124119
  • Tygep
    Én 1-2 hetet saccolok, nem szokott túl sok teaser lenni :)
  • maerlyn
    sajat becslesem szerint ~1 honap (2 teaser volt eddig), de majd ugyis reklamozzak idoben
  • maerlyn
    optional pvpn jogos a dolog, de a tobbi tipusu szerveren ha kozepen megjelenik egy ablak aztan tamadnak, akkor mit csinalsz? bar erre is van ellenpelda, last a sok item mozgatasa ablak, ami pont hogy kozepen nyilik meg... szoval nem lenne rossz konzistensnek lenni
  • Bobber
    nekem az rémlik hogy azt kérte a cip hogy ürítsük ki majd a key ringeket szóval én is üríteni fogom amikor aktuális a dolog
    és itt jön a kérdés:)
    mikor lesz aktuális?:)
  • CattiBrie
    Szerintem a 99 vagy mennyi töltetű rúna megjelenése után már csak idő kérdése, hogy mikor lép be az item rendesen a játékba. Vannak ilyen dolgok Tibiában. Persze most nem jut eszembe más. :) :)
  • rroolli
    A keyring tartalma nem kerül sehova. Maga a keyringet átváltoznak ilyen "jewelled backpackre", a benne levő itemek megmaradnak + azokon kívül még megjelenik egy 8k értékű cuccos. Ha 20 slot volt foglalt a keyringben, akkor az "ajándék" itemmel együtt 21 slotra van szükség. Az új "jewelled backpack" 22 slotos.
  • Tygep
    Azt hogy a key ring tartalma hova fog kerülni nem írják, de logikailag az új bp-be kellenne hogy kerüljön. De cipnél bármi lehet, én ürítem inkább :)
  • CattiBrie

Nem tudom, nem emlékszem.
    Azt tudom, hogy mire Angel belépett TS-re, addigra ez már nem volt. Persze előtt elmeséltem neki, hogy ilyen meg olyan újítás lesz. És ez volt az egyik. De ez most jutott eszembe. De kérdezzük meg Fagyit, hogy ő hogy emlékszik.
  • CattiBrie
    Ja, nekem még egy task nincs kész. :D
  • rroolli
    Na ne szivass!!!!
    Cikizel engem hogy bezzeg te level ~140-esen ezt meg azt szólóztál!? Ennek hatására lemegyek én is "juggert szólózni", aztán kiderül, hogy jajj hoppá, korlátlan potit ihattál teszt szerveren??

Hol a lélegeztetőm
  • Tygep
    Minden nálad lévő rúna poti automatikusan stackelődik, keyringből egy broken keyring és egy jewelled bp lesz, az eddigi infok alapján.

De ismerjük a cipet már... :)
  • Tygep
    Egyetértek, zavaró nagyon, főleg ha vkivel egyeztetni szeretném, hogy hol tart.

Én meg 220/1500 Serpent Spawnnál a második körben vagy 2 hónapja. 3-4 hónap alatt végeztem 2000 hydrával előtte :) Egész jól ment forbidden land alatt onyx arrowval, többnyire profitos volt :)
  • Tygep
    Jah :)

Tegnap sem öltem le egy lényt sem és ott volt potyára a 2 órás bónuszom... :) De gyártottam pár es-t legalább :)
  • CattiBrie
    És erről meg az jut eszembe, hogy igazán másolhatóvá tehetnék a quest log tartalmát!
  • CattiBrie
    268/2000 sea serpentnél tartok :))

Igaz, már vagy fél éve. :D
  • CattiBrie
    Ha keveset huntolsz az a baj, ha sokat huntolsz az a baj. :)
  • CattiBrie
    A TS-ről meg az jut eszembe, hogy az egyik TS alkalmával nem kellett köröket várni a potiivásnál, azaz egy kör alatt megihattál 5 potiont is akár.. az azért vicces volt! Lehet, hogy akkor szolóztam a juggert?
  • Tygep
    A monotonítást én spec szoktam tűrni, de azért van némi különbség a 70 elemental és a 2000 hydra között...

A trade ablakkal egy nüansznyi bajom van csak, hogy jobb lett volna picit nagyobban a képernyő közepére tenni és nem oda oldalra tenni, és ha nincs elég helye akkor bezárni a nyitott bpket, amiket a vásárlás céljára nyitottam meg pl. :)
  • CattiBrie
    kiürítem a keyringjeimet és berakom a depotba

Ez is érdekes kérdés.
    Mert valóban.. mi van, ha tele van..
    Vagy hogy is lesz.

Bár, ha lesz TS, ott meglátjuk.
  • Tygep
    A soul point sosem zavart, sorc koromban sem. De a stamina az nem igazán tetszeik. Mostanában kevesebbet huntolok, így nem nagyon zavar, de tisztességes power gamelés alatt nagyon zavaró. Pl dupla xp héten, lement 21-2 órára...
  • CattiBrie
    poti/runa stack
    Erre én nagyon kíváncsi vagyok.

trade ablakos megoldás
    Erről nekem az elcseszett default/server log ablakok jutnak eszembe (nem tudom, miért, de ez most mindegy :D). És érdekes, hogy nem lesz változás, pedig nagyon béna lett.

Én CIP helyében beállíthatóvá tennék minden egyes üzenet típust (látsszon, le látsszon, hol látsszon...) és megnézném, hogy hogyan használja a user és melyik a legkényelmesebb.
  • CattiBrie
    A killing task az az, ami nekem soha nem lesz meg. :D Én nem bírom a monotonitást (akkor már inkább afk semmittevés). :D Ez nem nekem való, nem nekem találták ki. :D
    Persze itt ki lehetne térni a botokra.. hogy azzal mennyivel könnyebb (és még nem is kell monotonitás-tűrőnek lenni).

De akkor már meg lehet említeni a staminát és a soul pointot is, amit ugye elvileg a botterek ellen találtak ki (ebbe most nem megyek bele, már volt róla szó) és más szempontból viszont megint játék nehezítés.
  • CattiBrie
    használhatatlan cucc, amik nagy része 50-70 gp
    Ezektől amúgy én agybajt (ezt inkább nevetve mondom) kapok, mivel gyűjtögetős vagyok. Azt sem tudom, hol lehet eladni, de még egy darabot nem adtam el. :D Mondjuk szeretnék mindegyikből 100 darabot eltenni. Egyszer úgy is szükség lesz valamelyikre valamilyen outfithez. De, hogy melyik depómban, melyik bp-ben hol mi van és mennyi.. azt nem tudom. De ez igaz bármelyik itemre. :D

Esetleg jól esne egy olyan újítás, hogy valahol meg lehessen nézni összesítve, hogy hol mim van. Ha nem lesz ilyen, az sem érdekel.. így izgalmasabb. :D

Majd ha nagy leszek, én írok rá egy progit. .) És még offline is fogom tudni böngészni az összes depómat. Sőt, utána lehet automatikus rendrakást csinálni. Gyűjtse össze a pearl-eket minden depóból az Edroni depoba, amiből meg van a 100-as kupac és nem ritka gyöngy (mondjuk van, amelyik ugye kell questhez), abból a 100 felettit adja el. :D
  • Tygep
    Pakolgatásnál, főleg ha nagyobb tételben vásárolok, akkor pl az 5. bp-kbe rendszeresen be szokott tenni 20 platit a váltás miatt, ami súlyra ugyanannyi, mint az annak megfelelő poti, többnyire smp ha jól emlékszem, így a bp nézegetésnél nem mindig bukik ki a hiány :) de egy másik bp-ben meg ott az extra potis üveg :)

Jah és jut eszembe, Arcor buktájából és a CIPből okulva kiürítem a keyringjeimet és berakom a depotba :)
  • Tygep
    Sőt ebben a mostani updateben is nagyon várom már a poti/runa stackelhetőséget, annyira rühellem pakolgatni ezeket, mert azért igyekszem rendet tartani, de bármennyire is rutinosan megy a vásárolgatás, mindig kell min 5 percet pakolásznom :)

Meg ha már vásárlás, ez a trade ablakos megoldás is nagyon tetszett, főleg eladásnál :)
  • Tygep
    Alapvetően az eddigi updateknél én sem nyavalyogtam sokat, nagy része az kifejezetten tetszett. Nem kell a spearek után rohangálni, a leölt lényt csak én nyithatom, questlog, shared xp ezek mind, mind nagyon tetszenek, az új helyek és a grafikák is nagyon szoktak tetszeni. Annak is örültem, hogy az olyan ritkaságok mint a nose ring, soul stone, mandrake, dragon claw, pirate hat könnyebben elérhetővé vált. Amiért morogtam az a soksoksok új kvázi használhatatlan cucc, amik nagy része 50-70 gp, ezt kb lvl 40-től nem sokan szednek ki, és a killing task.

A killing taskkal 2 fő bajom van, a high lvl-ket aránytalanul szívatták meg vele. Lvl 50-90 között laza 1 hét alatt simán megvan az 50 pont, 90 felett meg jóval tovább tart, főleg a resp helyek korlátozottsága miatt. Másik problémám vele, hogy a jól elkezdett teamhuntokra buzdítást bomlasztották meg. Jött a shared xp, a shared bonusz és a party spellek, amik ösztönöztek a team huntokra. Majd adtak egy pofont az egésznek, ezzel a killing taskkal, mert mindenki arra vetette rá magát inkább...
  • Arcor
    Jah, én sem bírom amikor a sok hülyegyerek elkezd nyávogni a fórumon. Asszem én nem is száltam ebbe be csak nosztalgiáztam kicsit.
  • rroolli
    Ha könnyítenek valamin, akkor azért megy a sírás, mert "egyre könnyebb lesz a tibia", ha nehezítenek valamin, akkor meg azért, mert "megint kicsesznek velünk". Ha változtatnak, akkor "minek kell piszkálni azt ami jó", ha nem változtatnak, akkor "tiszta fos az egész és nem képesek csinálni semmit". Attól függetlenül, hogy az adott dolog jó vagy rossz, mindig kitör a forradalom. Szerintem ez egyrészt mentalitás kérdése, másrészt meg cip eljátszotta a bizalmát és még mindig nem sikerült visszaszereznie(de próbálkozik: community manager, szavazás, chill and grill, sneak peak, stb). Mondjuk itt a globális társadalomra gondolok, nem feltétlen a magyarokra.
  • Arcor
    Tényleg a multban elek
  • CattiBrie
    Last login: Dec 15 2008, 05:24:58 CET

Ezt sem ma volt. :)
  • Arcor
    Jah meg h reportolták Fire Hair-t a neve miatt de ez csak egy buzgó tutor vétke volt :p
  • CattiBrie
    :)

Biztos én is morcos lennék, ha eltűnne egy depom. :(
  • Arcor
    Ezek mind jó dolgok, nem is emlekszem mire gondoltam a vita elején :D
    Igazaból ami nekem eddig nem tetszett az az hogy eltűntek a cuccaim a házbol :)
  • CattiBrie
    Ma nagyon félre vannak tolva..

08:37 You see Shot Maxter (Level 177). He is an elite knight. He is Gods of the Secura Titans.
    08:37 You see Zedreth (Level 167). He is an elite knight.

08:38 You see Kacper Karpiel Butlica (Level 158). He is an elite knight. He is Independent of the Divines.
    08:38 You see Shock'Icehart (Level 206). He is an elite knight. He is Master Dragon of the Dragon Riders (Reliable companion).

• Secura Titans
    • Divines
    • Dragon Riders
  • CattiBrie
    Én még mindig optimistán állok az újításokhoz.

• Szeretem, hogy a speart lehet használni.
    • Szerintem tök jó, hogy rope-olni lehet úgy is, ha nem állok a lyukon.
    • Szeretem az új földrészeket.. lehet map-map. :)
    • Szeretem az új és kemény lényeket.
    • Nekem jobban tetszik ez a kötél, mint a régi külsejű.
    • Örülök, hogy van AS és tudok ES-t gyártani.
    • Jó, hogy be lehet állítani hotkey-re a potion ivást.
    • Jó, hogy meg lehet nézni, hogy melyik küldetés van már meg.

Szerintem még tudnám sorolni. :)
  • Arcor
    Hétvégén születésnapozom. Ha jövő hétre tolódik csatlakozom én is!
  • Arcor
    Azért ennyire nem vagyok pesszimista. Nekem is volt idő amikor még így tudtam hozzáállni cip dolgaihoz de valljuk be nem lesz minden arany amihez hozzáérnek, sőt... általában többen vannak amkiknek nem tetszenek az ujítások csak kénytelenek elfogadni amit kapnak.
    Nem véletlen, hogy minden egyes up után hatalmas viták vannak a fórumon.
    Ettől függetlenül továbbra is szeretem különben nem játszanék viszont az, ha valami szerintem szar nemfeltétlen kesergés csak vélemény.
  • olattila
    vasarnap nekem kilove megyek vizsgazni...
  • CattiBrie
    Akkor vasárnap Cipi magához térése után? :D
  • Son Ice
    A meglévő key ringekkel mi lesz a helyzet? (Főleg ami nálam van jelenleg a hátizsákban)... Ha jól olvastam/értesültem nem lesz key ring.