Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy õszinte legyek nekem tetszik ez a staceklhetõ dolog mert sokat könnyítene az életünkön. De
és most jön a de. Nagyon meg tudom érteni akik fel vannak lázadva miatta. és pl pont ezeken a runás dolgokon is. Nekem is nagyon szarul esett amikor ott figyelt a depomban 60bp sd rúna régen, és az egyik up-al 3 töltetes lett az sd. Persze ami a depomban volt az maradt szépen egy töltetes. A gazdag kemény legénybõl egy pillanat alatt szart se érõ nyûgös legény lettem, mert minek cipelje az ember az egytöltetes rúnákból a 60 bp-t amikor ugyanazt a pusztító erõt harmada annyi capban is el lehet vinni. És ott álltam 60 bp szeméttel. Tudom most felnagyítom a dolgot de kb ilyenek érzem ezt is. Szóval mondom én örülnék neki hogyha lenne de tényleg el kell gondolkozni rajta hogy jó e mindenkinek, illetve mivel lehetne azokat a tárgyakat kiváltani amikor most ilyen jellegû értéket emléket stb képviselnek azok számára. Szóval csináljanak belõle 200 töltetest vagy valami hasonló és akkor szerintem mindenki nagyon elégedett lesz és befogja a száját. Ellõni úgyse lövik el az ilyet az emberek szóval akár 500 töltetet is tehetnek bele vagy mittom én. Úgyhogy valóban ezen is el kell gondolkozni Cipnek mert különben szerintem nagyon sok mérges ember lesz. (nem mintha nem szarnák le)
és most jön a de. Nagyon meg tudom érteni akik fel vannak lázadva miatta. és pl pont ezeken a runás dolgokon is. Nekem is nagyon szarul esett amikor ott figyelt a depomban 60bp sd rúna régen, és az egyik up-al 3 töltetes lett az sd. Persze ami a depomban volt az maradt szépen egy töltetes. A gazdag kemény legénybõl egy pillanat alatt szart se érõ nyûgös legény lettem, mert minek cipelje az ember az egytöltetes rúnákból a 60 bp-t amikor ugyanazt a pusztító erõt harmada annyi capban is el lehet vinni. És ott álltam 60 bp szeméttel. Tudom most felnagyítom a dolgot de kb ilyenek érzem ezt is. Szóval mondom én örülnék neki hogyha lenne de tényleg el kell gondolkozni rajta hogy jó e mindenkinek, illetve mivel lehetne azokat a tárgyakat kiváltani amikor most ilyen jellegû értéket emléket stb képviselnek azok számára. Szóval csináljanak belõle 200 töltetest vagy valami hasonló és akkor szerintem mindenki nagyon elégedett lesz és befogja a száját. Ellõni úgyse lövik el az ilyet az emberek szóval akár 500 töltetet is tehetnek bele vagy mittom én. Úgyhogy valóban ezen is el kell gondolkozni Cipnek mert különben szerintem nagyon sok mérges ember lesz. (nem mintha nem szarnák le)
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
hehe nekem a 2002es bejelentkezõ képernyõ volt a kedvencem😊
azt nagyon sajnáltam amikor elvették😊
azt nagyon sajnáltam amikor elvették😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Én örülnék, ha jönne ez az up. Remélem, nem beszélik le õket.
Már eladtam egy bp kringet. :S
Valaki úgy is szív.
Már eladtam egy bp kringet. :S
Valaki úgy is szív.
[/spam]™
Ja és hogy a 99 töltéses ultra-ritka rúnák(amiket mindenki kapott aki segített lightbearernél) nem lesznek olyan értékesek, mert megszûnik a charge-os rendszer és sima 99-es stackokká válnak. Nemtom hogy lehet ilyen pöcsségen problémázni, mikor egy ilyen komoly update-rõl van szó. És tömegesen jönnek elõ vele...
Ezek szerint ebben a "közösségben" nem lehet olyan dolgot csinálni, aminek hatására ne lázadozna egy rakás ember.
Úgy néz ki hogy Cipék darázsfészekbe nyúltak ezzel.
Ma estig 85 (!) oldalnyi hozzászólás született - és már 35 körül azt rebesgették, hogy ez körülbelül annyi, mint amennyi megjegyzést az összes többi cikk kapott eddig a proposals-on.
Ma estig 85 (!) oldalnyi hozzászólás született - és már 35 körül azt rebesgették, hogy ez körülbelül annyi, mint amennyi megjegyzést az összes többi cikk kapott eddig a proposals-on.
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
hogy "jajj a sok keyringem", "ez már túl sok", "a cip mindig elcsesz mindent", "kilépek ha ezt megcsináljátok", "ez nem OT", "nehezek lesznek a potik", "a tibia mindig egyre könnyebb lesz"
Ja, hogy akkor értem, hogy nem én nem értettem, jól, hogy Te miért nem érted úgy, ahogy én gondolom. 😄
[/spam]™
jobban jartok, ha a tibia.wikia.com/Update oldalrol szeditek ossze az infot
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
azt hogy "nem veszik a fáradtságot hogy mapot csinálnak magukról" úgy értettem, hogy ilyen képfájlt nem csinálnak mappal, mint amiket most keresgélünk.
azt nem mondtam hogy nincs olyan
OT-n már évek óta feltalálták a target dummy-t, csak monk kinézete volt 😊
OT-n már évek óta feltalálták a target dummy-t, csak monk kinézete volt 😊
ezzel kötekszem, játszok\tam sok ot szerveren s sok az olyan aminek külön áló mappja van
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
Legtöbb OT pontos másolata az eredetinek. Nem tudom hogy csinálják, talán sikerül nekik lenyúlni a tartalmakat(?).
Amúgy meg, beírtam google-be, hogy "tibia ot map" és olyan sokat nem találtam, szóval szerintem joggal hihetjük, hogy az ot-sek nem veszik a fáradtságot, hogy mapot csináljanak magukról.
Amúgy meg, beírtam google-be, hogy "tibia ot map" és olyan sokat nem találtam, szóval szerintem joggal hihetjük, hogy az ot-sek nem veszik a fáradtságot, hogy mapot csináljanak magukról.
Ez elég idõigényesnek néz ki, hogy végignézzen mindent és részletes választ adjon. Mert ugye õk vagy fullpontos választ adnak, vagy semmit. Esetleg azt lehetne javasolni, hogy legyen egy ilyen featured article, a saját mapjaikkal. Biztos hajlanának rá, ugyanis elég sokakat érdekel(még angol tudás se kell hozzá) és jó marketing fogás. Látná mindenki, hogy milyen dinamikusan fejlõdök, meg milyen jó hogy most ennyi földrész van.
Persze, ha be van nekik táblázva, hogy mikor mi jön...
Persze, ha be van nekik táblázva, hogy mikor mi jön...
Hát jó. Nekem fogalmam nincs.
De ha én most nekiállnék OT-ozni, lehet, hogy megpróbálnék egy Thais utánzatot készíteni. És akkor máris OT és úgy tûnik, mintha valós lenne és mégsem az.
Tehát szerintem annyira nem lényeg, hogy most akkor volt-e OT vagy sem. 😊
De én nem tudom, nem éltem akkor. 😊)
De ha én most nekiállnék OT-ozni, lehet, hogy megpróbálnék egy Thais utánzatot készíteni. És akkor máris OT és úgy tûnik, mintha valós lenne és mégsem az.
Tehát szerintem annyira nem lényeg, hogy most akkor volt-e OT vagy sem. 😊
De én nem tudom, nem éltem akkor. 😊)
[/spam]™
3) Ki tudja mikortól tettek fel tibia.com-ra mapokat. Lehet hogy nincs is más csak kékhátterû.
Én ezeket mind realmapnak hiszem.
1) 2000 körül nem hiszem, hogy sok OT lett volna
2) Szemlátomást elég valódiak 😊
1) 2000 körül nem hiszem, hogy sok OT lett volna
2) Szemlátomást elég valódiak 😊
Hát ha én írok tuti le sem tojnak.
Legalább is én egy másodpercig sem bízom abban, hogy ott érdekli is valamelyiküket az, hogy én írok nekik.
Legalább is én egy másodpercig sem bízom abban, hogy ott érdekli is valamelyiküket az, hogy én írok nekik.
[/spam]™
2003 elsõ update-ben nem volt szinte semmi tartalmi változás, másodikban viszont egy csomó hunt hely, meg egyéb rengeteg "apróság". Viszont sziget, város, ilyesmi nem.
És nem is tudom, hogyan lehetne kiszûrni, hogy az most OT vagy realmap.
Elkészül és elküldjük CIP membernek, hogy nézze meg és javítsa, ahol kell. 😊
Elkészül és elküldjük CIP membernek, hogy nézze meg és javítsa, ahol kell. 😊
[/spam]™
Ez meg a másik, amire oda kell figyelni, mert biztos van sok hasonló map. 😞
Ezért gondoltam az összes officialnak tûnõt összeszedni és nem a kék hátterûeket. Mert azok gyanúsak.
Ezért gondoltam az összes officialnak tûnõt összeszedni és nem a kék hátterûeket. Mert azok gyanúsak.
[/spam]™
Hohó, kimaradt valami 😮
Daramát(akkor még csak dara) 2002 júniusban vezették be, szóval edron után és venore elõtt. Második prémis terület.
Daramát(akkor még csak dara) 2002 júniusban vezették be, szóval edron után és venore elõtt. Második prémis terület.
Konkrétan 2001 szeptemberében lett megalapítva a cipsoft gmbh. ekkor már volt ab'dendriel. Ugyanekkor lett bevezetve a prémium account és edron, mint prémis terület.
A #113550-esrõl beszélek.
A #113554-esben levõ a 1997-es.
Tehát az 50-esben levõ az valami 1997 és 2000 közötti.
A #113554-esben levõ a 1997-es.
Tehát az 50-esben levõ az valami 1997 és 2000 közötti.
[/spam]™