Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azert szivesen visszamennek oda korulnezni, mi volt pl ab vagy orctress helyen
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
itt eleg nyilvanvalo volt, hogy ott lesz valami, a felhoson kevesbe
Na, gyorsan összeütöttem egy oldalt. 😊
http://fi.inf.elte.hu/~catti-brie/tibia/maps/
Mint ahogy látszik, egy kép hiányzik. Nem találtam meg.
Illetve lehetnek köztes állapotok is.
A képre kattintva elõ jön nagyobba.
Ha megvan Neked más verziójú map, ami nincs fent, vagy ami fent van nagyobb méretben, akkor jöhet a link és felteszem! 😊
http://fi.inf.elte.hu/~catti-brie/tibia/maps/
Mint ahogy látszik, egy kép hiányzik. Nem találtam meg.
Illetve lehetnek köztes állapotok is.
A képre kattintva elõ jön nagyobba.
Ha megvan Neked más verziójú map, ami nincs fent, vagy ami fent van nagyobb méretben, akkor jöhet a link és felteszem! 😊
[/spam]™
2000 dec: kazordoon
2001 jún: ab'dendriel, ice islands
2001 nov: edron
2002 dec: venore
2004 aug: ankrahmun
.
.
.
2001 jún: ab'dendriel, ice islands
2001 nov: edron
2002 dec: venore
2004 aug: ankrahmun
.
.
.
Ezt gyorsan elintézted 😛 Lehet, hogy nagyobb, hosszabb, vastagabb, de attól még...
ha <'kötöszködések száma' * $x>'kötöszködések száma' * $x> => 100 akkor kötöszködõs
ha <'kötöszködések száma' * $x>'kötöszködések száma' * $x> < 100 akkor nem kötöszködõs
$x értéke az áldozat függvényében alakul:
Bárki esetében: $x == '10'
Catti esetében: $x == '101'
ha <'kötöszködések száma' * $x>'kötöszködések száma' * $x> => 100 akkor kötöszködõs
ha <'kötöszködések száma' * $x>'kötöszködések száma' * $x> < 100 akkor nem kötöszködõs
$x értéke az áldozat függvényében alakul:
Bárki esetében: $x == '10'
Catti esetében: $x == '101'
Hogy jöttek sorba az upok?
Én arra emlékszem, hogy nem voltam prémis, de akkor már volt Edron meg Dara. És akkor volt egy olyan up, hogy lett Ank.
- Ankrahmun (déli sivatag)
- Port Hope (nyugati rész Anktól) // ekkor mér prémis voltam
- Liberty Bay (és a szigetek)
- Svargrond (északi szigetek)
- Yalahar (Vengoth-tal)
- Zao (Vengoth-tól keletre)
//- Új rész (Zao északi része)
Ha valaki más sorrendre emlékszik, mondja!
És elvileg minden ilyen uphoz más CIP-es map tartozik.
Én arra emlékszem, hogy nem voltam prémis, de akkor már volt Edron meg Dara. És akkor volt egy olyan up, hogy lett Ank.
- Ankrahmun (déli sivatag)
- Port Hope (nyugati rész Anktól) // ekkor mér prémis voltam
- Liberty Bay (és a szigetek)
- Svargrond (északi szigetek)
- Yalahar (Vengoth-tal)
- Zao (Vengoth-tól keletre)
//- Új rész (Zao északi része)
Ha valaki más sorrendre emlékszik, mondja!
És elvileg minden ilyen uphoz más CIP-es map tartozik.
[/spam]™
[/spam]™
vedd ezt a térképet: http://static.tibia.com/images/library/map_big.jpg
jobb felsõ részén van egy csomó felhõ. közelíts rá, és nézd meg alaposabban. na mit látsz?
(Fagyi mutatta, meg más érdekességeket is)
jobb felsõ részén van egy csomó felhõ. közelíts rá, és nézd meg alaposabban. na mit látsz?
(Fagyi mutatta, meg más érdekességeket is)
Szerintem kettõ megfér egymás mellett. 😄
Mert azért, mert magas a kötözködés szintem, attól még igaz az, hogy általában nem vagyok egy konkrét állásponton. 😊
Mert azért, mert magas a kötözködés szintem, attól még igaz az, hogy általában nem vagyok egy konkrét állásponton. 😊
[/spam]™
Szerintem a második 😄
De nekem se 10-es a kötöszködés skillem... Vajon kinek nagyobb? 😄 Én szoktam trénelni rá...
De nekem se 10-es a kötöszködés skillem... Vajon kinek nagyobb? 😄 Én szoktam trénelni rá...
😊😊
Nem is vagyok konkrét állásponton ez ügyben (sem).
Csak próbálok érvelni, logikusan gondolkodni.
De lehet, hogy magas a kötözködés skillem és mindegy mit mond a másik, én az ellenkezõjére mondok (próbálok) példát/ötletet/érvet. 😊
Nem is vagyok konkrét állásponton ez ügyben (sem).
Csak próbálok érvelni, logikusan gondolkodni.
De lehet, hogy magas a kötözködés skillem és mindegy mit mond a másik, én az ellenkezõjére mondok (próbálok) példát/ötletet/érvet. 😊
[/spam]™
Sõt, ahogy kivettem a szövegbõl, egy csomó más "sokkal jobb" dolog be van tervezve, talán évekre elõre. Így ha mindenki azon van, hogy ezeket minél hamarabb megvalósítsa, akkor senki nem csinálja a harmadik addonokat.
12:34 You deal 34 damage to a target dummy.
12:34 You deal 65 damage to a target dummy.
12:34 You deal 42 damage to a target dummy.
12:34 You deal 58 damage to a target dummy.
12:34 You deal 39 damage to a target dummy.
12:34 You deal 41 damage to a target dummy.
12:34 You deal 52 damage to a target dummy.
12:34 You deal 45 damage to a target dummy.
Kár, hogy nem 42. 😊
Nem, ez nem a jövõ. Ez tegnap volt, csak ekkor döglött a netem.
12:34 You deal 65 damage to a target dummy.
12:34 You deal 42 damage to a target dummy.
12:34 You deal 58 damage to a target dummy.
12:34 You deal 39 damage to a target dummy.
12:34 You deal 52 damage to a target dummy.
12:34 You deal 45 damage to a target dummy.
Kár, hogy nem 42. 😊
Nem, ez nem a jövõ. Ez tegnap volt, csak ekkor döglött a netem.
[/spam]™
Azért, hogy zao új részét rajzolgassák... Meg lehetne csinálni, csak mint minden cég, õk is a lehetõ leglátványosabbat akarják kihozni az adott idõbõl és erõforrásból. Egy új földrész, világító sárga folyóval, új lényekkel, új itemekkel látványosabb, ezért azt csinálják.
Death penalty:
"Amit viszont nem kellene, hogy komoly elkeseredést okozzon. Ez az, ami miatt azt mondhatom, hogy be van tervezve a problémán való munka."
-ezt gondoltam én is, meg szerintem mindenki, kivéve aki nem halt már legalább 3 hónapja és azt hiszi hogy kell neki a kemény game.
"Amit viszont nem kellene, hogy komoly elkeseredést okozzon. Ez az, ami miatt azt mondhatom, hogy be van tervezve a problémán való munka."
-ezt gondoltam én is, meg szerintem mindenki, kivéve aki nem halt már legalább 3 hónapja és azt hiszi hogy kell neki a kemény game.
Arról nem is beszélve, hogy mindegyikhez questeket rendelni... Mert ugye az addonokat általában nem trade-ablakban vesszük. Ez így kb megfelelne egy teljes nyári vagy téli update-nek. 23 új quest, 23 féle új "megjelenés".
Persze ez így viccesen hangzik, hogy a 3. addonba megszakadnának... De gondolj bele, hogy 23 szinte teljesen új emberkét kell rajzolni. És nem úgy néznek ki, hogy pálcika a lábnak, karika a fejnek, hanem minden outfitrõl 100 vázlat készül, vitatkoznak hogy jó-e, beleillik-e, stb... Egy teljesen új outfit, mint pl a warmaster jobban lelkesíti az embereket, mint ha mondjuk egy régi citizenre dobhatnál egy plusz farmer dzsekit.
öö
"Q: Gondolkodtatok a halállal kapcsolatos büntetés(death penalty) változtatásán?"
Ha ezután valaki nem tudja mi az 😄
Egyébként elõször én is majdnem odaírtam hogy halálbüntetés, csak aztán rájöttem, hogy az más. Akasztás, elektromos szék, stb... szerintem az a halálbünetés.
"Q: Gondolkodtatok a halállal kapcsolatos büntetés(death penalty) változtatásán?"
Ha ezután valaki nem tudja mi az 😄
Egyébként elõször én is majdnem odaírtam hogy halálbüntetés, csak aztán rájöttem, hogy az más. Akasztás, elektromos szék, stb... szerintem az a halálbünetés.
A napokban kaptunk egy fogyasztóvédelmi ellenõrzést és biztosíthatok mindenkit, hogy nem csökkentek a jogaitok. Szóval csak bátran 😊
köszi mindenkinek a jókívánságokat!
Visszavétel kapcsán: én úgy tudom, hogy már eltrölték a három napon bellüli cserét, sok helyen a ½huszonnégy órán belül visszaviszem¨ dolgot sem akarják már elfgadni. Lehet tényleg nem lenne már kötelezõ nekik, csak nem akarnak egy fogyasztóvédelmet a nyakukba (hátna más problémára akadnak...)
A kijelzõn adott pixelhiba még nem pixelhiba tényleg létezik, telefonnál is. Elég kevés gyártó vállal pixel-garanciát. Az embernek mákja van, ha elfogadják neki a húszonnégy órán belül való visszavételt. Ha jól rémlik, pont Doa szívott egy ilyen esettel, hogy monitor pixelhibás volt ,és 24en belül nem akarták cserélni. Telónál is hallottam olyanról ,hogy a csávó telója behalt, garral,cserélték egy újra, de az pixelhibás volt. Ott az üzletben észrevette, miután átvette, de nem voltak hajlandóak kicserélni neki. Szóval üzlete válogatja.
Visszavétel kapcsán: én úgy tudom, hogy már eltrölték a három napon bellüli cserét, sok helyen a ½huszonnégy órán belül visszaviszem¨ dolgot sem akarják már elfgadni. Lehet tényleg nem lenne már kötelezõ nekik, csak nem akarnak egy fogyasztóvédelmet a nyakukba (hátna más problémára akadnak...)
A kijelzõn adott pixelhiba még nem pixelhiba tényleg létezik, telefonnál is. Elég kevés gyártó vállal pixel-garanciát. Az embernek mákja van, ha elfogadják neki a húszonnégy órán belül való visszavételt. Ha jól rémlik, pont Doa szívott egy ilyen esettel, hogy monitor pixelhibás volt ,és 24en belül nem akarták cserélni. Telónál is hallottam olyanról ,hogy a csávó telója behalt, garral,cserélték egy újra, de az pixelhibás volt. Ott az üzletben észrevette, miután átvette, de nem voltak hajlandóak kicserélni neki. Szóval üzlete válogatja.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
jelenleg nincs tervbe véve a harmadik addon
Aszondja, hogy túl nagy munkát venne igénybe. 😄
Mondom én, hogy megszakadnak. 😊)
Aszondja, hogy túl nagy munkát venne igénybe. 😄
Mondom én, hogy megszakadnak. 😊)
[/spam]™
Számotokra mi a legbántóbb a halálnál?
- lvl csökkenése
- egy skill csökkenése
- cucc elvesztése
- pénz elvesztése
Azt várjuk a haláltól, hogy egy olyan dolog legyen, ami számít. Azt akarjuk, hogy érzéseid legyenek a halálról. Bántania kellene téged és pillanatnyi dühöt okoznia.
- lvl csökkenése
- egy skill csökkenése
- cucc elvesztése
- pénz elvesztése
Azt várjuk a haláltól, hogy egy olyan dolog legyen, ami számít. Azt akarjuk, hogy érzéseid legyenek a halálról. Bántania kellene téged és pillanatnyi dühöt okoznia.
[/spam]™
Kirakni se kis meló 😄
Kicsit hosszú, de szerintem megéri elolvasni, elég érdekes dolgok vannak benne. Például, hogy mi a véleményük a death penaltyról, a rare itemekrõl, 150+ nak való tartalmakról, stb... És nem azért mondom ezt, mert én fordítottam, hanem mert tényleg egy csomó érdekes van benne és még nem láttam senkit errõl szpemmelni 😊
Kicsit hosszú, de szerintem megéri elolvasni, elég érdekes dolgok vannak benne. Például, hogy mi a véleményük a death penaltyról, a rare itemekrõl, 150+ nak való tartalmakról, stb... És nem azért mondom ezt, mert én fordítottam, hanem mert tényleg egy csomó érdekes van benne és még nem láttam senkit errõl szpemmelni 😊
50 válasz a termékmenedzserektõl
Április 20-tól 21-ig, a közösség megragadta a lehetõséget, hogy feltegye a legégetõbb kérdéseit a Tibia termékmenedzsereinek. A kérdések több témát érintettek, mint PvP, vocation balancing, anti-cheat, törvénybetartatás, technikai problémák és még sok más. A leggyakrabban feltett kérdésekre válaszolt a három termékmenedzser, Guido, Craban vagy Skyrr.
http://hu.tibia.hu/news/393/50_valasz_a_termekmenedzserektol
fordította: Sai
Április 20-tól 21-ig, a közösség megragadta a lehetõséget, hogy feltegye a legégetõbb kérdéseit a Tibia termékmenedzsereinek. A kérdések több témát érintettek, mint PvP, vocation balancing, anti-cheat, törvénybetartatás, technikai problémák és még sok más. A leggyakrabban feltett kérdésekre válaszolt a három termékmenedzser, Guido, Craban vagy Skyrr.
http://hu.tibia.hu/news/393/50_valasz_a_termekmenedzserektol
fordította: Sai
Nekem nem fáj a fejem, átnéztem...
Röviden összefoglalva:
A creative commons a lehetséges közép utakat dolgozta ki a "minden jog a tiéd" és a "semmilyen jogot nem tartasz fenn" között.
4 féle elem van, melyeket lehet kombinálni:
Attribution(by): Ha felhasználják a tartalmat, mindenképp tüntessék fel a szerzõt
No Derivate Works(nd): Nem módosíthatják
Non Commercial(nc):Nem lehet kereskedelmi céllal felhasználni
Share Alike(sa): Ha felhasználják, ugyanazokkal a feltételekkel tegyék közzé, mint Te
Aztán ezekbõl lehet valami ilyesmiket kombinálni:

Röviden összefoglalva:
A creative commons a lehetséges közép utakat dolgozta ki a "minden jog a tiéd" és a "semmilyen jogot nem tartasz fenn" között.
4 féle elem van, melyeket lehet kombinálni:
Aztán ezekbõl lehet valami ilyesmiket kombinálni: