Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arcor
és = is

Nemtudom valamit reagáltam rá és ugygondoltad többet nem szúrsz be onnan képet mert engem zavar.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

CattiBrie
Ezennel szeretnék nyíltam én mindenki elõtt elnézést kérni Saitól, amiért azt a kommentet írtam! Kérlek, ne haragudj, a legkevésbé sem szerettelek volna megbántani! Sajnálom, hogy így sikerült. Nem akartam! <#shakehead>

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Az elsõ mondatodat nem értem.

[/spam]&#8482;

Arcor
Milyen célt? A nap képét és félreértetted és beszûntetted a beszúrását <#szomoru1>
Legyél õszinte fõleg azért mert manapság ez elég ritka, inkább a tetszeni akarok mindenkinek hozzáálás a jellemzõ.

<#puszis>

Bexter
Kevés vagy te hozzám mint a medvesajtban az etiop étkezési jegy, nem vagyunk kompatibilisek share-ra 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

CattiBrie
Ez egy határozottan jó meglátás. Valóban kimondom, ha valami nem tetszik. Ezt az egyik exemtõl tanultam. Õ is tök ilyen. Ilyenné lettem. 😊

Jójó, de ennél szebben nem tudom leírni. :S
De oké, legközelebbtõl majd csak szépen írok õszintét! Megfogadom.

// Ez jó, mert ha nem lesz erõm megírni szépen, akkor inkább meg sem szólalok és máris elérted a célt. 😛 😛

És tényleg szeretlek Téged is! 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Share! Mint az xp-t! 😄

[/spam]&#8482;

Arcor
Jah de neked általában semmi nem tetszik vagy mindenben van valami ami nem tetszik 😄

Arcor
Nem az õszinteséggel van baj hanem a csomagolással, én is az vagyok amint látod mégis szeretsz. <#gonosz1>

Bexter
az a cím az enyém, stipi stopi!

CattiBrie
Szerintem van különbség a "nekem nem tetszik" és a "hogy lehet ilyen bénát csinálni, ki volt egy a pancser, hogy lehet egyáltalán rábízni ilyen feladatot, nem adnék billentyûzetet a kezébe". Szerintem el lehet gondolkodni, hogy melyik véleménynyilvánítás volt a bunkó és melyik az õszinte. Én azt hiszem, teljes mértékben próbálok az elsõre hasonlítani. De ha ezek után valaki úgy gondolja, hogy nem sikerül, akkor ossza meg velem, hogy mit csináljak másképp. Köszönöm.

😛

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Nem érdekel. Akkor is õszinte maradok. Nem érdekel! Tartson mindenki tahó bunkónak! 😛

😄 😄 😄

[/spam]&#8482;

CattiBrie
markdown n. jelolonyelv?

Ammegmiatök? Szívatsz? 😄

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Ez így igaz. Szerintem nem is mondtam soha ennek ellent.

Ismétlem: ennyit az õszinteségrõl és ennyit arról, hogy szeretném magyarosítani.

[/spam]&#8482;

maerlyn
hirt belathato idon belul nem fog modositani rajtam kivul semmi, mert kapasbol html-t kell szerkeszteni
cikkeknel a markdown n. jelolonyelven kell majd irni

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

Arcor
Mivel senki nem csinalja meg (tisztelet akivételnek) még mindig jobb egy "magyartalan" fordítás mint egy semmilyen. Az ugassa le a masik munkáját aki megcsinálja jobban.
No offense, de ugyanez ment mikor questet szerveztünk nem magunkért. Mindenki olyan jol tudta osztani az észt. Más az építõ jellegû kritika és a kötekedés persze lehet csak én érzem közte a különbséget.

CattiBrie
Igen! Életcélt lvl 150 felett! 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Én ezt megértem. Biztos nekem sem lenne.
És nem is szükséges Catti-biztosra komponálni. 😊
Viszont én tök szívesen javítanám a magyart magyarra.
És akkor is az a véleményem, hogy számomra olvashatatlan.
Magas az igényszintem. 😊
Akkor legközelebb nem írom, amit gondolok. 😊
De ettõl még szeretlek! <#puszi>

[/spam]&#8482;

Badogember
Hmm még a 6666 demon ott van csak egy kicsit unalmas lesz és hosszú, de ez nem életcél szerintem.

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

Badogember
187
megvan mindenem... pénz a bankban, loot a depoba jó skillek, majdnem minden quest amirõl tudomásom van. Egy rakat addon/outfit. (ami nincs meg az vagy lustaság miatt van, nem kerestem traden, vagy olyan enemi dobja mint pl freumbras. )
lassan megvan a 30 pontom is. még 20 és utána?
Viszek dridot gyakásra ha megyünk.
trenelek.

Nem igen van változatosság lovagnak ha egyedül gyakik. van 4-5 lény amit lehet egyedül megérõsén vagy vasteval. Van 3-4 lény amit lehet gxakni druiddal megérõsen.

Ha lenne csapat guildon bellül simán bámelyik questet meg tudnánk csinálni véleményem szerint.

Vagy menni mindenfele és mindent gyakni ész náélkül. (ennek nincs értelme szerintem)

Nincs kihívás már, kevés a motiváció. Erõs a megszokás.

Röviden tömören a teljesség tudata nélkül pár gondolat tõlem, nektek.

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

Bobber
Én nem mondtam ilyet😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

rroolli
Nem volt idõm/kedvem fordítás után még 2szer átolvasni és Catti-biztosra komponálni egy ekkora szöveget. De gondoltam így is örültök majd neki. Ezek után jól esik, ha azt mondják hogy olvashatatlan. Persze tudom én vagyok a hülye :/

Bexter
Engem az zavar hogy ott a rengeteg scale armorom, és már tudok venni belõle mpa-t 😞 pedig még 5 ször ennyit kellet ovlna gyüjtenem akkoriben amikor elkezdtem 😄

Catti
Hatarozottan potlod az elmult ket evet. 😄

Catti
Szerintem igenis legyenek lvl 120 lvl 160 es lvl 210es spellek/eszkozok..

Miert oregedjek ki lvl 120ra abban, hogy mar mindent tudok hasznalni amit pala valaha is tudhat.
Igen is kell kiihvas 150 felett is. 😊
Cel. hogy mirt erjem el azt a lvl 170-et. 😊

(Ez nem valasz csak ugy eszembe jutott errol a Te irasodrol :])

Bobber
úgy látom ma szófosás van rajtam😊
régen írtam ennyit ide😊
igaz ritkán írok de akkor sokat😊

Bobber
õõõõõ ezzel nem tudok egyet érteni😊
Tényleg nagyon táposakat sebeznek a sorcok😊
mikor elmentünk Tygepel reaperezni (igaz gondolom full defben volt) akkor én is kb átlagban ugyanannyi expet kaptam a lényekért mint õ és van köztünk 70 szint. ja és nem volt shared exp mert nem lehet köztünk még. Szóval ha azt nézem hogy egy sorc az már 130as szinten is tud olyan mértékû sebzést kiosztani mint egy 200 as pala és még akkor nem is durvult wavel rage of skyal és hasonlókkal csak sima vis meg rod akkor azt mondom hogy valóban brutális karakter. persze ehez kell egy blokker is😊
amit nem tud megtenni😊
Szóval én is kezdek a felé hajlani hogy nagyon de nagyon táposak vagyunk és ha valaki tud egy álandó party-t szerezni magának akkor iszonyatos fejlõdés és iszonyatos tápolás lehet a vége, ha gyõzi anyagilag😊
Amugy elég megnézni Doát vagy Krapit hogy mit fejlõdtek az elmult 3-4 hónapban. Persze most lehet azt mondani hogy igen mert druidok és viszik öket hogy gyógyítsanak de igy hogy kezdem felismerni a sorc erejét és most egy kicsit aktívkodok is érzem hogy ez is nagyon erõs karakter és tudom hogy nagyon jól jövök a csapatba ha irtásról van szó.
de ettõl függetlenül tudom telhetetlenül de akkor is jólesne egy kis sebzésnövelés.
Igaz ezt mondhatná a Pala is hogy lvl80 tól van neki az assasin star és azután semmi extra amit alá is írok. Szóval ahogy az 50 kérdéses cikk is írja valamit most már szerintem kell kezdeni i a magasabb szintû karakterekkel is mert kezdi elveszíteni szerintem sok embernek így a varázst. És a régi célok amik oly távolinak tûntek és sokáig csak elérhetetlen vágyak voltak, mint pl az anihiátor ma már csak egy kis ujjgyakorlat nagyon sok embernek.
Szóval hajrá Cip igenis tessék a régi karaktereket is figyelembe venni és tessék olyan újításokat hozni amivel meg is tudják õket tartani.

Catti
Gondoltam, hogy rogton utalni fogsz. :S
Ennyit az oszintesegrol.

rroolli
Legközelebb majd fordítja valaki aki jobban tudja

Catti
Varom mar, hogy lehessen modositani (cikket, hirt, forditast). Nagyon magyartalan. Nem ertem a mondatokat. :S

Catti
'funciókat' 😄

Catti
'Általánosabban kifejezve, a legfõbb célunk melyet el szeretnénk érni a boldog játékosok, üzleti szinten pedig a több vevõ.'

Botoljanak a premisek kit erdekel, fizetnek.. ezt mi is megmondtuk, hogy igy gondoljak.

Azert feltennem a kovetkezo kerdest nekik, hogy mi van akkor ha fizeto botterrol van szo.

Biztos merlegelnek, hogy mi eri meg jobban.
Eltavolitani a botokat, de vajon lesz annyi nem botter jatekos, aki fizetni fog a jatekert?

Catti
Amilyen ritkan esik. Mar ha meg mindig olyan ritkan esik, akkor az erteke megmarad draga. De remelem, 10k alatti. 😄

Catti
Micsoda otletek.. mintha forumbol olvasnad. 😊

Catti
Nincs bent a fonok a melohelyen?

Catti
Az melyik?

Shiwo
kihez, mihez képest ? lovaghoz képest biztos...nahde annyival nem sebzek többet a palánál (már ha nagyobbat sebzek) mint amennyivel az jobban bírja a gyepálást

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Catti
Szpemorz 😄

rroolli
Ha 100+ sorccal mennék gyakni, akkor lenne hotkeyen 2 féle gyógyítás, manapoti, rage of the skies, energy wave, fire wave, haste, sd és pár exori, lényektõl függõen. Lehet, hogy néha át kell írni valamit, de ez a sokrétûség ára 😊 pl ha nyernél egy kocsit, szerintem nem mondanád, hogy vigyék vissza, mert nincs hely a garázsban 😊 A másikra meg pont azért írtam, hogy 100-130, ha mondjuk 100tól lehetne megvenni. Most is nagyon durvát sebeznek a casterek, szerintem éppen elégséges. Szerintem különbség is van a kicsik-nagyok sebzése közt. Bár nem olyan sok, de mivel majdnem fix, ezért sokat számít.

Bexter
108 új spam..

Bobber
ezért irtam hogy adott szinten lehetne erõsíteni a varázsokat
Attól idegbajt kapnék ha a kis playerek is megkapnák. Tudom ez ilyen kivételezõs duma de szerintem hasznára válna a játéknak. Amugy meg igen is sok hotkeyt kell berakni sajna a spellcasternek mert soklény sok imunitás stb. Azt meg senki nem szereti ha cserélgetni kella hk-kat
Én kifejezetten rühellem, arról nem is beszélve ha elfelejti az ember akkor meg lehet nagy szivacs is belõle. Szóval semmi esetre se új varázslatok behozása lenne szerintem a cél. Amugy hogy említetted a death wavet az kivételesen jó ötlet lenne😊

Bobber
egyre bonyolultabb😊

rroolli
Keyringet vehetné npc is. Bár azon se lepõdnék meg, ha pont nem akarnák, hogy ilyen drága legyen(bp 20gp keyring 20.000gp). De akkor az összes keyringnek át kéne alakulnia "dameged keyring"-re, azt venné npc 15k-ért, a kultok pedig ezentúl dobnának egy olcsóbb loot tárolós cuccot.
Állítólag a potik/rúnák súlya csak akkor nõ, ha stackeled õket.

Shiwo
akkor kellett volna behozni a stackelhetõ rúnákat, és nem buktunk volna a dolgon

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

rroolli
Szerintem több erõt már nem fognak adni senkinek és lehet, hogy nem is kéne. Így is sokan panaszkodnak, hogy túl könnyû a játék, nincs kihívás. Gondolom te se szívesen látnád, ha beraknának brutálabb spelleket és nyúbik fele annyi idõ alatt lépnék a szinteket 100-130 között, mint ahogy te csináltad.
Highlevel spell az lehet olyan is, amitõl nem leszel kifejezetten erõsebb. Pl egy death wave-et ha beraknak sorcnak, akkor nem lenne alapvetõen erõsebb, csak a fegyverarzenál bõvülne. Az meg sose baj, ha sok a spell, nem kell mindet kirakni hotkeyre 😊

Még ami érdekes, hogy a kasztokat is akarják balance-olgatni. A lovagok esetében nem 60 attack-es fegyverrel, mint ahogy azt sok bükkfafejû õslovag akarná, hanem több lovagnak való lény, hunt hely segítségével. Sõt, a sorcot és a druidot is különbözõbbé teszik, erre kíváncsi leszek.

Bobber
hogy én milyen kisregényeket írok most😊
pedig melóznom kéne😊

Bobber
Csinált már a Chip hasonló emberei számítást keresztûl húzó dolgot és itt mit buknak az embrek? Tudom pénzt. de mondom erre már volt példa nálam is. Elég bosszantó ha valaki vett 20-30 ringet hogy milyen jó és most nem tud csak pénzt rakni bele de szerintem ettõl sokkal keményebb dolgokat is túléltünk már. Szóval én támogatom ezt a stackos dolgot. Ami nekem ellene szólna az az hogy valóban én azért vettem a ey ringeket hogy kevesebb cappal tudjam vinni a potikat, runákat és ha most megemelik a tömegüket akkor ugyan ott vagyok, szóval ez annyira nem jó, de amit nyerünk a bevásárlások pakolások stb-n az nekem megéri ezt a kis befektetést (mármint hogy nem tudok úgy játszani a cappal)

Bobber
ja meg kíváncsi leszek mik lesznek azok a high lvl spellek tárgyak stb😊
remélem a sorcok kapnak valami olyan kedves kis varit amit ha Thaisban elsõtök akkor is kihal fél tibiában minden lény és lépek 16 szintet kapok 160k-t meg valami hasonló finomságot😊)
amugy szrintem inkább a spellek erõsítésén kéne kicsit változtatniuk, vagy akár visszahozniuk a régi régi rendszert. mert elég bosszantó hogy most is alig sebzek többet ugyan azzal a spellel mint mondjuk 40 szintel ezelõtt. tudom ezzel megint nagyon isten karakter lenne a spelcaster de akkor valamit változtassanak a többi karakter skillhasználatán is vagy nem tudom. Nehéz kérdés, de azzal hogy új spelleket hoznak be szerintem több bosszúságot okoznak mint elõnyt. Ha valaki belegondol hogy igy is mennyi gombon kell egy spelcasternek zongorázni egy hunt alatt föleg mióta van a resistes rendszer akkro lehet hogy én nem nagyon örülnék neki ha újabb spelleket kéne megtanulnom. Esetleg ugy tudnám elképzelni a dolgot hogy mondjuk lvl 100-tól vagy valami meghatározott szinttõl megvehetném újra ugyanazokat a vis spelleket pl és utána már nem 20 manába kerülne egy exori vis hanem mondjuk 30 ba de a sebzésem is 1.5x-re nõne. tudom ez sok embernek nem tetszene és éppen ezért nehéz nekik kitalálni hogy hogy legyen, de ezt akkor is egy jó ötletnek tarom😊 és persze ugyan ez igaz lenne a többi kasztra is. és mondjuk belõnék hogy 100 szintenként lehet újra megvenni õket akkor ebben is lenne egy folyamatos fejlõdés. Persze most lehetne azt mondani hogy de akkor mondjuk egy 200 as sorc vagy druid az addigi 10 lövés helyett 5 lövéssel öl meg mondjuk egy wyrmet, de nekem logikusnak is tünik hogy egy nagyobb tudású könnyeben öli mint egy kissebb. Tehát ami egy kissebb karakternek egy komoly hrcot jelent az egy nagy karakternek csak egy újmozdulat. De szerintem ez igy lenne reális.
Na Sai lehet kötekedni😊

rroolli
Szerintem a keyringes dolog az egyetlen kritikus pontja. 99 töltéses rúna nem olyan nagy érték. Használaton kívül másra nem jó, az meg változatlan marad.

Bobber
hát elolvastam ezt az 50 kérdéses bejegyzést (thx Sai) és valóban vannak benne érdekes dolgok. Fõleg amikor Guidó irja hogy nekik a játékosok elégedettsége, és minél több premi a lényeg😊 valahogy csak az utóbbit érzékelem😊