Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem mindenki jól van, bár ahogy nézem már nemigen játszik senki. vagy igen?
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
Viszont jó nézelődést szerencsen 😊 Érezzétek jól magatokat 😊 és óvatosan a csokival 😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Ha kell akkor szabaddá teszem magam 😊
de sajnos nem Miskolc lesz az úti cél hanem Szerencs és oda most nem tudok elszaladni 😞
múlthéten voltam 😞
Catti gyere úgy hogy pénteken kutatók éjszakája és elvileg lesz barlangos bemutató is 😊 Bár a cimborák még mindig nem tették fel a honlapra hogy lehessen regisztrálni 😞

Tegnapi nap nagyon szuper volt mar ezert megerte eljonni othonrol 😊
Következő alkalom: ma vagy holnap (sz, cs)
Helyszín: Miskolc
[/spam]™
Ha halálra unod magad, akkor a metró felől jövök. 😊
Bár utána még én sem tudom, merre kell menni. 😊
Bár oda odatalálok valahogy. 😊
[/spam]™
Tele, mikorra érsz?
[/spam]™
de vagy óra mire odaérek
ha el tudok indulni
nincs net a telefonomon
[/spam]™
Zugloban lakom en is amugy. Nektek az Ors vezer tere setatavolsag (= nem kell jeggyel bohockodni) es van ott egy Zold Kancso nevu tisztesseges hely, a metroallomassal atellenben. https://www.google.hu/maps/@47.5036894,19.1350564,3a,75y,345.12h,76.47t/data=!3m6!1e1!3m4!1s7g_c8TvM2KhkAN1wty7slw!2e0!7i13312!8i6656
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Ati, merre lesz a szallasotok? Emlekeim szerint van jopar pesti tibias, osszefuthatnank!
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
LOL
Legközelebb, ha én tervezem a kirándulást, akkor feltétlenül szólok előtte.
Egyébként itt jártunk: Székelyudvarhely, Homoródfürdő, Parajd, Csíkszereda, Máréfalva, Békás szoros, Gyilkos-tó, Ezeréves határ. Csütörtökön indultunk, vasárnap jöttünk haza.
A parajdi sóbányáról meg azt képzeltem, hogy kazordoonban vagyok 😄
(Kicsit megkárosította az agyamat a tibia.)
[/spam]™
De ez a mount is meglett végül!😄

Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.08.23. 08:58:23
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)

Utána érdeklödtem tutoroknál, fórumon és teljesen legalális, és többen is használják tibiához, nameg több százezren más játékokhoz, (igaz kicsit késünk, még fő a pörkölt😄
mellesleg ma is fogunk még Streamelni, ugy 8 után-körül, meg majd nyomjuk szombattol hétföig is, ha esetleg érdekel titeket,
twitch.tv/boros1004
negativ-pozitiv, jöhet minden 😄