Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elfelejtettem mondani h rad is vonatkozik a kirandulas csak erjek mar egyszer haza 😊
Ha jol megfigyeled latszik is a vonal amirol beszelsz 😛
Afktrén! Az jó.
Nekem sincs kedvem gyakni. Pedig már lenne rá idõm olyan hónapja.
Nekem sincs kedvem gyakni. Pedig már lenne rá idõm olyan hónapja.
[/spam]™
Értem én! Vannak a függõk, utána Catti, majd az egyéb. 😄 És én vagyok a vonal. Aki elõttem van az a függõ! 😄
[/spam]™
Huu en nem tudtam volna megmondani h mikor volt 😛
De mar akkora vagy hogy ha Cipi nem jon akkor josz te velem valami finomat olni 😛
De mar akkora vagy hogy ha Cipi nem jon akkor josz te velem valami finomat olni 😛
azert remelem a jovoheten eljosz kirandulni inqura 😛
Nem tudom egyébként, most is gyakhatnék de nincs kedvem. Elfogyott a lendület... De azt megfogadtam még novemberben, hogy ha törik ha szakad, legalább trénelni be fogok lépni és nem hagyom úgy itt az egészet hónapokra mint ahogy ezt tettem kétszer. Megint az lenne, hogy mire visszajön a kedvem mindenki 200+ és megint napi 2-3 szinteket kéne lépnem, hogy ne én legyek a legnúbabb 😊
Ja a regi szep idok mikor ketten vezettuk a fuggoseget 😛
"...so that you can spend your precious time with real hunting instead of packing your stuff."
Mondjuk akkor ez az up nem kifejezetten neked fog szólni, ha még ahhoz is volt türelmed, hogy más cuccát pakolászd 😊
Mondjuk akkor ez az up nem kifejezetten neked fog szólni, ha még ahhoz is volt türelmed, hogy más cuccát pakolászd 😊
Ezzel én is így vagyok.
De ha arra gyaknál, amerre én járok, akkor tiszta, rendes hunthelyet találnál. 😊
Ezért fogják gyakran Cipiék a fejüket, amikor én is velük megyek gyakni, mert mindig megállok rendet pakolni.
De ha arra gyaknál, amerre én járok, akkor tiszta, rendes hunthelyet találnál. 😊
Ezért fogják gyakran Cipiék a fejüket, amikor én is velük megyek gyakni, mert mindig megállok rendet pakolni.
[/spam]™
Elég szívás így azért, attól függetlenül, hogy mindent meg lehet szokni, ahogy meg is szoktuk. Úgy vannak elhelyezve a cuccaim, hogy elfér kb 200 mana potion, meg 100 spirit.
Hunt elõtt:
-veszek 10bp manát(bp-vel)
-felét nem oda fogja rakni ahova kéne, így pakolgatok
-spiritet ritkán használok, le kell ellenõrizzem hogy mennyi van még, ha kevés akkor pakolászás/vásárlás
Hunt után:
-marad kb 20-30 mana
-eladom a vialokat
-kukázom az üres bp-ket(egyesével megnézni melyik üres)
-a maradék potikat átpakolászom nagyjából egybe, de így is szokott maradni fél bp üres hely kihasználatlanul
Ez így szép és jó, de hunt elõtt is és után is elvesz 5-10 percet(túléljük). A nagyobb baj inkább, hogy ha nem a szokásos menetrend szerint megyek gyakni, hanem mondjuk fáraókat szólózni, vagy ilyesmi és úgy döntök, hogy viszek 3-400 manát meg 200 spiritet, akkor szívás, mert annyi helyem nincs fenntartva potinak, elkezdi telepakolni az összes lootos bp-t, meg mindent ami éppen sorba jön.
Ezután a jóég se válogatja ki hogy most melyik a spirit, melyik a mana, melyik üres, melyik loot, stb. Mennyivel jobban nézne ki 3 darab 100-as stack mana és 2 darab 100-as stack spirit.
Hunt elõtt:
-veszek 10bp manát(bp-vel)
-felét nem oda fogja rakni ahova kéne, így pakolgatok
-spiritet ritkán használok, le kell ellenõrizzem hogy mennyi van még, ha kevés akkor pakolászás/vásárlás
Hunt után:
-marad kb 20-30 mana
-eladom a vialokat
-kukázom az üres bp-ket(egyesével megnézni melyik üres)
-a maradék potikat átpakolászom nagyjából egybe, de így is szokott maradni fél bp üres hely kihasználatlanul
Ez így szép és jó, de hunt elõtt is és után is elvesz 5-10 percet(túléljük). A nagyobb baj inkább, hogy ha nem a szokásos menetrend szerint megyek gyakni, hanem mondjuk fáraókat szólózni, vagy ilyesmi és úgy döntök, hogy viszek 3-400 manát meg 200 spiritet, akkor szívás, mert annyi helyem nincs fenntartva potinak, elkezdi telepakolni az összes lootos bp-t, meg mindent ami éppen sorba jön.
Ezután a jóég se válogatja ki hogy most melyik a spirit, melyik a mana, melyik üres, melyik loot, stb. Mennyivel jobban nézne ki 3 darab 100-as stack mana és 2 darab 100-as stack spirit.
Azért a vialos addont meg kellene csinálnom ténleg igy kiveszik a vialokat? vagy azokat is igy fogja majd egymásba tenni?
Viszont így hogy lehet sok vialt összegyûjteni?
Most még ezrével hever. De up után..
Most még ezrével hever. De up után..
[/spam]™
Sõt, akár fõ bp-ben is lehet majd tárolni az összes potit és bármikor ránézünk, láthatjuk világosan, hogy mennyi van még. Rúnákból is lehet 100-as stack, így berakhatsz szintén a fõ bp-be 100 gfb-t, 100 avalanche-t, 100 sd-t, stb... Még nyitogatni se kell menet közben.
Valójában nem leszünk se gazdagabbak, se erõsebbek, se több capunk nem lesz, egyszerûen megspórolnak nekünk egy csomó felesleges "fáradtságot".
Valójában nem leszünk se gazdagabbak, se erõsebbek, se több capunk nem lesz, egyszerûen megspórolnak nekünk egy csomó felesleges "fáradtságot".
Akkor jó, hogy még nem vettem pedig szándékpmban állt. Ennek ellenére még mindig hasznos lessz a key ring szerintem hiszen a GP-t abba rakjuk és nem BP be igy is megtakaritunk egy kis capot.
Ez már elég kézenfekvõ volt. Egyetlen probléma vele, hogy a keyringeknek esik az ára. Akárhányszor téma volt, hogy szemetelnek bpvel, viallal, mindig mondtam, hogy mé' nem stackable a cucc 😛 Plusz amikor pakolásztam egyik bp-bõl a másikba a sok kis lila kannát, akkor is ezen járt az eszem 😊
Miért ne lehetne olyan dolgokon változtatni, amik javítanak a játék minõségén? A "200 potihoz 10 bp kell" rendszerrõl még azt se lehet mondani, hogy ettõl "nehéz" vagy "izgalmas" a játék, mert szimplán csak idegesítõ.
Ilyen a
Miért ne lehetne olyan dolgokon változtatni, amik javítanak a játék minõségén? A "200 potihoz 10 bp kell" rendszerrõl még azt se lehet mondani, hogy ettõl "nehéz" vagy "izgalmas" a játék, mert szimplán csak idegesítõ.
Ilyen a
Úgy látom megunták, hogyminden poti árus környékét teledobálják üres bp-kel 😊
Ezt sem tudom sosem megérteni, ott az árus mellett a kuka, de azért a padlóra szórják szét. Hunt helyeken szintén szanaszét dobálva. Miért nem lehet a folyóba, lávába vagy ha semmi nincs akkor a lénybe tenni. Rohadt szar hogy adott esetben nem tudjuk arrébb lökni a veszélyben lévõ karit, mert alatta a föld tele van szorva bpkel, vialokkal meg mindenféle szeméttel.
Ezt sem tudom sosem megérteni, ott az árus mellett a kuka, de azért a padlóra szórják szét. Hunt helyeken szintén szanaszét dobálva. Miért nem lehet a folyóba, lávába vagy ha semmi nincs akkor a lénybe tenni. Rohadt szar hogy adott esetben nem tudjuk arrébb lökni a veszélyben lévõ karit, mert alatta a föld tele van szorva bpkel, vialokkal meg mindenféle szeméttel.