124119
-
olattila #115308 dt nem tud leszedni egybol... a hff meg idaig sose olt meg engem... csak most szerencsetlen vagyok s valami meg kelett oljon h nehogy a penzembol amit sporolok meg tudjak vanni valami jo dolgot...
ez mindig is igy volt es igy is lessz h van penzem ami nehezen jon ossze es egy pillanat alatt el is megy... -
#115307 Tele inkább soulra gyúr, nem szintre :) -
#115306 Hff-ezni simán lehetne hp-ból, mert ha kerüli az ember a beamet akkor nem durva. Sajnos ilyenekkel be lehet szívni druid/sorcként. Akiket láttam hardcore spellcastereket, mindnek bazi hosszú listája volt a halálokról. Szerintem célszerű először felhalmozni egy rakat pénzt, aztán powergamelni. Akkor nem vág földhöz egy halál, hanem egyből lehet folytatni a zúzást. -
#115305 Nem ismertem a részleteket. Csapatban mondjuk én is manashieldezek olyan helyeken ahol elég ha egyvalami elkap és sebzi a maximumát, bár inkább azért mert amúgy sincs akkora játéktapasztalatom mint itt a többségnek. -
#115304 Amúgy ha szakad a net akkor utána visszabír lépni az ember egyből ha visszajön? -
A Joco #115303 azért mondom h meg menthetödött volna manna shieldel mert egyszer sem egyszerüen ötte a szörny az ezelotti esetben mikro poin halt akko dt leszedte menekülés közben most meg beam... -
#115302 Egy sorcot akár egy dwarf guard is leszed sajnos netszakadás esetén -
A Joco #115301 de olyan szörnyek ellen elég jó mint plz dt, hff amelyek ha nincsen szerencséd egyböl leszednek... -
#115300 Sajnos ez így van. Ezért vettem fagyitól 1 bp energy ringet, azt akkor használom mikor akarom ^^ -
#115299 Nem éri meg manapajzsban hentelni, nagyon nem. -
A Joco #115298 használd a manna pajzsot -
olattila #115297 nem most lenyomott a hellfire fighter peddig a kozeembe sem volt...
csak anyira szerencsetlen lett a karakter hogy pont akkor nyomta a beamet amikor leptem... -
#115296 Netkick? -
olattila #115295 Jul 11 2010, 20:13:04 CEST Died at Level 178 by a hellfire fighter.
Na szoval veszett 1kk xp... 12% mlvl ami nagyon bant... 110k gp...
Kise ez rosszul erintett valaki adjon tanacsot mit tegyek mindig en szivom meg... Ha kick,aramszunet,netszakadas van miondig meghalok... s masok tul elik hogyan tudnek megszabadulni ettol a szerencsetlensegtol mert ez mar az szerintem -
#115294 Orctressel jobban járnál...bár nemtudom mennyi capod van de ott potyog a halberd meg minden hülyeség. -
#115293 cycezes lesz talan, vagy ellovom dwarfokra -
A Joco #115292 Grat -
#115291 Gratula -
olattila #115290 13:18 You advanced to magic level 79. -
#115289 Orcokra asszem erősebben hat..
kellemes mazsolázást :] -
#115288 egyelőre nem vagyok pénzszűkében, köszi -
#115287 nem fordítási, hanem gépelési hiba az :P
javítva -
olattila #115286 van egy hiba a forditasban a tibia.hun
Holnap, július etedikén<---hetediken nem? :P -
olattila #115285 ha gondolod elnyomhatom traden :P -
#115284 gyartottam eleget, mikor tokuj runa volt, aztan nem vittek el, es rajtam maradt. majd ellodozom valamikor -
#115283 Az igen :o Minek csináltál te annyit? -
#115282 stackelés után: kerek 2bp stalagmite rúnám van :D -
#115281 Jó dolog csak sokat kell még nagyon fejlődjön ahoz hogy működjön velem.:) -
#115280 Jul 09 2010, 17:56:41 CEST Died at Level 22 by a cyclops.
Látom sokat tanultál :D
Amúgy jó dolog ez az xp share ^^ -
#115279 szerintem nem kéne kizárólag pénzfüggővé tenni a halált, mert azzal csak a makrósok járnak jól..inkább amit Bex mond, hogy mondjuk baromi sok XP veszteséggel járna, de nem vesztesz szintet, tehát mondjuk egy halál után akár 1,5 szintnyi XP is kellhetne..úgy azért lenne tétje, mert megnehezítené 1-1 halál a fejlődésedet, de nem vesztenéd el azt, amit már megszereztél
esetleg lehetne olyan megoldás is, hogy mondjuk egy hónapban vagy negyed évben az első haláloddal minimálisat veszítesz, 2-kal már normálisan, a többivel meg lényegesen többet...akkor meglenne az az előny, hogy mondjuk beszívsz 1 nethalált, akkor nem annyira gáz (persze ha többet is, akkor szívás) ha meg bénaságból halsz, akkor előbb-utóbb rábacol.. -
kisszuszu #115278 A Silent Hunters Guild tagjai ily módon segítik a fiatal pályakezdőket (Level 14):
Köszönet illeti érte: Andris the druida
Üdv.: Druidusz -
#115277 Csak így tovább:D -
kisszuszu #115276 Azóta már kamaszodom és sokat tanultam a nagyoktól:
Druidusz -
kisszuszu #115275 A Silent Hunters Guild tagjai ily módon segítik a fiatal pályakezdőket (Level 14):
http://dl.dropbox.com/u/8882075/Dragon%20with%20Andris%20the%20druida.jpg
Köszönet illeti érte: Andris the druida
Üdv.: Druidusz -
#115274 Wrath Of The Emperor, 1. mission:
Kép
Kicsit hiányosan van wikin, meg egyik helynél rosszul is van kirakva a gp. -
#115273 Nem az lenne a cél, hogy fingassák az embereket, hanem hogy ne vegyék túl lazán a halált.
Most kb visszamegy palámnak 60% a szintből és 100k a blessing. Ha 30-40% menne vissza és 50k lenne a blessing, akkor se hiszem, hogy hirtelen mindenki felbátorodna és berohanna poi közepére mappolni. -
#115272 amugy meg ha behoznák ezt a dolgot pl hogy csak a szint elejére lehet visszahalni akkor megint elveszíten valamit a tibia az egyediségéből.
Végülis a tibia pőont azért tetszik mindanyiunknak mert egyedi és olyan megoldások vannak benne ami a másik játékokban nincs. Csak ilyenkor mikor az ember ugyérzi önhibáján kívül halt meg vagy érte valami veszteség az elég rosszul érinti. Szóval nem tudom megváltoztatnám e a játékot, mert valóban nekemi s volt olyan játék amiben játszottam hogy nem volt szabad benne meghalni mert csak egy életed volt, és ráadásul elég kemény játék is volt. Szóval ezt tényleg tudomásul kell vennünk ezt választottuk:) -
#115271 igen én is elég sok mmorpg-vel játszottam és 99%ban csak a szint elejére lehet visszabukni de szintet nem lehet veszíteni itt viszont kökeményen akár egyes szinter is vissza lehet halatni a karaktert ami azért elég durva.
Persze ilyen csak kitolásból hackelésből és egyéb hasonló okokból szokott történi de az is elég csaunya ha valakinek rossz szériája van akkor akár 2-3 szintet is visszahalhat és ez magas szinten már nagyon nem vicces:) -
#115270 Nekem egyik mmorpg ben azt tetszett ha meghaltam vesztettem xp-t de szintet nem. -
#115269 Látom halálozásos téma megy...nekem is volt már net miatt halálom, de saját hülyeségeim miatt is..
Ötlet:
Nem lenne muszáj xp-t veszíteni..elég lenne ha halálozáskor a tárgyak sérülnének és veszítenének az értékeikből. Megmaradna a játékban a kockázat, de nem járna több heti munka elvesztésével, maximum fizetni kéne hogy elnyerje a "régi formáját". Az árak persze a tárgyak értékével arányosan nőnének.
Az ötlet tudom wow koppintás, de ott akkor is sérül a páncél ha simán csak ütnek..itt csak akkor sérülne ha meghalna az illető.