Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Level 100 Knight
• Hit Points: 1565
• Mana: 495
• Capacity: 2770
Level 100 Paladin
• Hit Points: 1105
• Mana: 1415
• Capacity: 2310
Level 100 Sorc/Druid
• Hit Points: 645
• Mana: 2795
• Capacity: 1390
Összesen
- Knight: 4830
- Paladin: 4830
- Sorc/Druid: 4830
Akárhogy csúsztatjuk
- a HPja mindig több lesz mint a szpellkaszternek és mindig kevesebb mint a lovagnak.
- a CAPja mindig több lesz mint a szpellkaszternek és mindig kevesebb mint a lovagnak.
- a MANÁja mindig több lesz mint a lovagnak és mindig kevesebb mint a szpellkaszternek.
[/spam]™
És nem kellene irigykedni a druidra mert tud healelni😛 😄 és nem kellene legyengiteni hogy ane tudjon death tibusu spellt használni mert akkor képzeld hogy mi jönne ki egy olyan huntból ahol csak 1 lovag meg 1 druid van és azt a lényt amit ölnek csak a death és a physical fogná.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
F1: exura
F2: exura sio "Kiscipi"
F3: exura sio "Kiscipi"
F4: exura sio "Kiscipi"
F5: exura sio "Firilio"
F6: exura sio "Gyudron"
F7: exura sio "Angel Darkwing"
F8: exura sio "Ram Abbalah"
F9: exura sio "Husosfagyi"
F10: exura sio "Saiax the Paladin"
F11: exura sio "Catti-bia"
<#crazya>#crazya>
[/spam]™
Az lenne a legfaszább hogyha a természet kis barátai nem tudnának Death típusu spelleket, rúnákat használni <#gonosz1>#gonosz1>
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Szerintem minden kaszt jó😛 (Persze persze a pala a táp, bár ezt már csak megszokásból mondom😛)
Ha nem érdekel az gp, csak az xp akkor 180-190 enes pala+ sorc menjen el grimezni. Ott fog esni xp.
Ugyan ez van lovag+druidra is. 170 körül már lehet grimezni egy 150enes druiddal.
Pala menjen assa starral dlezni.
Lovag menjen sea serpentezni, nightmerezni.
Druid meg sorc sziintén tudja a dlt nagyüzemben gyakni, vagy keressen más lényt ami elõl futkoshat.
Ha meg pénz kell, destroyer vagy hs.
Tök mind1, szerintem akinek van ideje az ugy is tud szintet lépni, vagy pénzt gyüjteni. Ga kellett lvl 100 on is mentem orc fortressbe. Ez van. 😛
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
Most löttem tibia.hun
Tele állitsd már be hogy normális dolgok jöjjenek be mert ilyenekre nem kattintok 😄
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Nem értem, hogy tud elõjönni mindig rendszeresen félévente ez a kaszt dolog. Mindig megy a sírás hogy ez a kaszt táper bezzeg az enyém stb. Unalmas. Aki irigykedik a másikra húzzon olyan karit. Orákulum megkérdezte, biztos az akarsz lenni. Te választásod szopj hátrányaival élvezd elõnyeit. Ez a magyar szokás hogy a szomszéd tehene mindig zõdebb okés hogy van, de ennyire nem kéne irigykedni rá meg sárt dobálni. Ehhez értünk, az elfogadásba beletörõdéshez már nem. hanyagoljuk az én kasztom szar a tied a táp témát már.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
energy wave... lehet jól sebez, csak arányaiba nem éri meg (kijönne belõle 8 és fél strike, azzal sebzek minimum 100-at, a wave meg 300-500) ..max akkor lenne jó, ha energy érzékeny lényekbõl összegyüjt a lovag vagy 5-öt, és odahozza, hogy lebombázd..de többnyire csak 1-2 lényt kell, hogy blokkoljon, akkor meg jobban jár egy gyógyítóval..
a support vari meg ismét nem sok vizet zavar....1 ponttal növelem mások magic lvl-jét...hát, az sem egy világmegváltó dolog...
kéne csinálnia cipnek egy felmérést, ha lehetne váltani sorcról druidra, vagy druidról sorcra, melyikre hány % vállalkozna...
Volt olyan "vágyam" is, hogy 1 bp dham-et összekaparjak; abból is van már vagy 3bp. Aztán a lvl 100... most pedig a 100-as sword. Viszont ha egyik napról a másikra megszûnne a Tibia sem ejtenék sok könnyet azt hiszem. Sõt, inkább megkönnyebbülés lenne. 😊 Még kb. 220 óra trén és megvan a sword. Tulajdonképpen csak egy (több) szám növekszik és ennek örülünk. Jó lenne, ha inkább a bankszámlámon növekedne az érték. Több haszna van. 😊
Lehet, hogy ennyire még nem vagyok betokozódva a virtuális világba?
Soha nem leszek igazi Tibiás, ha nem gondolom így? 😄
[/spam]™
Ja es ott van a sorcnak a vis lux vagy mit tudom en mi amivel 500 felet tud sebezni meg a masil ilyen elektromos sebzese is holott a druidnak csak a terra hur van amivel 300-400-at tud sebezni.
Szoval a druidnak nem eri meg hasznalni ezeket mert tul sok mana ezert a sorc megmarad mint shooter es a druid mint healer szerintem ez eleg egyenloen van elosztva.
Utoirat ha nem tetszik irjal vissza vagy gyere ingame es ott elintezuk 😛
Egyébként én is azon a véleményen vagyok, hogy majdnem jó az összes kaszt úgy ahogy van. A sorc-druid dologgalnem vagyok egyedül kibékülve.
A druidnak majdnem az összes sorc támadó spellje megvan csak más elemmel, emelett tud gyógyítani is, így csapatba nem nagyon kell sorc ha van druid. Cserébe a sorcok sebezhetnének mondjuk minden spellel 5%-al többet vagy a druidok ugyanennyivel kevesebbet, hogy mégis megmaradjon a druid healer és a sorc támadó szerepe egy csapatban.
Micsoda profitorientált gondolkodásmód 😊) A teddy és a pandamaci szeretete megfizethetetlen 😊
Nem vagyok biztos benne, hogy lesz következõ alkalom. Ugyanúgy nem érdekel a kveszt, mint ahogy az aréna kvesztek. Nincs normális loot, akkor minek csináljam meg (nem kell semmi vagy nem tudok választani). Még a leggyengébbet sem csináltam meg (majd ha kitalálom, hogy mi kell onnan). A legnehezebbet legyûrtem Tésztán (TS), majd eldöntöttem, hogy Securán még nem fogom. De ez most mindegy.
Nem szeretem változtatgatni a hotkeyeimet. Látszik, még így sem tudom megjegyezni. A bénaság, meg arra a pár percre szólt csak, hiszen általában megszoktam találni, hogy melyiket kell nyomni.
Tulajdonképpen ennyi. Se nem akartam a kvesztet, se nem voltam felkészülve. Most itt nem a karakterem felkészültségét értem, hanem az enyémet.
A distance skillem megmaradt ami volt. Nem tudom, mennyi %-ot csökkent, de szerintem legalább 20 órányit. A shieldem is megmaradt szerencsére, bár éppen hogy. A fist, amit most szereztem pár hete, azt el is veszítettem. A szintemhez már nem kellett volna sok, most már több kell.
[/spam]™
azt elhiszem hogy kiváncsi vagy rá hogy én mit alkotok ott😊
amúgy gondolkoztam rajta hogy ha Catti nem megy ill nem vállalja akkor elmegyek, mert szerintem most is annyi eséllyel élem túl mint 20 szint múlva úgyse tölt többet a manapoti akkor se😊
manám van 3570 aszem ha az nem elég hogy kitartsak akkro semmi se😊
inni meg úgyse tudok többet😊
szóval ha van öngyilkos magyar csapat lehet hogy benevezek velük😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
Thou art a very pleasant little rabbit.
It weighs 9.50 oz.
It's nicely decorated with plums and pumpkin.
Ez a kaja tölti fel fullra a manát.
emlékszem, hogy régen az volt a normál, hogy elkezdtek próbálkozni lev 110 körül, aztán vagy negyedikre átugrották a lécet lev 130-on 😛 lovagok burts arrow-val, palák power bolttal/burst arrow-val, kis sebzések, kézi uh-zás stb. jó hosszúnak tûnt minden anni quest, tiszta last man standing játékmód volt, ahol általában a demonok gyõztek, mert elég volt egyszer elrontani, hogy utána már ne legyen idõ gyógyítani az egérrel 😄
ott cseszték el az annit, hogy berakták a hotkeyeket a játékba, csak addig volt kihívás, amíg ilyesmi nem volt 😛
Bobber is mehetne már, ezekkel a kajákkal amik fullra feltöltik a manát, már nem valami nagy kihívás anni. 😊