Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemtudom valamit reagáltam rá és ugygondoltad többet nem szúrsz be onnan képet mert engem zavar.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
[/spam]™
Legyél õszinte fõleg azért mert manapság ez elég ritka, inkább a tetszeni akarok mindenkinek hozzáálás a jellemzõ.
<#puszis>#puszis>
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Jójó, de ennél szebben nem tudom leírni. :S
De oké, legközelebbtõl majd csak szépen írok õszintét! Megfogadom.
// Ez jó, mert ha nem lesz erõm megírni szépen, akkor inkább meg sem szólalok és máris elérted a célt. 😛 😛
És tényleg szeretlek Téged is! 😊
[/spam]™
😛
[/spam]™
😄 😄 😄
[/spam]™
Ismétlem: ennyit az õszinteségrõl és ennyit arról, hogy szeretném magyarosítani.
[/spam]™
cikkeknel a markdown n. jelolonyelven kell majd irni
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
No offense, de ugyanez ment mikor questet szerveztünk nem magunkért. Mindenki olyan jol tudta osztani az észt. Más az építõ jellegû kritika és a kötekedés persze lehet csak én érzem közte a különbséget.
És nem is szükséges Catti-biztosra komponálni. 😊
Viszont én tök szívesen javítanám a magyart magyarra.
És akkor is az a véleményem, hogy számomra olvashatatlan.
Magas az igényszintem. 😊
Akkor legközelebb nem írom, amit gondolok. 😊
De ettõl még szeretlek! <#puszi>#puszi>
[/spam]™
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
megvan mindenem... pénz a bankban, loot a depoba jó skillek, majdnem minden quest amirõl tudomásom van. Egy rakat addon/outfit. (ami nincs meg az vagy lustaság miatt van, nem kerestem traden, vagy olyan enemi dobja mint pl freumbras. )
lassan megvan a 30 pontom is. még 20 és utána?
Viszek dridot gyakásra ha megyünk.
trenelek.
Nem igen van változatosság lovagnak ha egyedül gyakik. van 4-5 lény amit lehet egyedül megérõsén vagy vasteval. Van 3-4 lény amit lehet gxakni druiddal megérõsen.
Ha lenne csapat guildon bellül simán bámelyik questet meg tudnánk csinálni véleményem szerint.
Vagy menni mindenfele és mindent gyakni ész náélkül. (ennek nincs értelme szerintem)
Nincs kihívás már, kevés a motiváció. Erõs a megszokás.
Röviden tömören a teljesség tudata nélkül pár gondolat tõlem, nektek.
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Miert oregedjek ki lvl 120ra abban, hogy mar mindent tudok hasznalni amit pala valaha is tudhat.
Igen is kell kiihvas 150 felett is. 😊
Cel. hogy mirt erjem el azt a lvl 170-et. 😊
(Ez nem valasz csak ugy eszembe jutott errol a Te irasodrol :])
régen írtam ennyit ide😊
igaz ritkán írok de akkor sokat😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Tényleg nagyon táposakat sebeznek a sorcok😊
mikor elmentünk Tygepel reaperezni (igaz gondolom full defben volt) akkor én is kb átlagban ugyanannyi expet kaptam a lényekért mint õ és van köztünk 70 szint. ja és nem volt shared exp mert nem lehet köztünk még. Szóval ha azt nézem hogy egy sorc az már 130as szinten is tud olyan mértékû sebzést kiosztani mint egy 200 as pala és még akkor nem is durvult wavel rage of skyal és hasonlókkal csak sima vis meg rod akkor azt mondom hogy valóban brutális karakter. persze ehez kell egy blokker is😊
amit nem tud megtenni😊
Szóval én is kezdek a felé hajlani hogy nagyon de nagyon táposak vagyunk és ha valaki tud egy álandó party-t szerezni magának akkor iszonyatos fejlõdés és iszonyatos tápolás lehet a vége, ha gyõzi anyagilag😊
Amugy elég megnézni Doát vagy Krapit hogy mit fejlõdtek az elmult 3-4 hónapban. Persze most lehet azt mondani hogy igen mert druidok és viszik öket hogy gyógyítsanak de igy hogy kezdem felismerni a sorc erejét és most egy kicsit aktívkodok is érzem hogy ez is nagyon erõs karakter és tudom hogy nagyon jól jövök a csapatba ha irtásról van szó.
de ettõl függetlenül tudom telhetetlenül de akkor is jólesne egy kis sebzésnövelés.
Igaz ezt mondhatná a Pala is hogy lvl80 tól van neki az assasin star és azután semmi extra amit alá is írok. Szóval ahogy az 50 kérdéses cikk is írja valamit most már szerintem kell kezdeni i a magasabb szintû karakterekkel is mert kezdi elveszíteni szerintem sok embernek így a varázst. És a régi célok amik oly távolinak tûntek és sokáig csak elérhetetlen vágyak voltak, mint pl az anihiátor ma már csak egy kis ujjgyakorlat nagyon sok embernek.
Szóval hajrá Cip igenis tessék a régi karaktereket is figyelembe venni és tessék olyan újításokat hozni amivel meg is tudják õket tartani.
Botoljanak a premisek kit erdekel, fizetnek.. ezt mi is megmondtuk, hogy igy gondoljak.
Azert feltennem a kovetkezo kerdest nekik, hogy mi van akkor ha fizeto botterrol van szo.
Biztos merlegelnek, hogy mi eri meg jobban.
Eltavolitani a botokat, de vajon lesz annyi nem botter jatekos, aki fizetni fog a jatekert?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Attól idegbajt kapnék ha a kis playerek is megkapnák. Tudom ez ilyen kivételezõs duma de szerintem hasznára válna a játéknak. Amugy meg igen is sok hotkeyt kell berakni sajna a spellcasternek mert soklény sok imunitás stb. Azt meg senki nem szereti ha cserélgetni kella hk-kat
Én kifejezetten rühellem, arról nem is beszélve ha elfelejti az ember akkor meg lehet nagy szivacs is belõle. Szóval semmi esetre se új varázslatok behozása lenne szerintem a cél. Amugy hogy említetted a death wavet az kivételesen jó ötlet lenne😊
Állítólag a potik/rúnák súlya csak akkor nõ, ha stackeled õket.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Highlevel spell az lehet olyan is, amitõl nem leszel kifejezetten erõsebb. Pl egy death wave-et ha beraknak sorcnak, akkor nem lenne alapvetõen erõsebb, csak a fegyverarzenál bõvülne. Az meg sose baj, ha sok a spell, nem kell mindet kirakni hotkeyre 😊
Még ami érdekes, hogy a kasztokat is akarják balance-olgatni. A lovagok esetében nem 60 attack-es fegyverrel, mint ahogy azt sok bükkfafejû õslovag akarná, hanem több lovagnak való lény, hunt hely segítségével. Sõt, a sorcot és a druidot is különbözõbbé teszik, erre kíváncsi leszek.
pedig melóznom kéne😊
remélem a sorcok kapnak valami olyan kedves kis varit amit ha Thaisban elsõtök akkor is kihal fél tibiában minden lény és lépek 16 szintet kapok 160k-t meg valami hasonló finomságot😊)
amugy szrintem inkább a spellek erõsítésén kéne kicsit változtatniuk, vagy akár visszahozniuk a régi régi rendszert. mert elég bosszantó hogy most is alig sebzek többet ugyan azzal a spellel mint mondjuk 40 szintel ezelõtt. tudom ezzel megint nagyon isten karakter lenne a spelcaster de akkor valamit változtassanak a többi karakter skillhasználatán is vagy nem tudom. Nehéz kérdés, de azzal hogy új spelleket hoznak be szerintem több bosszúságot okoznak mint elõnyt. Ha valaki belegondol hogy igy is mennyi gombon kell egy spelcasternek zongorázni egy hunt alatt föleg mióta van a resistes rendszer akkro lehet hogy én nem nagyon örülnék neki ha újabb spelleket kéne megtanulnom. Esetleg ugy tudnám elképzelni a dolgot hogy mondjuk lvl 100-tól vagy valami meghatározott szinttõl megvehetném újra ugyanazokat a vis spelleket pl és utána már nem 20 manába kerülne egy exori vis hanem mondjuk 30 ba de a sebzésem is 1.5x-re nõne. tudom ez sok embernek nem tetszene és éppen ezért nehéz nekik kitalálni hogy hogy legyen, de ezt akkor is egy jó ötletnek tarom😊 és persze ugyan ez igaz lenne a többi kasztra is. és mondjuk belõnék hogy 100 szintenként lehet újra megvenni õket akkor ebben is lenne egy folyamatos fejlõdés. Persze most lehetne azt mondani hogy de akkor mondjuk egy 200 as sorc vagy druid az addigi 10 lövés helyett 5 lövéssel öl meg mondjuk egy wyrmet, de nekem logikusnak is tünik hogy egy nagyobb tudású könnyeben öli mint egy kissebb. Tehát ami egy kissebb karakternek egy komoly hrcot jelent az egy nagy karakternek csak egy újmozdulat. De szerintem ez igy lenne reális.
Na Sai lehet kötekedni😊