Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"


Mert szerintem nem normális, hogy egy 150-es pala végigrohan ilyen durva serpentes helyeken stb. Régen azért csapat kellett mindenhova.

Hát, most már beírom, mert nem akarom kitörölni. 😄
[/spam]™
Azoknál, amiket végig lehet játszani (utolsó pálya után "the end"😉, van mihez viszonyítani, hogy hány napig tartott, hányszor kellett egy pályát újra kezdeni, stb. Egy MMORPG-nél lehet viszonyítási alap az is, hogy mennyi erőfeszítésbe kerül elérni a maximális szintet. Ha gyorsan ki lehet "maxolni" egy karaktert, akkor könnyű a játék, ha nem, akkor nehéz.
Tibiánál nincs maximális szint, ezért nem tudnám megmondani objektíven a nehézségét. Ha valaki azt nézi, hogy milyen gyorsan lehet felhúzni egy karaktert olyan szintre, hogy dragonozzon, akkor könnyű. Ha az a cél, hogy 100-as legyen, akkor is könnyű.
Ha fel akarsz kerülni a toplistára, akkor már nem könnyű. Ha egy knight setet szeretnél, akkor könnyű. Ha golden helmetre gyűjtesz, akkor nehéz.
Régen nehéz volt elérni a 100-as szintet, de azzal a szinttel már toplistán voltál. Tehát régen nehéz volt toplistára kerülni. Most is nehéz. A cél általában az, hogy a lehető legjobb helyed legyen a toplistán, a legjobb cuccokat birtokold és a legerősebb lényeket öld meg. Ezeket most is nehéz elérni, csak magasabb szint kell a toplistához, más cuccok lettek a legjobbak és más lények lettek az erősek. Hogy ez jó, vagy rossz, az más kérdés.
Utoljára szerkesztette: rroolli, 2015.07.14. 12:08:33

Hány xp lehet egy szint?
Vagy inkább hányszor annyi mint nekem?
És van még hely az xp kijelzésére? 😊
[/spam]™
Level: 865
HP: 13040
MANA: 4375
CAP: 21895
Legnagyobb druid statjai:
Level: 846
HP: 4375
MANA: 25230
CAP: 8850
Utoljára szerkesztette: rroolli, 2015.07.04. 11:08:54
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)
vagy egyszerűen lesznek újak, amik gyengék és csak azokat lehet venni
vajon
[/spam]™


Am Catti, nemtudom hogy ismerik e egyáltalán a fórumot, anno is nagyon zárkózottak voltak
Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)
10:27 You see a sight of surrender's eye.
10:27 You see a stone of insight.
10:27 You see a trapped bad dream monster.
10:31 You see a silver prison key.
10:31 You see a golden prison key.
10:31 You see a muck rod (magic level +1).
It can only be wielded properly by druids of level 65 or higher.
10:31 You see a snow flake tapestry.
[/spam]™
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ez valami iszonyat ronda 😄
Az eddigi előnyök mellett minden kifizetett évvel +5% skill bónusz jár.
...és még a rangokon is lehet élvezkedni.
Az a baj, hogy én már nem a kedvességet látom az ilyesmiben, hanem a prémi eladási szándékot. Nekem már túl erőszakos ez az értékesítési kényszer. Sokkal szimpatikusabb volt régen, amikor még nagyobb frees közösségek voltak (pl tudtunk menni frees küldetésekre, huntolni, stb) és a prémium nagy dolog volt. Kevés dolognak örültem annyira az életben, mint az első 90 nap prémimnek. Most már szinte mindenki 100-200+ szintű prémis, cipsoft meg már nem tudja kitalálni, hogy hogyan és kinek a seggét nyalja, hogy még több bevétele legyen.
Régen úgy volt, hogy jöttek az új freesek, belőlük lettek az új prémisek.... Készültek is az új szerverek. Most szerver leépítés van egyfolytában. Úgyhogy gondolom nem igazán jönnek új játékosok. Ha nincs új játékos, akkor meg nincs kinek prémit eladni. Na így jöhetett szóba, hogy "adjunk el a régieknek."
Amúgy meg rájöttem mi az az egy dolog, ami nem tetszik a Tibiában. Az, hogy minden egyes update-el valahogy úgy b.szkurálnak bele a dolgokba, hogy mindig egy kicsit bonyolultabb lesz. Mindig eggyel több kalkulátor kell, egyel nehezebb lesz átlátni. Most már eljutottunk arra a szintre, hogy azt se tudom hányas skillem van.
Ez azért fájdalmas, mert régen pont az egyszerűsége miatt tetszett.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
[/spam]™
Utoljára szerkesztette: A Joco, 2015.04.21. 20:16:43
Lehetne eventhez kötött, hogy Karácsonykor vagy Húsvétkor.. de most szerintem nincs semmi ilyesmi.
[/spam]™

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.