Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rroolli
Azt, hogy én nyomom az indító gombot? 😊

CattiBrie
Ez jelent valamit. 😊

[/spam]™

rroolli
Vajon véletlen hogy mindig ss-kor ébredek? 😊

CattiBrie
Így. 😊

[/spam]™

maerlyn
így?

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

CattiBrie
kötözködik
(kötöszködik)
(kötekszik)
kötekedik
kötekedõ

A zárójelest húzta alá a Thunderbird. 😊

[/spam]™

CattiBrie
Ezen (is) felnevettem! 😄

[/spam]™

maerlyn
http://fuckyeahgyakorikerdesek.tumblr.com/

rroolli
Nagyon durvát találtam😄 Kerestem google-ben, hogy a "kötözködik" vagy "kötöszködik".

CattiBrie
Valamit tudsz.

[/spam]™

Bexter

http://bexter.hu Szép Fényeket!

CattiBrie
😄DDDDDDDDDDDDD

[/spam]™

rroolli
Jópofa, de fordítani olykor szívás 😊

rroolli
Eredeti: "A new continent, new challenges.
Strange allies and a looming threat were only the beginning.
What seemed like a victory was merely the prologue of what is to come.
Now the stage is set for a confrontation of epic proportions.
There is a plague that ravages the land and poisons its very soul...."

Fordítás: "Lesz új fõd!"

Hol a gyógyszerem? 😄

CattiBrie
16:12 Husosfagyi <186>: jó a buli esgén
16:12 Husosfagyi <186>: élvezem

Fagyi éppen élvez. 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Legalábbis én próbáltam ezt belõni, amikor múltkor fordítottam, de szerintem nem lett olyan hüde jó. Sajnos, vagy nem sajnos (nekem nem tetszik, vagy pontosabban számomra elég idegen), ahogy CIP költögeti a melléktörténeteket a Tibia mellé.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Szerintem az a jó, ha arról szól, amit angolul is írnak, de mégis magyaros magyarul van leírva magyaroknak.. sõt! magyar Tibiásoknak ("szak"szavakkal 😄). Ahogy a haverodnak elmesélnéd (aki persze Tibiás, hogy értse is). 😊

[/spam]&#8482;

rroolli
Na jó, tudom hogy nem bibliát fordítunk, de érted... 😄

rroolli
Csak azért mondtam, mert tudnék én is szebben/jobban fogalmazni, csak nem mindig tudom hol az a határ, ameddig "megmásíthatom" az eredetit 😊 Fõleg hogy ezekre szántam kb 10 percet 😊

CattiBrie
De én szeretek! Elnézésedet kérem.
Viszont ez most nem kötekedés volt, hanem a véleményem. :S
Boci! :S

[/spam]&#8482;

CattiBrie
<#puszi>

[/spam]&#8482;

rroolli
Eredeti: If a botting report is made by a player, the data will be processed by us automatically.

Magyarul: Ha egy bot report készül egy játékos által, az adat fel lesz dolgozva általunk automatikusan.

Magyarul by én: Ha bot reportot készít egy player, az adat automatikusan lesz feldolgozva

Magyarul by Catti: A bot-reportok automatikusan lesznek feldolgozva.

Ne kötöszködj

CattiBrie
Váá! 😊 Úgy értem, hogy amikor a komment megszületett még nem olvastam végig. 😊

[/spam]&#8482;

rroolli
Nem tudom mennyire akarják, de eddig nem volt ebbõl probléma, mert nem volt olyan hely a játékban, ahol érdemes lett volna éjszakákon kereszül pénzt számolgatni.

CattiBrie
De ez nem a szabad fordításra volt példa, ugye? <#circling> <#crazya>

[/spam]&#8482;

rroolli
Gondolj bele... Lövöd a dummyt és mégis kidob, mégse mondhatni hogy gyakás közbe kivág a gép 15 perc múlva.

rroolli
Név report? Azt nem gép intézi.

CattiBrie
De ez azt jelentené, hogy hiába varázsolsz, attól még kidob. Bár az igaz, hogy ha varázsolsz, akkor írsz a defaultba, ha meg csak számolgatsz, akkor nem.

Tulajdonképpen, ha nagyon akarják, megoldják (megtehették volna már régen), ha meg nem, akkor továbbra is tesznek rá.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Még mindig soros a feldolgozásom..

[/spam]&#8482;

rroolli
Kis háttérinfó:
Elég ha fel van telepítve a gépedre a cucc, a progi nem néz mozgást. Ezért nem bannolták még és nem is fogják soha a makrósokat, csak elfbot, tibiabot, blackd, noob-bot, stb... népszerû cuccokat.
És pont ezért változtatták meg az elsõ mass ban elõtt a privacy policy-t, hogy jogukban áll scannelni a gépedet.

rroolli
Eredeti mondat:
"If a botting report is made by a player, the data will be processed by us automatically."

Rajtam ne múljon, de már így is elég "szabadon" fordítok 😊

Shiwo
nem jön senki...reportolod, ha ingame van, a cip bot-keresõ gépe elkezdi figyelni..ha nincs ingame, nem fogja tudni figyelni...tehát annak nincs értelme, hogy belépsz, és reportolsz valakit botolásért, mert elõtte nap láttad botolni vagy közismert róla, hogy botter...meg kell figyelni, hogy épp mikor megy mint bot, és akkor reportolni

értelme: valakit reportolsz, aki szokott botolni, de épp valami oknál fogva nem botol, két napig nem lép be, utána meg fél órákra és kilép..a progi tök fölöslegesen fordít processzor-idõt arra, hogy elemezze a csávó mozgását...ha viszont olyankor reportolod, amikor épp botol, akkor egybõl hasznos infókat tudhat kinyerni

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

rroolli
Hotkey cuccot sokkal egyszerûbben meg lehet oldani, mint 10 csillió eurós analizáló berendezés megépítése, vagy 3 tucat éjjel-nappalos CM felvétele. Patch:
-Dobjon ki akkor is ha radír van a hotkeyen

rroolli
Tibia Ruled 3c)
"Using additional software to play the game:
Keep in mind that you are supposed to play the game yourself, not to have a tool or program play it for you. Doing so gives you an unfair advantage over players who invest time and effort to gain power. Using unofficial software such as a macro program or a so-called "tasker" or "bot" to automatically execute actions in Tibia for you will lead to a punishment. Thus, play fair."

Statot és számológépet nem sorolnám azok közé amik unfair advantage-hez juttatnak.
Sõt, a tibiacamok használtata is teljesen legális, sõt, valamikor volt róla szó hogy miért nem supported, amikor a fansite-ok "video contest" -jét meg támogatják.

rroolli
Nyilván nem fog senki utánanézni az embernek, csak gép.
"Nem lesz Cip alkalmazott, aki belép és utánanéz minden reportnak a saját szemével. Természetesen ez nem lehetne kivitelezhetõ. "

CattiBrie
Elég érdekes meglátása van CIPnek. Tényleg ilyen hozzáállásra három éves számítottam volna tõlük. :o

[/spam]&#8482;

CattiBrie
"Ha bot reportot készít egy player, az adat automatikusan lesz feldolgozva."

Javaslatom:
A bot-reportok automatikusan lesznek feldolgozva.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Meg azt is tudni szeretném, hogy CIP számára mit jelent a bothasználás? Mit jelent a csalás? Mit jelent a plusz program használata?

• Stat? Ami nem ír a memóriába, viszont olvassa?
• calc.exe, amivel kiszámítom, hogy mennyi DL-t kell még megölnöm? Aminek semmi köze a Tibiához, de mégis segítség számomra.
• Vajon ezt a hotkey cuccot, hogyan fogják megfogni?

Ha CIP csak most áll neki egyáltalán felmérni, hogy milyen csalások lehetnek, fordulnak elõ, akkor iszonyatosan le van maradva (vagy 3 évvel) és ez elég szomorú.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
"Bot-ot reportolni csak mûködése közben lehet. A játékosnak online kell lennie."

Bocs, de ez nem szokott mûködni. Fõleg, ha most reportolom és õ 20 perc múlva jön, akkor simán fail. Kíváncsi vagyok, melyik CM fog hajnali 2-kor beloggolni, hogy megnézze, melyik karakter hol és hogyan puffog.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Pedig szerintem ez pont nem szpem.

Köszönjük!

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Magával a billentyûzettel van a gond.
És azzal, hogy Linuxos a gép.
És azzal, hogy hiába írja, hogy mit nyomogattunk, hogy magyar legyen, az nem mûködik.
És utolsó sorban, engem nem zavar, ha néha angol billentyûzetet kell nyomkodnom, legalább nem felejtem, milyen volt régen.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Szerintem nem véletlen, Tibi ajax 😊

[/spam]&#8482;

rroolli
Ha másra nem jó, gyakorlásnak elmegy... Azért nem spammelem vele megint a fórumot: szöveg

Utolsó látogatás idõpontja: 2009.01.26. 10:33

rroolli
ide még nem írt az tuti

rroolli
Hiába, ha a cica elviszi...

maerlyn
infós szakon vagy, nemde? és nem tudsz kiosztást állítani? 😄

Shiwo
hajrá 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Catti
En itt vagyok. Bar sulibol, es itt most csak Linuxos gepek vannak angol billentyuzettel. Azaz elvitte a cica az ekezeteimet. 😊