Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg az ukránok is, egyszer láttam 3 60+-8 lvl csókát 

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
Ne is!! Én Unique vagyok 😊)
Na jó!!! Legyen mindenki full narancssárga. Hogy jobban érthetõ legyen: Zak-sárga!!! 😊))
[/spam]™
Kéne 4 darab elõfizetõs, és akkor lehetne, magyar Guildet csinálni. (én asszem elõ fogok fizetni 2 hónap múlva)
Godem is elõfizetõ lesz, ha minden igaz.
Godem is elõfizetõ lesz, ha minden igaz.
Én nem vagyok hajlandó skint változtatni. Má kezdetektõl ez van. De a svédek szoktak csak, sárga és kék szinekbe öltözni.
Akkó jól talád ki, és majszojjá.
Kéne a többi emberkérõl is csinálni szkrínsátot. Csak ne vátoztatgassák a skinjüket naponta.
nekem van egy pass. kodolásom saját magamnak, nem túl bonyorult de ha van egy jelszavam könnyen ki tudom deríteni mi volt akár egy évvel ezlötti jelszavaim is ha már elfelejtettem.
ha valakit érdeel elküldöm priviben.
ha valakit érdeel elküldöm priviben.
A túlerő legyen veled!
"The maximum on all worlds together was 22405 players on July 18, 2004, 9:35 pm."
[/spam]™
De mé 2 P? Csak hogy nehezebben törjék fel?
Remek
Szerintem nem. De az ekezeteket hagyd ki 😊
Csak nem tudom, hogy kinek volt ideje végigpróbálgatni? Szvsz progit futtatott, ami végigtekerte.
Háát.. 😊 Naigen
Érdekes, hogy nekem még soha nem jutott az eszembe az, hogy ugyanazt adjam a jelszónak, mint a felhasználónevem.
Érdekes, hogy nekem még soha nem jutott az eszembe az, hogy ugyanazt adjam a jelszónak, mint a felhasználónevem.
[/spam]™
Hát így 😊
Eccerü,mondok egy példát. A nem elõfizetõk,sokszor változtatják arra a passwordöt,mint a login nevük. Hogy miért? Hogy ne kelljen állandóan copy-pastézni. Eccer bekopizod,oszt csóka. És ugye így könnyü feltörni....ha tudjuk,hogy ugyanaz a login mint a passwd....
Ez csak egy eccerû példa,foglamam sincs Nood-nak hogy törték fel..
Ez csak egy eccerû példa,foglamam sincs Nood-nak hogy törték fel..
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nem 😞
A mailomat nem, csak az accountomat. Azért tudtam visszaszerezni, mert a mélemet nem törték fel.
Account problémák
Itt kelett klikkelgetni, majd arra az E-mail címre amin regisztráltad magad, küldtek egy új passwordot. Ha megváltoztatod az ímélcímed, akkor célszerû egybõl jelezni a Tibiásoknak is. Ha az E-mailed is feltörik, akkor nem tudsz semmit csinálni, mert akkor a rohadék is magkapja az új passot 😞
Itt kelett klikkelgetni, majd arra az E-mail címre amin regisztráltad magad, küldtek egy új passwordot. Ha megváltoztatod az ímélcímed, akkor célszerû egybõl jelezni a Tibiásoknak is. Ha az E-mailed is feltörik, akkor nem tudsz semmit csinálni, mert akkor a rohadék is magkapja az új passot 😞
és ki volt? és meddig? és mi lett? és azóta? és hogyan? és mit tettél? és miért? és ... 😊
[/spam]™
Szvsz. remek 5let. Nekem már lopták el az accomat. Kurva szar volt látni, hogy online vagyok, közben mégsem. De egy nap mulva visszaszereztem.( de ugrott 800 platina )
oké!!! 😊 és elõre is köszi a következõ newbie generácijó nevében! 😊 - bár kituggya, lehet, hogy én is tanulok belõle (sõt)! 😊)
[/spam]™
közben én nézem elölrõl az egész Tibia topikot és másolok sok infót ami jól jöhet egy kezdõnek! és én is írok egy kezdõ helpet mint kezdõ amire szükségem volt és segítettetek benne. majd elküldökm neked Catti és ha lehet nézd át majd használhatót dobd fel a mi Tibiás oldalunkra.
A túlerő legyen veled!
nem, de néha azt is kell.
Kérdés:
mi van akkor ha ellopják accountot? bár talán erre az tud válaszolni akinek van tp-je ezügyben
tp=tapsztalat 😊)
Kérdés:
mi van akkor ha ellopják accountot? bár talán erre az tud válaszolni akinek van tp-je ezügyben
tp=tapsztalat 😊)
A túlerő legyen veled!
a kézfogás szerintem nem olyan meleg bár szaunában tényleg van benne valami 😊)
A túlerő legyen veled!