Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jaaa. Meleg van az ilyen poénokhoz 😊
Nekem volt olyan passom, ami csak szám volt, és olyan is ami csak betû. No Comment.
He?? Ezt nem értem.
kell bele szám is (vagy valami karakter ami nem a-z),ennyi...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nekem ezt írja ki, ha meg szerentém változtatni a jelszavamat: "The new password must contain at least one character other than A-Z or a-z. Please choose another password." Nem vagyok on-line. Segíccsen valaki. Amire változtatni szeretném az csupa kicsi betûs szó.
[/spam]™
Hát kaszám nekem is csak egy van, de lehet venni. Meg ne kérdezd hogy hol. (de úgyis megkérdezed) Szal nem tom hol vehetsz. talán Sam-mel szemben a boltban...
Nood: kéne nekem egy ilyen földmûvesz szerszám, mert tegnap este is sárga volt a "rét", mentem volna földet mûvelni! 😊
[/spam]™
Szal nem is fogtál meg 😊
Nem mindenhol tudsz ásni. Vannak helyek, ahol ki lehet ásni a lyukat, de kevés helyen. van, ahol csak csákánnyal tod kiásni...
Szal a magic lvl-t nem növeli. Magyarul szart se tanít 😊
az igazándiból az van hogy nem tudom mire lehet használni az ásást! nem az a baj hogy nem tudnám használni az ásót.
de köszönöm hogy megelõlegezted nekem a tudást...
de köszönöm hogy megelõlegezted nekem a tudást...
A túlerő legyen veled!
Ezt honnan veszed? Lehet, hogy én nem is tok róla?
Ha azt mondod neki, hogy:
-Hi
-GFB
vagy:
-HMM
Akkor elmondja, hogy mi is az. Nem segít növelni a skilledet. Csak abban segít, hogy mik is a spellek.
Ha azt mondod neki, hogy:
-Hi
-GFB
vagy:
-HMM
Akkor elmondja, hogy mi is az. Nem segít növelni a skilledet. Csak abban segít, hogy mik is a spellek.
A feketelista
looting (taking things from monsters someone else killed or from the dead body of a player)
experience thiefing (attacking/killing a monster that attacks another player or make it attack you on purpose)
stealing (taking something that obviously belongs to someone else)
scamming (betraying in trade)
spawn- or NPC blocking (keeping a monster from spawning - talking nonsense to a NPC with the only purpose to keep someone else from him/her)
spawnthiefing (overtaking a claimable spawn when it's not your turn)
blocking/trapping (moving in the way of another player on purpose or arranging things in a way that the other can't move/get out anymore)
pking/luring (cause the death of a player on purpose or lure monsters away from their spawnarea in order to get other players killed)
disrespect of common courtesy (jumping the queue when there's a line organized, throwing trash in other people's houses, messing up events, etc.)
false reporting to the blacklist
looting (taking things from monsters someone else killed or from the dead body of a player)
experience thiefing (attacking/killing a monster that attacks another player or make it attack you on purpose)
stealing (taking something that obviously belongs to someone else)
scamming (betraying in trade)
spawn- or NPC blocking (keeping a monster from spawning - talking nonsense to a NPC with the only purpose to keep someone else from him/her)
spawnthiefing (overtaking a claimable spawn when it's not your turn)
blocking/trapping (moving in the way of another player on purpose or arranging things in a way that the other can't move/get out anymore)
pking/luring (cause the death of a player on purpose or lure monsters away from their spawnarea in order to get other players killed)
disrespect of common courtesy (jumping the queue when there's a line organized, throwing trash in other people's houses, messing up events, etc.)
false reporting to the blacklist
[/spam]™
nos erre gondoltam én is.
ásásra is kérek választ, hát elsiklotok a kezdõk kérdésein ejej...😊)
ásásra is kérek választ, hát elsiklotok a kezdõk kérdésein ejej...😊)
A túlerő legyen veled!
LOL
Nood ez volt a válasz!
-Loria: I am studying the power of magic all the time.
Nood ez volt a válasz!
-Loria: I am studying the power of magic all the time.
A túlerő legyen veled!
Mondd neki:
-Hi
-Job
Vagy:
-Hi
-Quest
-Hi
-Job
Vagy:
-Hi
-Quest
Tulajdonság.
Skillt nem tudsz vásárolni.
bakfitttty Shaman, látod nem spam-elek mégis húzom fel a Tibia topikot... 😊))
A túlerő legyen veled!
gyóvan na de azt még nem is láttam hogy olyan is van.
ÉS hatásos? van értelme fejleszteni?
továbbá lehet e vásárolni skillt? vagy tulit stb...
ÉS hatásos? van értelme fejleszteni?
továbbá lehet e vásárolni skillt? vagy tulit stb...
A túlerő legyen veled!
én optimista vagyok, jó az atitüdöm és a kisugárzásom, nem vonzom az ilyen alakokat 😉)))
A túlerő legyen veled!
Meglepõ, de Fist Fightingnak 😊
fõleg hogy én már játszottam hasonló játékkal!!!!! csak az szöveges volt full. szal nem újdonság de meg kell kérdezzem met itt nem tudom hogy van 😊))
A túlerő legyen veled!