Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom összefoglalni, amit idéztem az végig a botbannolás rendszerrõl szól... Lényegében az lesz, amit mindenki sejtett, akinek feldobják a nevét azt "jobban ellenõrzik".
Nekem eleg egy rovid ossefoglalo h mirol van szo. Ha erdelel, akkor meg az is lehet h elolvasom az angolt. 😊
Akinek nem tiszta hogy mit jelent, megpróbálnak majd tenni valamit a "radír a billentyûn trén közben" és az auto-logout ellen is.
Ha valaki igényli, lefordíthatom a CM kommenteket is, nem tart semeddig.
Ha valaki igényli, lefordíthatom a CM kommenteket is, nem tart semeddig.
második CM spoiler:
Botting Reports
If a botting report is made by a player, the data will be processed by us automatically. There won't be a Cip member who logs into the game to check each report with his very eyes. This, for sure, would not be doable.
If you come across a potential botter ingame, you very often cannot clearly say what kind of unofficial software the player uses, and if he or she actually uses such software at all (maybe the player is just training afk for a while?). Therefore, we do not expect you to worry about this point, neither do we expect you to provide proof by yourself. If you suspect somebody of botting and feel disturbed by this player, make a report. The rest is done by us.
Botting reports will be marked "processed" after a first evaluation. This, however, doesn't mean that you will see instant effects ingame, like oops, the character I've reported is suddenly gone! Anyway, rest assured, your reports will not get lost.
Botting Reports
If a botting report is made by a player, the data will be processed by us automatically. There won't be a Cip member who logs into the game to check each report with his very eyes. This, for sure, would not be doable.
If you come across a potential botter ingame, you very often cannot clearly say what kind of unofficial software the player uses, and if he or she actually uses such software at all (maybe the player is just training afk for a while?). Therefore, we do not expect you to worry about this point, neither do we expect you to provide proof by yourself. If you suspect somebody of botting and feel disturbed by this player, make a report. The rest is done by us.
Botting reports will be marked "processed" after a first evaluation. This, however, doesn't mean that you will see instant effects ingame, like oops, the character I've reported is suddenly gone! Anyway, rest assured, your reports will not get lost.
Új infók, érdekes:
Botting Reports
Concerning our anti-cheating measures, we felt that the time has come to include botting reports which are actively made by players. These reports will help you to point out important cases to us, and they will help us to gather more data for our analyses and for further tweaks and improvements of the detection tool.
The number of reports is not crucial for a possible punishment. That means, if a player is reported 100 times, he or she is not automatically excluded from the game. Only if there is sufficient proof that the player has actually botted, measures will be taken.
Botting reports are not only meant for cavebotting. Any kind of botting may be reported. Generally speaking, if you suspect another player of using any kind of unofficial software to play, report this player to us.
Botting reports can only be made if you catch the player in the act. Therefore, the player has to be online.
Please understand that I cannot go into detail about how we process and analyse the incoming botting reports. This is confidential.
Regarding the auto-logout feature and the weights-on-keyboard case a few players have mentioned: I will pass these hints on to the product managers, thanks.
Botting Reports
Concerning our anti-cheating measures, we felt that the time has come to include botting reports which are actively made by players. These reports will help you to point out important cases to us, and they will help us to gather more data for our analyses and for further tweaks and improvements of the detection tool.
The number of reports is not crucial for a possible punishment. That means, if a player is reported 100 times, he or she is not automatically excluded from the game. Only if there is sufficient proof that the player has actually botted, measures will be taken.
Botting reports are not only meant for cavebotting. Any kind of botting may be reported. Generally speaking, if you suspect another player of using any kind of unofficial software to play, report this player to us.
Botting reports can only be made if you catch the player in the act. Therefore, the player has to be online.
Please understand that I cannot go into detail about how we process and analyse the incoming botting reports. This is confidential.
Regarding the auto-logout feature and the weights-on-keyboard case a few players have mentioned: I will pass these hints on to the product managers, thanks.
olvasom a legutobbi hir forumat
"Regarding the auto-logout feature and the weights-on-keyboard case a few players have mentioned: I will pass these hints on to the product managers, thanks."
szoval valami lesz ezzel is
"Regarding the auto-logout feature and the weights-on-keyboard case a few players have mentioned: I will pass these hints on to the product managers, thanks."
szoval valami lesz ezzel is
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
http://hu.tibia.hu/news/381/tovabbi_bejelentesi_lehetosegek
majd legkozelebb dobj egy mailt is, koszi
majd legkozelebb dobj egy mailt is, koszi
Ez törvényszerû... Ha crackelt botról raknak linket, akkor 1 óra múlva megy csak report, de ha beírod hogy nigga' akkor 20 másodperc múlva repülsz bannerára 😊
én aztán nem fogok jelentgetni
csak azt vettem észre hogy ezt fél órán át a srác irogatja
csak azt vettem észre hogy ezt fél órán át a srác irogatja
\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"
az ilyennel keress egy senior tutort helpen, illetve nemsoká már te is tudod majd reportolni
Rule 2c) Illegal Advertising
Advertising content which is not related to the game or offering Tibia items for real money.
Advertising content which is not related to the game or offering Tibia items for real money.
Szerintem a CIP a botter ellenes programokat csinálhatná másképpen is. Úgy gondolom, hogy másképpen is el lehetne érni azt hogy az emberek ne bootoljanak például:Maga a Tibia kilenset ugy csinálnék meg hogy az ne engedje meg a boot programok elindítását. Körülbelül olyan lenne mind a Counter-Strikeban a steam ott is ha valaki el akarja inditani a bootot a game egybe veti ki a játékból. Valami ilyensmit kellene tennie a CIP nek is.
30 napra szól egy ilyen. Szerintem ez a szám annyit tesz, hogy ennyi botter lett "beazonosítva", akinek elsõ eset az "csak" bant és final warnt kap, akinek második, az delete.
Hát legyen 300 acc, amibõl 100 accot bannoltak. Ami ugye azt jelentené, hogy minden harmadik embert. 😄 Tehát statisztikailag csak az aktív PG-bõl olyan 5 embert (ha mondjuk 15 aktív pléjer van).
[/spam]™
Jah és persze lehet mondani, hogy "de így meg a becsületes játékosok nem fizetnek prémit a botterek miatt". Ez így nagyon fenyegetõen hangzik, de valójában inkább csak a morgás megy, miközben mindenki függõ és perkál a cipnek 😊 Magyarok közül most nem is jut eszembe aki azért hagyta volna abba, mert sok a bot. Talán Taj mondogatta, de mint ha nem ez lett volna a fõ indok.
Talán én is ezt tenném a helyükben. Van róla egy elképzelésem mennyi prémi befizetés köszönhetõ a bottereknek. Nem arra gondolok, hogy van egy archereek hunter és õ befizeti magát, hanem hogy amit a bot összeszed gp-t, azt eladják prémiért. Aztán sokan vérszemet kapnak és a végén 6 prémis lovag gyûjti nekik a pénzt. Szerintem nagyon sok prémi befizetés történik így. Ha nem is a fele(bár könnyen lehet), de akár csak a negyed része innen fakad, akkor azt egy az egybe beszüntetni elég nagy érvágás lenne egy cégnek. Helyette inkább húzni-halasztani, de azért néha muszáj oda dobni valami számot az örjöngõ tömegnek. Talán most jön a B terv: aki nagyon pofátlan(reportolják) azt lekapcsolják, de a többit hagyják "termelni".
Apr 19 2010 -
Today, 4974 Tibia accounts have been excluded from the game ...
Account, nem karakter.
Szorgos emberkék összeadogatták a hírekben megjelenõ számokat és összesen 112614. Szerintem nagyon horribilis a 200-300ezer összlétszámhoz képest. Vagy inkább képtelenség(?).
Today, 4974 Tibia accounts have been excluded from the game ...
Account, nem karakter.
Szorgos emberkék összeadogatták a hírekben megjelenõ számokat és összesen 112614. Szerintem nagyon horribilis a 200-300ezer összlétszámhoz képest. Vagy inkább képtelenség(?).
Hehe! Lol. Saját maguknak mondanak ellent. 😊😊
De ugye, amikor bannolnak karaktert, akkor azt nem karakterenként számolják?
De ugye, amikor bannolnak karaktert, akkor azt nem karakterenként számolják?
[/spam]™
Közsi xÐ
\"There is no worse death than the end of hope.\"
Azt mondják hogy van olyan, de senki nem bizonyította még <#eplus2>#eplus2>
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
Jah és én személy szerint nagyon utálom a GM-eket(nem is tudom miért, talán mert erõfitoktatás mellett semmi konstruktívat nem csinálnak) szóval kifejezetten örülök a CM-es rendszernek.
Az mindennek a legalja volt, amikor mayham megjelent dummynál és nyomatékosan bejelentette, hogy a birkagyilkolás nem szabályszegés, mivel a birkáknak eredetileg nem az a céljuk, hogy tréneljünk rajta. Ez kb olyan, mint ha egy rendõr megjelenne az iskolában és azt mondaná, hogy "Gyerekek, úgy üssétek egymást hogy ne hagyjon nyomot, itt meg itt, és akkor nincs gond, azt szabad."
Hatalma már nincsen, de közösséget rombolni még mindig tud... undorító
Az mindennek a legalja volt, amikor mayham megjelent dummynál és nyomatékosan bejelentette, hogy a birkagyilkolás nem szabályszegés, mivel a birkáknak eredetileg nem az a céljuk, hogy tréneljünk rajta. Ez kb olyan, mint ha egy rendõr megjelenne az iskolában és azt mondaná, hogy "Gyerekek, úgy üssétek egymást hogy ne hagyjon nyomot, itt meg itt, és akkor nincs gond, azt szabad."
Hatalma már nincsen, de közösséget rombolni még mindig tud... undorító
Nehezen tudom elhinni, hogy ~100.000 accountot bannoltak, mikor összesen 200.000 van az egész játékban. Persze lehet egy accot többször is, de akkor is nagyon durva számokat hazudnak.
Ettõl függetlenül, szinte mindenkitõl azt hallom/olvasom, hogy sokkal kevesebb botter van, mint régen. Sõt, nem is kell mások véleménye után kutatni, elég ha lemegyek banutára, dworcokhoz, scarabokhoz, chakoyákhoz, vagy a többi népszerû bot tanyára. Szinte mindig üres. Nemrég voltam frostoknál... Tök üres. Ezelõtt mindegyik hely dugig volt 80-100as lovagokkal, frostoknál meg "nagy nevû" highlevelek tolták afk. Bármily hihetetlen, én láttam már olyan bottert, akinek nem volt elrelytve az account infója és bizony az automata rendszer kapta el. Manapság a megnövekedett lebukásveszély és a final warn mellett egyszerûen nem éri meg cheatelni. Sõt, a bot progik se fejlettebbek, inkább azt mondanám, hogy csõd szélén a fejlesztõk. Már csak az vesz botot, aki sík hülye, vagy aki másik gépen akar botfarmot tartani(jóval kevesebb felhasználó mint hajdanán). A régi szép GM-es idõkben, azt csinálhattál amit akarsz. Bármit. 2 éve már annyira semmirevaló volt a reportos rendszer, hogy akár defaultba is lehetett ordítani hogy "I am bot!", miközben csapkodja le mások szörnyét. Valaki reportolja, aztán 2-6 órán belül vagy jelentkezik egy gm vagy nem, de addigra már mindenki tök máshol van. Csak a bunkó 14 éves gyerekek buktak le, akik 100% afk tolták és nem tudták rendesen belõni a progit.
Persze a gép képtelen elkapni a "kispályás" mezei csalókat, mint akiket target dummynál látni. Az ilyenhez nem elég a gép, kell egy ember aki oda megy GM outfitben és megszólítja puffogás közben.
Na de hogy régihez képest rosszabb lett, azt nem hiszem. Bizonyos szinten "tehetetlenek" vagyunk, mivel nem lehet reportolni(még), de cserébe akkora tisztogatás volt, amire 1000 gm se lett volna képes.
Ettõl függetlenül, szinte mindenkitõl azt hallom/olvasom, hogy sokkal kevesebb botter van, mint régen. Sõt, nem is kell mások véleménye után kutatni, elég ha lemegyek banutára, dworcokhoz, scarabokhoz, chakoyákhoz, vagy a többi népszerû bot tanyára. Szinte mindig üres. Nemrég voltam frostoknál... Tök üres. Ezelõtt mindegyik hely dugig volt 80-100as lovagokkal, frostoknál meg "nagy nevû" highlevelek tolták afk. Bármily hihetetlen, én láttam már olyan bottert, akinek nem volt elrelytve az account infója és bizony az automata rendszer kapta el. Manapság a megnövekedett lebukásveszély és a final warn mellett egyszerûen nem éri meg cheatelni. Sõt, a bot progik se fejlettebbek, inkább azt mondanám, hogy csõd szélén a fejlesztõk. Már csak az vesz botot, aki sík hülye, vagy aki másik gépen akar botfarmot tartani(jóval kevesebb felhasználó mint hajdanán). A régi szép GM-es idõkben, azt csinálhattál amit akarsz. Bármit. 2 éve már annyira semmirevaló volt a reportos rendszer, hogy akár defaultba is lehetett ordítani hogy "I am bot!", miközben csapkodja le mások szörnyét. Valaki reportolja, aztán 2-6 órán belül vagy jelentkezik egy gm vagy nem, de addigra már mindenki tök máshol van. Csak a bunkó 14 éves gyerekek buktak le, akik 100% afk tolták és nem tudták rendesen belõni a progit.
Persze a gép képtelen elkapni a "kispályás" mezei csalókat, mint akiket target dummynál látni. Az ilyenhez nem elég a gép, kell egy ember aki oda megy GM outfitben és megszólítja puffogás közben.
Na de hogy régihez képest rosszabb lett, azt nem hiszem. Bizonyos szinten "tehetetlenek" vagyunk, mivel nem lehet reportolni(még), de cserébe akkora tisztogatás volt, amire 1000 gm se lett volna képes.
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT RAM!<#integet2>#integet2><#puszis>#puszis>
egyébként én még mindig azt mondom hogy a régi GM rendszer volt a jobb nem halmi automata programok. Igaz az munkát adott jónéhány embernek akik csak hobbiból válalták fel ezt a dolgot és sajnos közöttük is voltak visszaélések, de ha visszagondolunk a régi idõkre akkor közel se volt ennyi probléma. Nem volt ennyi botter nem volt ennyi pk nem luroltak lényeket stb. Csak ha arra visszagondolok hogy mikor Catti meg Shaman engem pk-zott cicihilnél egy percen belül ott volt a Gm és alig tudtuk kimagyarázni😊 Vagy amikor engem Ankból piramis oldalábol berakott templomba és figyelmeztetett hogy botgyanus a runagyárom😊
szóval én visszasírom azokat az idõket. Lehet azt mondani hogy nem voltak annyira fejlettek a bot programok akkor, és hogy a mostaniak sokkal fejlettebek. Ez részben igaz is de ez is azért van mert akkor nem volt értelme annyira fejlettet csinálni, mert ugyis megbukott. viszont igy meg hogy nem olyan "szigorú" az ellenörzés egyértelmüen felturbózták a progikat is és tényleg full afk botokat lehet futtatni mert ugyse tesznek ellene semmit. Régen max az volt hogy peca lootoló, runagyár meg életbentartó botok voltak. most meg full gyakók. Szóval akárki akármit mond szerintem errõl a Chip tehet és ezt õk szúrták el.
szóval én visszasírom azokat az idõket. Lehet azt mondani hogy nem voltak annyira fejlettek a bot programok akkor, és hogy a mostaniak sokkal fejlettebek. Ez részben igaz is de ez is azért van mert akkor nem volt értelme annyira fejlettet csinálni, mert ugyis megbukott. viszont igy meg hogy nem olyan "szigorú" az ellenörzés egyértelmüen felturbózták a progikat is és tényleg full afk botokat lehet futtatni mert ugyse tesznek ellene semmit. Régen max az volt hogy peca lootoló, runagyár meg életbentartó botok voltak. most meg full gyakók. Szóval akárki akármit mond szerintem errõl a Chip tehet és ezt õk szúrták el.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
na majd meglátjuk
mindenesetre nagyon kíváncsi leszek
mindenesetre nagyon kíváncsi leszek
örömmel látom, hogy nem csak én fordítgatok <#integet2>#integet2>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
További bejelentési lehetõségek
Hamarosan elkészül a szabálybetartató rendszer második továbbfejlesztése. Az idei tavaszi patch óta minden játékos közvetlenül a CM csapatunknak jelentheti a szabálytalan neveket. A következõ héten kiadunk egy újabb kliens bõvítést, mely további lehetõségeket ad a játékosoknak, a sérelmek bejelentéséhez.
Botolás bejelentése
Ha gyanút érzel azzal kapcsolatban, hogy valaki nem hivatalos szoftvert használ a játékhoz, bejelentést tehetsz róla. Az összes beérkezõ feljelentés feldolgozás és kivizsgálás alá kerül. A kiértékelt adatok belsõleg lesznek felhasználva a csalás ellenes intézkedésekhez.
Megnyugtatásképpen, a bot bejelentésekkel nem lehet visszaélni. Megalapozatlan vádak esetén a feljelentett karakterek és azok accountjai nem lesznek kizárva a játékból. Csak elegendõ, illegális tevékenységrõl szóló bizonyíték esetén következnek be a szükséges intézkedések.
Nyilvános megszólalás bejelentése
A nevek mellett a játékosok képesek lesznek nyilvános csevegõ csatornákon megjelenõ szabálysértõ megszólalások bejelentésére is. Ez lehetõvé teszi a chaten való illetlen viselkedés könnyebb és egyszerûbb bejelentését CM csapatunknak. A nyilvános megszólalások csakis akkor jelenthetõk be, ha egyértelmûen szabályt szegnek. Megértésedet kérjük, de a kevésbé súlyos szabálysértésekrõl szóló bejelentéseket visszautasítjuk.
Ne feledd, a party, guild, privát, default csatornákon megjelenõ dolgokról továbbra se lehet bejelentést tenni.
Név, bot, vagy nyilvános megszólalás bejelentéséhez nyisd meg jobb kattintással a helyi menüt egy játékoson, vagy szövegen, majd válaszd a "Report Offense" menüt. A korlátozások maradnak a spam megelõzése érdekében. További részletek lesznek a FAQ-ban, amint eljön a patch.
Játssz tisztességesen!
Community Manager-ek
Hamarosan elkészül a szabálybetartató rendszer második továbbfejlesztése. Az idei tavaszi patch óta minden játékos közvetlenül a CM csapatunknak jelentheti a szabálytalan neveket. A következõ héten kiadunk egy újabb kliens bõvítést, mely további lehetõségeket ad a játékosoknak, a sérelmek bejelentéséhez.
Botolás bejelentése
Ha gyanút érzel azzal kapcsolatban, hogy valaki nem hivatalos szoftvert használ a játékhoz, bejelentést tehetsz róla. Az összes beérkezõ feljelentés feldolgozás és kivizsgálás alá kerül. A kiértékelt adatok belsõleg lesznek felhasználva a csalás ellenes intézkedésekhez.
Megnyugtatásképpen, a bot bejelentésekkel nem lehet visszaélni. Megalapozatlan vádak esetén a feljelentett karakterek és azok accountjai nem lesznek kizárva a játékból. Csak elegendõ, illegális tevékenységrõl szóló bizonyíték esetén következnek be a szükséges intézkedések.
Nyilvános megszólalás bejelentése
A nevek mellett a játékosok képesek lesznek nyilvános csevegõ csatornákon megjelenõ szabálysértõ megszólalások bejelentésére is. Ez lehetõvé teszi a chaten való illetlen viselkedés könnyebb és egyszerûbb bejelentését CM csapatunknak. A nyilvános megszólalások csakis akkor jelenthetõk be, ha egyértelmûen szabályt szegnek. Megértésedet kérjük, de a kevésbé súlyos szabálysértésekrõl szóló bejelentéseket visszautasítjuk.
Ne feledd, a party, guild, privát, default csatornákon megjelenõ dolgokról továbbra se lehet bejelentést tenni.
Név, bot, vagy nyilvános megszólalás bejelentéséhez nyisd meg jobb kattintással a helyi menüt egy játékoson, vagy szövegen, majd válaszd a "Report Offense" menüt. A korlátozások maradnak a spam megelõzése érdekében. További részletek lesznek a FAQ-ban, amint eljön a patch.
Játssz tisztességesen!
Community Manager-ek
Csak halkan megjegyzem, hogy már több mint egy éve üzemel egy "automatikus bot detektor". Összesen cirka 112614 bottert tett hidegre Cip szerint. Persze szerintem ez mese, de mindegy, valami tényleg van 😊
Hát mindenesetre érdekes lesz..
Remélem, hogy CIP valami jó talált ki.
De ha mondjuk igen, akkor sem tudom, mi lesz a hotkey-cheaterekkel. 😞
Félek, hogy semmi.
Remélem, hogy CIP valami jó talált ki.
De ha mondjuk igen, akkor sem tudom, mi lesz a hotkey-cheaterekkel. 😞
Félek, hogy semmi.
[/spam]™
én szerintem eleinte minden embert leellenõriz, ha túl sok lesz, akkor majd csak akiket többen feljelentettek.....leterhelni nem feltétlen fogja..könnyen lehet, hogy csak a beérkezett neveket átküldik egy külön számítógépre, ami csak azt vizsgálja, hogy mennyire bot-gyanús az illetõ....semmivel sem több adat elküldve, mint mikor beírsz valamit a defaultba..
a leírás alapján a reportolt emberkék mozgását és tetteit fogja analizálni a program, figyelni fogja és ha gyanúsan ugyan olyan a mozgása, akkor bannol csak (tehát attól, hogy reportolsz valakit, még nem feltétlen lesz bannolva)
hogy mennyire fog mûködni, vagy mennyivel növeli meg a bannolt botterek számát, az majd kiderül..
a leírás alapján a reportolt emberkék mozgását és tetteit fogja analizálni a program, figyelni fogja és ha gyanúsan ugyan olyan a mozgása, akkor bannol csak (tehát attól, hogy reportolsz valakit, még nem feltétlen lesz bannolva)
hogy mennyire fog mûködni, vagy mennyivel növeli meg a bannolt botterek számát, az majd kiderül..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Régen ilyen volt egy Update Teaser. 😊)
Nov 03 2001 - Update Teaser
Do you want to learn more about the new features? Then we recommend you Edron's Best Home Video, starring Taghor, Knightmare, and Lady Rebel Rimule, that shows some of the new features. Many thanks to the contributors.
By the way, the name servers for tibia.org and tibia.net are out of order, and therefore a lot of players have problems getting into the game. If you are affected, please change the IP address in the preferences dialog to "server.cipsoft.com" or "62.146.4.10". Sorry for the inconvenience!
See you in Tibia!
Your CipSoft Team
Nov 03 2001 - Update Teaser
Do you want to learn more about the new features? Then we recommend you Edron's Best Home Video, starring Taghor, Knightmare, and Lady Rebel Rimule, that shows some of the new features. Many thanks to the contributors.
By the way, the name servers for tibia.org and tibia.net are out of order, and therefore a lot of players have problems getting into the game. If you are affected, please change the IP address in the preferences dialog to "server.cipsoft.com" or "62.146.4.10". Sorry for the inconvenience!
See you in Tibia!
Your CipSoft Team
[/spam]™
Amikor fellépek arra, hogy http://hu.tibia.hu/
akkor alapból legyen "szürke" a Hírek menüpont!
akkor alapból legyen "szürke" a Hírek menüpont!
[/spam]™
Van egy olyan menüpont az oldalon, hogy "GM-keresõ". Szó szerint. Vagy át kell nevezni, vagy valamit másítani, mert így semmiképpen nem jó.
Vagy ez legyen GM lista, vagy menjen a keresõbe.
Vagy ez legyen GM lista, vagy menjen a keresõbe.
[/spam]™
hát nagyon kíváncsi leszek erre hogy hogy fog mûködni de szerintem 2 nap alatt úgy túlterheli majd a rendszert hogy semmit nem lehet csinálni, ezer embert fog bannolni oktalanul lesz nagy felháborodás, a chip széttárja a kezét és mindenki otthagyja a tibiát.
Lehet hogy most borúlátó vagyok de sajnos ezt tudom kinézni a programból😞
most csak gondoljatok arra hogyha ugyan annak a nevét 20-30 ember elküldi. akkor egyszer megvizsgálja és ha nem talál semmit akkor mindig figyelmen kívül hagyja az ilyen kéréseket a program?
vagy tényleg minden egyes alkalommal leellenõrzi?
mert akkor ezzel már meg is teremtették a legjobb ddos támadás alapplatformját. szóval kíváncsian várom a végkifejletet és remélem hogy nem feleslegesen fizettem be újra a premit.
Lehet hogy most borúlátó vagyok de sajnos ezt tudom kinézni a programból😞
most csak gondoljatok arra hogyha ugyan annak a nevét 20-30 ember elküldi. akkor egyszer megvizsgálja és ha nem talál semmit akkor mindig figyelmen kívül hagyja az ilyen kéréseket a program?
vagy tényleg minden egyes alkalommal leellenõrzi?
mert akkor ezzel már meg is teremtették a legjobb ddos támadás alapplatformját. szóval kíváncsian várom a végkifejletet és remélem hogy nem feleslegesen fizettem be újra a premit.
GM-ek már semmiképp... Teljesen félreállították õket. Azoknak, akik még nem mondtak le posztjukról, max képességük, hogy villoghatnak a piros színû üzenetekkel, meg a vagány GM outfitjükkel, miközben gusztustalan módon nyalnak cipnek.
CM-ek dolgozzák fel a reportokat, de ha jól értettem, akkor a botos dolgot gép fogja intézni. Gondolom ha feldobnak egy nevet, akkor azt jobban megnézi a detector, vagy ilyesmi...
CM-ek dolgozzák fel a reportokat, de ha jól értettem, akkor a botos dolgot gép fogja intézni. Gondolom ha feldobnak egy nevet, akkor azt jobban megnézi a detector, vagy ilyesmi...
és ennek mi értelme lesz?
megint mehetnek a gm-ek majd az embereket nézni hogy botol e?
mert pont ez volt a baj hogy mindenhova szaladgálniuk kellet nem?
vagy majd a softver dönti el hogy botol e a csóka vagy sem?
vagy csak azt nézi hogy sok ember reportolja e és ha igen akkro bannolja?
nem teljesen értem ezthogy hogy akarják ezt megoldani de ha valaki tudja az kifejthetné mert nekem nem tiszta
megint mehetnek a gm-ek majd az embereket nézni hogy botol e?
mert pont ez volt a baj hogy mindenhova szaladgálniuk kellet nem?
vagy majd a softver dönti el hogy botol e a csóka vagy sem?
vagy csak azt nézi hogy sok ember reportolja e és ha igen akkro bannolja?
nem teljesen értem ezthogy hogy akarják ezt megoldani de ha valaki tudja az kifejthetné mert nekem nem tiszta