Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azert kerdem, mert nincs chromem, foleg nem windowson, es nem tudom, tenyleg jo-e a cikk, bar bizom a lifehackerben
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Én meg megyek Eagle-eyed-nek. 😊
Viszont vice túltengés is van. Jobb lennének aktív és prémes pléjerek oda.
[/spam]™
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Szerintem senkinek nem lehet fájdalma abból, ha inaktívba teszed. Nem a guildbõl kerül ki és ha egyszer a last login tavaly szeptember, akkor inaktív és kész. Szóval felõlem nyugodtan.
Ha meg nem aktivitási kérdés van, azt írd ide.
[/spam]™
légyszíves😛
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
PG ben rendet kellene tenni.
Néztem a neveket és a fele inaktív kari még aktívként van a másik fele rosz helyen ect. Nekem kb 10 magyar van a vipembe, fogalmam sincs ki fia borja a többi nép, kinek a kije, meg másik karija. Ha én állok neki rendet tenni abból sikítás lenne, szal valaki hozzáértõ aki ismeri a népeket az tegyen rendett szabad 20 percében😛
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
a komment második felét nem igazán értem. nem tiszta a megfogalmazás, vagy mi?
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
22:44 Shin secura third <1>1>: Do you need buy Tibia Gold?? Welcome to our service www.********.com ! You can pay with phone (call/sms) , paypal or moneybookers ! We arnt hackers , we dont need your pasword !! We are doing aslo World Trades !!
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Thou art a very pleasant little rabbit.
Jelenlegi XP-d: 100000000
Ennyi tapasztalattal az aktuális szinted 183,
a következõ szinthez 100 491 400 xp kell, ebbõl 491 400,00000001 van még hátra.
A másik, ami számomra kicsit zavaró, hogy a következõ szinthez ilyenkor nem kell 100kk XP, csak 491k. Értem, hogy összesen annyi kell, de...
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
[/spam]™
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../