Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/spam]™
11:58 Vincenzo de'Zeal <101>101>: UTITO TEMPO
12:12 Vincenzo de'Zeal <101>101>: UTITO TEMPO
12:27 Vincenzo de'Zeal <101>101>: UTITO TEMPO
Hát nem is tudom.
[/spam]™
Nincs errõl valami topik .com-on, hogy feltûnõen érdekes, hogy ez mindig upok után jön elõ?
[/spam]™
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
Mindenesetre köszönöm, hogy gondoltál szerény személyemre is 😊
Köszi a cuccokat amiket küldtél :*
El lehet téged érni valamilyen formában a jövõben pár hasonlóan színvonalas beszélgetésre mint Tibiában? 😄
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Néhány ember elfogadta a döntésem, remélem a többiek is belátják hamarosan a komolyságát. Szal légyszíves használjátok, adjátok el ami nem kell. Igyekeztem mindenkinek hasznos használható cumókat továbbítani 😊
Na pacsi..ide azért igyekszem gyakrabban felnézni😊
\"There is no worse death than the end of hope.\"
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 239
térjünk rá vissza level 239 en 😉
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
Thou art a very pleasant little rabbit.
Nos. Remélem nem húzom túl hosszúra, így csak annyit mondanék, hogy eljött az ideje, hogy Taj tesó nyomdokaiba lépjek😊
Most szólok, hogy talikról szeretnék értesülni valahogy meg minden.D hátha tudok menni és szívesen láttok😊
No meg amit még mondani akartam.. találnak majd jópáran az aktívabbak közül valamit a depotjukban örökségségül hagyom rátok, fölöslegesen küldenétek vissza.😄
Használjatok mindent egészséggel ami meg nem kell adjátok el nyugodtan😊
Ne haragudjatok a be nem tartott igéretek miatt, remélem sikerül megoldani nélkülem is mindent😊
Ha még eszembe jut valami akkor azt úgyis leírom, és így is túl hosszú lett ez már:S
ui. 😄 szal többnyire tibia.com-os otthoncímre küldtem cuccokat, de pl. Catti edronba kapott örökség-részt😄 szal yala-kaz-edron ahova a legtöbb cumó ment😊
\"There is no worse death than the end of hope.\"
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
http://bexter.hu Szép Fényeket!
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Banuta questet szervezünk, idõpont még tisztázatlan.
Killing team:
-Jocoka
-Kiscipi
-Nagy Krapekk
-Saiax the Paladin
Segítõket keresünk a killing teambe, elsõsorban 100+ shootereket. Aki szeretne jönni, jelezze itt vagy ingame. Természetesen részesedés jár a pénzbõl és a lootból.
Ha csak a quest kell valakinek, ingyen felírjuk a mulekhez.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
nem tudom, mit balfaszkodtál, de elsõre sikerült adsense-ben belõni a banki utalást (ja, és 18-án utaltak, ma itt is volt - azaz a 3. munkanapon)
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
még gondolkodom a dolgon, addig marad az aktuális felállás: szó elejére keres, de valami itt is bugzik, éjjel mondok neki egy teljes index-újraépítést
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
szép lassan mehet mind a süllyesztõbe, gyakorlatilag már most is ott vannak, Cattinál már a top10-ben se jelenik meg a legnagyobb 😛
Thou art a very pleasant little rabbit.
Csak úgy, tehát nem kell találni 5 furcsa dolgot a képen, vagy ilyesmi. 😊
[/spam]™
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Hogyan? Miért? Auto? Vagy csak direkt, amíg beállítják, vagy mi?
[/spam]™
17:58 Jocoka <126>126>: heh
18:00 Bexterke <87>87>: azt jelenti kanyar
😄
[/spam]™