124119
-
#114788 Szórakozott vagy? -
#114787 jajj de hülye vagyok, ott van hogy 159 :D -
#114786 gogo :)
nekem csak erről van kép, kb 140 körüli :)
-
kiscipi #114785 asszem rekord gyanús:
-
#114784 jó -
#114783 Ööö.. izé, az a helyzet, hogy elfelejtettem, hogy nekem akkor Csiklóernyős nap van. :S -
#114782 -
#114781 Budapest -
#114780 hol? -
#114779 Eléggé egyre gondoltunk :) -
Husosfagyi #114778 ha ezt elolvasom akkor a mondandóm első felét akár ki is hagyhattam volna :) -
Husosfagyi #114777 megyek!
Vagy ti jöttök? -
Husosfagyi #114776 erre a tizenhatodik érzékre floorhack-kel rá szoktak segíteni, például Edron depó környékén - nagyon hatásos.
Egyébként, csak elég megnézni hogy hány játékos megy oda a postás NPC-hez (csak nem csomagot vesz?)
-
Ram Abbalah #114775 Inkább júli közepe vége augusztus... de ami nektek jó.
Igyekszem ott lenni. :) -
#114774 Amúgy nagyon édes komment. :) :) -
#114773 Akkor augusztusban ismétlünk! :) -
#114772 Könyörgöm ne Június legyen és ne is nagyon Július! Augusztus !!!
Június -> államvizsga, Júli még talán de bionytalan. :/ Menni akarok !!!! -
#114771 Június 26-án szombaton Tibia tali? :) -
#114770 ennek fokozása, amikor nem is látod, mert a lépcső felett áll és floor hackel figyel téged :) majd amikor a 16. érzék súgja, akkor lelép és rádobja a ládára a gp-t. -
Noodlee #114769 Van pár rutinos vén róka, aki simán kiszúrta, hogy ki a potenciális csomag küldő. A 16. érzékükkel meg tudták érezni, hogy mikor dobod a parcelt, és máris rajta volt a xar a ládán. Nem egy alkalommal láttam ilyet! -
#114768 Már igen, nem tudom mi volt, szerencsére biztos helyen voltam :)
Netem meg volt, sg oldal bejött. -
#114767 Online vagy. -
#114766 Hm engem kivágott a game és nem enged vissza :) -
#114765 Penalty nekem is tetszik, azt leszámítva, hogy az xp/skill veszteséghez képest aránytalanul sok a pénz veszteség. -
#114764 akarmi van a postaladan, a csomagod/leveled elmegy (elvileg, olyan 2 up ota, meg nem probaltam) -
#114763 Pár hónapja volt már ilyen szavazás. Akkor is, most is a lagg-kick-re szavaztam.
Olvastam az ezzel kapcsolatos írásukat is meg szakmabeli révén tisztában vagyok ezzel a területtel, de akkor is aránytalanul gyakorinak és soknak érzem a laggokat, kickeket.
A botterek sosem zavartak túlzottan, mindig el tudtam férni tőlük és kukáztam már utánuk sok midnent :) De természetesen elítélem őket, de saját magukat fosztják meg a játékélményétől :)
A kasztok rendben vannak szerintem, a halál veszteség is tetszik most így.
Ezen gondolkoztam még egy darabig:
[] lack of ingame rule enforcement
Mióta a gmek még annyit sem csinálhatnak mint eddig így még annyira sincs szabálybetartatás. Esetleg ezen kellenne még csiszolniuk. -
#114762 ne a dummynál készíts statisztikát :)
ez majdnem olyan, mint ha megszámolnád hogy a dworcoknál gyakó level 100-as lovagoknak hány százaléka botter :) -
#114761 Bassus, nem tudok kit uszítani, hogy szavazzon a bottingolásra!
Annyi a botter, hogy simán elvesztjük. :((
Szerintem JÓ esetben jut 3 botter egy nem bottere (vagy legalábbis szavazati esetben).
Lássunk egy példát: bárkit kérek meg a dumiknél.. az tuti botter.. plö Juroty.. csíter.. megkérem, akkor tuti h nem arra szavaz majd. :((( -
#114760 Soha nem próbáltam úgy postaládára dobni, hogy volt rajta valami.. Hülye lennék. -
#114759 [] botting - players who cheat to gain unfair advantages. // IGEN
[] lag and kicks // igen
[] unbalanced vocations // nem
[] hacking // emberi bénaság
[] power abuse // nem
[] lack of ingame rule enforcement // nem
[] death penalty is too harsh // nem
[] PvP is too restricted // nem
[] PvP is not restricted enough // nem
[] not enough to do ingame, I get bored too fast. // nem
[] not enough payment options // nem
[] economy // nem
[] other problem - please explain your opinion in the poll thread. // nöm :)
Megyek savazni. :) -
#114758 http://www.tibia.com/community/?subtopic=polls
What's the biggest problem in Tibia in your opinion?
[] botting - players who cheat to gain unfair advantages.
[] lag and kicks
[] unbalanced vocations
[] hacking
[] power abuse
[] lack of ingame rule enforcement
[] death penalty is too harsh
[] PvP is too restricted
[] PvP is not restricted enough
[] not enough to do ingame, I get bored too fast.
[] not enough payment options
[] economy
[] other problem - please explain your opinion in the poll thread.
-
Noodlee #114757 Új szavazás van a com oldalon.
Talán még a rohadt csíter botterekre is lehet szavazni, mint a legnagyobb probléma? :) -
Noodlee #114756 Ha a postaládára rá van dobva valami, akkor a csomag még most is fent akad?
Ezt is orvosolhatnák, a postaládák értelmes elhelyezésével, lásd Svargrond, ahol egy postaládát sem sikerült látótávon belül helyezni, még ennyi idő után sem, így vagy elviszed magaddal, ha elbírod, vagy kicsit dobálod a földön.
Gratulálok nekik. -
#114755 Igen, ez velem is megesett már :) Nem lenne rossz ketté bontani, mondjuk buy és sell kulcsszavakkal csak az adott szekció jönne fel :) -
Noodlee #114754 Trade ablakkal egy gondom van, hogy a buy az aktív, nem a sell, holott 99% hogy elad az ember. Nem esik jól, amikor véletlenül veszek valami vackot, drágábbért, holott pont hogy eladni akartam. -
Noodlee #114753 A maradék eladandó vackaidat nehogy eladd, mert én is gyüjtöm, inkább megveszem én! -
#114752 Igaz, de a legutóbbi frissítésnél sem kellett volna a házakat kiüríteni... :) -
#114751 pontosan 6 teaser szokott lenni, hetente 1. Ebből kettő volt meg. Minimum 4 hétig még nem lesz up. -
#114750 Csak azért, hogy ne parázzatok ezen. Soha nem mondott olyat cip hogy ürítsük ki a key ringeket.
What will happen with the items you have stored in your key rings upon the transformation in the new container?
All items you had in your key rings will be at the same place (the same slot) in the new container.
forrás -
#114749 De a tutoraink majd szólnak ha már lesz test server :) utána meg napok kérdése :)