Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arcor
omg üzenet a jövõbõl!

ma 12:33 | privát | válasz erre | #113303
13:32 Server is going down in one minute.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Bexter
Má megint ...

http://bexter.hu Szép Fényeket!

13:32 Server is going down in one minute.
Please log out.

E meg mi? mire fel megint?

Arcor
Ettõl függetlenül, nem lenne szabad ilyennek történnie és kapják be...

Kibaszott sokat szerencsétlenkednek.

Arcor
Ennyi :p

rroolli
Ha a patch miatt történt, akkor se valószínû hogy utána néznek, mert szerintem naponta kapnak egy csomó levelet hogy eltûnt valami és kérik vissza. Addig meg nem valószínû hogy bugnak tekintik az esetet, amíg nem tömeges a bejelentés. De ha mind a 77 szerveren eltûnik yalahar xy házból a cucc, az már gyanús.

Arcor
Azt mondja Tygep Yalaharral is baszkódtak valamit. Plusz lépcsõ nightméreknél? Vagy valami ilyesmi. Mindenesetre nem válaszoltak még a levelemre. Egyébként ha történt valami annak nyoma kell hogy legyen a logjukban szóval megoldható lenne csak kérdés, veszik-e a fáradságot vagy elintézik egy sajnáljuk nemhiszunk nekeddel.

Shiwo
esélyes, hogy néha hiba csúszik az adatbázisukba és el-eltûnik egy-egy cumó... de hogy minden eltûnik a házból, az csúnya...bízzunk benne, hogy rájönnek és visszaadják....szerintem már meg tudják oldani, hogy 1 ember házát resetelik mondjuk...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Arcor
Matiasnak megy egy softboots.

Arcor
Hmm ugyerzem mintha te sem hinnel abban h a patch miatt tortent.

Shiwo
nekem így egy black skull tûnt el

rroolli
Nekem is tûntek már el dolgok... Elõször bp of holding... azóta direkt mindig megnéztem egyesével a bp-k súlyát, még akkor is ha nem raktam beléjük semmit, hogy véletlenül se dobjak ki értékeset. Postázásnál is hatszor megnézem hogy kuka-e vagy postaláda. Aztán egyszer csak eltûnt egy démon helmet, amit kb 1 évvel azelõtt raktam a fejemre és azóta se nyúltam hozzá. Bár elképzelhetõ hogy öregszem és egyre hóbortosabb vagyok, de azért kíváncsi lennék ez esetben hogy tökítettem el...

Na de egy házból "elhagyni" az össes cuccot elég abszurd, elképzelhetetlen... Ehhez már minimum alvajárónak kéne lenni.

Arcor
Plusz ha van ideje letépni a fuggonyomet akkor mar a bankba is benezett volna es a bpmben sem maradt volna meg a kristaly sb ilyenek. De ez ott bukik meg h nem voltam online. A freesek azota is freesek szóval továbbra is kapja be a cip...

Tygep
Plusz hacker nem valószínû hogy tudná, hogy be vagyok oda engedve.

Tygep
A jelek szerint nem lettem hackelve, nálam megvan minden. Viszont Arcor háza olyan szinten lett üres, hogy minden bútor és függöny is eltûnt belõle. Elvileg a hackerek nem pepecselnének ilyesmivel.

CattiBrie
Csak mert valakit zavart és õ szólt a modiknak.

[/spam]™

CattiBrie
És még mindig freesek és azok is voltak?

[/spam]™

CattiBrie
És Tyg nem lett hekkelve?

[/spam]™

Arcor
Emlekszem mikor meg azt is megbeszeltuk ki mit fog ebedelni. Baszogattak is miatta a modik xD

Arcor
Tygep és 3 free acc. :|
Mondjuk most legalabb megjott a kedvem a forumozashoz 😊

rroolli
meg mikulás, meg húsvéti nyúl...

CattiBrie
Igen igen! Van élet a ss elõtt! 😄

[/spam]™

rroolli
<#ijedt>

CattiBrie
Akkor kivel volt megosztva a ház?

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Aki ss elõtt fel tud kelni. .)

[/spam]&#8482;

Arcor
Biztosan nem. A karim nem volt online majus 2 óta és tegnapelõt még megvoltak a cuccaim.
A karakterem érintetlen (demon armor, sb csomo cucc a taskaban, a depo érintetlen, a bankban megvan az osszes penzem.

rroolli
mert ki az az õrült aki ilyen korán belép <#vigyor2>

<#wave>

CattiBrie

[/spam]&#8482;

CattiBrie
És mondjuk hack?

[/spam]&#8482;

Arcor
Írtam egy levelet a supportnak, de ha belegondolunk valószínüleg örülhetek ha kapok egy "sry for the inconvenience"-t. Amiket írtam bizonyítani nem tudom és csak nálam van gond. De még ha beismerik h tenyleg az o hibajuk akkor is mit tudnak csinalni? Server reset egy ember miatt?
Mindenkeppen szopo, de ne legyen igazam.

Arcor
Hirtelen felindulasbol csak a yalaharit neztem meg, de miert lenne mas depoban :|
Az a fura, hogy semmelyik mas szerveren vagy hazbol nem panaszkodnak en pedig 100%-ig biztos vagyok benne h a patch utan tunt el.

CattiBrie
Ezt meg hogy? 😮

[/spam]&#8482;

Matias con Toth
depoba nincs? valamelyikbe?

\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"

Nem lehet ezt valahogy számon kérni a cip tõl? :S

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

Thank you for reporting Domi der Bashor. Your report will be processed by customer support as soon as possible. You can find the result of your report at your account page.

Thank you for reporting Wischmopp. Your report will be processed by customer support as soon as possible. You can find the result of your report at your account page.

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

Arcor
Gyerekek jó volt játszani veletek. Kösz a sok szép emlékért és itt egy kis info azokank akik nem szeretnek 😊

Az összes cuccom eltünt a házamból a patch után, és mivel a kb mindenem ott volt ezért elment picit a kedvem a játéktól.

Szóval részemrõl ennyi.
Sok xp-t, jó lootot!

rroolli
Úgy néz ki nem lesznek azonnal bannolva az érintettek.

> Lets say you recive a bot report. The reported guy
> was proven to use bot. Whats next? Will you ban him
> right away, or wait till next massban?

Apart from the fact that I cannot reveal any details about how we process, analyse and draw conclusions from the bot reports, I would at least agree to this part of Drark Xilan's reply: "if they banned people immediately the bot makers could test out ways to evade it. They could immediately test any new theory by starting to bot and would get a result. And then they could immediately try the next thing."

CattiBrie
Gyorsan készítettem két képet..

felsõ rész

alsó rész

Lehet szemezgetni. 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
23:46 You see Wischmopp (Level 123). She is an elite knight. She is Stranger of the Peaceful Fighters.

Na, vajon...

[/spam]&#8482;

rroolli
A CTRL+R akkor most mire is jó? 😛

Shiwo
Lool 😄 ez kemény..

rroolli
ez valami informatikus vicc? 😊

CattiBrie
Ezt írta Fagyi is.. nekem is nagyon tetszett. 😄

18:04 Husosfagyi <186>: holnaptól npc-ket és lényeket nem lehet reportolni
18:04 Catti-bia <158>: LOL

[/spam]&#8482;

maerlyn
"Tomorrow, May 06, a second client patch will be released so that NPCs and creatures can no longer be reported for ingame offences."

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

CattiBrie
Mondasz valamit.. kattog a billentyûzeted.

:p

[/spam]&#8482;

rroolli
Akkor jön a 😎 terv a tárhely finanszírozásra? Leitattok talin, elveszitek az összes pénzem, kiveszitek a vesémet és reggel 7-kor leraktok a keleti pályaudvar elõtt? 😄

maerlyn
most mar mindegy is

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

rroolli
Talán mindig ugyanarról a 10-15 géprõl ment a kattintás.

CattiBrie
Én korábban naponta egyszer, késõbb naponta kétszer és mostanában (utolsó hét) már naponta ahányszor eszembe jutott írtam ingame, hogy "katt katt". Mert mindig mások voltak online. Én naponta egy IPrõl legfeljebb kétszer kattintottam. Utolsó héten már nem is egymás után, hanem két külön idõpontban. Nem tudom, hogy a többiek, hogyan.

[/spam]&#8482;