124119
  • rroolli
    módosítottak rajtuk? :)
  • rroolli
    .
  • CattiBrie
    15:41 Silouette [139]: 15:41 You see a royal draken mail (Arm:16, shielding +2, protection physical +5%). It can only be wielded properly by knights of level 100 or higher. It weighs 130.00 oz.
  • Czdano
    Balance-ot ott kurták el mikor druidnak terra wavet meg ilyen hülyeségeket adtak. Az volt a jó mikor knight tankolt, druid healelt, pala sorc meg lőtt. Most mindenki lő és darál, csak druid tud jobban gyógyítani
  • Czdano
    Nah igen van előny hátrány..de kisebb szintűeknek jó lesz dragon, giant spider gyakáshoz..mondjuk asszem GS lazán átrohan rajta és kész...
  • rroolli
    Jó útvonalon mindegyik pontosan 300-at sebez.

Rossz útvonalon egy darabig 300, aztán pár tűz valami 50-70et sebzett(lehet csak teszten ilyen fura), aztán hirtelen durvul és minden lépésnél a dupláját égeti. És persze egyből jön az üzenet, hogy "rossz úton mész".
  • CattiBrie
    Ja, akkor menjünk!!!
  • rroolli
    "Azt, hogy hogyan kell nyitni a 2 blightwalkeres rész utáni északi termet, az még rejtély számomra."

Serby azt mondta, hogy ott az npc körül valami sziklához kell menni egy embernek, és addig a másik meghúz valami kart/karokat északra. Elég ködösen mondta, ezt is tesztelni kéne :D
  • CattiBrie
    ez csak a nem a saját path-odra vonatkozik

asszem saját vonalon mindegyik 300
  • rroolli
    Működni fognak rendesen a field rúnák...

Előny: Lehet bezárni lényeket, lehet akadályokat lerakni és azok körül futkosni, stb.

Hátrány: Sokkal könnyebben pk-znak. Ránk is úgy luroltak poin, hogy behozta a plagukat, aztán energy wall-al elzárta az utat és kifutott.
  • rroolli
    Jaja :D

Druid elég jól tud gyógyítani és támadni is, ez nem téma.

Sorc nem tud másokat gyógyítani csak uh-val, ami durva helyzetekben nem vállalható. Ennek ellenére sokszor érzem, hogy nem baj hogy nincs sió mert cserébe brutálisan leszedem a tömeget energy wave-el és viharfelhőkkel. De mi van, ha olyan helyre megyünk, ahol nem jó az energy? Akkor túrót se ér a sorc... Legalábbis kevesebbet mint druid. Ezen kéne javítani.
  • rroolli
    Nem, Tygep a jó uton ment. Csak túl nagy gázzal futott neki. :S
  • Arcor
    Akkor lehet így számolta el magát Tygep.
  • Czdano
    - Sorcerer és druid közötti különbség kiélezése

Remélem druid megint healer lesz és sorcerer meg támadó..fordítva elég hülyén nézne ki
  • Czdano
    Végre lesz értelme energy wallnak és társainak..
  • rroolli
    Ha felmegy valaki a létrán, akkor 100% hogy attól még nem 'respel' újra a kő. Viszont ha lelép... Majd teszt.
  • rroolli
    Tervben van:

- Sorcerer és druid közötti különbség kiélezése

- Új spellek high levelek részére

Ezek egyelőre csak tervek/ötletek. Lehet hogy 1 év, lehet hogy 3 év múlva lesznek megvalósítva.
  • Shiwo
    spell változásra annyit ír a wikia, hogy a Field-alapú rúnák hatóideje ugyanannyi lesz, mint a pvp-szervereken (ami mondjuk új gyakási módszereket/lehetőségeket nyújthat)
  • Bobber
    új spellekről tudtok valamit?
    fejlesztettek valami tömegoszlatót a sorcnak ill a druidnak?
    mert mintha valami ilyesmiről is lett volna szó
  • CattiBrie
    Akinek kell TS-en soft boots, az szóljon. :D
  • CattiBrie
    Észre lehet venni, hogy melyek az azonos időben létrehozott questek.. van egy csomó például, amihez barrel kell. :)
  • CattiBrie
    2. Ügyesen lúrolva meg lehet.
    6. Csak, ha összevissza mászkálnak az emberek, normális esetben sima ügy.
    Normális esetben két démon csak egyszer jön, de mi felmappoltuk az egészet, így volt 12 négyzeten (mini cave-ben) 2 démon és 2 player plusz az idézett FE-k. :)

Összességében azt mondanám, hogy TS-en megcsinálom, de Securán inkább megyek vissza trollokat simogatni. :)
  • CattiBrie
    Érdekesség a tüzek sebzéséhez, hogy nem ám kerek értékek! :)

Jogos, igaz, oda kell két ember.
    Akkor kell egy, akinek van 7000 manája, meg egy aki tudja az utat. ;P
  • CattiBrie
    Visszamegyünk ma és megnézzük.

Aztán, akinek igaza lesz, annak.. a többit majd priviben. :D
  • CattiBrie
    Két szerintem beszélget:
    Szerintem nekem van igazam, szerinted meg neked.
  • rroolli
    Emlékeztető az uppal kapcsolatban:

Lehet defaultból, priviből is reportolni!!!
    Ha valaki próbálkozik pk-val, lure-al, priviben vagy defaultban kell egy kicsit témázgatni vele, aztán mehet a statement report!
  • rroolli
    Tróntermekből ezeket csináltuk:

1. Verminor(plagu, son, blight): 2 pala gond nélkül

2. Infernatil(hellhound, demon, hff): egy darabig mentünk, aztán esélytelen lett.

3. Tafariel(démon, dt, lost soul): Ata + a palám kitakarítottuk teljesen

4. Apocalypse(jugger, destro, fury): Serby blokkolta az elejét, aztán egész jól haladtunk. 2 jugger elbírtunk Cattival. Végül meguntuk vagy elfogyott a poti.

5. Pumin(hand, demon): 2 pala simán megcsinálja

6. Bazir(phantasm, nightmare, demon): Simán megcsináltuk Catti meg a sorcom. Az eleje nagyon necces, teljesen körbezárnak a phantasmok és nem lehet ue-zni. Először a stack-ra gondoltunk, de sehogy se ment, akkor se, ha csak én mentem be. Le kellett szedni wand-al egy summont, majd gyorsan kilépni a tömegből aztán már ment az ue. Utána pedig nem gond, csak kell tömegoszlató energy, meg néha 2 démon jön.

7. Ashfalor(undead dragon, demon): Na itt volt az, hogy beléptem a tp-be palával és meghaltam. Az eleje nagyon durva... Később valaki letolta az elejét, aztán elindultunk mappolni, de valami noob hozott vagy 3 dragont meg démonokat és ki kellett jönnünk.

Összességében azt mondanám, hogy a juggeres, hellhoundos és az undead dragonos sealekhez kell nagyon összeszedni magunkat. A többi gyerekjáték.
  • rroolli
    "A POI gyakorlatilag leszólózható. A kasztkapukon való bejutáshoz elég, ha van összesen 7000 HP + manád. Az utolsó előtti láng sebez a legnagyobbat, körülbelül 6500-at (Sai tudja pontosabban)."

Ez így igaz! :)

A 'rossz útvonalon' egy darabig 300-at sebezgettek a tüzek, aztán ~600, ~1500, ~3000, ~6500.
    Kb egy 200-as spellcaster manashielddel megcsinálja, de akkor a végén már a hp-ját is ledarálja a tűz. Na meg egy kicsit random sebeznek, valamikor többet, valamikor kevesebbet. Ha lovag szeretné hp-ból, akkor a 450-es szintet ajánlom.

Viszont az eltűnős létra miatt nem szólózható le poi, kell legalább 2 ember.
  • rroolli
    "A maze utáni karhúzogatós, három HFF-s, kőeltűnős résznél akkor megy vissza a kő, ha fent északon rálép valaki az első lépőkőre (nem akkor, ha felmegy valaki a létrán). (ez csak erős megérzés, nem 100% tesztelve)"

Szerintem akkor jelenik meg újra a kő, ha valaki lemegy a létrán. Azaz, ha mindenki fent van, nincs visszaút.

A lépőköveset nem igazán értettem. Talán azért van, hogy ha tovább megyünk, akkor zárjon be és a következő team se tudjon egyből felmenni a létrán.
  • CattiBrie
    cserébe NEM tud gyógyulni*
  • CattiBrie
    Mappoltunk az északi teremben, amikor egyszer csak odalett egy csóka és minden áron PKzni akart minket. Már a fél cavet odahordta (asszem ez nem túlzás).

Nyolc percig álltam a sarokban és a lények csak jöttek jöttek és egyre többen lettek. Nekem fél órának tűnt.

http://iaro.3dmax.hu/kep/tibia-tsnorttrap2.png

Pár perc után kaptam egy privát üzenetet a PKs gyerektől, hogy élek-e még. -.-

Aztán jött Sai és megmentett. \o/

Aztán kifele menet a lények blokkolták a kiutamat, a defaultból idézek:

És Sai megint megmentett. :)
  • CattiBrie
    • Teszten van egy olyan lovag armor, amely 100%-osan megvédi a lovagot minden bajtól, cserébe tud gyógyulni.

• Csak nagyon rövid ideig tudok 6 hellhoundot és 2 démont blokkolni. ;) De az a lovag tudott! Csak szerintem levette az armort! :)

• CattiBrie
    POIs érdekességek:

• A POI gyakorlatilag leszólózható. A kasztkapukon való bejutáshoz elég, ha van összesen 7000 HP + manád. Az utolsó előtti láng sebez a legnagyobbat, körülbelül 6500-at (Sai tudja pontosabban).

• Azt, hogy hogyan kell nyitni a 2 blightwalkeres rész utáni északi termet, az még rejtély számomra.

• A maze résznél nincs olyan sqm, amelyik olyan terembe teleportál, amelyik tele van lényekkel. A fenti 3 caveből (szerintem már régen) kiszedték az enemiket (ha voltak). Wikin egy csomó SQM jelölt, hogy rossz helyre visz, de nem igaz, sok sqm azért van csak jelölve, mert meg tűz van rajta és ezért ne lépj oda. Általában a rossz sqm-ekre való lépés visszább teleportálást eredményez, mint az irl társasjátékokban.

• A maze részből ki lehet jutni nem előre (de nem meghalva) is, visszafelé.

• A maze utáni karhúzogatós, három HFF-s, kőeltűnős résznél akkor megy vissza a kő, ha fent északon rálép valaki az első lépőkőre (nem akkor, ha felmegy valaki a létrán). (ez csak erős megérzés, nem 100% tesztelve)

• A "Három HSS"-s résznél nem működik a 'followollak és lejutok veled', megoldás.

• (POI) A jobb középső sealnél nincs olyan hely (rossz szobor, vagy más sqm), ami gonosz lényekkel teli terembe visz. Ha a jobboldali szobor elé lépsz, akkor egy kicsi terembe teleportálódsz, ami tele van körülbelül 12 lövő toronnyal, de van egy TP kifelé a terem déli részén.
  • CattiBrie
    For which reason?
  • maerlyn
    "For this reason you have been automatically dismissed as a tutor."
  • rroolli
    Tényleg variáltak a kalapon. Árnyékoltabb egy kicsit, meg van egy pereme, ami függ a színbeállítástól.

Így azért egy fokkal jobb.
  • maerlyn
    kozel nullarol lett ujrairva a tibiahu azon resze, ami a tibia.com-rol gyujti az adatokat, ha az ezutan begyujtott adatoknal (effektive barminel :) ) furcsasagot tapasztaltok, szoljatok
  • rroolli
    Jé, ott egy holy tible :)
  • CsikiAndriss
    Hát elnézést a CIPtől de ez Tibia nem kincskereső ez a quest egy nagy .... már midenki vagy 1 órája itt áll és keresgéli a dolgokat a sárkány álmában.....
  • CsikiAndriss
    Jah csak az a baj, hogy a "Cica" szivatóra vett:D