Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy napra befizetem magam, aztán visszamondom. .P
(csak ötletelek)
[/spam]™
Feltörtelek, lenyúltam mindent.. ja nem.. Feltörtem Tygepet. Beléptem vele, kiürítettem a házadat.
És senkinek nem fog feltûnni.
(Na jó, ez így nem túl valószínû.. De ettõl még CIP gondolhatja így.) Tudom, ne így gondolja, hanem foglalkozzon Veled mint egy ügyféllel.
Szerintem örülhetsz, hogy kaptál választ.
Én annó egy tök jó vicces képemet háromszor küldtem el nap képének a tibianews-ra és egyszer sem tették ki. Míg Bobberét elsõre. Tom tom ez nem a CIP, de engem miért xartak le?
[/spam]™
Mármint nem ebbõl lesznek úgy multimiliomosok, mint az Apple fejei.
Fõleg, ha hozzávesszük, hogy Tibia csak egy diplomamunkának indult.
Lehet, hogy csak éppen, hogy fenntartja magát.
[/spam]™
Ne haragudj de egy cég nem állhat hozzá így azokhoz akikbõl él, hogy ugyis gyerekek vagy százalákosan ugyis csak fri itans plix és ezért lerázzuk mindet. Továbbá szerintem el lehet dönteni a levél hangvételébõl, hogy nem egy tizenéves ingyenélõ hülyegyerekrõl van szó és nem hiszem el, hogy nincsen nyoma a bugnak ami miatt kiürült a házam. Az oké hogy nem lehet visszacsinálni és nem tudom bebizonyitani milyen cuccaim voltak, de ha elkurnak valamit akkor általában probálják valamilyen szinten kompenzálni a hibájukat. Ezért kapsz desszertet ha nem érkezik meg a pizza 49 percen belül vagy ezért írták jová pl matinak a honapokat amikor szar volt a nete. Normális esetben ez így mûködik.
Egy szó mint száz nem értek egyet a hozzáálásukkal.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Kinek mennyi van?
Ki kit reportolt már?
És amikor reportoltad, biztos, hogy pont akkor is botolt?
Mert szerintem erre figyelni kéne, mert lehet, hogy éppen akkor nem is tolja. Csak óvatosan!
[/spam]™
[/spam]™
[/spam]™
[/spam]™
[/spam]™
ja, elõbb végigolvasom a topikot 😄
[/spam]™
\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"
mert én nem tudok melóból most belépni és neem is elég sok érték volt a házikómban😊
Amugy nem értek egyet azzal hogy a ház ugymond csak státusz szimbólum. Mert sajna azu olyan lökött sorcok mint pl én nem tudják hol tárolni a cuccaikat, csak a házukban.
Nekem pl 2-3 depom fullon van mert annyi cuccom ill föleg runám van igy inkább a házamba pakolok be sokmindent. Szóval nygaon is kell a ház és nagyon is jó lenne ha lehetne bele postázni stb.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Egyébként jogos hogy a cipsoft sz.rik a playere csak a pénzt lesi.
\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"
CipSoft, elsõ prémikért ajándékokat osztogattak (shield of honor), denagyon szeretjük a playereket, viszont amint egyre nagyobbak lesznek nem tudják kezelni. Teljesen leszarják már, hogy a játékosok mit szeretnének.
Sajnos azt kell mondanom tényleg több gondot okoznak mint hasznot. Nem emlékszem olyan updatre ami teljesen simán ment volna ami elég gáz. Túl gyakran használják a sorry és az inconvenience szót.
Csak a magyarok között is hány tök felesleges bann volt.
Megvan a botokból a fix bevételük ami már elég szép összeg, a játékosok az elsõ prémi után nagyjából függõk lesznek és azt csinálhatnak amit akarnak és ezt ki is használják...
A pakolással kapcsolatban sosem voltunk Tajjal szívbajosak. Kaz depobol bagben feldobáltuk az egész depo tartalmát a nobility quarterbe 😄
Egyébként jó néha hazamenni a csak a saját kis sqm kupacodba, lootot osztani, rpg-zni stb
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
- Show quoted text -
Thank you for your request.
We are sorry for your losses. However, please understand that we cannot compensate
for items, skills, etc. lost in the game, as it is impossible to follow individual
character developments in the game for technical reasons. I realise this will
provide little comfort to you, but I would like to point out that we do not
guarantee for loss of items, characters, etc. For details, please see our Tibia
service agreement at
http://www.tibia.com/support/?subtopic=legaldocuments&page=agreement
Kind regards,
Markus
Tibia Customer Support