124119
-
kiscipi #115188 ahogy rá nézek nem látok több földrésznek elegendő helyet :) -
#115187 he? :D -
#115186 All Bank NPC... -
#115185 ll Bank NPC now check if you have enough space and capacity in your inventory before they give you the amount of gold you want to withdraw. If you do not have enough space or capacity, the NPC does not throw the money on the ground anymore but will abort the transaction.
cm komment -
#115184 Majd lehet menni mapplani. :)
[dörzsöliakezét] -
kiscipi #115183 jelentem Tele a Map! -
#115182 Új map:
-
#115181 Milyen régóta vártam már, végre rendes field rúnák nálunk is!!! -
Noodlee #115180 Nekem is előjött, bár én a meglévő klienset indítottam az frissített. Patch.exe file nincs :P -
#115179 "If you receive the following error message after downloading the client patch files, all you have to do is go to your Tibia folder and double click the file "Patch.exe" to fix this problem:
Cannot open file 'C:\Tibia\Tibia.dat'. (Error Code 4)
Please re-install the program."
nálam előjött...szóval ha error code 4 van, akkor a tibia könyvtárában lévő patch.exe-t kell futtatni -
#115178 5 percet tévedtem -.- -
#115177 Nem. -
#115176 Utóbbi időben szó volt flash verzióról, grafikai újításról, új effektről. Ez most lesz? -
#115175 Én nem tippelek, belépek. :D -
#115174 De hát mé' nem megy a spam? :S -
#115173 LOL :D
akkor gyorsan mapmásolás :)) -
#115172 -
Husosfagyi #115171 18:30 Congratulations! 33 new achievements that you had already earned have been assigned to your character.
Bent vagyok :p -
Ram Abbalah #115170 köszönjük:D -
Husosfagyi #115169 http://download.tibia.com/tibia860.exe
ezaz
megtippeltem a linket mint anno Tele! -
Husosfagyi #115168 kilenc!
azt majd később eldöntöm hogy reggel vagy ma este... :p -
kiscipi #115167 én már tévedtem :D -
Ram Abbalah #115166 na jó csak kamu :D új tipp: határozatlan xÐ -
olattila #115165 Muhaha dehogy vagy bent...
-
Ram Abbalah #115164 Na látjátok már bent is vagyok:D -
#115163 tipp: 18:35 -
kiscipi #115162 18:05 az én tippem -
Ram Abbalah #115161 Ejnye... 18ra meglesznek és online leszünk:D még fél óra -
#115160 Spam :D
"Kb 18:00-kor" lesznek kész, szerintem akkor én tippelek olyan 19-20 órát :D Ha simábban megy a dolog, mint tesztnél :) -
#115159 up van és nem megy a spam ?!? -
Ram Abbalah #115158 Tippeljünk hogy 18kor be lehet majd már lépni:D -
#115157 Asszem ilyenkor szokott az lenni, hogy tippelgetünk mikor lehet majd belépni :) -
#115156 A flash kliensel is csak azt akarják elérni hogy még több játékosuk legyen hiszen onnan kezdve nem kell telepítgetned semmit hanem szinte bárhonnan játszhatsz ahol van egy normálisabbnak mondható ámítógép ami előtt majd ámuldozol hogy milyen szép efekteket raktak a flash alá. szóval akármit is mondanak szerintem elég lényeges nekik mert igy még több embert tudnak arra buzdítani hogy premi legyen, valamint tuti hogy reklámok is megjelennek legalább az indítási oldalon ami szintén plusz bevételt jelent nekik. -
#115155 Ha mobilon lehet majd trénelni akkor támogatom az uj flasht :D -
Husosfagyi #115154 Ez igaz,
de ez az átlagos játékos számára nem fejlesztés, mert nem fog tőle nagyobbat sebezni, nem fog új területeket megismerni, új questeket találni... szerintem 100-ból 95 játékos így gondolkodik.
Szóval a cél az nemes, de plusz pénzt sokat nem hoz a konyhára - ezért gondolom a prioritását is ennek megfelelően alakítják... -
#115153 Flash kliensért én sem nagyon rajongok. Itt is sok mindent kellenne még optimalizálni, változtatni. Továbbra is azt mondom, hogy tanuljanak meg rendesen programozni és koncentráljanak a fő projektre, azt csinálják meg végre normálisan :) -
#115152 Szerintem most is elég erőforrásigényes... Legalábbis elég jól leterheli a notebook-omat. Max 15-20 fps-t tudok kihozni, pedig egy csomó 3D játék megy rendesen(cod, ut2004, fable, wow). -
#115151 eros fenntartasaim vannak a flash kliens hasznalhatosagaval kapcsolatban, sebesseg tekinteteben - egyszeruen azert, mert minden platformon szar, eroforrasigenyes a flash player -
#115150 Ami számomra érdekes a flash kliensnél:
"There are many many new minor features we will change or add."
"But resolution is not the only point where Tibia's graphics can be improved. For instance, at our news page we have shown a teaser with transparancy effects which are currently being developed for the Flash client. You're in for some more surprises in this direction, so stay tuned for more teasers in the near future." -
#115149 http://www.tibia.com/news/?subtopic=newsarchive
50 Answers from the Product Managers
Clients, Servers and other Technical Issues
Q: When you started to develop the Flash client, was your vision to make Tibia a web-browser based game?
[...]
Q: Have you ever thought about creating a high-resolution client for Tibia, in addition to the current client, just like in TibiaME?
[...]
Itt van két kérdés és válasz a tibia.com oldalon, ahol írnak a Flash klienssel kapcsolatban.