíratnám, hogy egálban legyek vele (Grrr).

[/spam]™

Nem is. A de oldalon vannak fent

CattiBrie
Nem is ollóval kell! 😊

[/spam]™

Hát akinek van ideje kiollózni az a 30-40 db labirintust, és pláne több szintes, szal nagyon sok van belõle. De a tibia.com oldalon asszem fent vannak.

CattiBrie
Noodlee: Egyébként belecsúnyáztam a rövidítésekbe is! Bocsi! :I

[/spam]™

CattiBrie
Tuggyátok milyen térkép kéne? ... Eddig csak a felszínrõl van. De a lenti járatokról nincs!!!

[/spam]™

CattiBrie
Azt én is megtaláltam tök egyedül! 😊

[/spam]™

CattiBrie
Munkaidõ kívül olyan progit indítasz, amilyent, akarsz, nem? Abba ugyan beleköthetnek, de szerintem ez belefér!

[/spam]™

Változó. Van olyan, amelyik Crown Helmetet, és Noble Armort ad 😊 (min lvl 35)

kiserik
Ok 😊))

Na akkor majd ha leszek, akkor elmegyünk, és megcsinálunk párat, mindegyik kariddal 😊)

Különben 3 fajta világtérképet is bedobtam. El kéne dönteni, hogy melyik a legjobb.

Láttam, de olyan kicsi így, hogy nem igazán lehet látni belõle semmit. Valahogy meg kéne oldani, hogy full méretben dobja ki. Új oldal, vagy ilyesmi.

kiserik
Még nincs. Azt sem tudom, hogy hol vannak. 😞(
Egy questet csináltam meg, ahol kútba kellett ugrani egy scorpióhoz, és adott egy scale armort 😊

A server 24 órában megy 😞

CattiBrie
Noodlee: mekcsi'áltam a weben a térképet, láttad? 😊

[/spam]™

CattiBrie
A kvesztek csak ilyen gyûrûket meg ilyesmiket adnak?

[/spam]™

CattiBrie
Akkor menny be 7:50-re 😊

[/spam]™

Kiserik!
Neked az említett két quest már megvan a karaktereiddel? Érdemes lenne megcsinálnod mindegyikkel. (pláne, hogy az egyik ad club ringet😊 )

Grimbusz
na ja 😞 majd megoldjuk 1xer

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
köszönöm köszönöm köszönöm mindenkinek !

A túlerő legyen veled!

Majd kéne neki segíteni néhány egyszerûbb questet megcsinálni. Pl: Világító torony, Ghoulos kút, stb... Valami keményebb csóka kéne, aki lenyomja a mánsztöröket.

Mint mondottam, itt könyvelve van, hogy ki mit indít, és nem akarom, hogy a fõnökség lássa, hogy Tibiát indítottam. Szal majd inkább átdobom valakinek, aki majd át tudja adni neki de.

Eszembe sem jutott 😊

CattiBrie
Egyik de. beugrassz, átadod, kilépsz. Vagy nem megoldható?

[/spam]™

CattiBrie
Jó reggelt kellemes hétfõt!!! 😊

#2212 - Mé' nem törölted a hozzászólásodat?! 😛

[/spam]™

Csak az a gond, hogy én csak délután szoktam lenni kb 6-tól, te meg akkor nem vagy 😞

A serpent Sword, és a Dwarven Shield jobb lesz neki. Longsword meg úgyis kétkezes 😞

Kapsz majd Serpent Swordot is-

kiserik
Én nem tudtam csak scale armort, long swordot, poison daggert meg dark shieldet dobni neki 😞

Hát nekem már nem sok jó cuccom van, de Dwarven shieldet, Drak Helmetet, Scale Armort, és valami jobb fegyvert majd dobok. Plate Legset meg majd veszünk neked. Normálisabb cuccokból kifogytam, mert elosztogattam 😊

kiserik
Azt 😊

Grimbi milyen fegyvert használ(sz)?
Sword?

kiserik
Ez azért túlzás. Majd a többiek dobnak jobb cuccokat, meg én is, ha lesz 😊))

Grimbusz
na lépek melóba.

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
Ja ja és kisEriknek hála elég erõs lettem a szintemhez képest 😊

A túlerő legyen veled!

Hali Grimbi!
Látom, hogy már Thaisi állampolgár vagy 😊

Grimbusz
Volt koncert hétvégén Gárdonyban 😊 pont ott fürcsiztem...

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
na most visszaolvasom amit írtatok a hétvégén.

kisErik a Ionvihar forumon folyt. a mese, néha benézhetsz, most már kialakult minden folyt.fogom...

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
szia Nood, az nem fog bekövetkezni!

A túlerő legyen veled!

Mostanában elég sokan direkt kinyiratják magukat,(lvl 3-ra) miután átkerültek mainre. Állítólag ha visszakerülsz Rookra, akkor lvl 3-on több manád lesz, mint normális esetben(szerinem BUG). De nem értem, hogy ez nekik miért jó? Aki érti kérem magyarázza el.

Bocsi. Elgépeltem. A helyes mondat így hangzik:

A kezdõ szigetre csak akkor tudsz visszamenni, ha a lvl lecsökken 3-ra. Akkor minden cuccodat elveszted, és a skilljeid is visszaálnak alapra.

kiserik
Oda már nem.

Grimbusz
Végül is nem csináltam meg a kvesztet, hanem eldobáltam a cuccokat, de a tatyót meghagytam 😊 abba pakoltam a cuccokat a fekete dobozba.

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
Aha, de közben eljöttem onnan, oda visza lehet menni? vagy a kezdõ szigetre nem.

A túlerő legyen veled!

kiserik
Seymournak kellett volna mondani, hogy: QEUST. Erre õ mondott volna vmi olyat, hogy: hozzá nekem egy dobozt, amibe bele tudom tenni az ajándékot. Te odaadod neki a meglepit, õ meg neked valamit (talán valami jó helmetet). A quest pdig teljesítve 😊

Shaman
tsa

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.