124119
  • Bexter
    Most újra rákaptam :D
  • CattiBrie
    egy kis welcome back level up .)

grat :)
  • Bexter
    18:06: Congratulations! You earned the achievement "Seasoned Adventurer".
    18:06: You advanced from Level 88 to Level 89.
  • Hammerlex1
    Én mennék lennék még a prém is rendben van viszont a netem...valami baj lehet a modememmel mert mindig eldobálja a kapcsolatot :/ és igy sajnos orkozni nem merek elmenni a folyamatos dc miatt míg ezt a hozzászólást írom is vagy kétszer elment meg visszajött a kapcsolat :D Ha lenne olyan hosszú hajam amit tépni lehet már nem lenne :/
  • Noodlee
    Gyuddal nyomtuk bent is :P
  • Bexter
    Munkaidő van :D
  • Noodlee
    Én pár órája voltam online, de mindenki piros volt a listámon :(
  • Bexter
    Első 10 perc játék után már jött is az üzenet hogy Botolásért felnyomtak menjek egy pl oldalra lépjek be és magyarázkodjak.. :D

Jah vettem prémet. Ki jön még? ;)
  • Shiwo
    tak ? (:
  • Hammerlex1
    Gratulálok Bex Üdv újra Lengyelország virtuális mezején :D PL?
  • Bexter
    Emlékeztem az emailcimre és megcisnáltam ujra, arra elküldte a beléptető kodot onnan meg eszembe jutott a pass és bumm benn vagyok :D
  • Shiwo
    hogy oldottad meg ? megvolt még a recovery key ?

én az accountomat ugyan tudom, de nem rémlik a kód.. és nem tudom, hogy milyen e-mail címre volt beregelve, lehet már nem is él .. viszont már a recovery key-em sincs meg.. jó, tudom, el lehetne velük küldetni pénzért a régi lakcímemre, de annyit meg nem ér, h 1szer belépjek.. újat meg tuti nem kezdenék már..
  • Bexter
    Nosztalgikus kedvembe hoztál. Gondoltam belépek a játékba. Nos. A beléptető kodomat elfeljtettem, ahogy a jelszavamat is. Az email cím amire regisztrálva voltam már rég megszünt... :D
    Nem baj megoldva.

Free Account
    Your Premium Time expired at Nov 29 2010, 17:12:17 CET.
    (Balance of Premium Time: 0 days)

De rég abba hagytam...
  • A Joco
    Nekem ez hiányzik, meg a pgs csevegések :D
  • A Joco
  • CattiBrie
    "bezzeg az én időmben" :)
  • maerlyn
    Azt az én időmben még úgy hívták, hogy noobility quarter :D
  • Hammerlex1
    Nekem van hely a házam körül afkolni Kazzban :D szoval akinek van kedve azt Nobility Quarter 4 szám alatt elütheti ott az időt :D
  • CattiBrie
    :) :) :) :) :) :) :>
  • olattila
    Meg nem keso unnepelni :) 4-dikszer leptem meg a 300-at :D meg meglephetem egy parszor a kedvetekert ha josztok :P
    Utoljára szerkesztette: olattila, 2016.01.26. 16:16:54
  • rroolli
    Hatalmas gratuláció az első magyar 300-asnak!

Bárcsak mind online ünnepelhetnénk, mondjuk egy csoportos afk-val, valakinek a háza előtt :P

Erről eszembe jut egy klasszikus hétfő este: talán nem sok kedvem van játszani, de belépek, hogy beköszönjek: Krapi és Jocó azonnal visszaköszönnek a PG chaten, ők éppen hentelnek valahol. Catti és Fagyi néha pirosra váltanak a vip-en, majd fél óra múlva írnak, hogy "szia akik jöttek". Firilio is fent van, de magányba burkolózva dl-ezik, vagy serpentezik. Közben Cipi nem bírja a tétlenséget és lemegy Yalaharon dragonozni 1000 mana potionnal, nyomja az exori grant és csinál 500k/h-t. Majd bemásolja, hogy lootolt 3 dragon shieldet 5 perc alatt. Aztán erre Fagyi is írja, hogy "hopp, egy dsm" - valószínűleg már ő is dl-ezik farmine-on. Közbe megjelenik Hammerlex, aki arról panaszkodik, hogy másnapos.
    Heux mindezalatt csendben trénel valahol, de ha valami pajzán téma röppen fel, azonnal megjelenik a chaten :p
    Ram is beugrik, beköszön így: Ram Abbalah [249]: sziasztok. Majd néhány perc múlva: Ram Abbalab [250]: jó8.
    És ami a PG chaten nem látszik: körbe állják a magyarok a jobb felső target dummy-t: Catti, Gyudron, Bexter, Fagyi, Maci Laci és a többiek. Néha halk puffanás kíséretében éltünik valaki, majd egyszer újra megjelenik. És néha azon botránkozunk, hogy milyen botterek vannak a szomszédban.

...még mindig nem gondolom azt, hogy elvesztegetett idő volt. Inkább azt sajnálom, hogy vége :p

• Xing
    Az mindig is preview volt. Ott élesednek először a következő updateben tervezett újdonságok.
  • Atisz #123216
    Mit jelent ez a preview game world?
    Szinte biztos vagyok benne, hogy eredetileg a "sima" Aurea szerveren kezdtem :/
  • Xing
    omg
  • olattila
    Jol van az ugy
  • CattiBrie
    :O
  • A Joco
    21:53 You see Nagy Krapekk (Level 300). He is an elder druid. He is a Warden of Tibia. hoppá van :D
  • Hammerlex1
    Ja tessék jáccani! Meg hejessen írni!
  • A Joco
    mi sem így kezdtük :) csak szépen lassan :D
  • A Joco
    Igen minden benne van mit mutatnak, és az a szép sari meg questnél van :) meg kell fejteni az álmát :)
  • Atisz #123208
    Vannak benne ilyen sárkányok is?
  • CattiBrie
    Tibia - Official Trailer 2016
  • CattiBrie
    Hát nem lehet ott folytatni ahol abbahagytad. Tessék ratozni először. .)

A napokban amúgy Tibiával álmodtam és kicsit furcsa, de nem az volt az első, hogy meghalok. :D Sőt az nem is volt benne. :)
  • Xing
    Én meg béna vagyok. Nem szoktam hozzá sohha az ilyen durvulós helyekhez. Átáll valami és meghalok mert rá kell néznem a billentyűzetre, hogy jaj most melyik hotkeyt nyomjam.
    És végül: nincs kliens a gépemre még mindig ... a flash pedig lassú.
    Utoljára szerkesztette: Xing, 2016.01.13. 18:50:46
  • Bobber
    sajna se időm se energiám nincs rá :(
    néha gondolok rá hogy jó lenne de sajna nem megy
  • A Joco
    gyertek játszani :D
  • rroolli
    Atya gatya!
    Hiába húztam fel magam (majdnem) 200-ra, így is le fogok maradni a shared xp minimumtól!
  • Bobber
    kemények vagytok :)
  • Xing
    Jó képek! :)
  • A Joco
    http://www.kephost.com/image/SUaU
    http://www.kephost.com/image/SUaD
    toljuk mint a nagyok :D Dupla xp+vocher :)
    Utoljára szerkesztette: A Joco, 2016.01.11. 21:11:53