Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy Ata: az jó volt, hogy mondtátok a sorrendet. Mármint, hogy csak a fáraót öljük. Nekem az sem volt meg, hogy a többi (a WL-n kívül) csak idézett lény. 😊 De ez így jó volt. 😊
Á, már látom. Az utolsó a Ashmunrah, ami Ankban belül van. És oda vinni kell az összes többi helmet részletkét.
(Csak összefoglalom a többi lustában, hogy hogyan mûködik a quest.)
Ata biztos vágja ^^, de én nem eddig. És mivel magamból indulok ki így gondolom, hogy más is örül ilyen kis összefoglalónak. 😊
(Csak összefoglalom a többi lustában, hogy hogyan mûködik a quest.)
Ata biztos vágja ^^, de én nem eddig. És mivel magamból indulok ki így gondolom, hogy más is örül ilyen kis összefoglalónak. 😊
Morguthis (Tarpit Tomb)
Hát ez egy nagyon genya fáraó.
Esetleg Taj, nem tudsz valami trükköt, hogy ne keljen minden egyes alkalommal újra végig-flame-lni, hogy bejussunk a fáraóhoz?
Vagy valami igen gyors megoldást.
Már arra gondolta, hogy én majd bemagolom és akkor csak engem kell követni a többieknek.
Hát ez egy nagyon genya fáraó.
Esetleg Taj, nem tudsz valami trükköt, hogy ne keljen minden egyes alkalommal újra végig-flame-lni, hogy bejussunk a fáraóhoz?
Vagy valami igen gyors megoldást.
Már arra gondolta, hogy én majd bemagolom és akkor csak engem kell követni a többieknek.
Mert én elsõre olyanra gondoltam, hogy ha lelépek, akkor elteleportálódom valahová.. sok csúnya lény közé.. vagy ilyesmi. :S
Mint POI-n a maze-ban.
Mint POI-n a maze-ban.
Ebben a teremben mi van ha lelépsz?
Csak annyi, hogy egy láthatatlan labirintus, azaz láthatatlan falak?
Csak annyi, hogy egy láthatatlan labirintus, azaz láthatatlan falak?
(22:35:47) - utólag elnézést kérek érte
(22:36:23) - frissített a linux kernelt és átírta a grub menu.lst fájlját, és nem tudott bútolni
(22:36:23) - frissített a linux kernelt és átírta a grub menu.lst fájlját, és nem tudott bútolni
[/spam]™
erdeklodok kedveert: este kilenctol megint mukodik a tibiahu
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Cipi volt a sioer es en a bloker 😛
Ezt csinaljatok utanam Druidok 😛
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
ment privi, amelyik ízlésesebb, azt rakd be a galériádba légyszi 😛
és több privát adatot adj meg sg-n plz, mert egy szexuális aberrációkkal foglalkozó kutatáshoz lesz 😛
és több privát adatot adj meg sg-n plz, mert egy szexuális aberrációkkal foglalkozó kutatáshoz lesz 😛
Thou art a very pleasant little rabbit.
én is tarthatok Arcoréban? (kedvenc zenei fiúcsapatomról szeretnék néhány félmeztelen képet)
Czdano majd rendet tesz! = Megkéri az aláírásában említett nagymamát, hogy rúgja be a szart az ágy alá 😛
😄DD
miattam nem megy a tibia.hu: az egyik vetélkedõ fordításánál ki volt írva, hogy "Gyõzzön a jobbik!", én meg beköptelek titeket a választási bizottságnak :|
jöhet mind parcelban
zokni, rookgard
kthxbye 😄
zokni, rookgard
kthxbye 😄
sebzes kalkulator tervbe van veve, stat nincs, de lootkalk mellekfunkciojanak jo lesz (ugyis bemasolod a server logot)
utazasszamlalonal megvan mar, milyen algoritmus lesz, de egyelore prioritas nelkuli elem
bejelentkezes szinten
bejelentkezes szinten
Egy kis mania 😊
Ha már brainstorming van, akkor az is eszembe jutott, hogy talán Sonic, vagy valaki meg tudná oldani a folyamatos server log mentést. Az 1000 sor elég karcsú. Tapasztaltból tudom, hogy kb 3-szor betelik egy nem túl hosszú hunt alatt is.
Ez erdekes 😊
Loot szöveg elõtti utolsó sebzés.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Csak az nincs beleírva a log-ba, hogy utolsó lövés volt-e... Szerintem az is elég lenne, ha megtalálná az abszolút max sebzést, meg az abszolút max sérülést.
engem érdekelne még ilyenhez, hogy mondjuk adott lénybe átlagosan mennyit sebzek bele, mennyi volt a minimum, a maximum... minimumnál mondjuk az extrém eltérõ esetet nem venné figyelembe (pl átlagba sebzek mondjuk 150-eket, de marad 2 hp-ja így a végén van egy 2 hp-s sebzésem is, akkor azt ne nézze, vagy ilyesmi...)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
jaigen, a lootcalc prioritasa jelenleg 2, csak egyvalami van elotte: a staff oldal
mas a loot kalkulator es a loot statisztika
a kalkulatorba benyomod a server logod, megmondja, mi es mennyi esett - meg menti a logot kesobbi hasznalatra, kosz a tippet
a stat megmondja, hogy melyik leny mennyi esellyel dob xy targyat
a kalkulatorba benyomod a server logod, megmondja, mi es mennyi esett - meg menti a logot kesobbi hasznalatra, kosz a tippet
a stat megmondja, hogy melyik leny mennyi esellyel dob xy targyat
De az miért kell Neked?
Én úgy tudnám elképzelni egy lootstat használatát, hogy elmegyek gyakni, elmentem a server logomat. A fájlt, vagy annak tartalmát feltöltöm/felmásolom a stat-ra, majd nyomok egy számolt, ami után megkapom, hogy melyik lénybõl mennyit öltem, melyik lootból mennyit kaptam. És kábé ennyi. Ehhez meg nem kell szerintem, amit Te mondasz.
Megölt lények:
3 wolf
4 dragon
341 dragon lord
Zsákmány:
3542 gp
20 royal spear
2 royal helmet
Legalábbis én ezt látnám hasznosnak. Ha meg ezután még több adatot szeretnél, akkor Te magadnak eltárolod a kiértékelt logokat. De addig is a nép tök jól tudná használni ezt a statot.
Én úgy tudnám elképzelni egy lootstat használatát, hogy elmegyek gyakni, elmentem a server logomat. A fájlt, vagy annak tartalmát feltöltöm/felmásolom a stat-ra, majd nyomok egy számolt, ami után megkapom, hogy melyik lénybõl mennyit öltem, melyik lootból mennyit kaptam. És kábé ennyi. Ehhez meg nem kell szerintem, amit Te mondasz.
Megölt lények:
3 wolf
4 dragon
341 dragon lord
Zsákmány:
3542 gp
20 royal spear
2 royal helmet
Legalábbis én ezt látnám hasznosnak. Ha meg ezután még több adatot szeretnél, akkor Te magadnak eltárolod a kiértékelt logokat. De addig is a nép tök jól tudná használni ezt a statot.
[/spam]™
az, hogy mi lehet, fenn van
statisztika kevesbe, marmint hogy mi milyen esellyel esik, es mennyi
par lenynel van ilyen, de a tobbsegnel nincs
statisztika kevesbe, marmint hogy mi milyen esellyel esik, es mennyi
par lenynel van ilyen, de a tobbsegnel nincs
Ja, meg lehetnek ilyen sorok is:
- 10:56 Channel Pannon Guardians appended to...
- 10:56 Rat plagu in Thais! - és más raidek
- 11:27 You are now ignoring player Bexterke.
- 11:27 You are no longer ignoring player Bexterke.
- 10:56 Channel Pannon Guardians appended to...
- 10:56 Rat plagu in Thais! - és más raidek
- 11:27 You are now ignoring player Bexterke.
- 11:27 You are no longer ignoring player Bexterke.
[/spam]™
Olyan nagy variációk nincsenek.
- Lénynév + loot
- sebzés érték, min (lényen)
- sebzés érték, mi (rajtam)
Ebbõl csak a loot érdekes, annak meg nincs nagy variációja. Az, hogy mi lehet az fent van wikián.
- Lénynév + loot
- sebzés érték, min (lényen)
- sebzés érték, mi (rajtam)
Ebbõl csak a loot érdekes, annak meg nincs nagy variációja. Az, hogy mi lehet az fent van wikián.
[/spam]™
keres:
mostantol ha huntoltok, a vegen a server logot dobjatok at mailban a tele kukac tibia.hu cimre
lootstatot akarok hosszutavon, es megkezdenem az adatgyujtest
mostantol ha huntoltok, a vegen a server logot dobjatok at mailban a tele kukac tibia.hu cimre
lootstatot akarok hosszutavon, es megkezdenem az adatgyujtest