Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
es nezd meg a leveleid 😊
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Tele (Tele the Druid,
Catti (Catti-bia,
Programozás: Tele the Druid (ímélcím kakac doméjnnév ponty ugh)
[/spam]™
Esetleg még írhatnánk a szerzõi jogokról itt bõvebben.
Kifejteni azt, hogy "minden jog fenntartva".
Valami ilyesmi:
"A honlapon közzétett cikkek, fotómûvészeti alkotások, egyéb szerzõi mûvek csak a szerzõ, illetve a kiadó írásbeli engedélyével többszörözhetõek, közvetíthetõek a nyilvánosság felé, tehetõek nyilvánosság számára hozzáférhetõvé a sajtóban
Ez innen van: impresszum
Persze valahogy úgy, hogy
A honlapon közzétett cikkek és egyéb szerzõi mûvek csak a szerzõ, írásbeli engedélyével másolhatók.
Vagy akkor már komolyabban, átnyálazva a creative commons-t.
http://creativecommons.hu/
Nekem ehhez most fáj a fejem. :S
[/spam]™
Ezt most mindentõl függetlenül kérdem. Tehát ez megint nem piszkálás vagy bármi ilyesmi. Bár jó, hogy Neked magyarázom, akit nem is lehet megsérteni. 😄
Na, mindegy. Maradjunk a kérdésnél. 😊
[/spam]™
Gondoltam nem lépek be, jobba ha alszik Catti.
Nem értem, mi lehet. A modem tentizik néha.
Most már vagy 5 perce nem ment el.. mármint a net.
[/spam]™
Nekem is van egy. Igen, pixelhibám. 😊
[/spam]™
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
A minap kellett "harcolnunk", hogy egy becsomagolt inget felpróbálhassak mielõtt megveszem. Volt egy számmal nagyobb (ami ki volt bontva), amit felpróbáltam, majd közöltem, hogy ez nagy. Erre az eladónõ: "Akkor viszonyítunk, ez biztos jó lesz!". Majdnem beakasztottam a többi ruha közé a csajt. Végül jött egy másik eladónõ és azt mondta: legfeljebb majd ezt is kirakja próbának, ha nem jó. Erre miért nem gondolnak? Miért nincs minden méretbõl 1 (!) darab kibontva, hogy fel lehessen próbálni? Hozzáteszem, hogy egyel nagyobb méretbõl 7-8 db is ki volt bontva (ráadásul ugyanabból a színbõl). Nevetséges!
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Egyébként pixelhiba az érdekes, mert van egy bizonyos tûréshatár ami alatt még "nem számít hibának".
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Pl apám odament a teszkó vevõszolgálathoz, hogy 2 jéger van a blokkon, mikor csak egyet vett, tehát biztos kétszer húzta le a pénztáros. 5 perc múlva jött vissza a pénzzel 😊 Aztán kiderült, hogy mégis kettõt vettünk 😄
Csak kérdezted hogy nem-e, aztán meg hogy beírtál panaszkönyvbe valamit amire Sonic emlékszik 😊
Amúgy még1 érdekesség, hogy a panaszkönyv szigorú számadású nyomtatvány, tehát minden oldalnak van egy sorszáma és nem lehet belõle kitépni/kutyával megetetni oldalakat következmény nélkül 😊 Sõt, nem elég hogy csak ott van, a kereskedõnek saját kezûleg kell minden "beírást" két példányban lefénymásolni, majd elküldeni a fogyasztóvédelmisekhez kivizsgálásra 😊 Akkor ezután gondolhatod miért vannak úgy beparázva, ha valaki elkéri 😊 Kivéve, ha valami bunkó eladó van ott aki nem fogja fel a dolog jelentõsõgét, de amint megtudja a fõnök, sírás lesz...
Harapott a kifli, kérem vissza a 13 forintot! 😊
[/spam]™
Amúgy meg mindig mindenhol vannak apró betûs részek.
Óó, emlékszem arra, amikor a Mistral-nak beleírtam a panasz.. bocsánat, vásárlók könyvébe. 😊
Ugye Sonic? 😊
[/spam]™
Hogy miért az egy kicsit off, de nem árt ha mindenki tudja. Az eladó bármilyen terméket, 3 napon belül köteles visszavásárolni, amennyiben eredeti csomagolásban, használatlanul viszed vissza(még akkor is, ha nincs semmi baja, csak nem tetszik). Ezen felül, minden termékre érvényes 2 év szavatosság, ami gyári eredetû hibákra vonatkozik. Ha a szavatossági idõ elsõ 6 hónapában megy tönkre a termék, akkor maga az eladó köteles kivizsgálni, hogy gyári eredetetû hiba okozta-e, majd cserél/visszafizet. Ha 6 hónapon túl megy tönkre, akkor neked kell intézni a dolgot a gyártóval.
Egyéb érdekesség még, hogy ha például van 1 év jótállás/garancia a termékre, akkor a 2 év szavatossági idõ a garancia lejárta után indul, tehát ilyen esetben 3 évig megvédheted magad 😊
Ezek ismeretében viccesnek tartom a 'pénztártól való távozás után'-os táblát 😊
[/off]
[/spam]™
(ezt meg úgyis csak egyes rockerek értik 😉)
nah legyetek jók, spammeljetek sokat, én menek nõsülni 😄 <#integet2>#integet2>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Bár gyanítom, hogy sok közülök olyan jogellenes, mint a "pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el" tábla.
szoval a vonalat kicsit helyezuk lejebb 😊
Sok boldogságot kívánok Nektek!