Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is igen merném odaadni a gépemet bárki kezébe. Pláne egyedül. Még ha valami jó pasival vagyok, akirõl tudom, hogy utánaszalad és utol is éri (én lassan szaladok :[).
És nem gondolom, hogy az a helyes, hogy akit meglopnak azt le kell hülyézni. Ingame nyilván akkor nem, ha kezdõ játékos. De kezdõ játékosnak ne legyen MPA-ja. Mire lesz neki, addigra meg már tanuljon bele, hogy mi hogy mûködik. A tanulópénz legyen plate armor értékû.
[/spam]™
Minden szemét véges. A gyökérnek is legfeljebb 2k item van a depojában (bár tárolhat bármennyi labelt magánál, ott az oz szab határt). De van határ. Semmi nem végleges.
Ha magam alá dobom, akkor õ mellettem áll, ha mögöttem áll, akkor középre dobom.
Ha már 5 perce nem szabadultam, akkor megkérek barátokat, hogy segítsenek. Még mindig egy egész MPA-ról beszélünk! 😄
És aki nekiáll fast handet játszani, az ott cseszte el...
[/spam]™
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
sajnos, a házba trappeléssel még mindig pénzt keresni, hiába van rá megoldás.
Valahol hasonló szintre hoznánk a két problémát.
Ugyanez a hack link esetén felugró figyelmeztetõablakkal.
Buta játékosnál hiába a jó szándék...
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
"Note: Even though there are other ways to trade items in Tibia, we strongly recommend you always use the safe trade mode to avoid unnecessary risks. Keep in mind that thieving is not a violation of the Tibia Rules, so the gamemasters will not be able to help you if somebody steals from you."
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
De lehet, hogy felmenne a pumpa és felerõsödne a csak azért sem lesz a Tiéd érzés.
[/spam]™
Persze jó, ha kéznyújtásnyi távolságra van szemetes. 😊
De basssus!!! MPA-ról van szó!
[/spam]™
ÉS mi baja lett Siphia-nak?
Mert ugye ha van esze, akkor semmi.
[/spam]™
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D
A botterek vannak "hatalmi pozíción", lásd hades, di. Nem fogja senki pk-zni õket ha kiderül hogy bannolva vannak, nem fog senki kevesebbet licitálni a demon legse azért mert botter. Egyedül a hírnevükön esik egy kis csorba, ami egyeseknek talán számít. De tudta hogy benne van a pakliban, mégis bevállalta hogy csal, nem?
Egyébként meg azt se feledjétek hogy ez az egész csak mese, több pontotn ellentmondanak maguknak, még a saját kommentjeiken belül is. Szimplán az a cél, hogy ne lehessen utánanézni annak ha pl bannolnak "5000" accot. Túl sokan kezdték már kapizsgáglni hogy ez hazugság, tibia.hu-n kívül is vannak statok amik infót gyûjtöttek.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
1) ahhoz képest, hogy mennyi bottert bannolnak, még mindig túl sok van..
2) a bannolt karik nagyon nagy része valszeg farmoló, és a tulajt marhára nem érdekli a bann, készít új accot, és a maradéknak is egy része olyan, hogy a bannal kiesett idõt bottal próbálja újra behozni...max kipróbál egy másikat, hátha azt nem szúrják ki
3) mi lesz az ismert tolvajokkal, csalókkal, satöbbi ? CIP betiltja a black list-et is, mert õk akarnak büntetni ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Csak eddig is így kellett volna tenniük. Azaz már régen így kéne mûködnie.
De arra kíváncsi vagyok, hogy mikor és hogyan akarják ezt elérni. 😊
[/spam]™
http://bexter.hu Szép Fényeket!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Egyeseknek ez nem meglepõ, de nekem up óta ez a második nagy csalódásom Cipben. Mert ugye a rejtett bann is marha jó ötlet. Mi suttyó playerek csak ne nagyon kutakodjunk hogy 5000 accot bannoltak, vagy 200-at.
azért irtották a prémeseket is, bár valóban több volt a frees (de ez általában is igaz)
Hárítani, külsõ okokra fogni mindig könnyebb. Így az user sem annyira a Cipre "haragszik". Nem is tudsz utána nézni, hogy valóban DDoS támadások áldozatai e vagy sem. Így, ha egy kick alkalmával meghalsz, már el is hárították a "felelõsségüket".
Persze nem akarom bántani a Cipet, mert már eléggé összetett game lett ez, jó úton is haladnak; csak néha rossz irányba mennek.
A bot detektorról pedig csak annyit (már többször elhangzott): Nem érdekük, hogy fizetõs embereket töröljenek - akkor mibõl folyna be a pénz? Elv: 4-5000 account bannolása/törlése jól hangzik, hát írjuk ki. A háttérben lehet, hogy ez csak 150 account, vagy lehet hogy 1 accounthoz 10 karakter is tartozik. És ez az összes szerverre érvényes. Kíváncsi lennék például a Premia serveren hány accountot törölnek...
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
ha meglenne a teljes link (amit kiír alatta), ki tudnám tiltani