124119
  • maerlyn
    gyakorlatilag semmit nem tudunk a kliensrol, azon kivul, hogy kiserleteznek vele
  • Bexter
    és kliens várható indulásáról tudunk valamit?
    telefonon futatható lesz ha támogatja flasht? :P
  • maerlyn
    az egy masik kliens lesz, semmi koze az uphoz
  • Bobber
    ez a sima nyári up.
  • Bobber
    szerintem nem
  • Bexter
    ez lesz a flashes update?
  • maerlyn
    te forum killer :P
  • Shiwo
    On Wednesday, June 30, this year's summer update will be released. Therefore, all game worlds as well as the website will be offline from 13:30 CEST up to 18:00 CEST approximately.
  • Bexter
    Bexterke
  • CsikiAndriss

És vége a TS nek:D
  • rroolli
    12:00 Andrej Delany [400]: END of the woooooorld - Thank all of you for joining....
    12:01 Andrej Delany [400]: See all of you in RL Tibia...
    12:01 Andrej Delany [400]: Testservers end now... Bb
  • Matias con Toth
    engem úgy találsz Matias con Toth
  • Bexter
    UP = Kaszt rinya...
  • Tygep
    Engem Tygep the paladin néven lehet a leggyakrabban látni :)
  • Noodlee
    Mi a karaktered neve?
  • chilios
    Érdekelne a játék,hogy tudnám veletek felvenni a kapcsolatot ingame?
  • rroolli
    2007 decemberben kezdtem a játékot, és azóta itt ragadtam :D Jó, néha volt egy kis megszakítás, de eddig még nem sikerült végleg letenni a lantot :D És én a többiekhez képest újonc vagyok. Semmi más nem tudott még ilyen tartósan lekötni :) Egyrészt, mert nagyon jó a társaság, maga a chat is itt tart, na meg a közös "mókázások". Másrészt pedig vannak olyan lehetőségek, amik miatt akkor is "hasznos" belépni, ha épp netezel, msn-ezel, tanulsz, filmezel. Afk(away from keyboard=nem vagy gépnél) is lehet bizonyos skilleket fejleszteni, vagy pénzt keresni. Végül, de nem utolsó sorban pedig maga a játékélmény is olyan, amit nem lehet semmi máshoz hasonlítani.
  • Tygep
    Azzal egészíteném ki Bobber hozzászólását, hogy a többségünk több éve játszik a játékkal, ez alatt szívünkhöz nöttek a kedvenc karaktereink.

Van egy viszonylag stabil 20-30 fős magyar társaság, ennek a fele elég aktív is. Szívesen segítjük az újoncokat is. Nagyrészt irl is ismerjük egymást. És a sok sok közös küldetés és kalandozás a játékban összekovácsolt minket :) Csupán annyit szoktunk elvárni, hogy a szabályok szerint játszon mindenki. Tehát ne használjon bot programot, ne lopjon, verjen át másokat.

Az első 8 szint elsőre kicsit unalmasnak és hosszúnak tűnhet, de túl kell esni rajta mert jó alapozást ad a későbbiekhez :)
  • Noodlee
    Secura
  • chilios
    Melyik serverre menjek ahol vannak magyarok? :)
  • Noodlee
    Infernán futottam össze vele a depoban ácsorgott.
    21:35 You see Depostayer (Level 8). He is a knight.
  • chilios
    Köszönöm a választ! Ki is próbálom,igazából lehet akármilyen jó grafikája egy játék-nak ha unalmas és semmirevaló..
  • Bobber
    nincs semmi probléma:)
    amúgy élvezetes játék sok kihívás nagyon jó csapat kellemes játékmenet stb stb. Sokan szidják hogy 2010ben miért kell ilyen grafikás játékkal egyáltalán foglalkzni és az első 10 perc játék után abbahagyják, mert nem érzik át a játékot. pedig igenis lehet vele azonosulni és nagyon jókat szórakozni. Csak azt tudom mondani hogy ki kell probálni meg kell nézni játszani kell vele és utána eldönteni az embernek hogy tetszik e vagy sem. Van szebb van jobb bizots de itt ezen a forumon tőlünk csak jót fogsz hallani:)
    (na meg a zsörtölödésünket hogy mit változtatnánk meg mégis ezen a tökéletes játékon:))
  • chilios
    Üdv.

Szeretném megtudni megtudni mit ad ez a játék,nem tudom elképzelni miért is játszanak oly sokan ezzel,mennyien vannak magyarok stb.. most nem kötekvésből h ilyen szar meg olyan szar,hanem csak kíváncsiságból :)
    (ha valami probléma van a hozzászólásommal akkor del.)
  • olattila
  • olattila

Igy nez ki az uj quest ami up utan lessz :)
    Fagyival probajuk megcsinalni eleg szep tomegek vanak egy-egy helyt :)
  • rroolli
    Szólt elég sokszor pg-n is, de lehet hogy pont mindig nem voltál :D
  • olattila
    Ha szoltal volna trade chanelen ugyan ezt ugyan enyi ido alatt megcsinaltam volna :P
    Szakember kell az ilyenekhez :)
    KOvetkezokor szolj h mi kell es beszerzem hamar
  • rroolli
    Szerintem az a durva, hogy ilyen nehezen kaptál magma setet.
  • Czdano
    Mindenkinek ajánlani tudom trade boardot...
    Ami trade channelen 2 hétig lehetetlen volt (magma coat, magma legs) az trade boardon 5 perc alatt megvalósult (topic megnyit, 5 percre rá visszatértem afkbol már arra eszméltem hogy 2-3 premis akar velem tradelni egyszerre venoreban.) Durva, nem gondolná az ember mennyien fórumoznak.
  • rroolli
    És remélem, hogy a kivétel én vagyok :D
  • CattiBrie
    A bénaságnak és a meghalásnak szerintem nagyon nem mindig van köze egymáshoz.
  • rroolli
    Miért hinném? Azért, mert az első ami eszedbe jutott, hogy meghaltam?
    És ha annak nézel?? :D Én úgyis tudom, hogy 21 halálból 10 pk, 11-nél pedig csak túl laza voltam :)
  • CattiBrie
    16:56 Catti-bia [160]: Map Maniac :DDDDDDDDDDDDDDDD
    16:56 Husosfagyi [186]: gyáááá
    16:56 Husosfagyi [186]: hol mi? :D
    16:56 Catti-bia [160]: ez a secretem :DDDDDD
    16:56 Saiax the Paladin [163]: bakker
    16:56 Husosfagyi [186]: hogy a péróba? :D
    16:57 Saiax the Paladin [163]: honan tudja?
    16:57 Catti-bia [160]: 'Your map is your friend - always in your back pocket and covered with countless marks of interesting and useful locations. One could say that you might be lost without it - but luckily there's no way to take it from you.'
  • CattiBrie
    Ezt a mondást az után az esemény után szültem, amikor Testa éppen non PVP volt és PKzni akart a gyerek de nem sikerült. kép :)
  • CattiBrie
    Ja, hogy Cipi. Nem ismertem fel. :D

Szerinted bénának nézlek?
  • Tygep
    "A pala csodákra képes.. csoda, hogy meghal."
    Pedig meg tud, bebizonyítsam? :)
  • rroolli
    Nem, ez kb a 10. odaérkezésem, mert stairhoppoltam. Cipi hullája van a földön. A halott és sárga/piros lényeket én csináltam ue-vel. Full manából pont belefér 2 ue mire lecsapnak ~1000 mana alá.

Amúgy nem veszem indiszkréciónak, mert elégszer haltam(21) ahhoz, hogy feltételezd :) Nyugodtan lehet bénának nézni :)
  • CattiBrie
    Laza sebzést kaptál: You lose 1 mana. :))
  • olattila