124119
-
Noodlee #123278 Tegnap még csak 301 volt :) -
Hammerlex1 #123277 Jézusom most látom csak Krappi már 302es :D :D Grat neki innen is :D -
#123276 huhh de felpörgött itt az élet a hétvégén :)
Én sajna már tuti nem fogok gyakni mert nincs rá érkezésem és az asszony is kigyilkolna ha annyit ülnék a gép előtt amit a tíbia megkövetel :) De azért nektek jó gyakásokat :) -
Hammerlex1 #123275 Hát a kapcsolati problémák alatt az internet kapcsolat rendszerszeres ingadozásait értem (hol van hol nincs) ha minden igaz hétfön hívnak a szakik a szolgáltatótól hogy mikor jöjjenek szakérteni :D -
#123274 akkor megbeszéltük:D igazság szerint ő futtott csak exorizott énmeg csak siózgattam kb 5 poti ment el neki ilyen pánik szerüen amikor bealudtam, van egy két hent felrakva youtubera, ha érdekel milyen a hely elküldöm a linket privátba csak hogy nelegyen reklám gyanus a keméyn 30 nézettséggel :D -
#123273 kapcsolati -
Hammerlex1 #123272 Nálam amíg a kapcsolati problémák fennállnak addig kizárt a hentelés de egyébként többnyire este vagy késődélután :D de ha megjavul ami hitegetések szerint a jövöhéten bármikor megtörténhet akkor simán adom a huntot a profit nem számit benne vagyok simán a wates huntokba is :D
Utoljára szerkesztette: Hammerlex1, 2016.01.31. 21:21:50 -
#123271 látom megvan mindenki a guildhez, márcsak aktivitás kell :Dmikor szoktál fennlenni? ha lesz premi egyszer-kétszer elmehetnénk gyakni és széjjel healelnéllek, dyingot is ugy huztuk fel, ancient scaraboknál lehet fejlödni rendesen 80-90 alatt igaz profit nincs sok olyan 10-15k gold / óra, de 200-300k xp/h ra emlékszem. -
Noodlee #123270 Krog volt több talin is, szerintem láttad élőben is.. Uwel szerintem Krogé volt.
-
#123269 igen, neki a druidája
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2016.01.31. 18:17:05 -
Xing #123268 Kngiht Szaby középiskolai osztálytársam volt. Talán ha életében kétszer belépet...
Krogot én csak a játékból ismerem.
Uwel pedig valakinek a második karaktere nem? -
Xing #123267 Azta :D -
A Joco #123266 azt a bagot miben a legtöbb dolog van postázd el magadnak, a postaláda korlátlan :D -
Noodlee #123265 Lassan 10 éves lesz ez a label ;) Minden szart őrizgetek, most meg nem tudok pakolni a depomban, mert túl sok a cucc benne :(
-
#123264 Van FB-n "Tibia Addicts" closed group.
Hm, több is. :) -
Noodlee #123263 Uwel ki is volt? Krog? Knight Szaby még csak nem is rémlik :) -
Hammerlex1 #123262 Hát az egy hét az már késő lesz Február1 a vége ha adig nem jón össze akkor sajnos késő :(
-
#123261 Kosszi, meddig van a vice hatarido? Egyre biztosabb hogy veszek premkit kb 1 heten belul -
Hammerlex1 #123260 Dying már tag alkalmasint téged is meghívtalak ;)
-
Hammerlex1 #123259 Jelzem még egy vice leaderre lenne szükség :/ -
A Joco #123258 estleg meghívhatod a kisseb karimat is, Magic jocot, hisz hétköznap szinte csak azzal afkolok... :) -
Hammerlex1 #123257 Na kérem hölgyek urak az eddig elém kerülö és létezö karaktert meghívtam már csak arra van szükség hogy a tibia.com webcímen a community bal oldalon található menü guilds almenüjében a legőrdülö felsorolásból kiválasztani Secura servert a megjelenö oldal aljára görgetni kiválasztani a legeslegalsó Pannon Guardians nevü formációt a guildpage legalján kiválasztani azt a gombot hogy Apply to this Guild és máris a szeretet szelleme fogja átjárni a levegőt körülöttetek :D
-
A Joco #123256 from to days loyal guru Guild Rank Title
2008-05-10 2012-05-07 1459 v Pannon Guardians Deathdealer Awakaned Mage
A tibiaring.com alapján -
#123255 szép
de már nem ilyen a világ :) :) -
#123254 Jéé, régen ilyet is csináltam :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Bexter, 2016.01.30. 14:30:58 -
#123253 Created: Sep 04 2005, 16:38:46 CEST -
#123252 hú, így visszanézve pontosítom önmagam..
inkább 2004 év vége lesz az.. az biztos, h esgére később regeltem, és 2014 decemberi az accountom, februárban már szpemmelkedtem Cattival (: 2005 végén már megvolt a sorc is..
bár hogy PG-s mikor lettem, az jó kérdés, valszeg 2005
mondjuk a PG belépési dátum annyiban necces, hogy voltunk páran, akik többször ki és beléptek (Huma, Arcor, Crew, Fagyi, tán még Tajpan is, csak hogy párat említsek..)
+ azért a listáról hiányoznak olyan nevek is nekem, mint Czdano, Sonic vagy Crewin Tiaren
Thalantassa és Farkaslovas nem tudom, h volt-e PG-s vagy csak FoD-os..
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2016.01.30. 13:06:57 -
#123251 előferdül.. valakinek össze kellett fogni a Ram által kiszórt népet...
de akkor is kikérem magamnak :D
btw kicsit fura a lista.. Huma már tuti tag volt, mikor én bekerültem, és tök úgy rémlik, hogy Firilio nem sokkal előttem kezdett..
így meglepett, hogy előbbre van a listában, mint mondjuk Tajpan..
Bexterke meg tuti utánam került be..
szvsz 2005 II. fele körül kerültem én be (Shiwo con Savaria-val), mintha ősszel kezdtem volna játszani, szval Bex akkor nagyon az év vége felé jöhetett, ha nem csúszott át 2006-ra
az tuti, hogy a 2006-os brancs már mind utánam érkezett...
Sarkanyolo-nek volt valami Pucu nevü karaktere még korábban
a sorcom már lehet csak 2006-ba lett meg, egy ideig free-s voltam, és az első prémi alkalmával kreáltam...
ha már listát állítotok, azért sztem illene összeszedni mindenkit, aki valaha tag volt, még ha nem is egyszerű...
-
TZson #123250 Te éppen a FoD-ot erősítetted szerintem :) -
#123249 bah, én benne se voltam a listában -.- -
#123248 Én lehet, (olyan 50-50) hogy veszek premit 2 hét mulva, addig beinvelhetsz ha ugyvan; Huncut, meg nemtom dyingal mennyit beszélsz szóljak neki is?:D -
#123247 mit és hol kéne elfogadnom? -
TZson #123246 Majdnem pont három éve válaszoltam meg ezt a kérdést itt :) -
Hammerlex1 #123245 Na szóval az alapkőletételt megettem a név a régi hagyományokhoz hűen maradt Pannon Guardians jelenleg aki eddig jelezte azt mind meghívtam plusz még pár nevet aki eszembe jutott a múlt ködéből 1 Vice Leadert már sikerült szerezni és ha Bex elfogadja az invet az már 2 úgyhogy várom az ingame neveket és maradok tisztelettel :D.
ui:
Sőt ha valaki tudna adni egy listát a régi PG-s nevekkel azt baromira tudnám értékelni :D -
#123244 Prémivel is beszállok, ha csak egy emberen múlik. -
Hammerlex1 #123243 Freesként is bárki jöhet de sajnos ennek a remek rendszernek köszönhetően első körben vice leaderek kellenek :/ de naná mindenki jöhet aki csak akar és magyar :D talán ha jófej és küföldi és nagyon szeretne és másnak sincs ellenvetése :D de ez a jővő zenéje :D nekem is hiányzik a PG chat alkalmankénti pezsgése meg a partyzások :D volt idő hogy percekig csak lestem a beszélgetés folyamát és majdnem ledőltem a röhögéstől na ezt lenne jó kicsit újra vissza hozni nosztalgiázni egy retro játékban (milyen elcsépelt vagyok) na mindegy :D meg baromi sok questem van befejezetlenül amihez kéne party :D -
#123242 én csak freesként csatlakoznék :) -
#123241 +1 -
Hammerlex1 #123240 Sziasztok vállalkozó kedvemben vagyok és szeretnék valami guild féleségbe belevágni nem tudom van-e köztetek olyan aki benne lenne még a buliban szóval úgy gondoltam feldobom a labdát aztán ha valaki érezné magában az elhivatottságot hogy társuljon hozzám az jelezhetné itt vagy akár ingame is Lexike néven már oly régóta :D. Szóval remélem más is szeretne velem tartani és nem lesz ez is csak egy dugába dőlt terv :D -
#123239 Imádom ezt az offline traint :D
12:19: You advanced to shielding level 78.