Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hátö. Mi mást?
Gondolom a link a karakterlapra visz.
Mondjuk az nem okés, hogy
programozta
design
helyett
programozta
dizájnolta
// mindkettõ magyar és ugyanaz a rag
program
dizájn
// mindkettõ magyar
vagy
programming
desing
// mindkettõ angol
Gondolom a link a karakterlapra visz.
Mondjuk az nem okés, hogy
programozta
design
helyett
programozta
dizájnolta
// mindkettõ magyar és ugyanaz a rag
program
dizájn
// mindkettõ magyar
vagy
programming
desing
// mindkettõ angol
Valami ötlet, pontosan hogy nézzen ki? Mert az én fantáziámból ennyire tellett:

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
.pagination a,
.pagination b {
padding-left: 5px;
padding-right: 5px;
border: 1px solid #5A5A5A;
}

.pagination b {
padding-left: 5px;
padding-right: 5px;
}

valahogy igy?
.pagination a {
padding: 5px;
margin-bottom: 5px;
}

.pagination a {
padding: 5px;
margin-bottom: 5px;
}

Hát elsõ körben az volna a legfontosabb, hogy a menüben látsszon, hogy melyik az aktív.
Hint: (Most néztem meg, hogy hogyan a legjobb.) Az a tagnek kell paddingot adni.
Hint: (Most néztem meg, hogy hogyan a legjobb.) Az a tagnek kell paddingot adni.
[/spam]™
php-s vagyok, nem frontend dev, szoval orommel varom az ilyen josagokat (ezek a nyilak meg szamok majd kapnak nagyobb terulet, paddinggal vagy marginnal, mindig keverem ezt a kettot :] )
Szia Kedves Taj! Hátha mégis olvasod :S Neked is sok sikert az életben, örülök , hogy ha csak kis fejezetre is az életem forgató könyvébe beírattál!
<#puszi>#puszi>
<#puszi>#puszi>
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D
Igen, igen. A nyilakat és a funkcióikat. 😊
Illetve azt mondja még a webetika (vagy mi), hogy a kattintható területnek (egy-egy nyílnál) nagyobbnak kell lennie. (Nehéz egy kicsike i betûre rákattintani.) 😊
Illetve azt mondja még a webetika (vagy mi), hogy a kattintható területnek (egy-egy nyílnál) nagyobbnak kell lennie. (Nehéz egy kicsike i betûre rákattintani.) 😊
[/spam]™
ja hogy a nyilakat 😊
jogos a felvetés, meg amúgy sem tetszett az aktuális felállás, majd okosítok rajta
jogos a felvetés, meg amúgy sem tetszett az aktuális felállás, majd okosítok rajta
nem kaptam vérszemet, de ha marad a mostani tempó, nem jön össze a fenntartás sem
Leloptam volna.. helyette megírtam. 😊
http://fun.weblapguru.hu/
Az nem tetszik, hogy ha az elsõ oldalon állunk, akkor miért lehet az elsõ oldalra menni? Miért aktív a link?
Legalábbis én ilyen megoldást kerestem, de nem találtam. 😊
http://fun.weblapguru.hu/
Az nem tetszik, hogy ha az elsõ oldalon állunk, akkor miért lehet az elsõ oldalra menni? Miért aktív a link?
Legalábbis én ilyen megoldást kerestem, de nem találtam. 😊
[/spam]™
Nem kell vérszemet kapni.
Elég a havi költség kitermelése.
Mondjuk ettõl függetlenül én kattolok, amikor nem felejtem..
Elég a havi költség kitermelése.
Mondjuk ettõl függetlenül én kattolok, amikor nem felejtem..
[/spam]™
lelopni, mit?
a << az elso oldalra visz, a < az elozore - ha az <1..2>1..2> oldalon allsz, normalis, hogy ugyanoda visznek
analog modon a > a kovetkezo, a >> az utolso oldalra
utolso oldal valoban ures, majd ranezek - hasonloan a tobbi javitasra
a << az elso oldalra visz, a < az elozore - ha az <1..2>1..2> oldalon allsz, normalis, hogy ugyanoda visznek
analog modon a > a kovetkezo, a >> az utolso oldalra
utolso oldal valoban ures, majd ranezek - hasonloan a tobbi javitasra
00:26 You see Smenaru (Level 123). He is an elite knight. He is Dreamer of the Peaceful Fighters.
Valami scriptet használ, mert átgyalogolt másik dummyhoz, amikor az egyiket beparceloztam.
14:01 You see Erig on Secura (Level 10). He is a druid. He is Kardus of the Rising Dragons Secura.
😮
😮
[/spam]™
Azt álmodtam hogy valami durva varit löttem el dummy teremben, fenn áltam catti helyén. A felsõ 3 dummy meghalt tõle és a többi pl meg br nem igen csipet engem, aztán le pkztak. Idéztek witchet meg fe-t és megöltek dummy tremben 😄 Most ébredtem.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Taj:
http://www.youtube.com/watch#!v=Wn_iz8z2AGw&feature=related
http://www.youtube.com/watch#!v=Wn_iz8z2AGw&feature=related
\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"
19:20 Hunter Negan <93>93>: kurwa 6 t starsow left..
19:21 Hunter Negan <93>93>: nie ma co... bedzie trzeba kupic small stonsy..
...
19:22 Hunter Negan <93>93>: oo koniec starsow 😄 bb
19:23 Catti-bia <158>158>: nie useowá starsow... buyová spearsova
19:21 Hunter Negan <93>93>: nie ma co... bedzie trzeba kupic small stonsy..
...
19:22 Hunter Negan <93>93>: oo koniec starsow 😄 bb
19:23 Catti-bia <158>158>: nie useowá starsow... buyová spearsova
[/spam]™
Gratula a kis baridnak <#nevetes1>#nevetes1>
Tele!
Tudtad, hogy az oldalon nem mûködik, avagy nem jól mûködik a léptetõ?
Alul a « ‹ 1 2 3 4 5 › » rész.
Ez a kettõ ugyanoda visz: « ‹
Ez a kettõ is ugyanoda visz: 2 › // bár ez jó
A » egy olyan oldalra visz, ami üres.
ésatöbbi
Az elsõ oldalon ne lehessen "balra" lépni, az utolsó oldalon ne lehessen "jobbra" lépni.
Szerettem volna lelopni. .P
Tudtad, hogy az oldalon nem mûködik, avagy nem jól mûködik a léptetõ?
Alul a « ‹ 1 2 3 4 5 › » rész.
Ez a kettõ ugyanoda visz: « ‹
Ez a kettõ is ugyanoda visz: 2 › // bár ez jó
A » egy olyan oldalra visz, ami üres.
ésatöbbi
Az elsõ oldalon ne lehessen "balra" lépni, az utolsó oldalon ne lehessen "jobbra" lépni.
Szerettem volna lelopni. .P
[/spam]™
Most vagy valamit nem értettél abból amit írtam, vagy én vagyok az értelen...
"(most azt nyilván leszámítva, hogy akkor meg minek)"
Erre mondtam, hogy nem mindegy, hogy csak ülsz vagy aktívan játszol. Itt a válasz arra, hogy "minek". Naívan azt hittem, hogy ebbõl egyértelmû lesz, hogy IGEN, tök mindegy hogy háttal vagy szembe ül a géppel, akkor is BOTTER!
"(most azt nyilván leszámítva, hogy akkor meg minek)"
Erre mondtam, hogy nem mindegy, hogy csak ülsz vagy aktívan játszol. Itt a válasz arra, hogy "minek". Naívan azt hittem, hogy ebbõl egyértelmû lesz, hogy IGEN, tök mindegy hogy háttal vagy szembe ül a géppel, akkor is BOTTER!
Pont úgy értettem, ahogy írtam:
"Mondhatjuk-e valakirõl, hogy botter, ha ott ül a gép mellett és nézi ahogy a karaktere magától gyakik?"
Még oda is írtam azt is, hogy semmi értelme. És a kérdés fennáll. Botol-e az illetõ?
"Mondhatjuk-e valakirõl, hogy botter, ha ott ül a gép mellett és nézi ahogy a karaktere magától gyakik?"
Még oda is írtam azt is, hogy semmi értelme. És a kérdés fennáll. Botol-e az illetõ?
Azért nem mindegy, hogy gyaksz, vagy csak ülsz a gép elõtt... Elindítja a botot, közben msn-ezik, netezik, házit ír, tv-zik, hegedül, vagy amit akar. Idõközben elmehet kajálni, teázni, másik szobába, stb, anélkül, hogy megszakadna a gyakás. Így azért jóval könnyebb legyakni mondjuk 4 órát, mint a "hagyományos" módon.
Trénrõl is ugyanez a véleményem. Lehet, hogy általában ott van, de kutya se veszi észre, ha eltûnik a gép elõl 2 órára. Sõt, használhat jelzéseket is privát üzenetre, lökdösésre. Nekem eleve az gyanús, hogy kõvel dobálózik. Persze kivétel erõsíti a szabályt, de dummynál kõ az tipikus cheat eszköz, hacsak nincs az embernek scriptje a spear vásárláshoz.
Eddigiek alapján azt se merném mondani, hogy tuti botter, de azt se, hogy tuti nem botter.
Trénrõl is ugyanez a véleményem. Lehet, hogy általában ott van, de kutya se veszi észre, ha eltûnik a gép elõl 2 órára. Sõt, használhat jelzéseket is privát üzenetre, lökdösésre. Nekem eleve az gyanús, hogy kõvel dobálózik. Persze kivétel erõsíti a szabályt, de dummynál kõ az tipikus cheat eszköz, hacsak nincs az embernek scriptje a spear vásárláshoz.
Eddigiek alapján azt se merném mondani, hogy tuti botter, de azt se, hogy tuti nem botter.
Na jó, nagyon erõs gyanúm lett, hogy csíter.
Természetesen soha senkirõl nem tudhatom biztosra, hogy éppen mit csinál a háttérben. 😊
Máshogy megközelítve:
Mondhatjuk-e valakirõl, hogy botter, ha ott ül a gép mellett és nézi ahogy a karaktere magától gyakik? (most azt nyilván leszámítva, hogy akkor meg minek)
Természetesen soha senkirõl nem tudhatom biztosra, hogy éppen mit csinál a háttérben. 😊
Máshogy megközelítve:
Mondhatjuk-e valakirõl, hogy botter, ha ott ül a gép mellett és nézi ahogy a karaktere magától gyakik? (most azt nyilván leszámítva, hogy akkor meg minek)
[/spam]™
Smenaru
Last login: Apr 16 2010, 06:22:38 CEST
Lezaxogi
Last login: Apr 16 2010, 08:52:56 CEST
Hát mindkettõ belefér.
Bár ettõl függetlenül szerintem csíteltek. De legalább nem egész éjjel. 😊
Last login: Apr 16 2010, 06:22:38 CEST
Lezaxogi
Last login: Apr 16 2010, 08:52:56 CEST
Hát mindkettõ belefér.
Bár ettõl függetlenül szerintem csíteltek. De legalább nem egész éjjel. 😊