124119
-
#115268 Azért lássuk be, ha semmi tétje nem lenne a halálnak, akkor mindenki ezerrel száguldozna. Így azért van tétje, sokak szerint (köztük én is) aránytalanul nagy a "büntetés".
Abban igazat adok a Cipnek, ha náluk 99%-ban jó a net, akkor széttárt karokkal vállat vonogatnak. Persze azért ők is belátják, hogy mindenki életében legalább 1x bekövetkezik a netszakadás miatti halál és ezen lehetőleg változtatni kell.
100k visszaszerzése egy délután alatt? Hümm... ha valakinek van ideje, akkor persze. De azért gondoljunk bele, hogy nekem néha van 1-1 órám gémelni. Ha ilyenkor meghalok, mennyi idő visszahozni a büntetést? Több hét, hónap.
Azt is megoldás lehet (persze kérdés mennyire tisztességes), hogy letárolná a Cip, hogy az elmúlt 30 napban mennyi XP-t szereztünk, és ennek megfelelően arányosan történne az XP vesztés halálozáskor. Persze lenne egy minimum és egy maximum érték... -
#115267 hát egy sorcnak akár a 3mp lag is halál lehet
nekem most kb 5mp volt a lag és bele is haltam pedig csak workergolemeknél voltam
mi lenne ha mondjuk behe vagy valami hasonló finomságot ölök. Ugyanugy meghalok mert kevés a hp-m
szóval a spellcasternek ha fejlődni akar akor szinte teljesen mindegy hogy 3 vagy 13mp a lag igyis ugyis belehal. Azt én se akarom hogy drasztikusan változtassanak a halálok büntetésén mert azzal elvesztené a játék a komolyságát, viszont elvleg neem az utóbbi időben betonstabil volt a netem szóval kicsi az esélye hogy nálam volt a hiba. Nem kizárt de nem valószinü. Szóval bosszant nagyon hogy igy halok ki. Mondjuk annyiból nincs jelentősége hogy ugyis lejár a premim és a nyárra való tekintettel amugy se akarok a gép előtt ülni, de akkro is nagyon elveszi az ember kedvét az egésztől. de szerintem fölösleges ezen rágódni mert ugyse tudunk semmit tenni ebben a dologban, én meg ugyse fogok többet játszani mint eddig sőt inkább csak kevesebbet. Amugy valóban nem nagy tragédia mert 100k ill egy délután alatt vissza lehet szedni a bukott szintet de ha gyakran előfordul az ilyen dolog akkor azért elég macerás lehet, főleg mert elfogy az ember pénze.
na szólottam uff itta vége:) -
#115266 nem hulyeseg, irany a Sai altal linkelt thread :) hasonlo kodjuk van, last a spammeles miatti nemitasi idok fokozatos novekedeset -
#115265 egyetlen mas mmorpg-vel jatszottam, ott pedig veszett a karid, ha meghaltal, szoval ehhez kepest jo a tibia :) haltam mar meg itt is eleg sokszor, sosem csinaltam belole tragediat. akkor sem, ha kick volt (abbol is akadt eleg).
a forum, amit linkeltel, jo, valahol a vege fele linkel egy nem hivatalos postot, az nagyon tanulsagos. de ahol az otleteket gyujti, az is jo, kedvencem: ne dobjon ki a jatek, de a szornyek hagyjanak beken. innentol csak az a kerdes, hogy erzekelik pontosan, hogy szakadt a neted. instant mod (tudtommal) nincs ra, par masodperc esetleg. -
#115264 Trade csati:
20:27 Adik Ziom [13]: Sell : buy, sell -
#115263 Ez igaz, viszont akkor is szívás. Ha pár másodpercre lecsökkentik a kidobás idejét, akkor sokan élnek esetleg azzal (vissza), hogy amikor bajban vannak, net kihúz. Mit lehet tenni? Javaslat (még nem teljesen átgondolva)... Ha 1 hónapon belül mondjuk 5x történik "kidobás", akkor 5 másodpercen belül valóban dobjon ki a game... e felett mondjuk 15 másodperc... utána fél perc... stb stb... remélem érthető kb., hogy mit szeretnék kihozni ebből. Persze lehet, hogy van ennél sokkal jobb megoldás is. Elsőre nem lenne rossz, és nem is bonyolult megcsinálni még Cip részéről sem. :) Ha gondolják, kész forráskódot is küldök! :) -
#115262 http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&postid=27626228
Official repliest érdemes nézni -
#115261 A lagokkal nem, de azzal igen, hogy ilyen baromság miatt ne hald szét az összes vagyonodat meg xp-det.
A legnépszerűbb mmorpg játékokban tizedannyi veszteség sincs a halállal mint itt. Így belefér egyszer egy-egy kick, nem fog senki bereccsenni tőle és esetleg othagyni a játékot mert besokallt, vagy mert "sz.r a net hozzá".
Tibiában azért veszít az ember 100k pénzt és fél szintet, hogy legyen adrenalin a veszélyes helyeken. Ezzel nincs is baj addig amíg az embernek fullos nete van, ami soha nem szakad, vagy ha igen akkor van "felesleges" 100k-ja blessingre meg egy délutánja hogy visszahozza a szintet(és persze garanciája, hogy nem fog megint szakadni a net).
Eddig cip is megpróbálta lerázni a problémát annyival, hogy ők mindent megtesznek hogy a saját rendszerük jó legyen, a többiért meg nem vállalnak felelősséget(kb erről szólt a legutóbbi cikk is). Viszont most már belátták ők is, hogy ennyivel nem lehet megúszni a dolgot. Ha végigkérdeznénk a magyarokat, hogy ki mitől halt utoljára, majdnem mindenki azt mondaná, hogy lag, kick, áramszünet stb. És ez kb mindenkire igaz. Egyre jobban lázonganak az emberek valami értelmes megoldásért. Elvileg cip már gyűjti az ötleteket. Vslószínűleg az 1 perces kidobást le fogják csökkenteni pár másodpercesre, vagy ilyesmi... -
#115260 a lagok 99,999%-anak oka NEM az o rendszerukben van, ezert SEMMIT nem tudnak vele kezdeni. -
#115259 Mostanában nekem is volt hasonló. Venore dragon lair dupla respawnba lemegyek de karakterem fennmarad, nem mozog. Következő kép lentvagyok 1 szinttel..szerencsére 1 dragon se volt lent pedig fix death lett volna.
Amúgy meg free-s player is tud boldogulni ha akar =D -
#115258 utálom a lagot!!!
belépek tegnap mondom szórakozok kicsit. erre belagolok 2 golem között és kihalok
hát aszem amikor lejár 10 nap mulva a premiem nem fogom meghosszabítani. Nem mintha sokat lettem volna mostanában de ez nagyon felcseszte az agyamat. A francért nem inkább a lagok ellen csinálnak valamit hogy ne legyen.:( -
#115257 Ezért van saját tárhelyem :D ott azt garázdálkodok amit akarok :D -
#115256 ezért is van perpill 2 tárhelyem... 1 atw-s fórumnak, meg 1 freeweb-es képfeltöltésre -
Noodlee #115255 És a sült Monk hol van? :) -
#115254 atw ujitása miszerint nem lehet rola igy képet linkelni :D -
#115253 Hszben nem látszik (nekem)..megkell jeleníteni ;/// -
#115252 :/ Ha ez se megy...
-
#115251 Szintlépés gyorsan =D
-
#115250 A spell a blank runából csinál 10 darab egytöltéses hmm rúnát. Aztán következő 10 már automatikusan stackelődik az előzőekre és lesz egy 20-as kupac hmm. Így végül 100 blank rúnából lesz 10x100-as kupac hmm :) -
#115249 pedig igy van
szóval nagyon laza igy gyártani a runákat
a botoknak ez nagy könyebségget fog jelenteni
csak a bp-ben kell hogy legyen és amit gyártottál azt vagy az első szabad helyre teszi ha nincs még olyan vagy ha van akkor automatikusan stackeli -
#115248 Nem is tudtam hogy nem kell kézbe venni :o -
#115247 nézd meg és egyből megérted
sokat segítettek a runagyáraknak mert csak telirakod a bp-det blankruna 100 as kupacokkal utána a kezedbe se veszed csak nyomod a varázsszót és nő a másik 100as kupac a bp-ben
szóval kellemes dolog:)
de nekem elment rá 2 óra mig az összes runám egybepakoltam:)
viszont igy teljes mértékben elférek egy depoban is rúnaügyileg és csak vagy 7-800 hely foglalt:) -
#115246 A rúnák ugyan annyi manáért készíthetők, ugyan annyi töltéssel mint update előtt viszont ami kész azt egyből stackeli a többihez. Ugyan így a kezedbe vehetsz 100 blankot és nem kell rakosgatni. A súlya pedig nő a töltéssel, 1 charge fireball rúna például 0.42 oz.
Npcnél viszont 1 chargeos rúnákat lehet venni részarányosan olcsóbban mint régen. -
#115245 Sziasztok
Valszeg azért mert nem játszom,de én ezt a rúnás dolgot nem értem.
Eddig ugye (legyen mondjuk HMM) csináltál egy blank rúnából HMM-et,s lett benne 10 töltet.
Most hogy van? vagy ugyanúgy tudsz 1 rúnát csinálni 10 töltettel,aztán csinálsz mégegyet szintén 10-el,de egyberakhatod? S akkor olyan mintha egy 20-as töltésű rúnád lenne,picit nagyobb súllyal?
Vgy eleve töltheted több töltéssel?
Vagy hogy van ez? -
#115244 Ehh :D -
#115243 Catti külföldön van. -
#115242 Catti ha olvasod hívj fel legyszi! (vagy kapcsolt be a telod) ;) -
#115241 Jöhet mind a 2!
Online megkereslek majd titeket. -
#115240 nekem csak blood herb van, azt nem kell locsolni :) -
olattila #115239 flower pot?
mert az van 5 csak nem akar viragozni... mar 1 hete -
#115238 Már megvettem :|
Pótolgatom a házamból elveszett cuccokat.
Azért köszi, legközelebb kérdezek előbb itt :)
Btw rögtön az első, eladó virágotok nincse? -
olattila #115237 Arcor!!!
Adok el en is dryad setet olcsoban ne vedd meg a forumon :P -
#115236 ez nagyon beteg!!!!! -
Noodlee #115235 Ez tényleg nagyon gáz volt, még így is, hogy összesen láttam belőle kb 4 percet. Azért a végére oda kellett tekernem, hogy lássam a szerencsétlent. -
Ram Abbalah #115234 azért.. ez már szánalmas volt azért kicsit.. az már régen rossz amikor én szégyellem magam xÐ az efféle stílusú nyílvános video miatt..
-
#115233 de jól érezte magát -
#115232 1. Szánalmas a gyerek.
2. Még szánalmasabb az anyja hogy fizeti neki ezt a fost (elnézést), és még segít is neki felvenni kamerával a jelenetet.
3. Kiküldeném a szerencsétlen nolifert a Szentendrei kiképzőbázisra 2 napra hogy megjöjjön az esze -
#115231 "Feltámaszt minket anya, feltámaszt minket!!" :D -
#115230 :D -
#115229 Felénél tartok de már sírok :DDDDDDDD